Kata!
Zéti tegnap felétek biciklizett Apájával, s megnézték az épülő játszóteret. Hazaérve így kommentálta nekem: „Lesz játszótér, Marciék építik”
Ebben csak az a furcsa, hogy a Zuram nem mondta neki, hogy itt laktok szemben…most vagy felismerte a környéket és a házatokat, vagy Zéti Geller-ré kereszteljük át
Marcifül:Van egy barátnőm aki /sajna/ nagyon otthon van a témában, mert mindkét lánya siket. Ha szükségetek van vmilyen segítségre ez ügyben összehozlak vele.
Mosódió: én a Katus szomszédjától vettem egyszer…még mindig van belőle…nekem az nem tetszik benne, hogy érzem a szagát (mert ez nem illat!) a ruhákon még akkor is, ha öblítőt is használok. Ja, és persze a foltokat is kíméli…még akkor is, ha teszek hozzá környezetbarát folttisztítót…
Így nálam úgy néz ki a környezetkímélő mosás, hogy fele adag mosópor +1-2 evőkanál mosószóda (ez olyan por alakú cucc mint a mosópor, csak állítólag környezet- és bőrbarát,) valamint az öblítő felét ecettel helyettesítem.
Anita!
Vmilyen tejszínes-tejfölös-krémsajtos receptről írtál a Szandrának…mi is ez?
Köszi, hogy írtad a gyümilét, mi nem kaptunk róla szórólapot.
Ennyi játszótér hirtelen! Nagyon közelegnek azok az önkormányzati választások…
Emőke!
Korábban kérdezted a mosószódát…én a CBA-ban szoktam venni…2 kg 800 Ft körül van, Giraffe(?) márkájú.
Szobatisztaság: Zétit most ez kb. annyira érdekli, mint az atomfizika. Én meg nem erőltetem…pláne mert több gyerek is van/volt a környezetemben, aki hamar szobatiszta lett, aztán meg teljesen visszaszokott a pelusra…no, ez nekem nem hiányzik…már csak azért sem, mert sztem ez lelkileg is törést okoz mindkét félnek. Persze lehet, hogy nem jó a hozzáállásom, s az én fiam lesz az, aki a diplomaosztójára is pelusba megy majd
.
Dackorszak: Zéti mostanában mindenkit utasítgat: „hagyd békén Zétit”, „ne vedd el Zétitől”, „ne fogd meg Zétit”stb., stb,…az, hogy Borót még elfogadható! De hogy minket is
!
Msi!
Gratulálok a vegyespároshoz! Próbálj sokat pihizni…tudom, nem könnyű.
Kacsamama/Kriszti!
Üdv. Itt!
Na, lányok most „csak” ennyi, mert meg kellene próbálnom lenyomni Borót…nem könnyű, mióta nem alszik el kézben, csak „fetrengve”…ki kell lesnem az alkalmas pillanatot, amikor már álmos, de még nem túl fáradt…gyakran nem sikrül…de ha igen, akkor halleluja hipp-hopp elalszik, s du. ez általában hosszabb (1.5-2 órás) fázis.