Új privát üzeneted érkezett!

monka: a süti nem volt valami nagy szám, ugyhogy nem vittem, tudok én ennél jobbat is. sokkal jobbat. majd ujra próbálkozom vele :)
A lakásból még bizony elég sok hátravan. most tartunk a villanyszerelési munkák 2/3-nál kb. ezután még jön a burkoló, gipszkartonos, festő, kellenek bútorok, konyha... aztán költözés.
a torna nagyon jol fog esni, majd meglátod. bár először ne várj magadtól nagy teljesitményeket, inkább csak essen jol :)
látom ez a név mizéria sokunknál tart :)

avrenim: szép kuki, gratula hozzá!!!! a név választást meg szerintem sem szabad másra bizni.
nagyon jo hogy mghosszabbitottak, ügyes vagy hogy kiálltál magadért és nem hagytad kijátszani az "irja meg a felmondását" kártyát!!!

KRISZTINÁK! BOLDOG NÉVNAPOT!!

nyufó: ugyanez nálunk is a lakáselosztás, mint nálatok :) és jo is ez igy. a költözéshez szerencsére már sokan jelentkeztek segitségnek, ugyhogy sztem jó dolgom lesz, de azért elég sok minden mulik a szervezésen. kicsit előre is dolgozom, amikkel lehet.
holnap megy a druki, hányra mentek??
köszönöm a kék cipőcskét. wow. alig hiszem el, hogy már itt tartunk :D bele kell huznunk, rohan az idő. most látom nekem valamiért rozsaszin az első :) pedig az is kék volt :)

msi:ez az ablakos sztori elég pancser :( ha nálunk igy cseréltek volna ablakot, már rájuk boritottam volna az asztalt. :) most vagy 4D-n nagyon drukkolok!!

monka a diára meg a könyvre is nagyon kiváncsiak vagyunk!!!!!!!!!! a kiskönyvre nem fog szólni senki, azt csinálsz vele amit akarsz, csak legyen mingig nálad!!
sztem a levente nagyon szép név, nálunk csak nekem tetszik :) ugyhogy mi nem fogjuk elhasználni előletek, ha esetleg.... :D

balimamika ez a kisbaba mosolyog!!!! tündéri!!
(és ezt ugy mondtam hogy nem láttam még mit irtál a kép alá!)

Kép
spumilla

Spumilla bocsi üzemzavar, visszajavítottam az első cipőcskét kékre, majd ha legközelebb feltöltöm már jó lesz :lol: A ház beosztással egy bajom van, hogy nem lenne rossz alulra is egy wc, hogy ne kelljen felrohangálni az emeletre wc-re állandóan. 2-re megyek, most már kezdek izgulni hogy csajszi legyen tényleg!

Msi Hírek???? Fotó???? Izgulok!!! Okos az építtetőtök :twisted:

Monka jöhet a dia, az iwiw-en van e-mail címem, onnan ki tudod lesni :D Fiucska cipőt megkaptad :D Gondolom anyukád majd szülésre is jön?

Balimamika csodás fotó és igen, az első gondolatom az volt hogy mosolyog!!!!! Pocakfotót próbáld meg újra :D

Bettike köszi :D

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Minden a legnagyobb rendben!!!!

Jelentem megjöttünk a 4d-ről.

"A" baba: Kicsi fiúnk 41mm fejkörtérfogattal rendelkezik és 213 g, mindene megvan ép és egészségesnek tűnik. jó magzatvíz, fejvégű jelenleg:) Szíve, máj vese, gyomor, bél telített és ok, orrcsont megvan, gerinc zárt, belek helyükön...

"B" baba: Kicsi lányunk is ugyan ez annyi különbséggel hogy ő 222 g. tehát nagyon egyformán nőnek...

szonogáfus néni hümmögöt mert végig kemény volt a hasam, hogy feküdjek szigorúan nagyon sokat, ha front van akkor fel se keljek, takarítás felejtős...elég paráztatós negatívnak éreztem ...amúgy nagyon kedves volt szimpi néni:)

apát ráizzítom hogy a képeket rakjuk fel:)) kis türelem

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok Lánykák!

Először is a napi gratulációk :D

Nyufó drága:
Kép

Minden Krisztinának :D
Kép

Isten éltessen sokáig mindnyájatokat :D

Balimami: ez az uh kép olyan szépséges, és bizony hogy mosolyog rajta :wink:

Msi: az AFP-ről Nono már írt neked a minap, hogy ne lepődj meg, ha nem lesz jó. Az UH-hoz drukk, már azt hiszem túl vagy rajta :wink:

Spumi: akkor még biza hátravan néminemű meló a házban, de annál csodásabb lesz majd beköltözni :D
Gondolom, már nagyon várod :wink:

Jól indult nap után ma beütött hozzám a menkű..
Annyira bíztam benne, hogy kibírja a fogam jövő péntekig, de nem lett igazam, már majdnem 2-3 órája kínoz egy takaros állandó fogfájás, amit még elviselek most, de legkésőbb holnap rendbe kell tetetnem :( Még egy-két korty víztől is csillagokat érzek és látok :( Így se enni, se inni nem nagyon merek :cry: Még az is lehet, hogy feláldozom és este 10 után apukával elvitetem magam egy fogászati ügyeletre, és húzzák ki!
Ezek a fogdolgok és a velük kapcsolatos rémhírek (koraszülés..) aggasztanak nagyon :( Bocsi, hogy "hisztizek".. de a fájdalmat még egyelőre nehezen viselem :(

Kép
kis-csillag
Tököl

WOOOOW! Msi!! Gratula :wink:

Akkor ezek szerint nálatok is
vegyes páros babók lesznek :D:D
De jóóóó :D:D:D

Várjuk a képeket nagyon :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

msi

Nagy gratula :)

KépKép
bettike83

Kép A kis fiú Kép A kis lány

KépKép

KépKép
msi22

nyufo: semmi gond. a tudatalattim még a kék cipöcskét is rozsaszinné változtatta :D
nálunk lent is van wc meg mégegy fürdő, de a szobák amugy ott vannak ahol mondod meg a nappali konyha ebédlő. szóval minden egyéb :) és én imádom hogy több wc is van, az szuper találmány :)
nagyon drukkolok majd 2kor!!!!!!

msi: nagyon szép méretűek a babák!!!! gratulálok! tessék tényleg sokat pihenni!!!!

kis-csillag: huuu, nagyon sajnálom a fogacskádat, ez baromi szar hír. a foghuzás sem valami örvendetes :( szoritok neked hogy hamar tullegyél ezen az egész macerán!!

illda jelentkezz!!!!

Kép
spumilla

édesek ,olyan szépen kivehető már az arcocskájuk :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

De jó látni ezeket a 4d-s képeket)))
Mindig be vagyok sózva ha ultrahangra megyünk, vajon mit produkál minimanó :lol:

Szerencsére már jól vagyok, és a fiam is tesz róla hogy ne feküdjek,. Visszatért a nagy "szerelem" köztünk, végre anyaszámba vesz :lol:

kis-csillag: ne aggódj, még mindig jobb hogy kihúzzák, mint hogy később gondot okozzon egy rossz fog. Nekem is volt fogászati problémám terhesen, igaz, csak fél adag érzéstelenítőt adtak, de nem volt semmi gond. Ilyenkor nagyon odafigyelnek a fogorvosok, mit csinálnak.

msi: tényleg pihenj sokat. mindig riogatják az embert valamivel)))

Krisztinák, boldog névnapot!

Nyufó, boldog születésnapot!!

Kép

Kép

Kép
anka10

Msi: gyönyörű ez a két kép! A kislányka mintha hozzád bújna gyermekesen :roll: :D Olyan aranyosak! :D
A kisfiúnak meg szépen kivehető a kukacosa :D Gratula!

Az éjszakai vihart leszámítva végigaludtam az éjszakát, most spontán nem fáj, csak ha valami kicsi víz is hozzáér.
Nem félek a foghúzástól jelen esetben, sem a Lidocaintól, csak szabadítsanak meg tőle :lol: Múlt héten a töméscserekor nekem biztos nem fél adagot adtak, meg fülig lezsibbadtam legalább 4 órára :lol:
Remélem sikerül ma délelőtt lerendeznem ezt az egészet, nyakamon a hétvége.. :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Regi ma felkukorékolt 4.45-kor, felverte az egész családot, nagyszülőket is, most bő fél órája édesdeden horpaszt a nappaliban, mindenki meg kornyadozik jobbra-balra. Jön a 15. foga, nagy rágó hátul, aztán kicsit megszenvedi.
Most már izgulok a 4D miatt hogy kislány legyen tényleg. Meg közben rájöttem hogy megbeszélem a dokival hogy kössük össze a genetikai UH-val, mert pont időben vagyok. Igyekszem majd jelentkezni délután.
Kocsit majd csak ha visszajöttünk tudom pakolni, mert nem akarok tele kocsival, tetőboxal felmenni a vizsgálatra, nehogy feltörjék a kocsit, így elég húzós lesz a délután, de mindenképpen adok hírt.

Msi húúú még egy vegyes páros, anyukádnak is meglesz az öröme a kislánnyal :D :D :D Nagyon édesek a képek! Milyen érzés volt látni mindkettőt így 4D-ben?

Kis-Csillag köszönöm szépen!!!!! Drukkolok hogy ma mindenképpen el tudd intézni a fogat, tényleg nem jó úgy nekimenni a hévégének, mert Murphy alapján tuti akkor lobban be. Nekem 5 hetesen durrant be az egyik fogam, fel is kellett vágni az ínyt, mert begennyesedett, rá két hétre tudták csak kihúzni, amikor lement a gyulladás. A terhesség kihozhat lappangó fogproblémát sajna.

Spumillla na úgy jó ha nektek lent is van wc! Majd ha egyszer saját házba jutunk, akkor egy szintesre vágyunk, de ha emeletes lesz, akkor meg dupla fürdőszobára, úgy már okés.

Anka köszönöm a köszöntést!

KépKép

KépKép
nyufó8

jó reggelt:)

köszönöm:) igen a fiúnkról főleg a kukiról készültek fotók jók, de a kiscsaj pózolt 1000L:))

nyufó
nagyon jó volt látni őket, hogy egyformák, megtudni a nemüket, de közbe meg félelmetesen valóságos is...hogy tényleg jönnek...jó már leeshetett volna egy ideje, de azért akkor is:))))) mint kiderült apa nem sok mit látott:) itthon nézte a videot este és magyaráztam kinek hova milye lóg és már ő is látta....

apa édes bár így is nagyon sok teher hárul rá de ma reggel is azt mondta ha meg merem fogni a söprűt elfenekel:)) imádom:)))

KépKép

KépKép
msi22

a vicces hogy ahhoz képest hogy meggyőződésem volt hogy két fiúnk lesz annyira természetes most hogy egy fiúnk és egy lányunk lesz:))

csak a szívás apának hogy most mindkét névsort át kell nyálazni... kemény menet lesz:)

KépKép

KépKép
msi22

msi

de lagalább lesz egy kis hercegnőtök is,ez tök jó :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt:)

Balimamika ez a babuci nagyon mosolyog, ez nem is kérdés :D Gratulálok :wink: :D annyira szép kis arcocskája van:) irigy-irigy
Spumilla akkor még elég sok dolog van a lakással :( de aztán irány pihenni :D a kiskönyvet már elkezdtem kidekorálni :lol: szép lesz :lol: a torna tuti jól fog esni, majd szép lassan fokozatosan csinálom :D
Nyufó köszönöm a cipőcskét :wink: persze, anyukám már most hazajönne :lol: de szülésre tutko itt lesz :D a diát majd akkor átküldöm :D nagyon megy a szorítás az UH-ra :wink: :D kérünk majd ezer fotót :D :D :D :D
Msi nagyon édesek a babók, szépen látszik minden és az eredmények is nagyon szépek, nagy nagy gratula :D én csak itt irigykedem, hogy milyen szép babaprofilok készülnek itt :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:35-kor.
szonce82

szonce

gyógyuljatok meg minél előbb :) nálunk még nem volt vihar ,de nagyon el van borulva..

KépKép
bettike83

Szonce gyógyuljatok meg minél hamarabb :!: :!: :!: Kitartást :!:

Kép
monka1

Tegnap végre találtam olyan anionos betétet, vettem is gyorsba pár csomaggal :lol:

Kép
monka1

ügyi vagy monka :)

készül az ebédem:lesz borsóleves,meg rizskoch vaniliás öntettel :wink: :)

de tuti megint úgy járok h nem eszek belőlle mert a gyerköc elveszi a gusztusomat :D

KépKép
bettike83

sziasztok!

beköszönni jöttem megint. még mindig nyaralok :D nagyon jól érezzük magunkat, bár az időt jól kifogtuk. megint egész éjszaka esett. egyáltalán nincs meleg. mondjuk feltaláljuk magunkat, megyünk megint kirándulgatni. Fertőd nagyon szuper volt, megnéztük Sopront is, bár az annyira nem nyerte meg a tetszésünket mert az egész város szét van bombázva. valami felújítás van. ma meg megyünk Nagycenkre meg Kőszegre. Na de ennyit rólam, megpróbálok visszaolvasni, de termeltetek rendesen megint :D
még valami: tegnap felhívtam az asszisztenst az eredményeimért. az AFP-m 1,6 lett azt mondta az jó, a terheléses cukrom megint jó, tehát nem vagyok cukorbeteg, de a vizeletvizsgálatot meg kell ism ételni mert állítólag elég rossz értékek vannak benne. de összességében örülök mert jónak mondhatóak az eredményeim

szonce: jobbulást nektek, remélem már jobban vagytok. pihengess ha megteheted.

msi: nagy nagy gratula a kisfiú kislány pároshoz. szerintem így a legszuperebb és a névválasztással is elboldogultok majd meglátod. :D
nagyon jók a 4D-s képek, a fiúcskának egyértelműen látszik a kukaca :lol:

nyufó: drukkolok a 4D-hez, bár biztos lány lesz ha már eddig is azt mondták. Regi tényleg jó korán kelt, szegényke, fáj a foga. Remélem hamar kibújik neki az a fránya fogacska
ja és utólag nagyon boldog születésnapot neked

kis-csillag: remélem már jobb a fogad, nagyon megszenvedi a fogfájást az ember. szörnyű tud lenni. minél előbb túlleszel a fogdokin annál hamarabb jobb lesz. szorítok hozzá

balimamika: szuper a 4D-s képed, valóban olyan mintha mosolyogna

monka: hát igen, ez a névválasztás tényleg komoly fejtörést okoz. valahogy nálunk is ez a helyzet. nekünk fiú nevünk még egyáltalán nincs, még nem is törtem rajta a fejem, mert ugye még azt sem tudom lány lesz e vagy fiú. nagyon jó lenne már tudni.
a kiskönyvért szerintem nem szólnak, azt csinálsz végülis vele amit akarsz. nekem sem tetszik ilyen kopaszon, csak hát én tehetségtelen vagyok mindennemű rajzoláshoz festéshez stb. :lol:

dr.nono: nem semmi ez a sztori a szembe pisilős kisfiúról. azt mondják minden kezdet nehéz :lol: én is ettől félek, hogy kezdő anyukaként fogalmam nem lesz még arról sem hogy fogjam meg a babát. de valahogy csak belejön mindenki

lenojo: neked is gratula a kiscsajhoz

avrenim: nagyon szépen látszik a kukac. nem hinném hogy ezt bárki másnak nézné :D gratulálok hozzá. olyan njó hogy már te is tudod ki lakik benn :D
és a hosszabításhoz is gratulálok, de ne terheld túl magad. végülis örülök hogy rendeződnek a dolgaid. október végéig még 2 és fél hónap van. addig dolgozom én is. bár nagyon szeretnék ha még novemberben is maradnék, de nekem már eszem ágában sincs. így is nehezen bírom már. neked is kitartást a munkához és nagyon vigyázz magadra

bettike: uhh, nem semmi ez a villám dolog. még jó hogy ennyivel megúsztátok. kiskoromban én is nagyon tartottam a villámlástól, de valójában még most is rossz érzésem támad olyankor.
a fürdés: hát én se nagyon merek, pedig Bükfürdőn vagyok, de valahogy félek a baciktól. az úszómedencében úszkáltam egy-két kört, de mivel nincs jó idő abban meg fázom. felfázás sem sokkal jobb, így maradt a kirándulás

spumilla: gratula a kisfiúhoz. nekik is lehet szép rucikat válogatni. erre akkor jöttem rá mikor megszületett bátyám kisfia. neki nagyon sok szép dolgot vettünk. marhára élveztem. :D

na megyek csajok. majd igyekszem még jelentkezni. remélem mindenki jól van és jól is lesz.

KépKép
Kép
rebeka85

rebeka

örülök h jól érzitek magatokat,még ha nincs is olyan jó idő akkor is kikapcsolódás :)

villám,talán attól félek a világom a legjobban,mert az ellen nem tudsz mit tenni sajnos...

KépKép
bettike83

Nyufó: Regi fogfájása monnyon le :evil:, a 4D-hez nagy drukkok :D!

Msi: biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb megtaláljátok a babáknak megfelelő neveket :) :wink:

Monka: remekműről a képet várjuk majd szeretettel :wink:
Erről az anionos cuccról mesélj majd. Hol tudtál venni?

Szonce: köhögéses kórság monnyon le! :evil:
Vihar nálunk is hatalmas volt, a battai hőerőmű egyik tornyába becsapott a villám, mert ilyen messziről látszódott az óriási szikrafelhő, és itt Tökölön is pár helyre tuti becsapott, mert néha olyan nagyot csattant :shock: Apukának nem tetszett, de most én is kihúzkodtam mindent!
Jobbulást nektek még egyszer, pihenj sokat, remélem nem vagy lázas! :roll: :( Pocaksimi, és kitartást! :)

Bettike: a mai menütől csorog a nyál a számba :P imádom a borilevest :D :wink: ettől a fincsi kajától csak nem veszi el a picur az étvágyad :wink:

Rebeka: kellemes időtöltést, bár nincs túl jó időtök, de ez az idő jobb, mint a 40 fokos kánikula. Fertőd, Nagycenk, Kőszeg nagyon szép környék, Sopronban pár éve jártam, nekem sem tetszik, de azért mert minden sarkon fogászat van :lol:
Ami viszont nekem tetszett, a Tűztorony és a Károly-kilátó :)

Voltam fogorvosnál. Annyira szimpatikus az itteni körzeti fogorvos hölgy, hogy azt hiszem, hozzá szívesen fogok járni :D
Megnézte azt a bizonyos fogat, ami annyi gondot okoz, ütögetésre abszolút nem fájt :shock: hidegre rendkívül érzékeny, rágni nem merek rajta. Van rajta lyuk, de azt mondta a doktornő, lehet gyökérkezelni kell, ha ilyen érzéseim vannak benne. Ott tartunk, hogy ma nem csinált semmit, mert nem volt jó a berendezés, ha sürgős szükség van, akkor Pesten hétvégén van ügyelet, vagy nála hétfőn, és szerdán reggel, ha kibírjuk akkor jövő pénteken úgyis megyek a zalaegerszegi volt fogorvoshoz, akkor vele elkezdetem a kezelést és majd itt folytattatom a doktornővel. Azt előrebocsátotta, hogy tök fölösleges lenne kihúzni minden ok nélkül, mert hiányom nincs, és elég szépek a fogaim. :oops: :roll: Hazaérvén elkezdtem eszegetni már, csak nem azon a felén, mert a vércukrom szerintem padlót fogott este óta, és úgy szédölögtem mint a keljfeljancsi. Hát ennyi :) Megnyugodtam, köszönöm a drukkokat! Puszi nektek :)
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Msi,
gratulálok a vegyespároshoz! Azta, szerintem nagyon jó felállás!

Nlzs,
te is tegnap voltál, igaz? Gyere a hírekkel!

Kép
balimamika

Megjöttem, ma nem tudtam melóból írni, úghogy csak most jutottam ide. Még nem teljesen olvastam el amiket írtatok, de nagyjából már siketült.

msi: gratula a babákhoz, tök jó hogy kislány-kisfiú is lesz :)
És nagyon nagyon szépek a képek, nagyon tetszenek!!! :) :)

Bocsi, hogy most nem írok többet, de jövök mindenképp és írok, csak most még dolgom van, meg ma van apa szülinapja is :)
Vigyázzon addig is magára és a babára mindenki!!!

KépKép

KépKép
t.timi

timi

Boldog szülinapot neki :)

csillag

vannak még rendes dokik is ugy látszik :) felénk nem annyira jó,de azért majd lehet elmegyek hozzá.

KépKép
bettike83

Rebeka érezzétek jól magatokat :D nekem se tetszik Sopron, nagyon lezüllött hely lett szerintem :( és gratula a szép eredményekhez :wink: rajztehetségem nekem sincs, de annál minden jobb, ahogy most kinéz :lol: olyan mint egy besorolási kis könyv :lol:
Kis-csillag ez a fogdolog nem jó, reméljük nem kínoznak meg :D és kitart, amire elmész a másik dokihoz :D az anionos tisztaságiról (több oldalas): http://www.anionosbetet.hu/ ára olyan 750 Ft 20 db és a DM-ben vettem. :D

Szerintetek az Álmos az milyen fiúcska név lenne? Hétvégén nem tudom, hogy leszek e, mert megyünk kicsit kikapcsolódni, de majd olvaslak titeket és persze várom az UH képeket és az eredményeket :D közben meg csinálom a kiskönyvet :lol: szép napot nektek :D :wink:

Kép
monka1

monka

szép név :) hogy hogy csak fiú névben gondolkodtok?vagy lemaradtam volna a nagy hirről...mostanában olyan szétszort vagyok,mindent elfelejtek,szoval nem csodálkoznék :shock:

KépKép
bettike83

Bettike az előző oldalra tettem fel képet a szülinapi köszöntő alatt és azon olyan kukac forma van és a doki szerint és mindenki szerint fiúcska (sok képen lehet a kukit látni)... :D lány név az van sok egyezés, de valószínűleg úgyis fiúcska név kell, olyan meg nem egyezik meg egyik se :(

Kép
monka1

jaj akkor bocs :oops: :D nem is láttam azt a képet...de mindjárt

KépKép
bettike83

monka

az tényleg kukinak látszik :) gratulálok a kis pasihoz :)

nem láttam eddig a képet mert nem jött be,most is csak többszöri frisitéssel jött be.

KépKép
bettike83

Köszönöm Bettike :D hát szóval ezért keressük most a fiúcska neveket :D Csak olyan nehéz közös nevezőre jutni :(

Most mennem kell, mindenkinek szép napot, amint tudok jövök :D :wink:

Kép
monka1

monka

majd alakul ám,van még időd :)

megettem egy almát meg egy kopasz barackot és határozottan éreztem 5 rugást,elöször 2 volt azátn picivel később 3,tök édi :) megzabálom :)

KépKép
bettike83

Helló lányok!

csak pár sorban olvaslak benneteket, de reagálni időm nem volt van:) Köszönöm mindenkinek aki gondolt a Krisztinákra:) :lol:
Kérdezném, hogy valaki talán Bettike mondta, hogy az afp eredmény alapján lehet valószínűsíteni a fiúcska ill csajszit... Most voltam uh-n de még nem genetikain. Estére jövök adatokkal a nemével kapcs szégyenlős a szentem, így marad a találgatás... Mindenkinek szép napot!!!

KépKép
Kép
krisztin76

krizstin

én irtam igen :) de ez is csak találgatás.a kis maszatod nem akarja megmutatni milye van :)

én is félek tőle h nem fogja megmutatni jővőhéten,de felrázom az tuti :D :D :D

KépKép
bettike83

És akkor itt vagyok!

Hát annyi infó cserélődik itt hetente, hogy az szerintem emberi lehetőségek szeriont megválaszolhatatlan:)
Nah akkor a mai eredményeink:
16/1 naposan
bpd:44.9
HC:166,4
AC:37,7
FL:26,9
Humerus:26,1
csöves csontok stb stb... minden klafa. az afp: 57,0;1,69. A dokinak nem nagyon tetszett, de én a normál értékekkel sem vagyok tisztában. Mettől meddig.
Nem tudom ki hogy van a keményedésekkel de nekem a mai uh-n kíváncsiskodó doki úgy meg nyomorgatta a hasam, hogy megfájdult.. annyit keményedik. gyorsan bekaptam a magne b 6 du-án meg egy pezsgő tablettát. Írtatok a szexről hát én vágynék ráá, de utána tök kemény a hasam. nem fáj de kellemetlen.
Jó olvasni, hogy mindenki kerekedik érzi a babócát egyre több talán végleges "nem" realizálódik nevekkel egybekötve. Nem is tudom kb mennyi a még találgatók aránya:) Na majd ez is egyre kevesebb lesz. A 4 D-s képek hát szív melengetőek. A pocikról meg ne is beszéljünk. Gyarapítom a kilókat felszedők táborát.... De egy idfő után nem az hogy nem érdekel de ezzel jár. Akkora melleim lettek mint egy jól tele töltött vizi bomba a súlya is hasonló :roll:
nah akkor jöhet az az afp találgatás:) mi is ami szerint ez vagy az a szentem:)

Szép estét

KépKép
Kép
krisztin76

Szonce
remélem semmi komoly és hamar meggyógyultok!!! Én egy hete köhögöm és csak ennyi, de annyira izomlázam volt a hasamba(( már aggódtam hogy a babucikat összerázom….

rebeka
köszi hát nevük lesz legkésőbb a szülés másnapján)))majd megverem apát;) a család örömtáncot lejt hogy lesz lány unoka is én is örülök csak még fura elképzelni a kis nunist…de vele már most intenzívebb a kapcsolatom, ő leveri a bordáimat

bettike
itt is villámlott, dörgött, kihúztam mindent…be voltam tojva de Baló is :S nálam a lekváros kenyér a favorit arra megy rugdosás de tulajdonképpen bármi édesre) a vizsgálat előtt meg egy snikers csokit ettem és ficánkoltak 1000L

timi
neked is köszi igen szerintem is jók a képek főleg a csajsziról

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

Visszaolvasni most nem tudok, majd ha visszaértünk és eljutok odáig. 2-re mentem, fél 2-kor telefonáltak, hogy nem lesz, mert a dokinak el kellett mennie szülni és egy másik időpontot akartak megbeszélni. Ezen kicsit kiakadtam, főleg hogy már 10 percnyire voltam a rendelőtől, a másik, hogy nincs több lehetőségem. Szerencsére aztán amikor elmondtam a problémám mondta az aszisztens hogy 4 körülre visszavárja a dokit, igaz hogy 4-ig van rendelés, de akkor jöjjünk. Végül 3/4 5-re előkerült szerencsére. Kislány, viszont sajnos most már 100 % hogy ránőtt a belső méhszájra a lepény és ez már nem fog változni. Megint elmondta hogy vérzésnél azonnal kórház, erős vérzésnél azonnal meg kell szakítani a terhességet, nem emelhetek, nincs házasélet, semmi. A terhesség későbbi szakaszában várható a vérzés, amikor nagyobb már a méh, szóval semmit sem jelent hogy idáig nem véreztem. A szülésnél is ha odáig eljutok, a szülőasztalon derül ki, hogy rendes szüléssel lehet-e vagy császár lesz. Ráadásul ha császár azzal nagy bajban leszek kint segítség nélkül. Arról nem is beszélve hogy párszor már írtam milyen kint az ellátás. Szóval most nagyon magam alatt vagyok, bíztassatok légyszi mire visszatérek hozzátok, gondolom hogy ez leghamarabb kedd körül lesz.
Vigyázzatok magatokra

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufóóóó pic**ba
a kislány hír nagyon szupi, nagyon örülök neki, hogy ugy lett, ahogy szerettétek volna. éljen-éljen!!!
a méhlepény meg.. szirszar hír :( a vigaszom most hirtelen annyi hogy nagyon gyorsan el fog repülni ez az idő, és hamar belejössz ebbe az új, kímélő életmódba. nem jó, hogy indulás előtt ez a hír amivel utaztok, nagyon sajnálom!
ahogy teltek a hetek, tényleg ugy tünik megdőltek a belénksúlykolt elméletek, és kiderült a magyar eü várandós ellátása mégiscsak értékes. biztosan végiggondoljátok a lehetőségét, hogy mo-on hordd ki a babád, itt vhogy biztonságosabbnak tűnik ez az egész, bár tudom hogy ez sok lemondással,, változással járna. ezek az angolok leragadtak az illedelmes post-cardoknál, nem tudom mennyire lehetnél ott nyugodt, mikor minden valamire-való vizsgálatot itt végeztek. :( meglátjuk, veled vagyunk! vigyázzatok hazafelé!!

Kép
spumilla

nyufó: nekem is ráfele nőtt eddig majd most kdierül h mizu is. A csaszitól ne félj sztem nem olyan gáz az első nap gáz aztán nem rosszabb mint egy nagy gátmetszés. Ott sem lehet nagyon tüsszenteni meg emelni mert fáj. Én azt olvastam sok helyen h ránő de utána ahogy nő a baba ismét lemászhat és ez be is szokott következni a 30. hét körülig. Ha csaszi az progi csaszi amúgy ott nem szabad megvárni amíg elindul mert fél cm-es tágulás is olyan vérzést indíthat ami nagyon veszélyes, oxigén hiány meg társai. Sztem ne félj azért angol honban sem te vagy az egyetlen akinek ez a baja és azért erre figyelnek ott is, tuti lesz vmi, sűrűbb ellenőrzés nem? Márha kéred. Sztem ott is felelősség azért ez és nem bliccelik el. Ki van csukva. Szval no para. Mire gondot okozhatna addigra lemászik. Anyósom a 37.hétig volt így és akkor született az uram és semmi bajuk, csaszi volt ott is. De nem vérzett csak pihent sokat és ügyelt rá h ne emeljen. Szval van pozitív sztori is és a rémmeséket meg ne hallgasd.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Jó reggelt!

Gratulálok a kisfiúkhoz és a kislányokhoz!!! balimamika, msi, gyönyörűek a fotók! :)

nyufó kitartást neked, igaza van spumillának, repülni fog az idő. Minden rendben lesz!

Nem nagyon tudok részletesen visszaolvasni, ne haragudjatok, takarítás közepén vagyok. Csütörtökön voltunk UH-n, nagyon megnyugtató volt, minden rendben a babával. :) A dokival átbeszéltük ezt a Down-kockázat dolgot, ő is helyeselte az integráltat, mondta, hogy amíg nincs meg az eredménye, nem érdemes filózni a későbbieken, de a magyarázata alapján nagyon megnyugodtunk. És ami a lényeg: az ultrahang is amellett szól, hogy egészséges, hiszen a csontjai megfelelő hosszúságúak, a szíve is jó, szép nagy nózija van. :)
Olyan édes volt, láttuk, ahogy épp kitátotta a száját, és kortyintott egyet a magzatvízből. :) Sokat mozgott, ám a lábát nem nyitotta szét! :D Pedig azt hittem, megtudjuk, mi van ott neki, de még össze is kulcsolta a lábszárait a kis ravasz. :)
Fényképet ugyan kaptunk, de nem teszem fel, mert nemigen értelmezhető. :( Pedig olyan jól látszott a képernyőn, de a két fotó nem túl egyértelmű. :)

Lányok, azon gondolkodtam, hogy még az elején beszéltük, hogy a kínai naptár szerint kinek milyen nemű baba várható, van, akinek bejött?

Kép
salsifraga

Sziasztok!

Nyufó:Jó utat hazafelé,vigyázzatok magatokra!Kitartást minden rendben lesz,már lassan félidő...

Nagyon szépek uh képek gratulálok kisfiúkhoz,kislányokhoz :D

Salsifraga:Kínai naptár 1.gyerek lány(fiú lett),második fiú(lány lett),harmadik lány,(ez is erősítette fiú gyanúmat,de eddig 99%,hogy lány :D )Szóval nem nagyon jött be nálunk :D

Krisztin76:kérdezted Afp alapján baba nemét,az én tippem kisfiú,azt olvastam 40alatt lány,felett fiú :D (ja és uh méret alapján is fiú a tippem,mert szép nagy :D )De kisfiamnál és most szinte ugyanannyi Afp akkor fiú,most mégis lány,szóval csak tipp,hamarosan kiderül :D
Bár azt nem értem, hogy tud csak későn látszódni uh-on, ha kisfiú,hiszen pl Monka-nál is olyan szépen látszódik kuki "gyanú",hogy nehéz nem észrevenni,amikor nálunk nem látszott csak sokára,mert szégyenlős volt,kislány lett :D És most sorban derültek ki a kisfiúk az uh-on és mindig jól látható volt...Most jönnek majd a kislányok... :D Kiváncsi vagyok lesz-e titkolózós kisfiú :D

Szonce: jobbulást neked is kisfiadnak is

Már lassan félidő,olyan gyorsan telik idő :D
lenojo

Sziasztok!

Nyufó: én is csak örömtörténetet tudok mesélni :) Volt egy ismerősöm, akinek szintén ránőtt a placenta a méhszájra, és neki is annyi volt a dolga, hogy no para, no munka, csak pihenés, és semmi emelgetés. Nála is programozott császár volt, és ha jól emlékszek, akkor a 37. héten csinálták meg neki. Viszont az tény, ha csak egy kicsi vérzés is van, rohanni kell a kórházba :roll: Persze, vannak rémtörténetek is biztosan, én nem tudok egyről sem hálisennek, de jelen esetben ne figyelj rájuk. Minden rendben lesz!
A császártól pedig ne félj! Nono jól írta, néha még jobb is mint egy gátmetszés :lol: Hacsak arra gondolok, hogy császárnál tudsz ülni a popón :lol: Haspréssel járó dolgokat 6 hétig nem ajánlatos végezni utána, stb, de ezek könnyen memorizálható dolgok.
Nekem Zsombival császárom volt, de nagy, köldöktől lefelé végig :oops: de másik nap este azzal a nagy sebbel és a sebből kilógó zacsimmal (mert nekem még azt is raktak a mocskos dögök :lol: ) is már sétáltam, ha nehezen is, de muszáj volt. Minél hamarabb kezdesz mozogni, annál jobb! :D
Az úthoz kitartást, vigyázzatok magatokra nagyon. Odakint meg lépj a nyakára a szülésznek, hogy igen is figyeljen oda! Gondolom a megfelelő ellátáshoz ott kint is joga van a betegnek, nem csak nálunk érvényesíti mindenki.. :roll:

Salsifraga: gratula a szépséghez :wink: tuti nincs semmi baja :wink:
Kínai naptárt nem érdemes használnom, nekem lányt ír ki, de mivel ikrek, hiába :lol:

Hát csajok, tegnap este volt itt olyan ítéletidő 1 órán keresztül 10-ig, hogy szinte rettegtem! :( Olyan rengeteg közeli becsapó villám volt, alig 5-600 méterre, és azok a hatalmas csattanások utána :shock: :( Bettike, te voltál eszemben szinte végig.
Mindent kihúztam, még a gyufát is :lol: A vacsora pont a vihar legdurvább része előtt lesz készen, kivettem a tepsit, és mentem is vissza gyorsan a szobába. Időnként rendesen beparáztam amikor 1-2 mp-re elment az áram :shock: Babók jól viselték, szerencsére, meséltem nekik este könyvből míg apa hazaért :D
Aztán apa megjött, vihar előtte távozott :lol: :twisted: és vacsizhattam végre :lol: :lol: :lol:
Remélem nem lesz mindig ilyen sűrű villámtevékenység errefelé, mert eléggé tudok cidrizni tőle gyerekkorom óta, kicsit már enyhült, de pl. utcára kimenni még nem mernék :shock:

Msi, tőled kérdezném elsősorban, mert te is ikreket vársz :) Tegnap volt egy szokatlan érzésem. A köldököm két oldalán két olyan keménységet tapasztaltam, hogy kicsit megijedtem! Nem a méhem, volt, mert máshol puha volt, de ott, szó szerint két kemény féltenyérnyi területet. Lehetséges, hogy odanyomták a bébik a hátukat :?: Csak mert nemsokkal utána már nem volt ott :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

nyufó: tök ledöbbentem azon amit írtál ..:( A kisláynak nagyon nagyon örülök, boldog lehetsz :) de eze a ránövés dolog ez nagyon rosszul hangzik. De sajnos én ebben nem vagyok annyira jártas, nem is nagyon tudom, hogy lehet ilyen, de nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked, és nagyon nagyon remélem, hogy semmi baj nem lesz sem a terhesség alatt sem pedig a szülésnél. Még az hogy császár lenne az lenne a "legkevesebb" csak legyen egészséges a baba és te is :) :) Jó utat nektek haza felére, aztán majd jelentkezz mindenképp!!!

KépKép

KépKép
t.timi

Timi: valahogy így néz ki a normális, ami még csak rálóg, és ami teljesen rajta van a méhszájon.
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Nesze nekem.. Laptetű.. Pont egy ilyen ronda kép :( :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis-csillag

elképzelhető hogy a baba nyomta ki magát, Balónál volt ilyen nekem is, de most az ikrek egymáson vannak, a csajszi van a kisfiún, de ő randalírozik nagyon...tegnap már pöcögtettem hogy mennyen arrébb mert valami nem ok... most nekem nagyon keményedik a hasam de mindenütt úgyhogy lehet nekem is lenne ilyen csak nem veszem észre:(((ha fekszem jó, de hát Baló mellet nem lehet, minimum kajáltatás és pelusozás, meg a kínlódó gyerek nyugtatása... félek hétfőn elmondani a dokinak hogy keményedek nagyon... ráadásul holnap kezdünk festeni...

KépKép

KépKép
msi22

msi: köszi a képeket, már értem :)

KépKép

KépKép
t.timi

Msi: ez a sok keményedés nem hangzik túl jól, kicsit aggódom érted :oops:. A festésnél nem tud valaki segíteni, aki vagy Balóval foglalkozna, vagy a festésnél segédkezne? A dokinak azért csak el kéne mondani :( Jobb, ha tud róla, nem?
Egyébként valószínűleg néha nekem is keményedik a hasam, csak én meg azt nem veszem még észre.
No-spat nem szedsz? Egy ikres barátnőm, aki júniusban szült, pont a keményedései miatt szedte a 16. héttől végig a Nospat és a MagneB6-ot mindennap. Neki ugyan nem kisgyereke volt, hanem két 10 éves lányikre.. De őket is abajgatni kellett, suli, korrepetálások, stb.
Vigyázz magatokra :)
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?