Új privát üzeneted érkezett!

csajok egyenlőre nincs mensi :):):)

cicim fáj most már úgyis alapból:) edddig csak akkor éreztem mikor levettem a cicifixet de most már simán is érzem hogy fáj.Nem élem bele magam azért. ha reggelig nem jön akkor csinálok újra egy tesztet.

nika70
Salgótarján
 
 


Tsooo,Nika!!!! Nagyon vartam mit fogsz ma irni!! Es orulok, hogy egyelore nincs piros!! Egyebkent mikor szokot befigyelni piri reggel vagy kesobb esetleg delutan?? Mert ha reggel akkor jo esellyel indulsz!!! Akkor a mai nap maar kimarad beeebiiii!!:):) Jujjjjdenagyonizgulok!!!aaaaaaaa!!!Mintha en akarnek csikosodni!!!

Kati, tegnap este az jutott eszembe, hogy mar lehet nekem is nolne a poci ha akkor sikerul a babus amikor Neked is! Belegondoltam, hogy nem semmi mar, mar en is ronam a heteket! Na, de majd lesz meg ilyen is!!:) :wink:

Betti volt ejjel vihar Nalatok?? Szerezzetek be villamharitot!! Akkor lehet nyugodtabb lennel.

Nita, add kolcson Bettieknek az oregasszonyt!!! Csak foldeljek mert akkor meg a villamcsapast is tuleli. Elpusztithatlan lesz!! de csunyakat irok, huuhaa, de hat O meg miket mond es, hogyan viselkedik??:(:(
Vendég
 


bogárka

nem volt hála az égnek,de már nem is hiányzik valahogy :?

nika

a cicifájás nálam ugy volt h mikor levettem a cicitartót annyira fájt,meg még magam sem érhettem hozzá mert iszonyatosan érzékeny volt,volt h melltartóban aludtam mert anélkül nem birtam volna.

KépKép
bettike83
 
 

 
 

Sziasztok!!!!!!!!

Kati cuki a pocakod.....és nem korai....most már növekednie kell...........nekem kb a 8.héten volt ekkora Barninál:)))))))
nehari de elmosolyodtam magam én is a róka komás storidon:))))))
GYÖNYÖRŰ A NAPPALITOK!!!!!!!!!!

Virág semmit se rontottál el.....Máté is ilyen volt nehezen ment neki........jó 1 év volt mire mondhattam azt hogy na szobatiszta.....én nem erőltetem semmit se.........

nekünk sincs villámhárítonk de le van földelve a ház..........

Nika HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ+++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

Bogi dehogy mondasz csúny
ákat...........csak a szintiszta igazat!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


17+3 napos babalak:

Kép

Kép

KépKép
bettike83
 
 


Betti nagyon gömbölyödsz ám:)))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


seggre meg combra meg már előtte sikerült gömbölyödni :shock: :D a poci meg tényleg kerekedik,egyre jobban észre lehet venni :) már nem jól lakott has,hanem igazi babás poci :)

KépKép
bettike83
 
 


seggre meg combra meg már előtte sikerült gömbölyödni :shock: :D a poci meg tényleg kerekedik,egyre jobban észre lehet venni :) már nem jól lakott has,hanem igazi babás poci :)

KépKép
bettike83
 
 


én nem látom hogy máshova híztál volna:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


eddig talán nem jött rám semmi,de biztos a végére lesz 5 kg gondolom.lassan félidő és ha addig nem hizok akkor utánna már csak nem lesz olyan sok a végére.

KépKép
bettike83
 
 


eddig csak úgy fájt ha levettem cicifixet most már úgy is ha nincs is rajtam :)
mensi egyenlőre nincs :):):):)):) reggel csinálok tesztet :)
nem tudom hogy termelődik bennem hcg mert amikor Gergővel lettem terhes akkor már hat hetes voltam mikor tesztet csináltak a rendelőben és akkor egyből csíkos lett :) most holnap kiderűl mi az ábra én nagyon szeretném ha csíkos tesztem lenne :9


Bogi általán úgy hogy mivel elég későn fekszem le többnyire éjszak mikor megyek utoljára pisilni már barnázok reggelre elönt.de volt már hogy anyósnál voltunk és délelőtt jött meg. de többnyire így ahogy először írtam este jön.de most már a 15. napon vagyok pé óta hiszen két hete szombaton volt tojásfehérjém vagyis igy már péntek este jönnie kellett volna. viszont nem értem hogy akkor a 10-es érzékenységű teszt miért nem mutatta ki még pénteken ha babás vagyok.?

betty nagyon édes kis babalakod van :):):)ne reménykedj :):):)5 kg elég kevés és innen fogsz csak igazából hízni hiszen mostmár csak az a dolga a babának hogy hízzon :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Csajok, annyira sokat jelent nekem, hogy így ápolgatjátok a lelkemet! De tényleg!!!!! Tudom, hogy előbb-utóbb sikerülni fog a szobatisztaság, csak most már annyira örülnék neki!

Betti, nagyon szépen gömbölyödsz! A kilók miatt meg ne izgulj! Igazából majd csak most kezdenek gyarapodni... Én tényleg minimálisat híztam Bencével, de félidőtől a havi 1,5-2 kg teljesen normális. Nézd, ezt Neked találtam:

http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek. ... =9+h%F3nap

Nika, annyira izgulok! ++++++++++++++++

Bogárka, Neked is fog nőni a pocid! (és nem a kajálástól :wink: )

Nita, holnap mindenképp feladom a csomit.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok?

Betti:csini a pocid :D

Nekem nagyon nagy lett a pocim,ismimmel taliztam és már messziről kiabálta jajj de jó hogy kismami vagy,pedig én semmit nem mondtam neki :shock: :D

Hoztam képet,mert úgysem hiszitek el,hogy nagy a hasam :shock:

Kép
Vendég
 


ezt a képet ma csináltam :D
Vendég
 


mia

tényleg nagy a pocid,majdnem akkor mint neked :) biztos nem kettő van? :wink: :D

csillag

megrtem h aggódsz a szobatisztaság miatt,de van amelyik gyerek később kezd neki,de szépen haladtok aztán majd alakul.mondjuk ilyenkor nyáron könnyebb volna leszoktatni az biztos,sok sikert hozzá. :)

a kilokat meg meglátom,gyakorlatilag nem nőtt az étvágyam semmit,ugyanannyit eszem mint az elején,mintha nem is lennénk ketten.úgy irják sok helyen h ilyenkor már heti fél 1kg gyrapodás is várható...

nika

drukk neked akkor,kell jönnie végre a babucinak :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti, Mia nagyon szép pocakotok van!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Betti a végén hízol majd a legtöbbet.......nálam mind a 2-nél így volt........
Barninál összesen 6 kilót híztam.....Máténál 17 kilót..............):

Virág rendben és KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!
majd írd meg hogy milyen babaruhák kellenek hogy tudjak válogatni!!!!!!!

Mia hanyadik hétben is vagy????????
tényleg nagy a pocakod!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mia: tényleg nagy a pocid :):)

nem tudom csajok most délután csináltam egy tesztet de abszolute negatív:( tudom tudom nem szabad délután csinálni. egyenlőre még nincs mensi.

nika70
Salgótarján
 
 


Mia, szépen gömbölyödik az a pocak!!!!!!!!!!! Jó korán elkezdett nőni... :shock: :shock:

Nita, holnap este nem lesz itthon Apa és majd akkor tudom megnézni, hogy milyen rucink nincs még... majd megírom!

Betti, nem az étvágyad fog nőni a babavárás második felében, hanem a bébike (meg mellette a "cucc" = magzatvíz, lepény, a méhed... stb :wink: )

Nika, várjunk csak reggelig, ne siettesd a dolgokat! :wink:

Mona, Te is holnap tesztelsz vagy csak később????? Bocs, de már nem emlékszem...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag csináltam ma reggel egy tesztet, de negatív lett! De semmi mensis jel nincs, talán van még esély!!!! Ha kedd reggelig semmi akkor csinálok még egyet majd, vagy szerdán!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona,Nika drukk a pozi teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


betty! sajnálom a villámcsapást:( basszus én összesz..tam volna magam:)

betti,mia! szép pocak!

kati! tiédet is látni már szetrintem! nagyon tetszik a berendezésetek! nekünk is ilyen érkezőnk van, a székek detto:)

nika,mona! nagy nagy drukkkk!!!

KépKép
dike
 
 


Betti szepen nol a poci!!!:):) De joooooo!!!:):)

Mia, nem semmi a meret! De milyen qrva jo alakod van anyam!! Jooo koran novedni kezdett de nem csak felpuffadva vagy? Vagy valami?

Viragom, Te Draga, meselj, mi volt ma Bencussal? Persze csak ha van kedved!!! En tok jo kozonseg vagyok, johet a sztory!!:)
Vendég
 


Bogár: állítólag második gyereknél előbb kezd el nőni a pocak, de igen felvok puffadva,amint látszik is,nem kicsit :lol: :lol:
Jó alak? :shock: kedves vagy,de ugyan már,tiszta kövér vok :roll:
Vendég
 


Nika,Mona szorítok nektek!!!!!
Vendég
 


Nekem is lehet holnap szorítani,mert délután megyek dokihoz! :D tiszta izgi :shock: :lol:
Vendég
 


Mia, hol vagy Te kover??? Ha minden kover ember ilyen kover lenne, orulne neki!!! Na, errol ennyit, szoval tok jo alakod van es nincs duma!!:)

Mona, most latom mit irtal!! En..drukkolok! Yess, yess, yessss!!!!
Vendég
 


Mia, holnap uhud lesz, latom. Szoritok de ugyis minden rendben lesz. Csak egy kicsit izgulj, okeska?? Puszikallak!! Holnap pedig ird meg ha lesz erod, mi volt, jo?
Vendég
 


Bogárka, most néztelek benneteket iwiw-en, tuti jóóóóóóóóóóó a frizurád és süt a boldogság a képeitekből!!!!!!!!!!!! Merre jártatok???

Ma nem tudtam alkotni Bencével... 1. délelőtt nem voltunk itthon (szülinapoztunk a szüleimnél), 2. délután nálunk volt a férjem öccse+ a családja (3 gyerek + a dédimami), 3. szegény Bencusnak olyan szorulása volt, hogy már egy napja csak kínlódott... szegénykém számtalanszor nekifeszült a "dolognak", de nem sikerült neki. Emiatt nem evett reggelit, alig ebédelt, nem tudott játszani az unokatesókkal, szóval nagyon kínlódott... de aztán este végre sikerült neki. 2X is, úgyhogy holnap folytatjuk a pelusnélküliséget... Ma elalvás előtt bevittük a szobájába a bilit és eljátszottuk, hogy belekakil a kis plüss delfinje (ez az a kis állatka, amivel alszik), utána meg letolta a pizsigatyáját és ő is ráült (mondjuk pelusban). Ja, és nem én kezdeményeztem ezt a játékot, hanem ő!

Mona, nagyon izgulok érted! Képzeld, valahogy napok óta érzek Veled kapcsolatban valamit... azt nem, hogy mikor jön Hozzátok a baba, de érzem, hogy milyen nemű lesz! Bizsereg a boszi vénám!

Kati, köszi a jó időt! Ideért a napsütés! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


gondolom h lesz hizás,azért a sok cucchoz kell plusz kiló is :D

KépKép
bettike83
 
 


Mia szorítok holnapra, de biztosan minden rendben lesz!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mia, ha Te kövér vagy, akkor az otthoni tükrötöket az elvarázsolt kastélyból csórtad?????? (mármint nyújtja az alakot???? :D )
Szuperül nézel ki és ellenkezésnek helye nincs!
Drukkok mennek holnapra!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag nagyon aranyos vagy, olyan sok erőt adsz Te is és mindenki aki itt van!!!! Köszönöm, hogy VAGYTOK!!!!!!:)
Én folyamatosan azt érzem, hogy lányunk lesz először!

Bogárka most én is megyek és megnézlek iwiwen!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, én is lányt érzek Nálatok! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia nagyon jó alakod van és tényleg gyönyörű a pocakod, abszolút nincs rajtad felesleg szerintem!!!! Holnap mindenképpen jelentkezz az uh. után!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: okés,majd írok doki után,de lehet csak este tudok majd,de mindenféleképpen jelentkezni fogok :D

Bogár:na én is megleslek iwiwen :D
Vendég
 


Mona: drukkolok neked :):):):):):++++++++++++++++++++++++

csillag velem kapcsolatban mit érzel? kis boszi??és bogi te másik boszi ?????tényleg jól áll neked a rövid haj :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi én is megakarlak lesni iwiwen........milyen néven talállak?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mona és nika drukk nektek :)

KépKép
bettike83
 
 


Nika én is szorítok Neked! Babásodjunk együtt!!!Persze Bogárkával együtt!!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Viragom, koszi, orulok ha jok a kepek!!:):) Sut a boldogsaaaag??? hat es meg hogy fog sutni ha baba is lesz a pociban!! Legalabbis remelem. De koszi tenyleg jo erzes ezt olvasni!! Most meg boldogabb vagyok, orulok, ha ez latszik rolunk mert tenyleg nagyon klassz paros vagyunk.:) Asszem.

Mia, Mona, Ti is meglestetek iwiwen??? Virag Te nem csak boszi vagy hanem a managerem is. Szoval egyeztetnek Veled idopontot, meg kellene beszelnunk egy-ket dolgot Velem kapcsolatban!! hihihi

Mona meg szep, hogy adjuk az erot!! Az ero eloszor Velunk aztan Veled van!! hihi aszta nagyon sziporkazok!! A lenyeg, hogy tudod addig van remeny mig nem jon meg! Es kulonben is, miert jonne meg?? Tele vagytok 18as karikaval!!!:):) Drukkkkk!!!!

Nekem ma van pe-m. Azon agyalok elkapom aZuram.... :wink:
Vendég
 


Nita, Sipos Ottilia neven keress:):)
Vendég
 


Bogárka nagyon jól áll az új hajad!!

Nah megyek aludni, jó éjt mindenkinek! Puszi!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogárka ne csak agyalj rajta!!! Hajrá, kapd csak el az Urad!!!!! :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nika, en mar nem vagyok boszi. A multkor nem jol ereztelek.:(:(:( Viragot kerdezd ha tudni kivansz valamit!!:):) Ha jol all a rovid haj, akkor joooo!! Amugy tok orulok, hogy levagattam. Sokkal vaganyabb es konnyu kezelni is. Szuper a fodrasz aki levagta mert meg soha nem fekudtem el. Esss megmosom es kesz, ugy all ahogyan kell neki, hozza sem kell nyulnom, nem csinalok vele semmit. Ugyhogy jippppijjjajjjjeeee, nagyon jol dontottem. Uramnak uj csaja lett, nekem meg uj hajam de nem csak uj hajam, uj kulsom is mert tok mas az abrazatom, legalabbis mindenki ezt mondja. hihihi En meg tiszta kettyos vagyok mar pedig nem is ittam semmit!!!!:):)

Ja, Virag, nem valaszoltam. A kiralyi botanikus kertben voltunk, ne kerdezd a nevet meg azt sem hol van mert passsz. Valahol a Heathrow reptertol 15 percre autoval.:):)
Vendég
 


Okes, elkapom!!:):)
Vendég
 


Bogi eszméletlen jó csajszi vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, jo hulye vagyok !! Dilinyos!! Asszem ez laatszik!!:):) Anyam mindig aszongya, sose novok fol!:) Haaaat, nem hat!! Minek??!!!
Szoval ha a kozeledben laknek anyosssssod mar magatol elpatkolt volna! Tolem!! En tuti addig jarnek oda meg ki nem keszitem!!:) hihihihihi
Vendég
 


No, itt meg egy lapteto!! Megyek is ugrok aZuramra!!:):)

Joccakat Csajszikaim!! Holnap gyertek!!

Nika reggel elso utam Hozzad vezet, gyere!!!!!
Vendég
 


bogi nem tudok reggel jönni de csinálok tesztet :):):) majd később mert reggel korán megyünk be a városba és nem ülök a gép elé :(:(
de zuradra ugrás gyorsan :)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?