Bogárka, most néztelek benneteket iwiw-en, tuti jóóóóóóóóóóó a frizurád és süt a boldogság a képeitekből!!!!!!!!!!!! Merre jártatok???
Ma nem tudtam alkotni Bencével... 1. délelőtt nem voltunk itthon (szülinapoztunk a szüleimnél), 2. délután nálunk volt a férjem öccse+ a családja (3 gyerek + a dédimami), 3. szegény Bencusnak olyan szorulása volt, hogy már egy napja csak kínlódott... szegénykém számtalanszor nekifeszült a "dolognak", de nem sikerült neki. Emiatt nem evett reggelit, alig ebédelt, nem tudott játszani az unokatesókkal, szóval nagyon kínlódott... de aztán este végre sikerült neki. 2X is, úgyhogy holnap folytatjuk a pelusnélküliséget... Ma elalvás előtt bevittük a szobájába a bilit és eljátszottuk, hogy belekakil a kis plüss delfinje (ez az a kis állatka, amivel alszik), utána meg letolta a pizsigatyáját és ő is ráült (mondjuk pelusban). Ja, és nem én kezdeményeztem ezt a játékot, hanem ő!
Mona, nagyon izgulok érted! Képzeld, valahogy napok óta érzek Veled kapcsolatban valamit... azt nem, hogy mikor jön Hozzátok a baba, de érzem, hogy milyen nemű lesz! Bizsereg a boszi vénám!
Kati, köszi a jó időt! Ideért a napsütés!