Új privát üzeneted érkezett!

Babaim, örülök, hogy ctg rendben, de bevallom én abban reménykedtem, hogy egy napon ünnepelitek majd a szülinapotokat, bááááááááááár még van a mai napból :-)

Timi, én sem tudtam nagyban megnézni, de jó, hogy felraktad az állós képet Zsoltiról, nagyon édi.

Szecs, szegényke, én még nem vagyok gyakorló anyuka, de én is csak azt tudom mondani, hogy nappal pótold az éjszakázást. Szép lassan ki fog alakulni, de gondolom most nagyon nehéz.
Most átgondoltam én is és megpróbálok még napközben majd a szülésig mindig pihenni, mert utána nem fog menni.

Ma Lilla nem nagyon aktív, de tegnap sem volt az, úgy látszik nem tetszik neki az időjárás változás, vagy már csak el kezdett lustulni és sokat alszik.
Holnap megyek utoljára a védőnénihez délután.

Kép
judit70
 
 


Judit...én is azt hittem tavaly, hogy egy napon lesz a szülinapom Zsoltival...de meghagyta nekem azt a napot. Magának meg két nappal későbbit választott :)

Tényleg pihenj, amennyit tudsz. Nálatok vasárnap is dolgozik a védőnő?

Az avatar képeket sajnos nem lehet nagyítani.

Timi
Kép
vt72
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat, ma aludtam is Blankával egy órácskát.
Az éjszakázás egyébként nem zavar, hiszen most úgyis az övé minden időm. Csak este már bebeszéltem magamnak, hogy a tejjel, vagy a mennyiségével lehet baj és szegény ezért sír és kéredzkedik folyton mellre. Sokszor egyébként nem is szívja már, inkább csak megnyugtatásképpen cumizgat. De játszócumihoz nem akarok nyúlni emiatt.
De most amúgy is hormontúltengős napjaim vannak, ma pl. leesett a köldökcsonk és elbőgtem magam :lol: Szegény férjem és Blanka ott álltak ledöbbenve, hogy mi bajom :lol: :lol: :lol:
Timi, köszi a képet, naaagyon édes!!! A sétákat már nagyon várom!!! Tegnap a teraszon már levegőztünk. Szegényt úgy beöltöztettem, mint egy eszkimót :D

KépKép
Kép
szecs
 
 

 
 

Szecs...ezek a hangulatváltozások még nagyon sokáig megmaradnak. A köldökcsonk leeséséhez gratula. Én Zsoltiét megőriztem. Nekem még (igaz, már ritkábban), de mostanában is van néha olyan, hogy úgy érzem, átcsapnak a fejem felett a hullámok és nem bírom a dolgokat. Ilyenkor egy jó bőgés segít. Szerencsére az én férjem abszolút megértő típus...így nyugodtan hisztizhetek :)

Az meg, hogy a tej mennyisége vagy minősége nem jó...azt felejtsd el. Lesznek majd növekedési ugrások is, amikor szintén ilyen gyakran kéri majd a szopit. Ehhez majd a tejtermelés is alkalmazkodik. Ezek az ugrások 3 hetes, 3 hónapos és 6 hónapos korban vannak általában, de lehetnek később és korábban is.
http://www.kismamablog.hu/szoptatas/novekedesi-ugras

A cumi nálunk egyáltalán nem vált be. Zsolti már újszülöttként kiköpte. Aztán még egyszer próbálkoztunk, de akkor sem kellett. Volt egy idő, mikor a hüvelykujját szopogatta...de már több hónapja ezt sem látom. Mondjuk, örülök neki, de ha mégis az ujját választaná, akkor azt sem tiltanám :)

A gyerekkel való alvást én is próbáltam délután, de most Zsolti nem volt benne partner. Persze amikor elindultunk délutáni sétára, 15 perc múlva aludt is a babakocsiban :P

Na már megint túltengtem :D

Timi
Kép
vt72
 
 


Köszönöm Timi! Nagyon sokat jelent nekem, hogy leírjátok a saját tapasztalataitokat, mert rengeteget tanulok belőle! Akkor ez a sírós időszak nem csak a gyermekágyi időre jellemző? :shock: Be kell táraznom zsebkendőből :lol:
Képzeljétek, Blanka az előbb visszamosolygott!!! :D

KépKép
Kép
szecs
 
 


Szecs! Ez a sírós időszak már életed végéig elkísér! Sajnálom :lol:
Főleg, ha látsz egy beteg gyereket, akkor hálát adsz az égnek, hogy a tied egészséges. És ilyenkor majd elsírod magad, azért is, mert sajnálod a másik babát, és nehogy történjen vmi a tieddel.

Vivikének lett ma egy nagy bibije. Úgy belerúgott a küszöbbe, hogy beszakadt félig a körme. Vérzett szépén, most lilás árnyalatban pompázik.

KépKép
b_judyt
 
 


Vivinek gyógypuszi a lábára!!!

BJudyt...abszolút igazad van. Zsolti kis barátnője a fényképről épp tegnap nyelt le valami fertőtlenítő tablettát és most 10 napig gyomorszondán keresztül táplálják a Heim Pál kórházban. :( De "szerencséje" van, sérülhetett volna sokkal rosszabbul is.
És én sírtam, mikor az anyukájával beszéltem délelőtt. Pedig nem is rokon, semmi...csak egyszerűen együtt pocakosodtunk és együtt nőnek a gyerekeink. Egy másik fórumon van egy csapatom, ahol 10 tavaly novemberben született baba cseperedik együtt :)
Úgy mint itt Blanka, Fanni és Lillácska. Zalán meg Zsolti lesznek a "nagy és okos bátyusok"...Vivike és Levi a bölcs nagytestvérek :)

Szecs...ma nem kaptunk képet Blankáról! :(

Timi
Kép
vt72
 
 


Timi, csak nem babaszobázol? :D

Szegény babuci, jobbulást neki :cry:

Babaim, hogy vagy? Ma nem sokat írogattál.

Vivike mindig éhes :lol: Itt mondogatja nekem: ebéd, poci :lol:

KépKép
b_judyt
 
 


BJudyt...az Anyatanyán vagyunk...az teljesen zárt, nem olvashatják csak a tagok.

Vivike késői ebédre gondol? :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Ja, én babaszobázok :D

Még kap majd egy kis mézes tejcsit, oszt alvás. Pár napja adom neki, hogy gyorsabban gyógyuljon, féltem, hogy nem mehet majd be a vízbe, de gyorsan gyógyulnak ezek a babák :)

KépKép
b_judyt
 
 


Timi, bocsi butaságot írtam, hétfőn megyek a védőnő!
Annyira összefolynak a napok, hogy a pároméknak határidős munkájuk van és 25-ig be kell fejezniük, így mindennap dolgozik én pedig egyedül vagyok. Nem nagyon jó! :-(

Jajj Timi nagyon rossz lehet, most szegény anyukának 10 napig bent a kórházban a kislány, de tényleg a szerencsétlenségben a szerencse, hogy nem rosszabbul sérült szegény picike.


Ez nagyon aranyos volt:
Úgy mint itt Blanka, Fanni és Lillácska. Zalán meg Zsolti lesznek a "nagy és okos bátyusok"...Vivike és Levi a bölcs nagytestvérek

Na lányok, én nem tudom, hogy mi van a levegőben, én nem vagyok gyermekágyas, de ahogy segítetek szecsnek, illetve ahogy olvastam az Ő sorait is potyogtak a könnyeim. Ezek a hormonok?!?!

Judyt, Vivikének jobbulást, szegényke, biztos nagyon fájhatott neki!

Szecs, jajj ez most nagy élmény lehetett, hogy visszamosolygott Blanka, ugye nem sírtad el magad örömödben? De édes lehetett!

Kép
judit70
 
 


Na én már fáradok, most néztem, hogy az írtam, hogy hétfőn megyek a védőnő, védőnőhöz azt akartam. Bocsi!

Kép
judit70
 
 


Judit...nem sokáig leszel már egyedül. Nemsokára ott lesz Lillácska :)
Meg mi is itt vagyunk :D
Védőnőt értettem én elsőre is...csak néha "kötözködöm" :) Bocsánat!!!

A beteg kislánnyal anyuka is bent van a kórházban...így sem könnyű, de legalább együtt vannak.

A sírás nálam is már a pocakosság alatt megvolt...úgyhogy csak nyugodtan sírjál :)

Babaim...hogy telt a szülinapod?

Nálunk apa ma kimenőt kapott...Zsolti is alszik...úgyhogy én is megyek és kialszom magam az első ébredésig :D

Timi
Kép
vt72
 
 


Babai! Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Vajon csak neked vagy már a kis Fanninak is???

Szecs, semmi baj. Ez természetes sírokázós időszak, és nagyrészt elmúlik. De az igaz, hogy ezentúl az ember lánya mindig érzékenyebben reagál bármilyen gyerekekkel kapcsolatos dologra (főleg ha negatív :cry: ) A babával közös nappali alvás segít visszatöltődni, én is ezt csinálom. Tejcivel kapcsolatban pont úgy van, ahogy Timi írta!! Annyi van, amennyi és amilyen Blankának kell. Sokszor csak megnyugtatásként, vagy anya közelségéért szeretne szopizni.

Judit, Lilla is nemsokára érkezik :) . Lassan készülhetsz...

Timi, szegény kislány :( és szegény anyukája...

Kép

Kép
ripley
 
 


Jó reggelt! 2 in 1. Pedig azt hittem....Car du, este és éjszaka volt. 3 körül kezdtem fájni. 4-től figyelgettem. 6-kor 16-17 percesek voltak, majd később 10 percesek. 1/2 10 felé elaludtam. Gondoltam, nem lesz ebből semmi. 11-kor lettek olyan 10 percesek. Hüvelyben olyan fájdalommal, mintha kést szurkálnának bele. Ez ment olyan 1-1/2 2-ig. Közben éjfélkor már vil.barna váladék jött. Inkább barna folyás volt, mint nyák, de szerintem a dugó maradéka lehetett. Később elaludtam és 2-óránként pisiltem, de a görcsök elmúltak. Reggel megyek be a kórházba ctg+méhszáj+magz.víz nézés lesz. Az én dokim ügyel.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jóreggelt!
Babaim...hányra mész? Ilyenkor már a kórházi cucc mindig nálatok van, ugye?

Timi
Kép
vt72
 
 


Sziasztok!

Babaim, akkor már esélyes, hogy bent is tartanak nem? Nekem olyan tüneteknek tünnek, amik már a szülés hamarosan beindulására emlékeztetnek, bár Szecsnél is mindig azt hittük, hogy na most........

Timi, az a jó, hogy aranyosan kötözködsz :-)

Ripley, szerintem 2-3 hét a doki szerint és itt van Lilla is, már előre tele vagyok aggodalommal, a férjem nem győz nyugtatni.

Az utazóknak jó pihenést kívánok és jó időt is hozzá. Jövőhétre már szupi időt mondanak.

Kép
judit70
 
 


Sziasztok Kismamik és Anyatársak!

Igazad van Timi, adós vagyok már képpel. Csatolok egy hintázósat, ez a kedvence mostanában. Meg az enyém is, mert általában belealszik :lol:
Judyt, jobbulást Vivinek! Bár ha a pociját emlegeti, akkor már szerencsére biztos túl van a nehezén :D
Vicces ez a sírós dolog, mert számítottam rá, csak a gyakorisága lepett meg. De így visszagondolva, a terhesség alatt is tényleg voltak ilyen "rohamok" :D
Babaimado, remélem már jobban vagy! Engem is azért gyötörtek ezek a jóslók, mert sosem tudtam, hogy mikor jön el az idő. Csak akkor nyugodtam meg amikor már ki voltam tágulva és azt mondta a doki, hogy már meg tudja indítani ha legközelebb erősebb fájások jelentkeznek, nem kell annyira méregetni az időt. De remélem, nálad hamarosan és teljesen magától beindulnak a dolgok!
Emlékszem, mennyire féltem, hogy bármikor elfolyhat a magzatvíz, erre a szülőszobán negyedszerre sikerült csak megrepeszteni a burkot:D
Timi, bizony szerencsések a csemetéink, hogy ilyen jó kis barátaik vannak! Kép Hintában

KépKép
Kép
szecs
 
 


Megjöttünk. El vagyok kenődve, folyton sírok mindenért. :oops:
Ctg-t 2* kellett csinálni, mire jó lett. Méhszáj bő egy ujjnyi, nem használtak a fájások. A magzatvizet nem tudtuk megnézni, mert annyira fájt, hiába próbálkoztunk. Közben majd sírva fakadtam, hogy milyen béna rakás sz.r vagyok....Mondta a dokim, hogy gyulladás van és emiatt fáj és nem csinálja tovább. Adott kúpot és holnap reggel 7-ig ügyel, 7-re be kell menni és megpróbálja megnézni. Úgy félek már magától a vizsgálattól...Mondta, hogy sétáljunk sokat, így elmegyünk Ikeába venni egy vágódeszkát, az jó kis séta lesz. Max egy kis Tescozás is lesz.
Ja, még annyi, hogy ha péntek reggelig nem szülünk meg, akkor péntek reggel burokrepesztés és szülésindítás.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim...kitartás!!!
Nem lehet kellemes ez a magzatvíz vizsgálat. Én csak hallomásból ismerem. GI nem csinált ilyet nálam a túlhordásnál. De ezt is kórháza válogatja.
Jó vásárlást és jó sétálást Nektek! Most nagyon kellemes az idő...mi is sétáltunk már Zsoltival délelőtt egy nagyot!

Szecs...nagyon édes a hintázós királykisasszony! Tényleg jó az a hinta :)

Judit...nemsokára már Te is bombázol minket a Lilláról készült képekkel. :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Babai, a vége felé már megviselődnek az ember idegei - nem csoda - hiszen annyi minden volt az elmúlt hónapokban. Ne légy elkeseredve. Nagyon is ügyes vagy, hiszen nem adtad fel a babaprojectet a kudarcok ellenére sem, végis kitartó voltál.
A fájdalmas vizsgálat miatt együttérzek veled. Holnapra már biztos múlik a gyuszi. És hamarosan érkezik a kislányod :) .

Judit, köszi! Remélem tényleg szupi idő lesz!

Szecs, jaj de édes :D ! Egy ilyen jó helyen alig veszi észre a különbséget a pocak után :lol: .

Üdv.

Kép

Kép
ripley
 
 


Babaim......... ne sírj! Kitartás! Tudom könnyű mondani, nagyon sajnállak, de gondolj arra, hogy nem olyan soká a karodban lesz Fannika.
Jól megküzdünk mi ezekért a babákért! Én 10 éve felhagytam a babarojektel és most magától összejött, előtte pedig 9 évig semmi.

Én ma is vásárolgattam ami még elmaradt, jól el is keseredtem, mert a kórházba szánt papucsomba csak a lábujjaim férnek bele. Elmentem nézni másikat, de nincs a lábamra való, 42-es a legnagyobb és abba sem megy bele a lábfejem. Nem is tudom, hogy mi lesz.
Se szobai papucsom, se fürdős. :-(
Ráadásul vettem itthonra 1 kínai papucsot abba belemegy a lábam, de ettől meg iszonyat büdös a lábam.
A kórházba ilyenbe nem lehetek. Én nem is tudom, hogy mi lesz.

Lányok vettem kifogót/törölközőt pelenka anyagból és törölköző anyagból is. Kell mind a kettő ugye?
Hány darab szükséges szerintetek?
Textilpelusból 20 db-ot vettem, gondolom az elég.

Szecs, nagyon édi-bébi Blanka, de édesen pihizik.
A páromnak is szoktam mutatni a képeket, mindig áhitattal nézi, mondta is, hogy nem sokára nekünk is itt lesz.

Zsoltira pedig azt mondta, hogy milyen gyorsan ekkora lesz a mienk is.

Timi, igen bombázlak majd Lillás képekkel, csak a pocakos képekkel is az a gondom, hogy nem tudom lekicsinyíteni. Valakit mindig meg kell kérnem, olyan béna vagyok. Ma is csináltunk képet, de nem tudom, hogy hogy kell.

Kép
judit70
 
 


Judit...nekünk mindkét kifogó volt, de a kapucnis, törölközőset jobban szerettem. Igaz, akkor tél volt :)
A textilpelus biztos elég lesz.

Papucsot sajnálom...esetleg férfi részen nem találtál nagyobbat? Most nem az a lényeg, hogy milyen, hanem hogy arra a pár napra legyen jó.

http://www.meretezdat.hu/

itt lehet átméretezni a fényképeket :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Judit, én is arra gondoltam, hogy esetleg ffipapucs.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jóreggelt!

Babaim...már lehet, hogy úton vagy a dokihoz! Remélem minden rendben van és a gyulladás is megszűnt már az éjszaka.
Gondolok Rád sokat!

Timi
Kép
vt72
 
 


Sziasztok!

Én is néztem a férfi papucsokat, de ott abban sem volt olyan méret, de még megyek és nézem, nem adom fel. Valamit be kell vinnem.

Babaim én is sokat gondolok rád! Már biztos túl vagy a vizsgálaton.

Timi meg volt már a séta? Nagyon szép idő van, du megyek a védőnőhöz 2-re, kicsit messze van, jó kis séta lesz, oda-vissza, biztos elfáradok, majd mesélek, bár sok minden nem szokott ott történni, de a szívhangot olyan jó hallani :-)

Kép
judit70
 
 


Szecs milyen volt az éjszakátok? Ma is levegőztök? Szép idő van.

Kép
judit70
 
 


Mai ctg: 40 perc szülőszobán, majd séta 2. kávé és újabb 20 perc a terh.ambin. Dokimmal már nevettük reggel a szülőszobán, hogy bármit csinálunk, nincs hatással a Picire. Egyet moccan és alszik tovább. 2. ctg-t elfogadta. Vizsgálatot vagy elfelejtette, vagy nem akart mégsem bolygatni a gyull.miatt. Hát lapítottam is, nem szóltam. Holnap megyek hozzá reggel, gondolom már nem marad el a vizsgálat. Esküszöm, életemben nem paráztam még úgy semmitől, mint most a gyulladás melletti magz.víznézéstől. :oops: Közben pedig szégyenlem magam..

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Judit...igen, már a délelőtti sétán túl is vagyunk. Aludt Zsolti 1,5 órát, így most én tudom csinálni az ebédet...bár azért az utána rohangálás megvan.

Babaim...örülök, hogy megúsztad a vizsgálatot. Biztos, hogy nem gondolta annyira fontosnak a dokid, különben megcsinálta volna. Hidd el. Próbálj pihenni és beszélgess Fannikával, hogy most már lassan ideje lenne megismerkednie a külvilággal :)

Nyaralóknak jó utat és jó pihenést!

Timi
Kép
vt72
 
 


Sziasztok!

Nagyon klassz éjszakán vagyunk túl, de sajnos nappal a szopizás-büfiztetés combon egyelőre mást nemigen csináltam még :D
Ma is mindenképpen levegőzünk, tegnap vettünk egy nagyon alap babakocsit, ami bár újszülött kortól használható, mégis extra kicsire összecsukható. Ez jó a minilakásunkba, mivel csukott állapotban elfér az előszobában :D (Chicco Enjoy) Ma is ettől remélek egy kis szundit a teraszon :lol:
Babaimado, pontosan tudom, hogy lelkileg mennyire megterhelő időszak ez. Én is egy roncsnak éreztem magam és az utolsó héten bőgtem amikor csak egyedül voltam... Utáltam a sok ctg vizsgálatot és azt, hogy a szülőszobára rajtam kívül mindenki szülni megy, csak én lapítok ott majdnem egy teljes órát, mire végeznek a sürgős esetekkel és végre rákéredzkedhetek a masinára. Féltem a megindítástól is és meg voltam győződve róla, hogy a szervezetemben van a hiba :( Csak azt tudom mondani, hogy túl leszel rajta és hidd el, tényleg nevetni fogsz az egészen egy hét múlva!!!

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Valaki szült mostanában G.I dokinál?
Most,hogy van?Kell neki adni külön a szülésért?...és a kórházban
a ctg-ért,mert 2 naponta kell mennem és bizonytalan vagyok.
szecs ! gratulálok a kislányodhoz,nagyon szép baba.
babaim:fel a fejjel,sok sikert,te hol fogsz szülni?
Judit70:ha voltál csütörtökön dokinál 18 fele ,akkor láttalak,csak nem voltam biztos,hogy te vagy....szerintem egyszerre leszünk kórházban,mert vasárnapra vagyok kiírva,de úgy tűnik a fiam jól érzi magát a pocimban
:D
én csak olvasgatlak titeket,mert a kezem olyan vizes ,hogy nem nagyon tudom ökölbe szorítani,ezáltal az egérhasználat is problémás :(
ildibildi
 
 


Ildi...a kórházi ctg ingyenes.
A szülésért az én időmben az "amennyit gondolok" választ kaptam a Gabitól.
Remélem majd tudsz jönni gyakrabban és képet is hozol majd :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Ildibildi: én kezem is sokszor gáz..
SOTE

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Ma voltam védőnőnél az utolsó randin, minden rendben volt, még átbeszéltünk mindent, vérnyomásom 120/80, G.I-nél csütörtökön 150/80. Én nem értem ott mindig magasabb. Mérem itthon is mert írnom kell és itthon is jókat mérek.


Ildibildi, igen csütörtökön 18 órakor még ott voltam a G.I-nél, sőt a ctg-vel + vérvétellel 19 órára végeztünk.
Megyek csütörtökön is!
Te miben voltál? Hogy néztél ki? Hát lehet, hogy egyszerre leszünk bent ezért kérdezem, hogy melyik kismama voltál, hogy ha ott leszek én is tudjam :-)
Nekem nagyon hangsúlyozta a császárt, valószínű, hogy úgy lesz.
Mekkora súlyt mért a doki a fiadra? Régebben írtad, hogy aggódtál a súlya miatt.
A vizesedés nálam már állandó. A kezeim is már, de a lábaim azok már hónapok óta.
Akkor már neked is bármikor jöhet a baba. Szorítunk!

A szüléssel én is gondban vagyok, hogy mennyit adjak, mert én az utolsó 3 hónapban 2 hetente jártam, előtte pedig havonta, tehát így már eleve a 9 hónap alatt rengeteg pénzt hagytam ott.
Szecs biztos okosabb most ebben a témában.
A kórházi ctg szerintem is ingyenes, G.I-nél magánrendelésen 3.000.-Ft.

A nyaralók úgy látom elutaztak, biztos jó idejük lesz.

Babaim hogy vagy? Fájások?

Timi köszi a segítséget!

Kép
judit70
 
 


Babaim...a dokinál kezdtél emlékszem...gyere ahogy tudsz :)
Remélem most is magzatvíznézést. Ha nem, akkor remélem elmúlt már a gyulladás.

Judit...persze, hogy magasabb szerintem a dokinál, hisz ott azért mégis idegesebb az ember. Meg várakozni kell, kicsi a váróterem, meg sokat utazol odáig. Szóval rengeteg minden bejátszik.
Annak örülök, hogy otthon és a védőnőnél rendben van a vérnyomásod. Az a legfontosabb.

Timi
Kép
vt72
 
 


Megjöttem, visszaaludtam megint, olyan jól esett, a szokásos 1/2 4-től felkelés megvolt és 7-kor visszapihentem és 9-ig aludtam.

Timi, ti már biztos sétáltok, de jó nektek.

Babaim várunk, hogy mi újság!

Szecs, ti hogy vagytok?

Most hallottam, hogy a hónap vége felé hirtelen leesik a hőmérséklet 20 fokra, akkor nem fogok kánikulában szülni, ha minden igaz.
Gondolom 20.-a után lesz akkor szokott mindig a hideg front jönni, de azért annyira nem kellene lehűlnie, még jó lenne, ha egy ideig jó idő lenne, akkor Lillácskát majd én is kivihetném levegőzni egy idő után a kertbe.

Kép
judit70
 
 


Sziasztok!

Ildi, Timi és Judit nagyjából mindenre válaszolt, én csak megerősíteni tudom, hogy még mindig az amennyit gondolsz elv működik. Én a varratszedés után kerítettem sort a dologra. Köszönjük a gratulációt!
Remélem, hogy már nem is Babaimado fog jelentkezni, hanem Timi a jó hírekkel :lol:

KépKép
Kép
szecs
 
 


Jelen! 2 in 1.
Vizsgálat is volt. Bő 1 ujjnyi, méhszáj előrébb jött, magzatvíz tiszta, vizsgálat szinte nem is fájt. Dokim megkereste a legvékonyabb kínzóeszközt:).Ctg szép.Ha addig semmi, akkor csüt.indítás.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


A mai kép:
Kép Levegőzés

KépKép
Kép
szecs
 
 


Babaimado, akkor már nem is vártok péntekig? Akkor két nap és tutira rád csodálkozik Fanni! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
szecs
 
 


Cuki!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szecs...nagyon édes Blanka!!! Klassz járgánya van...fog menni Zsolti kék kocsijához, ha majd sétálunk :D

Babaim...akkor már csak kettőt alszol, ha Fannika nem dönt másként?
Izgulok érted nagyon!

Timi
Kép
vt72
 
 


Bizony Timi, remekül passzol majd a két járgány :D
Alig várom, hogy el merjünk menni itthonról egy séta erejéig. Egyelőre legjobb esetben is óránként eszünk, de a 20 perc inkább jellemző :lol:

KépKép
Kép
szecs
 
 


Én sem mostanában gondoltam a közös sétát...majd egy jó hónap, másfél hónap múlva...lesz még jó idő akkor is. Sőt :D

Timi
Kép
vt72
 
 


Az biztos! De jó lenne már mostanában... Annyira örülök, amikor csak nézelődni kel fel a pici és nem rögtön szopizni akar aztán gyorsan visszaaludni. Jó lenne már gügyögni és játszani is vele :lol:

KépKép
Kép
szecs
 
 


Szecs, nagyon édi a kis 2 hetes piroska Blanka! :-)
Hétről-hétre könnyebb lesz.

Babaim, most olvastam, hogy már akkor nem péntek, hanem csütörtök, hát az már mindjárt itt van. Drukk+++++++++++++++

Nem rég hívott G.I. azt mondta, hogy most csütörtökön ctg, jövőhéten vizsgálat+uh+ctg és szerinte utána héten a baba már kint lesz, végül is az már a 39. hét, csak egy héttel előtte, az nem olyan vészes.
2 napja időnként olyan mensis pocifájásom van és a derekam is néha fájdogál.

Olyan érdekes, hogy mintha még most sem fognám fel teljesen, hogy anyuka leszek.?!

Timi, Szecs, de jó lesz nektek együtt sétálni és tapasztalatokat cserélhetitek majd. Én meg majd mindig itt kérek majd tőletek segítséget :-)

Kép
judit70
 
 


Judit, ez szupi! AZt már féllábon is kihúzzátok.

Anyucik: Nálatok hogy ment az újszülött baba rokonlátogatása. Nekem van egy elvem, amiből nem akarok engedni. A férjemmel ebben totál egyet is értünk. Most beszéltem anyummal és -nem hittem volna-kiakadt. Ma mondom a férjemnek, hogy adagolja be ő is a szüleinek. A kórházba lehet jönni a rokonoknak, de ha hazajövünk, szeretném, ha betartanák a 4-6 hetet. Max a nagymama+nagypapa jöhet. De nem akarok itt átjáróházat, amikor még immunrendszere sincs a babának+messziről jönnek, tehát nem 10 perces látogatások.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim...nálunk pont így volt. És szerencsére mindenki elfogadta.
Aznap, mikor hazajöttünk a kórházból, szombaton délután jöttek át a szüleim fél órára, másnap délelőtt apósom, délután anyósom. Ők külön élnek a férjem 2 éves kora óta :) De mindenkinek max fél óra volt. És utána már csak tavasszal látta mindenki...anyukámat leszámítva, aki néha átjött segíteni az elején.
Nálunk a kórházba nem jöhetett be senki, mert pont akkor volt a látogatási tilalom a H1N1 vírus miatt. Ez nagyon jó indok volt arra, hogy látogatók se jöjjenek...nem is jöttek.

Judit...tényleg nem sok amit várnod kell... 39. hét már szinte olyan, mintha végig bent lenne Lillácska. A 38. héttől már bármikor megszülethet a baba.

Timi
Kép
vt72
 
 


[quote="judit70"]
írta:
judit70Olyan érdekes, hogy mintha még most sem fognám fel teljesen, hogy anyuka leszek.?!


Nekem még mindig nem sikerült ezt felfogni...pedig már lassan 9 hónapja született Zsolti. Lehet, hogy sohasem fogom tudni :D

Timi
Kép
vt72
 
 


SZÁMOMRA IS EGY CSODA AZ EGÉSZ ÉS HIHETETLEN..

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?