Bogárka, üsse kavics azt az intermediate szintet! 3 hónap hosszú idő és hidd el, hogy bele fogsz rázódni a beszédbe is! Olyat nem tudsz (akarsz) csinálni, hogy otthon a pároddal megpróbáltok angolul beszélni?
Elmondok Neked valamit. Egyszer nyertem egy pályázaton egy kis lóvét, amit arra kellett költenem, hogy Angliában tanuljak tanártovábbképzésen. Oxfordban voltam 2 hétig. Életemben ez volt az első olyan alkalom, amikor 2 héten keresztül nem tudtam senkihez se szólni magyarul, minden csak angolul ment. Na, és ennek hatására megtörtént az, ami előtte soha, hogy angolul álmodtam. Az álmom szereplői a magyar barátaim voltak, de mindenki angolul beszélt! Hihetetlen volt, de nagyon élveztem!
Nika, Neked nem is mondok semmit... úgyis tudod, hogy mi jár a fejemben
Mona, nem akartam mondani tegnap a sok 18-as karikát... ez kevés Apának????? Mondd csak meg neki, hogy a kis katonáinak érniük is kell ám!
Kati, jól telik a pihike????????????? Mi jót fogtok csinálni a következő két hétben?
Dike, ne légy szomorú, kérlek! jön a Kaáli és vele együtt a baba is! ha addig nem történik CSODA! Pedig hallottam ám ilyenről is!!!!!!!
Nita, ezek szerint Nálatok is sz@r idő van... Én alig aludtam az éjjel, akkorákat dörgött meg villámlott. Azon rimánkodtam, hogy Bence fel ne ébredjen!
Ma délelőtt nagyon bekeményítettem a szobatisztaságos dologban. Betelt a pohár... úgy döntöttem, hogy én fogok "nyerni". Bence ugyanis visszatartja a pisit amíg tudja, utána viszont cseppenként csurog neki. Eddig mindig kicseréltem a bugyiját egy-egy ilyen csepp után,mert szólt, hogy zavarja, de amikor meguntam, ráadtam a pelenkát amit persze azonnal teleeresztett. Na, ez nagy hiba volt... De most ennek vége! Levettem róla a kisbugyit és inkább takarítottam a lakást... amerre járt csöpögött a pipi, mert már nem bírta visszatartani.
Egyelőre így sem volt hajlandó se a WC-be se bilibe pisilni, de tudom, hogy ez csak makacsság. Most úgy döntöttem, hogy nem érdekel, hogy meddig fog tartani a dolog, megvárom, amíg rájön, hogy ez így nem buli. Csak alváshoz kap pelust, addig marad a nyűglődés és a takarítás (játék helyett). Hosszú "csata" lesz, de ÉN FOGOK NYERNI!!!!!!!!!!!!!!!!!