sziasztok!
beköszönni jöttem megint. még mindig nyaralok
nagyon jól érezzük magunkat, bár az időt jól kifogtuk. megint egész éjszaka esett. egyáltalán nincs meleg. mondjuk feltaláljuk magunkat, megyünk megint kirándulgatni. Fertőd nagyon szuper volt, megnéztük Sopront is, bár az annyira nem nyerte meg a tetszésünket mert az egész város szét van bombázva. valami felújítás van. ma meg megyünk Nagycenkre meg Kőszegre. Na de ennyit rólam, megpróbálok visszaolvasni, de termeltetek rendesen megint
még valami: tegnap felhívtam az asszisztenst az eredményeimért. az AFP-m 1,6 lett azt mondta az jó, a terheléses cukrom megint jó, tehát nem vagyok cukorbeteg, de a vizeletvizsgálatot meg kell ism ételni mert állítólag elég rossz értékek vannak benne. de összességében örülök mert jónak mondhatóak az eredményeim
szonce: jobbulást nektek, remélem már jobban vagytok. pihengess ha megteheted.
msi: nagy nagy gratula a kisfiú kislány pároshoz. szerintem így a legszuperebb és a névválasztással is elboldogultok majd meglátod.
nagyon jók a 4D-s képek, a fiúcskának egyértelműen látszik a kukaca
nyufó: drukkolok a 4D-hez, bár biztos lány lesz ha már eddig is azt mondták. Regi tényleg jó korán kelt, szegényke, fáj a foga. Remélem hamar kibújik neki az a fránya fogacska
ja és utólag nagyon boldog születésnapot neked
kis-csillag: remélem már jobb a fogad, nagyon megszenvedi a fogfájást az ember. szörnyű tud lenni. minél előbb túlleszel a fogdokin annál hamarabb jobb lesz. szorítok hozzá
balimamika: szuper a 4D-s képed, valóban olyan mintha mosolyogna
monka: hát igen, ez a névválasztás tényleg komoly fejtörést okoz. valahogy nálunk is ez a helyzet. nekünk fiú nevünk még egyáltalán nincs, még nem is törtem rajta a fejem, mert ugye még azt sem tudom lány lesz e vagy fiú. nagyon jó lenne már tudni.
a kiskönyvért szerintem nem szólnak, azt csinálsz végülis vele amit akarsz. nekem sem tetszik ilyen kopaszon, csak hát én tehetségtelen vagyok mindennemű rajzoláshoz festéshez stb.
dr.nono: nem semmi ez a sztori a szembe pisilős kisfiúról. azt mondják minden kezdet nehéz
én is ettől félek, hogy kezdő anyukaként fogalmam nem lesz még arról sem hogy fogjam meg a babát. de valahogy csak belejön mindenki
lenojo: neked is gratula a kiscsajhoz
avrenim: nagyon szépen látszik a kukac. nem hinném hogy ezt bárki másnak nézné
gratulálok hozzá. olyan njó hogy már te is tudod ki lakik benn
és a hosszabításhoz is gratulálok, de ne terheld túl magad. végülis örülök hogy rendeződnek a dolgaid. október végéig még 2 és fél hónap van. addig dolgozom én is. bár nagyon szeretnék ha még novemberben is maradnék, de nekem már eszem ágában sincs. így is nehezen bírom már. neked is kitartást a munkához és nagyon vigyázz magadra
bettike: uhh, nem semmi ez a villám dolog. még jó hogy ennyivel megúsztátok. kiskoromban én is nagyon tartottam a villámlástól, de valójában még most is rossz érzésem támad olyankor.
a fürdés: hát én se nagyon merek, pedig Bükfürdőn vagyok, de valahogy félek a baciktól. az úszómedencében úszkáltam egy-két kört, de mivel nincs jó idő abban meg fázom. felfázás sem sokkal jobb, így maradt a kirándulás
spumilla: gratula a kisfiúhoz. nekik is lehet szép rucikat válogatni. erre akkor jöttem rá mikor megszületett bátyám kisfia. neki nagyon sok szép dolgot vettünk. marhára élveztem.
na megyek csajok. majd igyekszem még jelentkezni. remélem mindenki jól van és jól is lesz.