Új privát üzeneted érkezett!

Virág nagyon szupi a kocsi:)
itt az utcánkba is egy csajnak ilyen van sötét kébe:))))))))))
semmi gond majd feladod..........
nyugi Barni is izgága volt odabenn....most egész jó baba:)))

Zsuzsi nem semmi mekkora pocakod van......de csuda édes:))))))

Bogi jól tudod....nekem is 2x akkora hasam volt Barnival mint anno Máténál.....pedig Máté nagy baba volt és majdnem végig kihordtam míg Barni 14 nappal korábban jött....
és nagyobb pocakom volt........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztoooooooook!!!!!

szabadsáááááááááááááág!!!!!!!!!!!!!!! két hééééééééééééééééét!!!!!!!!!

nagyon boldog vagyok!
csupa jó dolgokat írogattok itt. sajnos én még a babakocsi témához nem tudok nagyon hozzászólni. még van egy pár hetünk. de én hiába nézegetem neten, meg katalógusokba. egyszer nyakamba veszem a nagyvárost és beleszeretek egybe és megveszem. ez nálam így lesz.

nita: én is h.a.l.k.a.n drukk, drukk, drukk.

mona: szerintem jól alakulgatsz, már amennyire ismerem a görbéket. de a barátcserjét még mindig szeded? azt már nem kellene szerintem. betti?

zsuzsi: óriási a pocakod!!!! és nagyon helyes. nekem fiús pocira hasonlít inkább. olyan tekintélyes. és még elég sokat fog nőni, nem???

csillag: szupi a kocsitok. nagyon praktikus és szép is. bencének minjárt itt a nagy napja. mit kap???

bogár: halihóóóóó! hogy sikerült a teszt? én is úgy érzem, h együtt fogsz te monával pocakosodni. hamarosan!!!

beze: te mikor mész legközelebb dokihoz? hogy vagytok?

csajok, annyira kút az eszem, h elfelejtettem kivel mi van. visszalapozok az előző oldalra.
itt most tkezd hatalmas vihar tombolni!!!! félek!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati: tudom ám hogy nekem drukkolsz és nem nitának :D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Kati, hajrá szabadság!!!!!!!!!!! pihenj, töltődj, élvezd a pocikádat! Jól emlékszem, hogy sokat már nem fogsz dolgozni?????
Igen, jól láttad, hogy Bence nemsokára 3 éves lesz! :D Annyira emlékszem, hogy 2007-ben ilyenkor már nem féltem semmitől és minden nap azt hajtogattam, hogy "szülni akarok, szülni akarok :D "
A családi összejövetel egyébként már megvolt a múlt hétvégén csak a férjem még nem töltötte le a képeket a fényképezőgépből... hiába kértem... Most vasárnap egy kisebb összejövetel lesz, a szüleimhez megyünk és elhozzuk a 96 éves nagypapámat is. Egyébként lehet, hogy ki fogtok nevetni, de Bence nagy ajándéka inkább lányoknak való... :oops: kiskonyhát vettünk neki edényekkel, tányérokkal, poharakkal, mert nagyon szeret főzőcskézőset játszani. (Mondjuk Apa is nagyon ügyes szakács és sokszor főz itthon, így ez száméra minta is.) Emellett kapott még egy fa sorompót, ami villog és pirosan világít, ha áttolja a kis vonatkocsijait (ez egy Tesco-s, nagyon jól bővíthető fa vasúti pálya). A sógornőméktől egy kis szerszámkészletet, a nagyszülőktől pedig egy egyszerű kis doktoros táskát meg apróságokat. Ja, és a legfontosabb, Bartos Erika: Anna, Peti, Gergő című mesekönyv sorozatából a GERGŐKÖNYVET (ami egy kistestvér, Gergő megszületéséről szól :D ).

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag köszönöm, a Ti kocsitok is nagyon jól néz ki!!! Tök jó ajándékokat kapott a kis Bencus!

Kati most aztán pihenj akkor sokat!!! Doki után pedig jelentkezz minden képen!!! Szedem még a barátcserjét, és iszom a teákat is!!! Sikerülni fog, érzem....

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillag: Szerintem igenis szupi ajándék a kiskonyha még fiúknak is!!! Pankának a legjobb barátja is fiú, Samu, neki is van konyhája, mert imád vele játszani. Meg a babakocsikat is folyton tologatta a játszótéren, de a helyett inkább bevásárlókocsit kapott. Így azt játssza, hogy elmegy bevásárolni, és megfőz :D Olyan édesek. Ilyenkor még nem rajzolódtak ki, nem váltak külön a nemek. Az sem baj, ha egy kisfiú szeret babázni, vagy egy kislány autókázni. :) Nagyon jók az ajándékok!!!

kovacszsuzsi
 
 


Kati: Most olvaslak... :) Azért mondta Betti, hogy lányos a pocim, mert (azt hiszem) a kerekded pocak a lányos, a hegyesebb, amilyen Bezének és Csillagnak, az fiús. :) Nekem mindegy mi lesz, csak tudnám már meg :) Pihizzél sokat a szabi alatt, de azért várunk ám!!!! Puszikállak

Mona: Nekem fogalmam sincs ezekről a hőgörbékről, így meg sem néztem, de nagyon-nagyon drukkolok! Minden erőmmel rajtad és Nikán vagyok!!!

Hallod Nika? Drukkkkk!!!!!

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

komolyan a tököm ki van.tegnap 2x kikapcsolt a gép mert a közelünkbe vagy 4x lecsapott a villám.ebből egyet láttam is..nagyon durva volt.......

Nika köszi hogy kijavítottad!!!:)

Virág mi is akartunk ilyen konyhát venni Máténak mert ő is szeret főzöcskézni meg MOSOGATNI :shock: :shock: :shock: de végül nem vettük meg.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gergő is állandóan főz :):):) de hát ezt látja itthon is :) simán lehet konyha ajándékba egy fiúnak is :)

nekem egyenlőre még semmi.cicim erősebben fáj és a hasam is néha bele nyilal:(:) meglátjuk mit hoz a jövő:)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika ++++++++:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika, jottem nagy sebbel-lobbal!!! Latom nem csinaltal tesztet.:(:( mhmmmm, sirok... Nem baj, majd csinalsz meg. Ha holnap reggelig nem jon meg, csinalsz reggel tesztet??? ihhhiiiiiiiii csinaaaaalj!! Kuldtem egy csomoooot!!!:):)

Nita, durva milyen villamcsapasok voltak, vannak? otthon. Neten neztem, ajultam el!!! Es micsoda vihar"felhok". Nem felhok ezek hanem, mint valami tornado, hurrikan eloszele, nem is tudom eleg randan neznek ki!! Jajj, hat a nyanyat kuld el boltba hatha felkapja egy ilyen cuki felhooo!!!:) Had` vigye!!!!:(hihihi

Virag, Te hogy vagy??? Jajjj, csajok itt olvaslak Benneteket es kedvet kaptam a gyerkocgyartashoz. Csak szar, hogy penzunk nem lenne ha teherbe esnek... nade, majd lenne ez is valahogy. Penz vooona nuku, de lenne helyette orom es boooodogsag!! hihihi
Viragom, megirtam a tesztet, haaat, nem remekeltem. Latszik, hogy honapok ota nem vagyok benne napi szinten a kommunikacioban. Csak intermediate csoportba tettek be. Remenykedtem egy upper-intermediateban de irasban mennek a dolgok pl. szenvedo szerkezet mert erted ott van idom atgondolni de amikor szoban mertek fel a tudasom...elvereztem. Ott nyomni kell, nekem meg nem all ezekre ra az agyam. Meg amugy is kit erdekel a szenvedo?? Nem is hasznaljak!!:):) Jo jo tudom, tudni kell ezt is, mint a szorzo tablat!!:) Szoval intermediate vagyok, 3 honap a kurzus es ha jol teljesitek lehet kozepfokut tenni de nem akarok, inkabb megyek a business englishre ebbol szeretnek majd gazdasagi kozepfokot. Nekem egy kozepfoku nyelvvizsga nem eleg a diplomamhoz vagy ket kozepfoku C tipusu nyelvvizsga kell vagy egy business english. Inkabb ez, ezzel tobbet erek ha itt maradok, ha hazamegyek 2-3 ev mulva. No, ez volt, van!

Mona, nagyon drukkolok Neked!! Mentek mar nyaralni is, meg eskuvo is meg teszteles is meg minden!! Tok jo!! A gorbed sem rossz de hallod az a sok 18as karika...nem mondom, Apanak nincs ideje lacafacazni!!!:):) Drukk!!!! Puszi!!

Katiii, Babam, Veled mizus?? Kezdodik a kiralysag anyam!! Szabi van!!:):) Hogyan telik az elso napod?:):) Remelem jol vagy!!! Rohan az ido, hamarosan Neked is nol majd a pocid!! Bettinek 12-13 hetesen mar latszodott! Jol emlekszem, Betti?? Lehet, Neked is fog??:):) Babakocsival en is igy vagyok, leszek, jovok-megyek es amit nem fogok tudni elengedni..naa....azt veszem meg!!hihii

Rita, hogy van Regi???? Regen irtal!! Gyere meselj mizus Veletek!!!!
Vendég
 


Bogárka, api szerint keveset vagyunk együtt.....

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


ha holnapig nem jön meg akkor hétfő reggel csinálok megint:) nem akarom feleslegesen elpazarolni :D
Bogárka ha mindenki arra várna hogy elég pénze legyen a gyerekhez akkor nagyon kevés gyerek születne:):): nekünk sincs sok mégis minden megvan ami kell :)szóval ez ne tartson vissza.

nika70
Salgótarján
 
 


Mona, Apa csak viccel!!:):) Ez neki keves???:):) Mondjad neki, tobbet nem is birnal szivem es nem akarlak kicsavarni, mint egy citromot!!:):):)

Nika, tudom igazad van!! Es drukkolok a hetfohoz!! Nagyon izgulok!!! :) :D
Vendég
 


nika,mona! nagyon drukkolok!!!!!!

vem semmi kül,már én is görcsölgetek, mellem is kezd fájni..nemsokára megjön.:(

KépKép
dike
 
 


Bogárka, üsse kavics azt az intermediate szintet! 3 hónap hosszú idő és hidd el, hogy bele fogsz rázódni a beszédbe is! Olyat nem tudsz (akarsz) csinálni, hogy otthon a pároddal megpróbáltok angolul beszélni?
Elmondok Neked valamit. Egyszer nyertem egy pályázaton egy kis lóvét, amit arra kellett költenem, hogy Angliában tanuljak tanártovábbképzésen. Oxfordban voltam 2 hétig. Életemben ez volt az első olyan alkalom, amikor 2 héten keresztül nem tudtam senkihez se szólni magyarul, minden csak angolul ment. Na, és ennek hatására megtörtént az, ami előtte soha, hogy angolul álmodtam. Az álmom szereplői a magyar barátaim voltak, de mindenki angolul beszélt! Hihetetlen volt, de nagyon élveztem!

Nika, Neked nem is mondok semmit... úgyis tudod, hogy mi jár a fejemben :lol:

Mona, nem akartam mondani tegnap a sok 18-as karikát... ez kevés Apának????? Mondd csak meg neki, hogy a kis katonáinak érniük is kell ám! :wink:

Kati, jól telik a pihike????????????? Mi jót fogtok csinálni a következő két hétben?

Dike, ne légy szomorú, kérlek! jön a Kaáli és vele együtt a baba is! ha addig nem történik CSODA! Pedig hallottam ám ilyenről is!!!!!!!

Nita, ezek szerint Nálatok is sz@r idő van... Én alig aludtam az éjjel, akkorákat dörgött meg villámlott. Azon rimánkodtam, hogy Bence fel ne ébredjen!
Ma délelőtt nagyon bekeményítettem a szobatisztaságos dologban. Betelt a pohár... úgy döntöttem, hogy én fogok "nyerni". Bence ugyanis visszatartja a pisit amíg tudja, utána viszont cseppenként csurog neki. Eddig mindig kicseréltem a bugyiját egy-egy ilyen csepp után,mert szólt, hogy zavarja, de amikor meguntam, ráadtam a pelenkát amit persze azonnal teleeresztett. Na, ez nagy hiba volt... De most ennek vége! Levettem róla a kisbugyit és inkább takarítottam a lakást... amerre járt csöpögött a pipi, mert már nem bírta visszatartani.
Egyelőre így sem volt hajlandó se a WC-be se bilibe pisilni, de tudom, hogy ez csak makacsság. Most úgy döntöttem, hogy nem érdekel, hogy meddig fog tartani a dolog, megvárom, amíg rájön, hogy ez így nem buli. Csak alváshoz kap pelust, addig marad a nyűglődés és a takarítás (játék helyett). Hosszú "csata" lesz, de ÉN FOGOK NYERNI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nita

akkor ti szerencsések voltatok mert nálunk az utcában megint alkotott.ti ki sem huzzátok a dolgaitokat ilyenkor? :shock: én úgy félek már tőle mint a tűztől.

tegnap esete köpködtem az ég felé,annyira besokaltam,elegem van,miért mindig minket ver az ég Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad több orán keresztül dörgött villámlott,kihuztam mindent,még a kábel csatlakozot,net csatlakozot,mindent.erre megint egy extra nagy durranás,áram el,és kiment az összes biztositék...párom szerzett fl 9kor ujakat,de a konyhában,előtérben,udvaron nincs villany,nem tudom mit csinált a villám vele..akkor a hab a tortán,reggel bekapcsoltam a sz.gépet,nincs net,hivnak a szolgáltatotól és mondtam h villámlás volt,megnézte és nagyon csunya munkát csinált a villám,és még ki is gyulladt a kinti antenna,nagy szerencsénk volt h nem gyulladt ki a ház,esett az eső,teljesen szétnyomta az antenna fém dobozát...szoval én már nagyon félek,rettegek,már ha vihar jön teljesen ki vagyok akadva,mert ez ellen nem tudunk mit tenni,a természet ellen nem Exclamation Exclamation Exclamation kedden a szomszéd nénihez bevágott és mindent kivágott,a falból a vezetékeket,tvt,mindent,akkor tegnap is bevágott hozzá is és a még megmaradó műszaki dolgot is elvitte.

KépKép
bettike83
 
 


csillag hagyd rajta a pisis bugyit.és mond neki ha időben ment volna pisilni akkor nem történt volna ez és nem érezné magát kényelmetlenűl:) amikor meg elmegy pisilni a bilibe akkor meg hiper szuper dicsérd meg.Még mondhatod azt is hogy ő milyen nagyfiú és a nagyfiúk már időben el tudnak menni a bilibe pisilni.Még azt is megteheted hogy hagyd elől neki a bilit.Ne kelljen azért a fürdőbe mennie.a lényeg soha de soha ne szidd le mert becsurgatott.ha vissza tudja tartani akkor már elég érett a bilire.simogatni kell a kis lelkét hogy ő milyen nagyfiú már és ha tud már a bilibe pisilni kakilni akkor már mehet majd játszani az oviba is stb.van egy nagyon aranyos mese ha szereti Elmot a szezám street meséből.Azt hiszem az a címe dobd el a pelust elmo.vagy valami ilyesmi nagyon édes nézesd meg vele egszer kétszer és hidd el menni fog.Türleme játék.Az én fiam nappalra egy hét alatt lett szobatiszta és éjszakára is csak én még rajta hagyta éjszaka egy hétig a pelust de mindig száraz volt.Ha eredmény volt a bilibe akkor táncoltunk tapsoltunk nagyon megdicsértük.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, köszi a tanácsokat! hidd el, hogy soha, de soha nem szidtam meg azért mert bepisilt... A bilit sem a fürdőszobába tettem (sőt vittem egyet az emeletre és egyet a kertbe is), így bármikor ha úgy akarná, bele tudna pisilni. De egyelőre nem akarja. Se bugyiba, se anélkül nem hajlandó elereszteni a dolgot... sehova máshova, csak a pelusba... Az a bajom, hogy nincs miért megdicsérni, nincs miért örömködni. Sajnos nem az a gond, hogy nem ér időben oda a bilihez, hanem az, hogy el se indul az irányába.
Pedig annyit meséltem neki arról, hogy a nagyfiúk már oda végzik a dolgukat, mintát is látott, mert az unokatesók (a vele egy idős is) már mind szobatiszták. Anyukám vett a múlt héten egy pisikönyvet, amiben nézegetjük a képeket meg elmeséljük, hogy a kisgyerek a bilibe pisil. Szereti is nézegetni, de odáig még nem jutott el, hogy Ő AKARJA csinálni a dolgot.
Egyébként óriási csatát vív saját magával. Ma, miután meztelen popóval volt majdnem egész délelőtt, a végén már többször ráült magától a bilire, csak épp produkálnia nem sikerült semmit. Aztán az emeleten egyedül hagytam egy kicsit, de hallottam, ahogy egymás után mondogatta magának, hogy "bili kell, bili kell, bili kell", de nem ült rá. Nagyon remélem, hogy hamarosan feladja a makacsságát. Én kivárom!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag gondolok rátok sokat, hogy sikerüljön leszoktatni Bencust a pelusról minél előbb!

Bettike érzed most már többször a babát??

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, köszi, nagyon aranyos vagy, de úgy érzem, ez egy jó hosszú ránk gondolás lesz... nyár eleje óta próbálkozunk...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sikerülni fog hamarosan Csillag, ügyes Anyuka vagy Te, majd kitalálsz valami nagyon szuper dolgot és pikk-pakk eltűnik egy kis időre az életetekből a pelus!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Viragom, probaltuk mar Apaval, hogy angolul beszelunk egymassal de...olyan fura meg vicces meg...es ezzel a hetkoznapi itthoni dumaval nincs gond, igazabol tudok en angolul csak megsem. A szavakat kellene osszeszedni.:( A pelusrol meg nem akarok itt hulyeseget irni meg miegyeb de nem lenne jobb, ha kivarnad mig O maga kezd majd el undorodni a sajat piszkatol?? Azt mondta egyszer egy tok jo vedono, hogy addig nem szoknak le amig Ok maguk nem erzik azt, hogy meg akarnak szabadulni a pelusban levo dolgok okozta erzestol. Mi lenne ha most kicsit pihentetned a dolgot? Hatha ez lenne neki fura, hogy anyu most nem nyaggat es egyszercsak vinne a bilit Neked. Sosem tudni. Vagy nem? Ez igy nem, ez igy hulyeseg?? :shock:
Vendég
 


Bogi meg fordult a fejembe de nem a boltba küldeni hanem egy puszta közepére villám csalinak beállítnai:)

Virág én hamar elaludtam.....amikor csattan felijedtem ugyan ..

Beti a gépet szoktuk ilyenkor kikapcsolni de miután csitult a vihar bekapcsoltam majd megint jött a vihar és 2x kivágta..utána lekapcsoltuk.tv-tünk..ugyan azt is ki kapcsolta a villám párszor de ionkább a tv menjen tönkre..az olcsóbb mint egy számítógép.
szomszéd nénidet sajnálom.szegénykém:(
de sajna igen a természetbe nem lehet és nem is szabad beavatkozni akármilyen kegyetlen is.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, hat ezen akkorat rohogtem de szo szerint rohogtem, uram kerdezte is, hogy mi az??!!:):)
Vendég
 


Bogárka, azt hiszem én sem gondoltam ám komolyan ezt az otthon angolul dumálósdit... valószínűleg (inkább tutira :D ) én sem tudnám kivitelezni...
A szobatisztaságos dolgot viszont most nem hagyom abba... amíg nyaralni voltunk, visszatértünk a pelusozásra, mert nem volt más választásunk és Bencét egyáltalán nem zavarta, hogy oda kell pisilnie. (Hogy is zavarhatná... hisz soha nem pisilt még bilibe, WC-be...)
Biztos vagyok benne, hogy testileg megérett a dologra. Viszont azt is tudom, hogy agyi érettség is kell hozzá. Azóta, hogy elkezdtük a dolgot én látok icipici jeleket, amik bizakodásra és kitartásra ösztönöznek. Már azonnal szól, ha pisis lett az alsónacija, pár napja azt is bejelenti, hogy ő most pisil a pelusba (ilyen eddig nem volt), sőt ráül a WC-re, kér papírt, megtörli a kukiját, fenekét, csak épp a "produkálás" marad ki előtte. Valahol a lelkem mélyén tudom, hogy ha EGYSZER sikerülne neki belecsurgatnia akár a bilibe, akár a WC-be, akkor onnantól kezdve menne a dolog.

Na, de most már elég ebből a témából... ígérem, többet nem hozom fel. Majd csak akkor, ha sikerrel jártunk!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi jó ötleteim vannak mi?! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag én elhiszem neked én csak írtam:)
nehogy abbahagyd hioszen téged most ez foglalkoztat :)nyugodtan írd le nekünk. Abban viszont igazad van hoigy agyilag is meg kell érnie a dologra:) Gergővel háromszor ugrottunk neki :)igaz mi először csak 4 óraát aztán 6 órát majd így folyamatosan emeltük az időt bár Gergőnek hamar megtettszett a dolog.mi most azzal vagyunk bajban hogy sehol máshol nem hajlandó a wc-be produkálni:(:( itthon semmi baja nincs vele anyósnál már csak a bilibe hajélandó.oviba meg egyáltalán nem megy ki :(

nika70
Salgótarján
 
 


Viragom, irjad csak nyugodtan ide le nekunk, ki ne hagyj semmibol ami a lelked nyomja. Meg a kis Bencet. Olyan dragak ezek a gyerekek. Bence is es Nika a Te gyereked is. Annyira edes, hogy mashol nem megy Neki. Jo, tudom ez Neked gond de bent a kis lelkeben pedig nagyon kis edescukorfalat, hogy igy eli meg. Ugyis megtanulja majd ezt csak na, hat ha ilyen erzekeny lelku a draga!:) Otthon a feszekben megy, mashol a nemfeszekben nem!:):) Megzabalom!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Végre van, egy szusszanatnyi időm. Ma egész nap takarítottam. Elkészült a konyhabútor is :) Most még este fürdőt vikszoltam. Holnap nyúli búcsú, ez nálunk nagy ünnepség, úgyhogy mindennek ragyognia kell itthon is, bár itt csak délelőtt leszünk.

Pénteken Ausztriában voltunk, sikerült 4 patikából 180 db gyógyszert összevadászni, ez elvileg majdnem elég lesz, talán még a télen kell egy 50 db-ost venni. Kirándultunk is, jó idő volt, nem meleg, hanem olyan kellemes idő, ott nem esett.

Csillag
Mi is gyűjtjük az Anna Petis sorozatot. Majd karácsonyra tervezem, hogy megkapja a kistestvér érkezik részt.

Bogárka
Regike jól van, zajlik mostanság az élet. Alig van időm gép elé ülni. Talán majd jövő héten.
Vendég
 


sziasztok!

megnézitek?
tegnap felvettem egy pólómat, ami nem szűk szabású, de nem is az az igazán laza. és ráfeszült a pocakomra. ma zuhany közben a párom kérdezi, h az már babás pocak? szerintem még korai, de nem tudom. szerintetek?

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csajok, annyira aranyosak vagytok, hogy azt mondjátok, nyugodtan írkáljak itt pisilésről meg kakilásról... Tényleg ez foglalkoztat most a leginkább. Tavasszal és nyár elején mindenki, akivel beszéltem a dologról azt mondta, hogy "ó, ne izgulj, itt a nyár, pikk-pakk le fog szokni Bence a pelusról" Én pedig szentül meg voltam róla győződve, hogy így is lesz... De sajna nem... Talán az a legnagyobb bajom most, hogy kezdem elhinni (sőt talán inkább meggyőzni magam arról), hogy valamit totálisan elszúrtam, rosszul csinálok amiért nem sikerül...

Na mindegy... a beszéddel is így voltunk, hogy pont amikor már nagyon-nagyon kétségbe voltam esve, hogy még mindig mond Bencus semmit, akkor egyszer csak megszánt engem az én kis lókötőm és elkezdett folyékonyan csacsogni.

Rita, biztos nagyon fáradt vagy ennyi takarítás után. Érezzétek magatokat nagyon jól holnap!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, szerintem babás! :D Először ott egészen lent kezd nőni, jó sokáig csak a köldök alatt. Ja, és kemény a tapintása...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


egyébként ma nem sokat pihentem, de nem is éreztem nagyon fáradtságot.
leteakrítottam az ablakainkat és felraktuk a függönyeinket. nagyon otthonos lett minden tőle. majd teszek fel fotót, csak a párocskám hiperszuper gépe tud panorámaképet csinálni és majd azt megmutitom.

nika: én is gondolok rád!!!!

mona: nem semmi a párod! az enyémnek is nagy az éhsége. neki sem elég soha.

sokat gondolkodtam, h leírjam-e nektek a mai storrymat. de leírom. ebéd után lepihentünk. apa bújós volt, én sem ellenkeztem. :oops: azt akartam, h neki jó legyen, nem is tudom hogy írjam le. a lényeg, h az egyik legkellemetlenebb pillanatban szaladnom kellett rókakomával beszélni. annyira dúrva volt!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: szerencse, h a párom jót mosolygott csak rajta!!! :lol: :lol: :lol:

csillag: szobatisztaságban nem tudok segítani, pedig szeretnék nagyon. hallottál már biztosan a zenélő biliről. az unokaöcsém egyszerűen vizet engedett bele.

bogár: szerintem jobb, ha egy picit alacsonyabb csoportba kerülsz, mert segíti az önbizalamadat és ismételsz egy picikét. nem????
figyúúúúú!!!!! szuper édes a frizkóóóóód!!!!! marha jól áll!!!!

betti: képzeld, tegnap a kecskeméti nagy viharban bent ragadtunk az auchanban. egy villám után tök sötét lett és semmi áram, és rengeteg biztonsági őr, mert ugye nem működtek a csipogók, így az élelmesebbek kislisszantak.
te hétfőn mész dokkerhez? uh-ra is mész?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag nem teljesen kemény, mert van egy kis pocikom is egyébként is, de ami feltűnt, h nem tudom behúzni és amikor lefekszek hanyatt, akkor is dudorodik.

felejtsd el azt, h te rontottál el bármit is!!!!!!! ez hülyeség!!!! nincs két egyforma gyerek, így nincs recept egy-egy gyerkhez, hogy hogyan fog járni, beszélni, enni, bilizni, stb!!!! te egy szuper anyuka vagy!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, igenis, értettem! Önmarcangolás kihúzva a listáról!

A pocid meg tutira babapoci, ha akkor érzed a kidudorodást amikor fekszel! de jó, de jó, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: ez a beszéd!!!!!! most figyelem, h az unokaöcsém, marci pár nappal fiatalabb csak bencénél. ő 22én született. ésmég nem tudom mit veszünk neki. 15én lesz acsaládi bulija.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nem egyszerű dolog az ajándékvásárlás... Mi se tudtuk először, hogy mit vegyünk Bencének, de amint bementünk a boltba és megláttuk a kiskonyhát, tudtuk, hogy EZ AZ!!!!!!
Egyébként úgy örülök, hogy a múlt héten volt az összejövetel nálunk. Most nagyon f@s idő van errefelé, ki se lehet menni a kertbe, mert minden csurom víz...

Betti, az előbb kifelejtettelek, pedig Neked is akartam írni...
nincs a házatokon villámhárító????? ez azért nagyon félelmetes, hogy ilyen rövid időn belül többször is becsapott Hozzátok a villám! Biztosításotok van?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: nálunk ma tök jó idő volt. olyan 26 fok körül. nagyon jól éreztem magamat.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kép

egy panoráma kép a nappali, konyha, étkező részünkről. ezzel már szinte készen vagyunk. aszobákkal még sehogy sem állunk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

ez már babás pocak tényleg :)
csütörtökön megyek dokihoz uhra,itt pedig 16.án lesz kint elvileg,de akkor is megyek hozzá mert kell a pecsét :D
tényleg kemény idő volt,tisztára ideges vagyok azóta is :?

csillag

nincs villámháritó,nem volt ennyire divat ez,2 évvel ezelőtt kilőtte a tévét,azóta sem volt semmi,csak most,de mostmár kell feltenni villámháritót.csak nem tudom honnan lehet beszerezni stb stb

KépKép
bettike83
 
 


Kati, akkor nem szóltam semmit és irigy-irigy a szép időre... Itt majdnem egész nap esett (vagy legalább is borult volt az ég) és hozzá 18 fok volt... Az a tipikus lehangoló, undorító, nyálkás idő...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


ez pedig a nappaliból a "látvány".

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Betti, azt mondják a fő-fő-főokosok, hogy egyre többször lesz ilyen időjárás Magyarországon. Járjatok utána ennek a villámhárítós dolognak, nehogy nagyobb baj legyen! Főleg ha már itt lesz a picurkátok!

Kati, csodaszép a kérótok! Nagyon igényes minden!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


betti: sajnálom a tévéteket!!!! de nemsokára babázhattok, minek a tévé ??? :roll: :roll:
nekünk sincs villámhárítónk. upsss!!!! mondjuk nekünk elég lapos a házunk. több magas is van körülöttünk.
a 16-a még jó messze van. hogy bírodki, h ilyen ritkán látod a babucit???

csillag: ne hagyd, h az idő elrontsa életed legjobb részét!!! fel a fejjel!!! ígérem, holnaprafújok neked napsütést, meleget!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, köszi, a napsütés jó lesz!!!!!!!!!!!!!!! (csak el ne lopja valaki útközben :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


most elköszönök. még olvasgatok egy picit aztán tutira bealszok. jó éjt!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó éjt! Álmodjatok szépeket! (Ez a kis pocaklakóknak is szólt!)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, nagyon szep!! Marmint a lakas!! Ujszeru de megis otthonos!! Sok lakas nem tetszik mert szep meg minden, igazi mai stilus, stb. de megis valahogy olyan...idegen de a Tietek nagyon otthonos hangulatu meg igy foton at is! A pocid pedig pocipocipociiiiiiii!! Nemtom milyen egy kispocis babapoci de nagyon ugy festesz, mint egy kezdodo kismamapoci!!:) Na, ezt jolmegaszontam de erted!!:) A hajam hol lattad???? Iwiwen???

Viragom, ne aggodj Bencus miatt, nem a Te nem jol barmicsinalasodon mulik. Te sem akkor ultel ra a bilibe es tettel bele termest amikor anyukad akarta hanem akkor amikor Te akartad es ez nem azert volt mert anyukad nem jol csinalta hanem azert volt mert Te kis gezenguz voltal!!:):) Szoval ne aggodj, tutkos anyucija vagy Apucinak is es Bencenek is. Majd raul arra a bilire ha nem holnap, akkor holnap utan! :wink: En erzem, hogy mar csak napok kerdese es megtortenik a "csoda"!:)

Ritus jo buuuucsuzast, legyen szep idotok!!!
Vendég
 


csillag: NEM RONTOTTÁL EL SEMMIT punk tum :):):):):):):) minden gyerek másként éli meg és ne feledd el te most babát vársz ez is lehet neki visszahúzó erő.Szerintem tudja ő mit kéne csinálni csak most kicsit több figyelmet szeretne.Ne add fel én még nem láttam olyan felnőttet aki pelenkába járna,kivétel ha olyan betegsége van de a te fiad egészésges:) menni fog :) lehet ő is egy nap alatt fog szobatiszta lenni :)


Kati ezen már látszik a babásodás te jány és hogy milyen szép a lakásotok :)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?