hm hm, nem volt nagy forgalom ma, azaz tegnap
Éjszakázok. Hogy miért, hát tudományos alapon megfigyelem a srácok alvását. De lassan én is alszok majd egy kicsit. Azt gondoltam ki, hogy ha csak ringatom őket, talán idővel nem kelnek szopizni. Na és az ágyukban akarom hogy aludjanak végre
Eddig kb óránként keltek egyenként, tehát félóránként keltem volna. Rémes
Közben elolvastam egy
szüléstörténetet egy otthon szülő nőét. A dokimhoz járt terhes gondozásra. Hát nagyon megható volt. Szinte végig éltem vele az egészet. Bár én felfedeztem veszély forrásokat, de hála Istennek, minden jól alakult, és a 42. héten szült egy majd 5kg-os babát, éppen meszesedni kezdő méhlepénnyel, szép tiszta magzatvízzel. Szóval elvileg mondhatjuk időben! Bár én nem tudom hogy bírtam volna ki, hogy 4 héten át ne nézzen rám orvos - bár házi ctg volt.
No de lányok, bár tudom csaszi után nem igen lehet, de
szülnétek otthon gyereket? - remélem ebből nem lesz vita.
Vitára kitérve, decemberi babás fórum, ahová irogatok még, azért szakadt szét, mert ketten összevesztek, csúnyán, még csak közel se úgy, mint mi vitáztunk Nyulasszal, és sokkal tovább tartott, és még csak bocsánatot se kértek egymástól mint mi. Szóval tényleg frontok vannak! NA ezt csak azért írom, hogy tudjátok, vannak keményebb menetek is, mint amit mi csináltunk
Az összeveszés tárgya
sírni hagyás volt. Ezzel kapcsolatban lenne még egy kérdésem. Én egyes babámat nem hagytam sírni. De ikreknél ez megoldható? Sokszor ha rákezd az egyik, a másik is követi. Vagy ha az aki épp sír, felvétetik, akkor a másik irígységből vagy Isten tudja miért, tutira rázendít. Kettő 10 kg-os aprót meg nem tudok már emelgetni, bár néha szoktam kis ideig! Nehezek!
Mindemellett vannak napok, amikor minden összejön és egyik srác tutira végig nyüszít, olyankor ha már semmi sem segít, én inkább leteszem. Mert van még másik három, akiknek kellek! Szóval én néha hagyom őket sírni, pedig azért ezt korábban nem tettem! No de ti
hogy csináljátok?
Vanda: láttam anyatanyán ikres fórumot. Azt alapítottad te? Csak mert láttam ott is a neved a tagok között.
Na jó, nem fárasztalak tovább titeket ilyen tompa aggyal! Szép napot!