Új privát üzeneted érkezett!

Havonta 1-2 vasárnap 10 gyerek+mi ketten+ 1 vő" 1 meny+változó tényző még három aktuális partner
Karácsony másnap kibővítve nagyszülők tesók, nászok stb. 28-an voltunk....

velociraptor
velociraptor

[quote="velociraptor"]H írta:velociraptoravonta 1-2 vasárnap 10 gyerek+mi ketten+ 1 vő" 1 meny+változó tényző még három aktuális partner
Karácsony másnap kibővítve nagyszülők tesók, nászok stb. 28-an voltunk....

huhhhhhhhhhhhh :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

kata, pont most akartam írni, hogy kommandóztam egy kicsit, és bejelöllek, de megelőztél :)

jó éjt nektek :arrow:

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva,
én is csak pár perce jelöltelek ám be :lol:
Nekem nem volt vizsgálat a konzultáción, de szerintem előfordulhat, hogy lesz. Attól függ, éppen hol tartasz majd a ciklusodban. Aztán nem biztos, de inkább arra készülj, hogy lehet.
Ezt a képet a videóról csináltam, mert amit a doki csinált azon nem sok minden látszott.
Arcüreggel még szenvedek, remélem holnapra jobb lesz.

Velociraptor,
és ez a szám mindig csak nőni fog, ahogy nőnek a gyerekek :lol:

Beus,
mi mot vettünk a családban egy nagyobb lámpát és nekem úgy rémlik a Zepteres pasi ezt mondta, ezt a 3x10 percet.

Szilvi,
rég voltál, hogy vagytok? Hogy állsz a kilókkal?

i.kata

Lányok!
Köszönöm szépen a biztatást és a tanácsokat! A bioptron lámpának utána fogok nézni. Hozzávetőleges árat tudtok mondani, hogy kb. mennyibe kerül? Beus, ha jól értem, akkor te kölcsönözted? Nekünk csak Solux lámpánk van. Azt ismeritek? Vajon nagyon más, mint a bioptron?

Kata!
A héten volt már 2 punkció, de azokról a Tanár Úr azt mondta, hogy "véletlenek" voltak. A normál folyamat még nem állt be, így hétfőre még nem jött össze "normál" punkció, s ma délben, amikor az intézetben jártam (negyed 12-kor derült ki, hogy ma kezdem a ciklust :oops: ) már nem tudott a Tanár Úr hétfőre egy műtétet megszervezni...

Szilva!
Az első konzin anno nekem sem volt vizsgálat, de talán azért, mert én előtte néhány héttel jártam a saját nőgyógyászomnál. Szerintem is készülj úgy, hogy lesz! :wink:
Drukkolok, hogy a baba érdekében (is) most egyszer és mindenkorra leszokj a dohányzásról! :wink:

Velociraptor, Szilva!
Én is szeretnélek benneteket iwiw-en bejelölni, ha szabad! 8)
hbzs

bocsi mindenkitől, de nem iwiwezek - őszintén csak a gyerekeimtől tudom mi az........

velociraptor
velociraptor

Hbzs!
Nagyon sajnálom a cisztát!Milyen jó lenne találni rá egy végleges megoldást,hogy ne legyenek!Igazából legjobb egy spontán baba lenne. :wink: Drukkolok nagyon,hogy minél előbb kezdhessél majd.
Igen,mi is szöszik voltunk. :wink:

Kata!
Gyógyulj meg hamar!Lámpázzál sokat!
Sok simi! :P

Szilva!
Nekem volt vizsgálat az első konzin,mert nekem előtte pont nem volt orvosom,így csináltak rákszűrést.Mert már időszerű volt.Szerintem készülj úgy,hogy lesz,aztán legfeljebb mégsem.

Beus!
Tetszik a név választás! :lol: :wink: Nekünk is nagyon tetszett a Bence csak a vezetéknév tele van "e" betűvel,így a Barnabás mellett maradtunk.Lány névben van már befutó?
Millió simi nekik!Már alig várom a következő uh. képet! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Beus!
Tényleg, azt el is felejtettem írni, hogy a Bence Barnabás név szerintem is szuper! Nekem már régóta tetszik mind a kettő! :wink: (De sajnos a férjemnek nem tetszenek. :( )

Belluska!
Köszi a drukkokat! :D
hbzs

hbzs - engedd, hogy csatlakozzak a drukkolókhoz

velociraptor
velociraptor

Hbzs,
a kis méretű lámpa szerintem olyan 100e körül van. Olyanunk volt, 10 évig bírta, idé év elején szegény beadta a kulcsot, de nagyon sokat használtuk. Most egy közepes méretű van, annak már húzósabb az ára. Nekem amikor tüdőgyulladásom volt, akkor is azt kelett használnom naponta 3x10 percig és nagyon jó volt. Azóta is minden nyavajára használja a család. Unokanövéremnek a terhessége 39. hetében jött ki herpesze a száján, elvittem neki a lámpát és 1-2 nap alatt helyrejött teljesen.

i.kata

sziasztok,

hbzs, pénteken küldtem privit az iwiwes jelöléshez, most meg nem találom az elküldöttek között... :shock: :oops: :shock: :oops: úgyhogy bejelöltelek én :)
majd még jövök, most mennem kell :arrow:

Kép
Kép
tündérlétra

Velociraptor!
Nagyon kedves vagy! Köszöntelek a drukkolói csapatomban! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Köszi, utánanézek! Jól hangzanak, amiket írsz róla! :D

Szilva!
A privit nem kaptam meg, de a bejelölés persze megjött! :wink: Köszi! :D
hbzs

itten vagyok ismét :)

hbzs, megnéztem a képeidet, hogy Te is mindig vigyorogsz... :) de tök jó :)

köszi mindenkinek a konzultációra vonatkozó válaszokat, én a hónapban voltam nőgyógyásznál, volt rákszűrés is, talán annak meglesz az eredménye 1jére, viszont talált a doki 2 problémát is, amit majd egy kontrollon meg akar nézni megint, ha már meglesznek a vv eredményeim. szóval kontroll nem lesz 1jéig, úgyhogy - mivel azt írtátok, hogy minden eddigi leletet vinni kell - szerintem engem ott is megkuksiznak belülről rögtön.

velociraptor, ha gondolod, küldök Neked meghívót wiwre (bár gondolom, ha annyira akarnál, valamelyik gyerkőcöd már küldött volna... :))

belluska, üdv a 'szőkének születtem' klubban :) én szintén, néha még most is 'látszik' rajtam :lol: :oops: :lol: :oops:

Ti kértetek igazolást az intézettől a munkahelyi védettség miatt? adnak rögtön, vagy meg kell vele várni, amíg a tényleges vizsgálatok/kezelések megkezdődnek? mit tudtok róla?

köszi a nikotinmentes drukkokat, nem is az volt a kérdés ám, hogy kibírom-e, hanem hogy mennyire fogok kínlódni... könnyebb volt, mint gondoltam, mondjuk mentünk is rendesen tegnap. nálam a kocsiban eddig sem volt dohányzás, úgyhogy ott nem volt probléma, délután meg pizzát sütöttem, meg takarítottunk, szóval akkor sem volt annyira vészes. ma is túlnyomórészt a konyhában voltam, délre ebédet kellett prezentálnom a zuramnak (ami nálunk szokatlan, minimum 3-4 óra van délután, mire ebédelünk... :shock: :shock: :shock: ), mivel ment vidékre a szüleihez, már nincs is itthon. úgyhogy most még netezek kicsit, aztán nézek valami filmet szerintem.

valszeg még jövök ma, de azért további kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
tündérlétra

Jó reggelt!

Gabó,
ha esetleg még olvasol...
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :lol:
Kép

i.kata

Hbzs! Sajnálom a cisztákat :( remélem rendeződnek hamar az ügyek odabent!!!

Szilva! Hajrá cigi leszokás +++++
sonjus

Hbzs! Köszönöm szépen a sok-sok jó tanácsot, majd meglesem azt az oldalt! Mi is Luxor mellett döntöttünk :)
sonjus

Drága Gabó!

Nagyon -nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!!!!!!!
Linának millió puszi! :P
Kép

belluska

Csatlakozom a szülinapi üdvözléshez :)

Hbzs! Szupereket írnak a szállodáról azon az oldalon, amit írtál :)
sonjus

sziasztok,

nem olvastam vissza, csak gyorsan, mert nekem már megint nyűgöm van... :oops: :oops: :oops: :oops:
ma kaptam egy lehetőséget nyelvtanfolyamra, munkaidő után heti 2 alkalom, szeptembertől januárig vagy februárig, és nem tudom, bele merjek-e vágni, mennyit kell majd dokihoz, vv-re, uh-ra, ide-oda járkálnom... Nektek mi a tapasztalatotok ezekkel a vizsgálatokkal, mennyire időigényesek? azt el szeretném kerülni, hogy alig tudok résztvenni a tanfolyáson, és ezzel elveszem valaki mástól a lehetőséget. sajnos a konzultáció időpontját nem tudom ezzel megvárni, SOS döntés kell. HELP!!!!!!!! :)

Kép
Kép
tündérlétra

Szia Szilva, bocsi a kotnyelességért! Szerintem vágj bele, mert nem lehet úgy élni, hogy mindig csak annyi időre tervezel, amire úgy gondolod, hogy sikerrel jársz. Én elég szkeptikus vagyok, és pesszimista mindennel kapcsolatban, bár próbálok pozitív lenni. Sokáig kéthetes időkben gondolkodtam, így is éltem. 2 hét ultrahangos dolog, inszem stb, majd 2 hét várakozás, hátha sikerült. Nem vállaltam be ezt, azt, mindenről lemaradtam, és csak ezen agyaltam. Szerintem egy nyelvtanfolyam akkor is jó lesz, ha esetleg babásan otthon leszel, és csak este arra a heti két alkalomra elmész, és elfelejted, hogy itt fáj, ott fáj, jaj most éppen mi történik velem...
A másik, hogy a vizsgálatok délelőtt, sőt, reggel korán vannak. A beültetés mondjuk más tészta, mert ha akarsz, akkor 3 napig is pihensz otthon, ha akarsz, akkor másnap mész dolgozni - rád fogják bízni.
Szerintem nyelvtanfolyamba bele kell vágni. De ez csak a szerény véleményem, remélem látod miről beszélek... :) Sokszor kapkodok, hogy gyorsan mindent leírjak, ami eszembe jut, és zavaros leszek... (Igaz, Ladiva? :))

Hbzs, nagyon gondolok rád, nagyon szorítok, hogy ne legyen majd gond, hanem sikerüljön sok sok szép petét leszívni!!!
babszi

Drága Gabó!
Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!
Kép
Írjál magatokról, hogy van a kis Karolinácska, s új képeket is nagyon szeretnék látni róla! :wink:

Sonjus!
Luxor szuper lesz! S örülök nagyon, hogy a Tripadvisor-on a szállodátokról is jókat olvastál! Elvégre egy nászút csak szuper lehet! :wink: :lol:

Szilva!
Én bevállalnám! :wink: - Mire babaügyben belendülnek a dolgok (sajnos), már vége lesz a tanfolyamodnak... :roll:

Ma ismét voltam az intézetben, s ha nem is tűntek el a cisztaszerűségeim, de kisebbek, mint pénteken, így most kezdhetek!!! :D A vérvétel eredményét kell még megvárni (s ez csak 5 körülre lesz meg), de ha az jó, megyek a gyógyszertárba a millió receptemmel, s este már szúrok is! :D
hbzs

Hbzs,
nagyon örülök, hogy kezdhetsz :lol:
Hogyhogy 5 körül lesz csak eredmény és akkor gondolom antagonista lesz, ugye?

Szilva,
szerintem is vágj bele, mert január előtt szerintem sem kerültök sorra.

i.kata

Babszi!
Köszi!!!! :D (Pedig te nem is tudtad még, hogy úgy néz ki, ma kezdünk! :lol: )

Kata!
Neked is nagyon köszi! :D
Nem tudom, mi történt. Reggel még a szokásos fél 1 - 3/4 1-et mondták, de akkor nem jött még meg az eredmény. Aztán 1-kor már azt mondta Ibi, hogy majd csak "késő este" lesz. Ő úgyis visszamegy 4-re az intézetbe, akkor hívja a labort, így én 3/4 5 - 5 körül telefonáljak... :roll:

Képzeljétek az egyik biológus is babát vár!!! Annyira jó!!! :D
S azt hittem, új asszisztens van, mert láttam egy nagyon fiatal és nagyon szép lányt sürgölődni-forgolódni. De mint megtudtam, ő Tanár Úr unokája, s csak besegít egy kicsit a nyáron. :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbzs 2010.08.13 11:34-kor.

Kép
hbzs

Hbzs!
Szuper hírek, a véreredmény is bizti jó lesz :) hajrá-hajrá!!!

Szilva!
Tessék nyelvet tanulni! ;)
Ahogy Babszi mondja, mi is mindig azon agyaltunk, hogy mit hogyan csináljunk, mert majd a gyerek... ez már 6 éve menne, ha nem kapunk észbe!
sonjus

Hbzs,
értem, de nem baj, a lényeg a kezdés :lol:
Melyik biológus? Biztos nem az Anikó, mert őt múlthéten láttam.

i.kata

Kata!
Sajnos nem tudom, hogy hívják. :(

Kép
hbzs

köszi Csajok, akkor ezek szerint, ha 1jén azt mondják, hogy mittudomén február, akkor előtte nem lesz semmilyen vizsgálat, meg nem küldözgetnek doki(k)hoz???????????

Kép
Kép
tündérlétra

Babszi, nem vagy kapkodós, és minden érthető, amit leírsz. :lol:

Hbzs, szuper, hogy kezdesz! Remélem, hogy az eredmény is jó lesz és akkor mennek a drukkjaim!

Szilva, szerintem menj nyugodtan nyelvtanfolyamra. Egyrészről lesz valami, ami eltereli a figyelmedet, másrészről nem szabad lemondani a felbukkanó dolgokról, mert így akkor sok mindenről lemarad az ember. Ha meg aztán úgy adódik, egy-két nyelvtanfolyami kimaradás biztosan nem fog nagy problémát okozni. De úgysem fog kimaradni. Az intézetes vérvételek, UH-k pedig reggel vannak, ha jó korán odamégy, hogy az elsők között legyél, akkor még emberi időben végzel, a leszívás is korán van, a beülti utáni otthonmaradás vagy éppen otthon NEM maradás pedig teljesen egyéni. Én már a sokadik beülti után nem maradtam otthon igazán, csak pár napot, egyebekben mindent csináltam úgy, ahogy szoktam, maximum nem eröltettem meg magam. Én azt gondolom, hogy nem fognak küldözgetni doki(k)hoz, maximum egy IR vizsgálatot lehet, hogy kérnek, de még ez sem biztos, szóval attól nem kell tartanod, hogy lótás-futás lesz a kezdés előtti időszakod.

Szonjus, nektek nagyon jó szórakozást és utazást!!!
Vendég

Hbzs,
van már eredmény?

Szilva,
szerintem most fognak csinálni neked egy 3. és 21. napi vérvételt, de azokra kora reggel kell majd menned. Utána meg szerintem ha minden rendben van, legközelebb a kezdésre mész.

i.kata

Hbzs!
Hajrá kezdés,nagyon örülök!!!!!! :P
Remélem az eredményekkel kapcsolatosan nagyon jó híreket kaptál! :wink: Majd írjál!
Szupi a vonalzód!

Szilva!
Én elkezdeném a nyelvtanfolyamot!Egy kis elfoglaltság lesz a várakozás időszakában és még hasznos is!

Ladiva!
Sok simi!Hogy vagytok?

belluska

Bellus, köszi jól vagyunk, várva várjuk a jövő hétfőt, hogy lássuk újra a babót és nagyon bízom benne, hogy minden rendben van, ahogy eddig. Kis gombóc, jobbra-balra vándorol a hasamban :P
Vendég

Lányok, ezermillió hála, akkor szerintem belevágok, feltéve persze, hogy a konkrét szerződés ismeretében visszaléphetek.

Gabó, bár mi nem 'találkoztunk', azért engedd meg, hogy én is csatlakozzam a többiekhez, boldog születésnapot kívánok Neked én is!
Kép

sonjus, köszke Neked is a cigileszoktató drukkokat, ma van a 8. napom :) már csak azt a pillanatot várom, amikor úgy érzem majd, hogy a fél karomat odaadnám egy szál cigiért, mert utána sokkal jobb lesz - tapasztalat... :oops: :roll: :oops: :roll:

babszi, ne viccelj már, nem kotnyeleskedtél 8) azért kérdeztelek meg Benneteket, mert érdekelt a véleményetek! a Tied is :)

hbzs, bakker :) nem cicóztatok... hajrá! :)

ladiva, a hétfői uhuról hozol majd nekünk képet? légyszi :)

megyek zuhizni, aztán pihenni :arrow:
jók legyetek, jó éjszakát Mindenkinek :wink:

Kép
Kép
tündérlétra

Kezdhetünk. Az FSH-m jó, az ösztradiolom egy kicsit magasabb, mint kellene, de azért azt mondta Tanár Úr, hogy kezdhetünk. :D
Mindenkinek nagyon-nagyon szépen köszönöm a drukkokot! Most igazán szükségem van rá! 8)

Kép
hbzs

Bocs, Kata, azt elfelejtettem megválaszolni, hogy igen, antagonista lesz. Minden ugyanúgy, mint decemberben - mármint a stimulálás. De a végkifejlet, remélem, egészen más lesz!!! 8)

Kép
hbzs

Sziasztok.

Holnap visszaolvasok, de most nagyon fáradt vagyok...
A kislányom szívében 2 hyperechogen papillaris izom látható, egy kicsit betojtam tőle, már elnézést a kifejezéstől...azt mondta a doki, hogy nincs jelentősége, nem kell megijedni.
Azért én utána járok. Hát egy biztos, hogy én soha többet nem megyek az Istenhegyi útra... Az biztos,. hogy jó szakemberek / mint máshol / de az a modor... köszönöm szépen...én nem ehhez vagyok szokva...
Pl kérdeztem, hogy jók-e az adatok, erre a doki, majd én szolok ha valami baj van, vágja hozzám flegmán...
Kérdezem az ott mi? Erre Ő mi lenne a másik gyerek
:shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: nyilván azt én is láttam....
Nem kaptam képet, csak 1-et az is elég rossz minőségű és meg se mutatta nekem őket 4D-be pedig az is benne van a 15e ft-ba....
Részemről ennyit róluk, oda csak az menjen aki nem szeret kérdezősködni, nagyon úgy jöttem rá...
Hát én kövi hónapba elmegyek a Bolgár kerék utcába, mert már ebbe a hónapba nem fussa még egy ilyen... és én inkább tőlük hallok meg bármit is...
Nagyon csalódott vagyok, nem erre számítottam...

Puszi nektek!!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Hbzs!
Nagyon szuper!Már most hatalmas drukkjaimat küldöm!!!!! :wink:

Beus!
Remélem a kis lánykával minden rendben és tényleg nincsen jelentősége a problémának.
Nagyon sajnálom,hogy csalódottan jöttél el tőlük!
Igazából nem vagyunk egyformák,mindenki másképp éli meg ezeket a helyzeteket.És szerintem akár csak a párom,úgy lehettél te is!Mert ő is várta a nagy "babamozit",de ezt nekem is mondta az orvos,hogy nem arról szól.Én ugyan olyan megértős típus vagyok,így én nem szontyolodtam el(férjem igen) hiszen nagyon alaposan megnézték a babákat mindkétszer,és hát a szervek és más egyéb vizsgálódás ilyenkor a lényeg számukra és hát mi azért jártunk igazi babamozira a Kárpát utcába,na hát ott kiélhettük magunkat a nézelődésbe.Ez miatt én nem szomorkodnék,persze a hangnemet nem hallottam.Majd mész még jó sokszor uh.-ra,ahogy ismerlek! :lol: A babákkal minden oké az a lényeg!Sokszor puszillak!!!!!!

belluska

Hbzs,
nagyon örülök, ez most biztos be fog jönni. Én most a fagyis beülti előtt ettem méhpempőt, és szerintem nagyon bevált.

Beus,
ez biztosan változó, hogy kivel mielyik doki milyen hangnemben beszél. Ancsa ott volt a Magzati Géndiagnosztikában és ő ugyanúgy kifogta a dokit, mint most te is.
Remélem kislányodnak nincs semmi komoly baja, gondolom mondta volna a doki, ha lenne. A leírásod alapján a Gasztonyinál lehettél, róla mesélték mások, hogy elég goromba, mondjuk valami hasonlót gondolnék róla a tv szereplései alapján is.

i.kata

Sziasztok lánykák!Tudjátok,ritkán jövök,mert hát vizsgaidőszakom is van most a Lina mellett,mert hát be kell potólnom a 10.évvégét:)Úgyhogy nem egyszerű,főleg igy,hogy Lina alig alszik.Nekem nincs olyan szerencsém mint Minnie-nek,Lina éjjel is min.2x(de inkább többször)fennt van éjjel,és nappal is van,hogy alszik 3x30 percet...Ettől eltekintve nem panaszkodhatom,jó baba...akit agyon kényeztettek a nővérei....Na de majd megtudjátok ti is egymás után sorban....Erről jut eszembe!Drága Katám!Eleinte nem mertem gratulálni,mert még most is lelkiismeret furdallásom van a tavalyi eset miatt...Mikor biztatalak,és erősködtem a pozitiv tesztednél,emlékszel?Féltem,nehogy megint túllihegjem az aggódást!De most már nagyon-nagyon gratulálok!Köszönöm mindenkinek a köszöntést is!Drága Hbzsm,ez a lombik sikerülnie kell...Határozottabb leszel ugye,mint tavaly,igérdd meg! :roll: :oops: Beusom!Mi tavaly a Péterffy korházba voltunk 4d-n,és nem volt vészes az ára,és tuti volt!Az uh-os nő,mindent türelmesen elmagyarázott,megmutogatott,sőt,Apának Lina minden egyes porcikáját külön :lol: Közben lágy zenei aláfestés volt,25 percig tartott,és senki nem jött be addig.Időpontot kértünk,nem kellett várakozni sem.Dvd-t+ajándék általunk választott képet is kaptunk.Ők benne vannak a Hepinet programmban,igy a mozizáson túl még genetikai vizsgálat is volt,szakértői vizsgálattal irásba.A mai napig emlegetjük,hogy még a kis talpát is megmérte a hölgy,4 cm volt :lol: Ha gondolod,mikor telcsizünk,egyeztethetünk!Ja,és ők fel töltötték a képeket a netre,Lin fennt van még a mai napig az oldalukon.Emailban küldök majd képet,majd meglátod,milyen jó képeket kaptunk...Tündérlétra,köszi az ismeretlen köszöntést is.... :lol: Belluska,puszikállak inenn is...Ladiva,hogy vagy kismami?Velicopter(jól irtam? :o )gratulálok a gyermekeidhez,nekem is van 3,mind lány :lol: nálad nagyon jók a nemek aránya... :lol: hogy csináltátok? :lol: Babszi,hogy vagy?Élvezed a szünidőt?Mindenkinek puszi,nem tudom mikor jövök megint,addig is babaeső..... :lol:

salygabó

http://kephost.hu/share-A72E_4C605CCE.html Remélem sikerül feltöltenem,és remélem nem gond,de raknék fel egy képet nektek Lináról,puszi

salygabó

salygabó

Gabó!

Tüneményes a kis Lina! :P Hát gondolom azért így tanulás, pici baba,két kamasz lányzó,főzés,mosás.....,hát nem semmi hallod!Le a kalappal előtted!Örülnék ha többször írnál! :wink: Pusza!

Ladiva!
Örülök,hogy jól van a kis "gombóckátok"!Puszi! :P
Kíváncsi vagyok hétfőn szégyenlős lesz vagy nem a babátok.Kíváncsi vagyok fiúcska vagy kislány lesz!

Kata!
Hát képzeld,nekünk Gasztonyi doki mikor Katával mentünk elég szótlan volt,de mikor Barnival,hát még többször poénokat is lövöldözött.Egész meglepődtünk.

Ancsa!
Kérjük a "helyzetjelentést"! :wink: Simi! :P

belluska

hbzs annyira örülök, hogy kezdhetsz! Biztos sikerülni is fog:)

Kata Hát igen épp annál a dokinál voltam akit írtál.Hát lehet hogy ha mással lettem volna oda mennék legközelebb is, de így annyira elvette a kedvem, hogy majdnem sírva jöttem haza.

Belluska tudom, hogy nem az a fontos, hogy mozizgassunk, de azért már annyi pénzér megmutathatta volna őket 1-1 percen keresztül, szerintem az nem sok.Én csak a kis arcukat szerettem volna látni semmi mást...
szerintem ti nagyon jó kedvébe kaptátok el, szerencsétek volt...

Gabo olyan jó, hogy raktál fel képet a kis manóról:) Olyan jó látni, a szemei nagyon a tiéd:)
Gyönyörű kis hölgy:)

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Gabó,
én erre már nem is emlékszem, hogy erősködtél volna a tesztemnél. De ha így is volt, akkor sem ezen múlt, tudod jól.
Lina nagyon cukker, meg lehet zabálni. Pont tegnap nézegettem a képeiteet az iwiw-en. :lol: Ügyes legyél a vizsgákon :lol:

Belluska,
szerintem ez a viselkedése a dokinak tuti hangulat kérdése is. S. doi sem mond túl sokat ha kicsit is látszik rajta, hogy nincs jó napja.

Beus,
kár hogy nem a H. Krisztinánál voltál, őt mindenki dícséri, mi hozzá megyünk csütörtökön.

i.kata

Hbzs! Hurrrráááá és hajráááááá :D

Beus! Banyek, egy ilyen doki eléggé elveszi az ember kedvét :( Remélem az a valami tényleg semmi odabent!

Gabó! De szép ez a lány :)

Bocsi, de nyomi vagyok és remélem nem haragszotok meg, de ki kell írjam magamból! :( Talán jobb lenne, ha blogot írnék és nem nektek panaszkodnék!? Tegnap, hogy megjött, kicsit megint elmorfondíroztam azon, hogy lassan csak takarékra kellene tennem magam baba ügyben, mert ez így nem lesz jó, hogy szinte minden mensi megjövetele kész mélypont. Még jó, hogy tegnap leírtam, hogy nem szabad ezzel foglalkozni, mert elmegy mellettünk az élet ;) de úgy érzem (ami persze azért nincs így, csak a mélypont mondatja velem!) hogy 6 éve minden hónap ilyen volt. Számoltam előre, mikor is lenne jó együtt lenni, számoltam mikor nem fog megjönni, számoltam a heteket, napokat, miközben észre sem vettem, hogy számolok! Elegem van :( Elmúltam 35. Felnőtt nő vagyok, észhez térhetnék már :) Most is az van, hogy majd a nászúton, de hát mikor állok már le??? Így tényleg nem lehet élni! Nem lehet lazítani, nem lehet nem rá gondolni, mikor a barátnőim is terhesek, nem? MIT CSINÁLJAK???? HOGYAN KELL LEMONDANI ERRŐL? Hogyan lehet kikapcsolni az agyam azon szegmensét, ahol ez kattog? Volt persze 1-1,5 év, mikor nem foglalkoztam ezzel, orvost sem akartam látni, de tuti számoltam akkor is :)
Ismét elnézést, ha negatív lennék :oops:
sonjus

Sonjus,
megszakad a szívem érted :cry:
Én örülök, ha leírod a gondolataidat, mert mi is csak úgy tudunk segíteni, ha tudjuk mi van veled.
Én is 3 évig számolgattam a ciklusaimat, de aztán ahogy leírtad én is arra jöttem rá, hogy mindig mindent kihagytunk a baba téma miatt. Kicsit átgondoltam és arra jutottam, hogy ha több éves számolgatás mellett nem sikerült, akkor minek csinálom??? Úgyhogy felhagytam ezzel, nem figyeltem mikor van ciklus közepe, bár férjem néha figyelt erre :lol: Nem mondom, hogy lemondtam a babáról, mert egyáltalán nem, de elkezdtem leginkább a lombikokra koncentrálni.
Nem tudom megmondani, mitől lesz könnyebb, meg kell próbálni átgondolni és sodródni.

i.kata

Sonjus, először neked írnék. Mi eleinte számolgattunk mindent, mikor legyünk együtt, előtte férjemmel mindig igyekeztünk úgy ügyködni, hogy friss legyen minden, mértem a hőmérsékletemet, vettem a minimikroszkópot, vártam, hogy mutatja a páfrányos jelet, hogy most aztán majd lehet, de ugye semmi nem történt. Aztán szépen lassan eltettem a kisszekrénykémről a hőmérőt, a ciklusnaptárat, aztán eltettem a törpemikroszkópot, utána már nem számoltam semmit sem, együtt voltunk, amikor akartunk, kedvünk szerint, mentünk ide-oda. Ugyanúgy bántott minden egyes terhes kismama látványa, alig bírtam rájuk nézni. Utáltam a kérdést is, hogy "na és ti?", aztán mindez kiürült belőlem, már nem érdekelt. Aztán akkor jött, amikor éppen azon gondolkodtam, milyen lenne munkahelyet váltani, hogy új motivációim legyenek. Szóval próbáld meg valóban kiüríteni az agyad, a stresszel csak nagyobb kárt okozol magadnak és nem szabadulsz meg az ördögi körtől. Nem lesz egyszerű és könnyű, de próbáld meg.

Beus, én az istenhegyiben voltam 12. heti genetikán, most is oda megyek majd. Az elsőt Hajdu Krisztina csinálta, ő sem egy szószátyár nő, de alapos, mondta, amit látott, szépen végigméricskélt mindent, majd átkapcsolt 4D-re. A 18. hetiről még nem tudok nyilatkozni, majd jövő héten megyek, szintén hozzá, mert elégedett voltam vele. Az istenhegyiben azért dolgoznak rajta kívül nagyon jó modorú dokik is, sajnos te kifogtad ezek szerint a rossz napot Gasztonyi dokinál, ugyanúgy, ahogy szegény Ancsa is a Magzati Diagnosztikában. Azért remélem, hogy nem lesz semmi baja a babának.

Gabó, édes a kiscsajszi, én is voltam a Péterfy hepinetjében, egy kis 12 hetes UH kiruccanásra, csak úgy, magam megnyugtatására, hogy két ember lásson, én is elégedett voltam, bár én kifejezetten 2D-ben kértem a diagnosztikát. A halk zenére én is emlékszem, meg arra, hogy kellemes volt az UH-zó helyiség.
Vendég

sziasztok,

nekem ismét gyors tanácsra lenne szükségem (légyszi, ne utáljatok nagyon emiatt :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: )
az van, hogy múlt héten kaptam a nőgyógyásztól papírt a 3 és 21. napi vv-re. ma telefonáltam, hogy akkor mennék csütörtökön, csakhogy csütörtökön nincs bent senki, aki levenne tőlem x kémcső vért (röhej, komolyan...). a kérdésem lényege, hogy tudtok-e valahol a közelben (XX. kerület) valami lehetőséget, ahol megcsináltathatom - akár magánban, fizetősen - ezt a vizsgálatot (ha jól emlékszem, 2 hormont ikszelt be a dr.). sajna nincs most nálam a papír, így nem tudok pontosabbat, és majd átballagok holnap du. a háziorvosomhoz is, hogy megcsinálhatják-e, de kellene B terv is. köszke :)

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva,
ez most hányadik napi vérvétel lesz? Nem baj az sem ha holnap, vagy pénteken mész. A 3. napi simán belefér a 2-4. napba, a 21. napi meg szintén belefér 20-22-be.
Ha esetleg ezek sem jók, akkor a XI. kerületben van a Bálint ANaltika, ott csinálnak fizetősen ilyen vérvételeket és beutaló sem felttlenül szükséges.

i.kata

Szilva, én tudok egy pár magánlabort, de egyik sem XX. kerületi, szerintem ott nem nagyon lesz.

van a www.labor24.hu, vagy www.pentacorelab.hu. A két honlap ugyanoda visz, ez a SOTE fizetős laborja, sorbanállás nélkül is lehet mindenfélét vizsgáltatni, sajnos nem XX. kerület, eredmény másnapra megvan, e-mail-ben küldik.

van a www.mensmentis.hu, ez Budán van, a Móricz Zsigmond körtér körül, szintén csinálnak hormonvizsgálatokat is, azt hiszem, hogy csütörtök kivételével minden nap van vérvétel, csak be kell jelentkezni, az árak fenn vannak.

van a www.plabor.hu, ez ott van az állatkert környékén, itt is fenn van az árlista. Ők házhoz is mennek, ha kell, levenni a vért, persze ennek ára van.

és azt hiszem, hogy az ÁNTSZ is csinál hormonvizsgálatot, www.antszlabor.hu a VI. kerületben a Podmaniczky utcában.

De azért a legjobb az lenne, ha a háziorvos segítene.
Vendég

Kata, Ladiva!
Köszi nektek a támogatást, kicsit talán már jobb, hogy leírhattam :)
Próbálom a novemberi lombikot előtérbe helyezni, nyugtatom magam, hogy az még úgy is messze van, addig meg minek agyaljak rajta, remélem így sikerül :)

Szilva!
Nem kell pont aznap vérvételre menni, 2 nap csúszás belefér, ezt pont a hétvégék miatt mondják, ha esetleg pénteken, vagy szombaton jönne meg, attól még hétfőn, kedden el lehet menni 3. napi vv-re és a 21-nél ugyan így, ahogy Kata is írta!
sonjus

Sonjus, viccelsz? Mindjárt itt van november !!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?