Új privát üzeneted érkezett!

Kata,ja,szerintem se gáz a szandink,biztos lesz divatosabb cipőnk is majd...
Jó ez amit belinkeltél,tetszik.

Rana,ja én is elbizonytalanodtam,mert a liliput cipőknél meg pont a puhatalpút részesítik előnyben...na legyen okos az ember.
Azt is olvastam,hogy ha betét van a cipőkben,akkor nem tud a láb úgy megerősödni,mint ha nincs benne betét.Na,a mienkben nincs betét,de keménytalpú. :roll:
Vendég
 


Timi, szegény kis Manó! :( Biztos a fogija. Vagy szerinted más az ok? Palacsintát küldhetnél ide is, ha már egy rakat készült :wink: Én soha nem bírom rávenni magam :oops:

Nyuszi, szegény Noncsi! Puszik neki! Ez még elég sokszor elő fog fordulni, mikor már mennek akkor is. Mi hol a lépcsőről zuhanunk le, hol csak a játékokban, vagy szimplán a saját lábunkban botlunk el :?

Kata, nekünk is Asso cipőink vannak most. Iszonyat mit gyepálják, eddig még tart rendesen. Azért szeretem, mert szép, van olyan, aminek az orra gumival van bevonva, így a még néha mászó baba sem tudta tönkretenni, és nem rosszabb árban, mint a többi. Különösen, hogy a falumban gyártják, és a bolti felár nélkül lehet itt venni egy-kettőt a sorról.

Móni, jó hogy újra itt. Hogy sikerült a kiruccanás? Hol is voltatok Ti? Írj, ha lesz időd.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


kicsit béna a kép,ilyen a mienk:

Kép Kép
Vendég
 

 
 

Ezek az asso cipők nagyon szépek :shock: :D


Törpi,ja gondolom lesz még jónéhány taknyolás.

Én meg néztem a múltkor,hogy lehet orrvédőt kapni motorozáshoz,ami állítható is.Szerintem megéri.
Vendég
 


Hű, köszi a sok infót cipő ügyben! Most aztán tudjak dönteni! :lol:

Nyulasz: jó üzlet volt! Így aztán tényleg a lehető legjobb áron kaptátok! :wink: Szegény Noémi! :( Tegnap Alexa szájából is ömlött a vér, de csak addíg sírt, amíg fel nem vettem, aztán meg mint a vámpír fog nélkül vigyorgott.

Lpemoni: üdv újra itthon! Köszi az infót, nem is gondoltam volna. Azt láttam, hogy kicsit olcsóbb a Top Rider, de a PC valahogy jobban tetszik. Na, de majd próbaülést rendezünk a törpökkel, aztán amelyik jobbnak tűnik, az jön velünk haza.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: így könnyű jó áron cipőhöz jutni! Szerintem Manónak a foga csinál galibát, megy a hasa, tiszta vörös a feneke és ki is repedt a kis bőre. :( Ma 2x fél órát aludt, mert sikítva ébredt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Mezítláb, minél többet. Enyémekre itthon még zoknit sem lehet húzni, nem hogy cipőt. :D Meg állítólag nem kell hiperszuper betétes cipő sem. Nekem eddig a Siestát kifejezetten nem ajánlották.
vovanda
 
 


Vanda: köszi a megerősítést, én is valahogy így gondoltam-éreztem! :) Bevallom, én imádok mezítláb lenni, 2 éve a talpmasszőr és egy ortopédus hitetlenkedve mondta, hogy 30 fölött nincs ilyen egészséges láb-és mégis! :oops: :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nekünk nagy rohangálásból akkor volt baleset, amikor felgyűrődött a szőnyeg, és Vera neki esett az ágy sarkának. Olyan seb keletkezett, ami örökre maradandó heg pont az álla közepén a kisgödörben.

Nyusz: most olvastam Noémit, sajnálom :(

Kata
labkat
 
 


Zsófi: én is mindíg utólag jövök rá, hogy éppen mitől volt bajuk. Most a fogra fogom, a nyáluk is nagyon folyik, de azért adtam ma már Normaflort, majd meglátjuk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csak gyorsan mert ma sokat írtatok és hulla vagyok majd holnap elolvasom.

Nyulasz! Boldog névnapot!

Timi! Priviben leírtam!

Kép
tigriske1978
 
 


Köszi lányok a köszöntéseket :D

Timi,jajj,nekünk azért nem ömlött avér,csak vérzett.Szegénykém...na,ez az alvás :shock: illetve nemalvás :?

Eddig Bazsinak már 4-5 alkalommal volt ilyen,hogy pofára esett,és vérzett vagy a fogánál az ínye,vagy a szája.Mondtam is,hogy szegénykém mindig milyen rosszul esik,Noéminek sosem volt ilyen.Aztán rájöttem,hogy Noéminek nem volt eddig foga :lol: Most van,és lám,ő is így esik.

Ma Noémi megtette az első lépését apa felé :D Ügyesen feláll kapaszkodás nálkül már a párnáról,rövid ideig meg is áll a lábán,mielött elborul,és ahogy hívta apa,még lépett is.

Ja,és ma 1 alváson voltunk.Akinek már csak 1 alvás van,mennyi idő szokott lenni?1 órakor tettem le őket,de már 3 elött felébredtek. :roll: Ennyit akkor is alszanak mostanában,ha 2 alvás van,így keveseltem.Viszont szépen kibírták este 9-ig nyügi nélkül.

Vanda,most akkor nem kell cipő? :roll: király :?
Vendég
 


Jó reggelt!
cipő: mi itthon puhatalpúban vagyunk nagymelegben mezitláb :lol:
1 alvás: 12-14 +-1/2-1 ora :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Tigriske: itt is köszönöm szépen!

Gratulálok Noéminek! Nagyon ügyes kiscsaj! :D

Ma éjjel fél 1-től álltam Alexa mellett, kezem a hátán, ha eljöttem felébredt és sírt. Alig tudtam visszaaltatni. Utána meg én nem tudtam aludni, csak hajnalban-Alexa keservesen sírt ismét, átvittem magam mellé (apa dolgozik), 1 perc relax után rájött, hogy milyen mókásan billeg a fejem, ha húzkodja a hajamat, úgyhogy visszaraktam a kiságyba. Még alszanak, én meg ki vagyok nyúlva. Nem vagyok én ehhez hozzászokva. :( :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na, nálunk megint éjszaka lett. Mehetek ki cukkinit szedni elemlámpával, esernyővel. :lol:

Ja, és a legszebb! Nem tudok telefonálni, mert a vodafon hálózata tegnap összeomlott a környéken (nem tudom máshol is?) és még mindíg süket és néma a telefonom. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz, gratulálok Noéminek!!!!! Innen aztán már nem lesz ám megállás :wink: Én még mindig a kerítésnélküliségtől szenvedek. Törpök már futnak, egyik utca felé másik szomszéd telek felé, én meg gyakorlom, hogy lehet egyszerre két helyen lenni. Még nem profi a módszer, ha Neked hamarabb sikerül kifejleszteni, feltétlen szólj! :wink: Mert ha látja Balázs Nonót, nincs kegyelem és ő is beindul :lol:
Alvás nálunk is 2 óra általában, néha másfél. Nincs összefüggésben azzal, mikor ébrednek. Az esti fürdésig viszont gond nélkül bírják, akármennyit is alszanak délben. De nem biztos, hogy innentől azonnal minden nap egy alvást fognak igényelni. Eleinte egyik nap ilyen, másik olyan. Aztán majd beállnak. Legalábbis ez az általános.

Timi, nagyon sajnálom az éjszakát! Nekem nem kell bemutatni, milyen, mikor mosott rongyként tántorogsz a lakás egyik pontjából a másikba. Közben két vonyító, szórakoztatásra vágyó gyerek a nyomodban, pihire semmi esélyed :? Mi ma rövid műsorral megúsztuk; éjfél körül Mírához mentem át, mert megijedt a vihartól (ilyen se volt még, eddig mindig mormota módjára aludták át az ilyeneket), de egy kis nyugtatással aludt tovább reggelig, de Emma fél3-kor riadót fújt, csak én kellettem neki, majd a kaja, ami után egy kis dumapartit tartott az ágyában és aludt tovább. Nem mondom, hogy jól esett a program, de a szokásostól eltérően egész rövid volt.
Cukkini vadászat elemlámpával :lol: :lol: :lol: Én szerencsére tegnap 11-kor előkészítettem mindent (besóztam a feldarabolt cukkinit, palacsintatésztát készítettem panírnak), hogy ma már csak gyors ki kelljen sütni, mert ebéd idő környékén már nem sokat tűrnek nélkülem távol a fáradságuk miatt. Ők meg ugye konyhából még kizárva, pláne ha olajozok. Pedig nem vagyok béka, nem sejtettem, hogy ma esni fog :wink: mert időjárás előrejelzést már nem nézek ugye, miután nem hiszek nekik a a nyaralás óta :? :lol:

Előző oldal, ajaj, mi is volt még ott? :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: de jó ötlet a palacsintatészta! Köszi! :D :D :D

De jó, hogy vártam kicsit, most süt a nap, nem kell elemlámpa! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Majd délután remélem lesz időm visszaolvasni..

Most csak ezt akartam kérdezni. mivel már átültök a csajok a nagyobb autóülésbe, így már visszapillantótükörre nincs szükség, hátha érdekel valakit. Mi nagyon szerettük és a csajok is játszottak velük utazás közben.

Ilyenről van szó:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=40

t-pk
 
 


Sziasztok!

Ó lányok,ezek az éjszakai műsorok :roll: :? :evil:

Én is úgy gondoltam,hogy egyik nap ilyen,másik olyanlesz alvásügyileg.Ma is későn keltek,így 1 alvás,de ha korábban kelnek akkor majd 2.

2 helyen egyszerre?Szerintem nem én leszek,aki megtalálja a módszert.Max összekötöm a bokájukat,és akkor egyfelé mennek :lol:

Én pannonos vagyok,és van vonal.
Vendég
 


Tkata,nagyon király ez a tükör :lol:
Vendég
 


hm hm, nem volt nagy forgalom ma, azaz tegnap :lol: :lol: :lol:

Éjszakázok. Hogy miért, hát tudományos alapon megfigyelem a srácok alvását. De lassan én is alszok majd egy kicsit. Azt gondoltam ki, hogy ha csak ringatom őket, talán idővel nem kelnek szopizni. Na és az ágyukban akarom hogy aludjanak végre :?
Eddig kb óránként keltek egyenként, tehát félóránként keltem volna. Rémes :( :( :(

Közben elolvastam egy szüléstörténetet egy otthon szülő nőét. A dokimhoz járt terhes gondozásra. Hát nagyon megható volt. Szinte végig éltem vele az egészet. Bár én felfedeztem veszély forrásokat, de hála Istennek, minden jól alakult, és a 42. héten szült egy majd 5kg-os babát, éppen meszesedni kezdő méhlepénnyel, szép tiszta magzatvízzel. Szóval elvileg mondhatjuk időben! Bár én nem tudom hogy bírtam volna ki, hogy 4 héten át ne nézzen rám orvos - bár házi ctg volt.
No de lányok, bár tudom csaszi után nem igen lehet, de szülnétek otthon gyereket? - remélem ebből nem lesz vita.

Vitára kitérve,
decemberi babás fórum, ahová irogatok még, azért szakadt szét, mert ketten összevesztek, csúnyán, még csak közel se úgy, mint mi vitáztunk Nyulasszal, és sokkal tovább tartott, és még csak bocsánatot se kértek egymástól mint mi. Szóval tényleg frontok vannak! NA ezt csak azért írom, hogy tudjátok, vannak keményebb menetek is, mint amit mi csináltunk :? :roll:

Az összeveszés tárgya sírni hagyás volt. Ezzel kapcsolatban lenne még egy kérdésem. Én egyes babámat nem hagytam sírni. De ikreknél ez megoldható? Sokszor ha rákezd az egyik, a másik is követi. Vagy ha az aki épp sír, felvétetik, akkor a másik irígységből vagy Isten tudja miért, tutira rázendít. Kettő 10 kg-os aprót meg nem tudok már emelgetni, bár néha szoktam kis ideig! Nehezek!
Mindemellett vannak napok, amikor minden összejön és egyik srác tutira végig nyüszít, olyankor ha már semmi sem segít, én inkább leteszem. Mert van még másik három, akiknek kellek! Szóval én néha hagyom őket sírni, pedig azért ezt korábban nem tettem! No de ti hogy csináljátok?

Vanda: láttam anyatanyán ikres fórumot. Azt alapítottad te? Csak mert láttam ott is a neved a tagok között. :wink:

Na jó, nem fárasztalak tovább titeket ilyen tompa aggyal! Szép napot!

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Kata,én nem mernék itthon szülni.

Sírni nem hagyom őket,picinek sem hagytam,most sem.Igaz nem sírósak,lehet akkor más véleményen lennék,én úgy szoktam,hogy leülök közéjük,és lehet rám mászni.Kézben addig vannak,amíg egy puszit adok,ha elesett valaki,és azért sír.

Éjszakádat sajnálom...és a decemberi fórumot is.
Vendég
 


Kata!
Nem én alapítottam, meg eléggé halódó fórum. :D

És húúú, de dörzsölöm a mancsomat, az otthon szülés az egyik kedvenc vesszőparipám, lehet hogy hosszú leszek, előre is bocs, akit nem érdekel, ugorja bátran. Porontyon hajtépés szokott menni a témában, ott már többszörösen kiveséztünk mindent.
Magam részéről azt mondom, hogy szabályozni kellene a feltételeket, és aki otthon akar szülni, lelke rajta.
DE: amit pl. Kata írt, hogy 42. hét, meszes lepény: ez már nem egy tök sima cucc, itt már súlyos komplikációk lehetnek, ezt felelőtlenségnek tartom. Mint ahogy felelőtlenségnek tartom az otthoni ikerszülést is. Szóval tényéeg csak teéljesen komplikációmentes terhesség után, várhatóan problémamentes szülést engednék. De leginkább azt az álláspontot képviselem, hogy a kórházi körülményeket, a kórházi protokollt kellene úgy kialakítani, hogy közelítsen nem az otthoni fílinghez, hanem lehetőség szerint a háborítatlansághoz. De legyen ott a segítség, ha baj van. mert ha egy szülésnél baj van, az általában nagy. Szóval én tuti nem kockáztatnék semmit. Azt abszolút el tudom képzelni, hogy valakit egy borzalmas kórházi élmény elijeszt a kórházi szüléstől, de szerintem igenis meg lehet találni azt a kórházat és azt az orvost, ahol leginkább megvalósíthatóak a kismama elképzelései.
Mondom mindezt úgy, hogy nekem tényleg semmi rossz tapasztalatom nincs a kórházról, ahol szültem, a dokim meg a szülésznőm is maximálisan partner volt mindenben, elmondták, mire számítsak, nem éreztem magam kiszolgáltatottnak.
vovanda
 
 


Vanda: Valahol egyet értek veled, de ez a történet, amit olvastam, tényleg annyira jó volt, bár kockázatos! Mindemellett én már hála Istennek majdnem átélhettem ugyanezt Johannával, bár burkot repesztettek - amit én nem is bántam. A szülés élménye maga olyan volt, amire örömmel emlékezek. Bár benne lenni :shock:

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Sírni hagyás: nekem szerencsére ritkán sírnak egyszerre, de akkor vagy fölveszem mindhármat, vagy énekelek nekik. (És a rémes hangomtól inkább csönd lesz)

Nem tud valaki segíteni? Meg akarok venni egy babakocsit a teszveszen, de nincs aktiválva a fiókunk, ami több napig is eltartana, de félek, hogy addig megveszik.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigris: megvegyem???

Kata
labkat
 
 


Tigris, én is segíthetek...

t-pk
 
 


Tigriske: én is vagyok teszen :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata!
Sírni hagyás: elvileg (és nálam gyakorlatilag is) az ikrek képesek aludni akkor is, ha a tesó üvölt mellettük (10ből 7szer nálunk bejön).
Sírni hagyásnak nem vagyok híve, Rékát sajna párszor muszáj volt. Ölben nem aludt el, meg akkor sem, haott votlunk mellette, csak nézegetett, ha ott hagytuk, bőgött. Néha hagytuk sírni, amikor már nagyon fáradt volt.
Meg mostanában, hogy mentek ezek az éjszakai cirkuszok, talán háromszor hagytuk ott, mondván, elég volt. A vicc: azóta alszik rendesen, ha fel is ébred, percek alatt visszaalszik.

Zsófi!
Párbeszéd kéne, ebben igazad van. Porontyon volt szerencsém pár otthon szült csajhoz, nekem picit agymosottnak tűntek (bocsánat a kifejezésért), kb. mintha a kórházi szülés az ördög műve lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.30 20:42-kor.
vovanda
 
 


Köszönöm mindenkinek a gyors felajánlás. Babusokat kértem meg, mert neki a legidősebbek a gyerekei, így talán őt tartom fel legkevésbé. Köszönöm!

Vanda! Nagyon helyesek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigriske1978 2010.08.08 07:22-kor.

Kép
tigriske1978
 
 


Nyulasz:
Noéminek és Balázsnak nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz! Boldog első szülinapot kívánok Noéminek és Balázsnak!

Kép
tigriske1978
 
 


Noéminek és Balázsnak Nagyon Boldog 1. Szülinapot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Tigriske: nagyon csini babakocsitulajdonosok lettetek :wink: irtam privit :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Vanda: helyesek a taxisok! Alvós kép szuper! :D

Tegnap megint elmentünk lányok nélkül fürödni, persze rossz idő volt. Ettől még jól éreztük magunkat, csak az utolsó órát az orvosiban töltöttem fekve, mindenféle vénás szurival belőve, amitől tiszta kómás voltam. Tudom, hogy valamire allergiás vagyok, de most már muszáj lesz orvoshoz menni, mert ez nagyon durva volt. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Boldog szülinapot!!!!!
Kérünk majd élmény beszámolót és ajándéklistát.

Édesek a taxisok!

t-pk
 
 


Babusok! Köszi! Ha jól néztem formára pont passzol az általam vásárolt ikres kocsihoz. Így már csak ikerkapocs kell.

Kép
tigriske1978
 
 


Zsófi: eddíg csak szimpla orrdugulás volt, most az egész arcom elzsibbadt, égett a szemem és vérvörös volt, a nyelvem is dagadt, beszélni nem tudtam. Hát mit mondjak, nem vagyok ijedős, orvoshoz is akkor megyek, amikor visznek, de most betojtam rendesen.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Megvannak az ülések, be is üzemeltük, íme:
Kép A vidámság átverés, útálom az új ülést!
Kép Én meg jót szundizok benne!

Pierre Cardin lett, jobbnak tűnik kezelhetőségben és anyagban is, mint a Top Rider. Ebben a combrésznél is van szűkítő, a TR-ben nincs. De lehet, csak én vagyok kukacos-amennyire a pénztárca engedte. És ahogy néztem a felsőkategóriás üléseket-hát nagyon nem érnek annyit, amennyit kérnek a névért.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! Szuper az ülés. Nekem is ez tetszett jobban. Szerintem mi is ezt vesszük majd ha befér a 3 db hátra. Nekem emellett a piros és a zöld jött be. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


Köszi lányok :D

Timi,király az ülés :D
...jujj,még olvasni is :shock: Ezt ki kell vizsgáltatnod!Szegénykém :roll:

Tigriske,képet az új verdáról!!! :wink:

Majd kedden írok bővebben,még vendégek vannak,holnap állatkertezünk.

Vanda,nagyon helyesek a taxisok :D Olyan mintha Daninak fülbevalója lenne :shock: :roll: vagy rossz a szemem?Vagy nem is a Dani az? :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz: boldog születésnapot az apróknak :D

Timi: nagyon rémesen hangzik ez az orvosi vénás cucc. Remélem hamar kiderül, mi okozza a bajt.
Nagyon jók az ülések, és a benne ülők is nagyon cukik :)

Vanda: taxisok helyesek :)

Kata
labkat
 
 


Tigriske: remélem jó nagy autótok van, mert a mi kis autónkban minden helyet elfoglal a két ülés!

Nyulasz: tegnap akkor nagy buli volt! :D Beszámolót is mellékelj a képek mellé majd! Jó állatkertezést! Melyikbe mentek?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi!
A szemüveg szára csavarodik ennyire a fülére. :D :D
vovanda
 
 


Sziasztok!

Köszi Kata!

Timi,a fővárosiba megyünk...csak 15-en voltunk a szülinapon,csak rokonok,de nagyon jó volt :D Már jól vagy?

Én akartam bográcsban főzni,de elötte este mikor összevágtam a húst,tudatosult,hogy kevés lesz.Így azt bedobtam a fagyasztóba,és beállítottam az ébresztőt reggl 6-ra,hogy elszaladok húsit venni.
De Balázs éjjel fél1-kor valamire felébredt,és úgy döntött,vége az éjszakának.2-ig próbáltuk,hátha visszaalszik,de végül Nonót is felkeltette.Kihoztuk enni őket,Noémi mindet megette,Bazsi egy falatot se.Bevittük őket,és 4-ig 10 percenként felsírt,állt az ágyban,és be kellett mennem elfektetni.!-kor úgy gondoltam,nem kelek reggel 6-kor,kikapcsoltam az ébresztőt.9-kor ébredtünk,a mama,aki alattunk lakik,és a testvérei akik itt voltak,már fél9-kor hallottak dumát a gyerekszobából.

Na végül a szomszéd étteremből rendeltünk 7 darab 2 személyes tálat,így megoldódott az ebéd is.

Eddig ugye 2 alváson voltunk,ami azt jelentette,hogy fél1-től fél4-ig voltak ébren,így 12-re hívtam mindenkit.
De 3 napja fél9 után kelnek,és 1x alszanak 1-3 között.Na,mondom frankó :shock: De aztán sikerült 11 után letennem őket,így nyugodtan megkajáltunk mi is,és mire felkeltek már csak velük foglalkoztunk.

Tortát még nem annyira élvezik,persze azért jól összekenték magukat :D
Most megyek etetni,mert nekem nem olyan ügyesek,mint Timi törpjei,hogy egyedül egyenek :lol:
Vendég
 


Vanda,ja közben olvastam a másikon,hogy valaki ott megfejtette :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csajok!
Még a lányom fülét sem fúratom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Nyulasz: Balázs már éjjel bulizott, tudta, hogy szülinap van! :wink: Azért durva lehetett ám így az éjszaka! Köszi mára sikerült kialudnom a gyógyszereket azt hiszem. Ma megpróbálok időpontot kérni allergológiára. Milyen tortájuk lett a gyerkőknek?
Kajarendelés jó ötlet! Szerintem nálunk is az lesz.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Írt végül valaki utazáshoz/nyaraláshoz listát? Ha van valakinek átküldené?
Ti meddig fertőtlenítettetek/sterilizáltatok?

Nyulasz! Szerintem jobb, hogy rendeltétek a kaját, így Neked sem kellett robotolni. Képeket kérünk!!!

Timi! Hát sajna nem. A hordozós ülésből sem fér el hátul a három, ezért reménykedtem, hogy majd a menetiránnyal szembeniből elfér.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: nem emlékszem pontosan, de 6 hós korukban adtam el a sterilezőt, előtte is max. napi 1x sterileztem.
Szerintem ez az ülés kicsivel nagyobb helyet foglal el, mint a hordozó. :? Még gondoltam is rád, amikor raktuk be, hogy ebből 3 mekkora kocsiban fér el vajon?!

Lányaim fél 10 óta szunyálnak. Már látom szomorú sorsom délutánra! Kb úgy fognak működni, mintha fejenként egy karton red bullt megittak volna.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?