Sziasztok lánykák!Tudjátok,ritkán jövök,mert hát vizsgaidőszakom is van most a Lina mellett,mert hát be kell potólnom a 10.évvégét:)Úgyhogy nem egyszerű,főleg igy,hogy Lina alig alszik.Nekem nincs olyan szerencsém mint Minnie-nek,Lina éjjel is min.2x(de inkább többször)fennt van éjjel,és nappal is van,hogy alszik 3x30 percet...Ettől eltekintve nem panaszkodhatom,jó baba...akit agyon kényeztettek a nővérei....Na de majd megtudjátok ti is egymás után sorban....Erről jut eszembe!Drága Katám!Eleinte nem mertem gratulálni,mert még most is lelkiismeret furdallásom van a tavalyi eset miatt...Mikor biztatalak,és erősködtem a pozitiv tesztednél,emlékszel?Féltem,nehogy megint túllihegjem az aggódást!De most már nagyon-nagyon gratulálok!Köszönöm mindenkinek a köszöntést is!Drága Hbzsm,ez a lombik sikerülnie kell...Határozottabb leszel ugye,mint tavaly,igérdd meg!
Beusom!Mi tavaly a Péterffy korházba voltunk 4d-n,és nem volt vészes az ára,és tuti volt!Az uh-os nő,mindent türelmesen elmagyarázott,megmutogatott,sőt,Apának Lina minden egyes porcikáját külön
Közben lágy zenei aláfestés volt,25 percig tartott,és senki nem jött be addig.Időpontot kértünk,nem kellett várakozni sem.Dvd-t+ajándék általunk választott képet is kaptunk.Ők benne vannak a Hepinet programmban,igy a mozizáson túl még genetikai vizsgálat is volt,szakértői vizsgálattal irásba.A mai napig emlegetjük,hogy még a kis talpát is megmérte a hölgy,4 cm volt
Ha gondolod,mikor telcsizünk,egyeztethetünk!Ja,és ők fel töltötték a képeket a netre,Lin fennt van még a mai napig az oldalukon.Emailban küldök majd képet,majd meglátod,milyen jó képeket kaptunk...Tündérlétra,köszi az ismeretlen köszöntést is....
Belluska,puszikállak inenn is...Ladiva,hogy vagy kismami?Velicopter(jól irtam?
)gratulálok a gyermekeidhez,nekem is van 3,mind lány
nálad nagyon jók a nemek aránya...
hogy csináltátok?
Babszi,hogy vagy?Élvezed a szünidőt?Mindenkinek puszi,nem tudom mikor jövök megint,addig is babaeső.....