Babaim......... ne sírj! Kitartás! Tudom könnyű mondani, nagyon sajnállak, de gondolj arra, hogy nem olyan soká a karodban lesz Fannika.
Jól megküzdünk mi ezekért a babákért! Én 10 éve felhagytam a babarojektel és most magától összejött, előtte pedig 9 évig semmi.
Én ma is vásárolgattam ami még elmaradt, jól el is keseredtem, mert a kórházba szánt papucsomba csak a lábujjaim férnek bele. Elmentem nézni másikat, de nincs a lábamra való, 42-es a legnagyobb és abba sem megy bele a lábfejem. Nem is tudom, hogy mi lesz.
Se szobai papucsom, se fürdős.
Ráadásul vettem itthonra 1 kínai papucsot abba belemegy a lábam, de ettől meg iszonyat büdös a lábam.
A kórházba ilyenbe nem lehetek. Én nem is tudom, hogy mi lesz.
Lányok vettem kifogót/törölközőt pelenka anyagból és törölköző anyagból is. Kell mind a kettő ugye?
Hány darab szükséges szerintetek?
Textilpelusból 20 db-ot vettem, gondolom az elég.
Szecs, nagyon édi-bébi Blanka, de édesen pihizik.
A páromnak is szoktam mutatni a képeket, mindig áhitattal nézi, mondta is, hogy nem sokára nekünk is itt lesz.
Zsoltira pedig azt mondta, hogy milyen gyorsan ekkora lesz a mienk is.
Timi, igen bombázlak majd Lillás képekkel, csak a pocakos képekkel is az a gondom, hogy nem tudom lekicsinyíteni. Valakit mindig meg kell kérnem, olyan béna vagyok. Ma is csináltunk képet, de nem tudom, hogy hogy kell.