Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata,
úgy tűnik Ti is nagyon jól éreztétek magatokat :wink: És milyen nagyok a fiúk, hihetetlen hogy Zalán is lassan 1 éves lesz!!!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Ja, el is felejtettem:

Emőke,
egyszer korábban írtad, hogy ha valaki Nyíregyháza környékén jár, feltétlenül menjel egy vadasparkba vagy állatkertbe??? Hol is van ez, és mi ez?? Csak mert úgy nézki, hogy szerdán megyünk Nyíradonyba, és akkor megnéznénk ezt amit ajánlottál :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Kata, látszik a képeken :-) örülök:-)
Tegnap a barátainkkal körbebicikliztük Vecsést ( a gyerekek nagyon ügyesen tekertek) és mi is láttuk a játszót :-)

Szandra, valahogyan eljutott hozzám :wink: a recepted isteni :D (bár nem volt itthon tejszín és én tejföllel és krémsajttal helyetesítettem)

Orsi, http://www.sostozoo.hu/

Andi, lányok?

Húúú és nézzétek el, de az előző oldalra már nem emlékszem :oops: :oops: :oops:

Anita
putyu
 
 

 
 

Sziasztok!

Ha esetleg valaki még erre járna. Én is Vecsési kismama vagyok. Most már 7 éve élek itt és második gyermekemet várom.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Anita,
Köszi :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Anita, köszi kérdésed: lányok jól vannak, Laura fülével minden rendben van.

A dokinő kioktatott, hogy miért viszem kontrollra, mikor rajta van a papíron, hogy csak baj esetén. Ezen jól felhúztam magam, aztán "finoman" mondtam neki, hogy mert én így vagyok nyugodtabb.

Kata! Csodásak a képek, látszik, hogy milyen jól éreztétek magatokat :)

És örömmel olvastam, hogy lesz játszótér. Ha minden igaz, akkor ma arra kocsikázunk, majd megkeresem, mert nekem a lakópark még nagyon ismeretlen.

Tegnap voltunk állatkertben, nagyon jó volt, a csajok, főleg Panna nagyon jól viselték. Majd hozok képeket, de már megint kiabálnak, hogy menjek betont keverni.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


sziasztok!

Andi, nagyon örülök, hogy Laura füle rendben van.

Kata, fantasztikusak a képek, igazi kikapcsolódás lehetett :-)

Orsi, Anita megelőzőtt :-) De erről van szó :-) Ja és az avonos rendelésről is lemaradtam, legközelebb rendelnék egy apróságot. köszi

Kacsamama, írj egy kicsit többet magatokról, leánykádról, hogy tudjunk reagálni :-)

Viki, Viki hogy vagytok?
Katus, Ti is megérkeztetek?
Jaj és jut eszembe (bocs Katus, hogy rólad, de az epeszappan mély nyomokat hagyott bennem :-) ) Aki mosószódával mos azokhoz intézném, hol lehet "ócsón" mosószódát kapni?

Mi jól vagyunk. Én ma hulla fáradt vagyok. Ábel a dackorszak közepén egyre tisztábban és összetett mondatokban fejezi ki mit mikor és miért nem akar vagy szeretne másképpen, mint a szülei :-) Úgyhogy küzdünk :-) Vettünk "family" wc ülőkét
, gondoltuk, hogy ezzel is motiváljuk a wc használatra, (és mert a szűkítő folyton mozgott) de trükkös a kicsi fiúnk. Mindennek megvan a maga helye. Naponta egyszer szól, hogy a wc-re megy, pisilni. Utána vmikor közli, hogy megy kakilni a pelenkába a függöny mögé. Szóval rend a lelke mindennek. A szakirodalom szerint elvileg már szobatiszta, ha ennyire tudja mit mikor "végez" , de én nagyon szeretném, ha gyakorlatilag is az lenne. :-) Ja és elért hozzánk is a Thomas "őrület". Szombaton 11 mesevonatot kellett a járdára rajzolnom. Egyre jobban megy :-)
Luca továbbra is Tündér. Sokat nézelődik, visongat. :-)
Rólunk ennyit :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Emőke, mi az a mosószóda?
Én a múltkori beszélgetésen felbuzdulva próbaképpen vettem egy zacskónyi dm-es mosódiót, de szerintem nagyon sz*r... Katus, alkalomadtán rendelnél nekem a szomszédtól, hátha az nálunk jobban működik.

Játszótéri hírek: tegnap beszélgettünk a kivitelezővel, aki azt mesélte, hogy hamarosan körbe fogják keríteni az "ojjektumot", az egyik bejárata a mi utcánkról lesz, a másik pedig a patak felől (hogy onnan minek, amikor ott utca sincs?). A másik hír pedig az, hogy az önkormányzati tervek alapján a többi velünk szemben lévő üres telekre szabadidőközpontot terveznek parkkal, sportpályákkal. Már csak az a kérdés, hogy azokat mikorra ütemezik? 2014, 2015? :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Emőke,
most a 11-es AVON katalógus az aktuális, és ez még kb 2 hétig is az lesz :D

http://www.avon.hu/REPSuite/static/ebro ... 7126155623

Csajok, Ti is szóljatok, ha kell még valakinek valami :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Adr, Dóri,
Köszönöm :D

Kata,
Ti is jó sz@r helyen voltatok :wink: Szuperek a képek (bár én nagyban jobban szeretem megnézni őket)
A szabadidő kp. jól hangzik. Hátha elkezdik még a választások előtt..., vagy örüljünk a játszótérnek is?

Orsi,
Holnap, ha jöttök áthoznád az Avon katalógust? Én jobban szeretem papírformátumban átnézni :wink:

Emőke,
Annyira viccesen írtad le Ábelt, hogy mosolyogtam. Tudom Neked azért nem olyan vicces :roll: :D

Kacsamama,
Üdv köztünk! Írj magatokról!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

2004-ben házasodtam be a férjemékhez, így ide költöztünk Vecsésre, mégpedig a Tamás utcában lakunk. Boglárkám 2008 augusztus 21-én született és egy izgő mozgó zajongó, makacs kislány. 2011 február 18-ára várom második gyermekünket.
Hát nem is tudom mire lennétek kíváncsiak még. Rólam ha minden igaz idén végzem mint élelmiszermérnök az egyetemen, 27 éve vagyok.
Mi az epresben lévő játszótérre szoktunk néha kijárni, de amióta vettünk egy trambulint a picurnak azóta itt is kifárasztja magát rendesen.
Kevinszépszi: Hol lesz a szabadidő központ? Hol van az általad említett játszótér?

Kérdés: Nem tudom ti hogy vagytok vele, ki szeretett volna a bölcsivel élni. De sajnos nem vették fel Bogit pedig már 2009- januárjában beírattam. Egy kicsit feldühösített ez a dolog és ez úgy hogy nem is tudták hogy terhes vagyok, bár amikor kiértesítettek akkor még én sem tudtam szóval nem lehetett ez a probléma. A másik ki hova jár óviba? Igaz az hogy ha itthon vagyok a második gyerekemmel akkor csak fél napra veszik fel. Mert az nesze semmi fogd meg jól mert mire elviszem, haza megyek már jöhetek is vissza szinte. Na mindegy, lesz a mi lesz.

Birdie: Hát mi is hasonló helyzetben járunk. Bár mi kisebbek lehetünk. Boginak pont most augusztus 1-én volt a névnapja és mi azt kaptuk ajándéka hogy először életében belepisilt a bilibe. Hurráá Úgy örültünk neki. De nagyon nem akart eddig. Nem is tudom mi változott.

Ha még valamire kíváncsiak vagytok szóljatok. de most nem jut eszembe semmi.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztook!

Hazajöttünk, hulla vagyok, ma 6-ot mostam. Majd hozok képeket én is a mi sz@r helyünkről :D

Holnap hosszabban, jó éjt :D

Ja, az ünnepelteknek sok-sok boldogat: Anikónak és Juditnak névnapot, Adrinak szülinapot!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Judit, boldog névnapot!
(Pedig gondoltam rá, hogy te tuti nem decemberben ünnepled :oops: :) , na de aki a saját gyerekéét is elfelejti :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: )

Kép

Kacsamama, üdv! :)

Ábel :-D

Képzeljétek a Besztercei és Damjanich sarkán is lesz egy szuper játszótér...:-)

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Bogiknak nagyon boldog névnapt kívánunk!

Kép

Judit,
ha Te most tartod, akkor Neked is boldog névnapot!

Kép

Anikó,
viszem :wink:

Kacsamama,
üdv köztünk, mi a keresztneved?

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Ja, még valami... ismeri valaki az ASSO szandálokat????
Nemrég találkoztam a Renivel, Ő mondta, hogy Atinak ezt szokta rendelni, ami a lábán volt, az is tök jó volt. Nézegettem a neten, jónak tünnek, de jó lenne ha fel tudnánk próbálni... állítólag a CBA-ban, a gyógynövényesnél is van néha, de nincs túl nagy válszték, Levinek meg elég problémás a lába, túl széles a lábfeje, alig van olyan szandál vagy cipő ami rámegy, ma is a SALUS-nál még hozzá varrtak a szandálja pántjához, hogy be lehessen tépőzárazni.... nem egyszerű :roll:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi, köszi! A CBA-ban néhány van, de Táncsicsot ne vegyél, Boginak 1hónap múlva levált a talpa, pedig ovis szandi volt :evil: Gyálon van egy lány nála a legolcsóbb az asso, babaszobán találtam, kiválasztod a fazont , méretet és hoz, a lakásán leht próbálni, Botondnak onnan van és nagyon jól bevált :-)

Anita
putyu
 
 


Orsi: Kriszti a keresztnevem

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Gyorsan pótlom elmaradásaim :oops:

Judit,
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Bogica,
Boldog névnapot kívánunk Neked!
Kép

Tomi, Maja, Ákos, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Orsi,
A Babaszobán áruló anyuka, akit Anita említ Virágnak hívják és Zalka néven van regisztrálva. A teszen pedig zalka78. Most éppen nincs eladó cipője :(

Kriszti (Kacsamama),
A bölcsi, ovi helyzet elkeserítő valóban. Az én kisfiamat se vették fel a bölcsibe :( A lányom pedig csak délig járhat oviba.
Ebben a dologban az a legbicskanyitogatóbb, hogy a polgármesterünk szájából az hangzik el, hogy itt Vecsésen szuper a helyzet, hisz minden gyermek napközbeni ellátása megoldott. (Évi idézte pontosan, én csak a lényeget.) Kérdem én hol??? Az Ő köreiben lehet, hisz sorra nyílnak a családi napközik, magán ovik, de aki nem tudja megfizetni......?!!!!!!
Na, jól belenyúltál ebbe a témába, mert szinte mindenki tudna valami negatívat mesélni, morogni :evil: :cry: :wink:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok:

Zumpfi: Sajnálom, hogy ha rossz témát vetettem fel, csak felháborít hogy színház és nagyobb ház kell az Önkormányzatnak a megnövekedett ügyfélre hivatkozva (hol is van az a sok ügyfél??) Ja meg mélygarázsra. NA az sokkal fontosabb mint a bölcsi. És mit mondtak még a babamama klubban. Hogy nem nyertünk UNIÓS pályázatot. Kérdem én ha nem jön pénz az UNIÓBÓL akkor nem lesz megcsinálva semmi, csak az amire pályázatot nyertünk?????
Hát ja a magán óvi bölcsi meg 50 ezer forint. Ha dolgozol akkor azt mondom hogy ha több marad mint a gyes akkor talán, de úgy hogy a másikkal itthon leszek miből??
ÁÁÁÁÁ az az igazság hogy kár erről beszélni, mert nem fog semmi sem megváltozni, csak dühöng rajta az ember.

Jul24: Nem tudom mennyire emlékszel rám, de együtt jártunk babaúszára Monorra. Mi voltunk akik a végén méltatlankodtunk hogy hideg a víz.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Judit, Bogi utólag :oops: nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk!

Anikó, igen részben mulatságos, hosszú távon viszont fárasztó. :-) És a teljes sztorit nem is írtam le, utólag jutott eszembe, hogy este a fürdés előtt pedig bilibe lehet csak pisilni :-)

Orsi, a mi dokink az asso-t ajánlotta. Lehet, hogy én is lecsapok majd erre a leányzóra, akit Anita és Anikó említett.
Az avonos rendelést akkor küldöm majd magánban.

Kriszti, igen, 2 hónappal fiatalabb Bogid, mint az én Ábelem. Csak nem aktualizáltam még a vonalzómat, na majd vmikor...
Bölcsibe mi meg se próbáltuk beadni, most Luca miatt a doki nem is ajánlja. Egyébként én is azt hittem, hogy a fél nappal nem vagyok kisegítve, de most Luca mellett igencsak ki lennék, ha fél napra vki más szórakoztatná Ábelt. utána itthon aludna 2 órát és máris csak a késő délutáni műszak lenne az enyém, nem az egész nap. Én úgy érzem könnyebb lenne. A többiek majd vagy megerősítenek vagy megcáfolnak :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Birdie: Hát igen én is elgondolkoztam azon, hogy fél nap is fél nap, de akkor sajnos ehhez kell alkalmazkodnunk, mert mi a református óvit néztük ki, mert ott olyan a környezet amilyet mi szeretnénk Boginak, nekem nagyon tetszett, annak ellenére hogy nem vagyunk reformátusok. CSak ha fél nap akkor nagyon messze van tőlünk gyalog. Mehetnénk kocsival is, de akkor meg a beállás kiállás gyerekkivétel megtoldaná fél órával legalább a dolgot. Egyszerűbb lenne ha a tompa utcaiba vagy a kisfaludiba bevennék. Majd meglátjuk.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Boginak boldog névnapot kívánunk mi is:-)

Ja, igen névnap: én egy tök lökött és szétesett anyuka vagyok: teljesen megfeledkeztünk Panna névnapjáról, vagy két nappal később eszméltem fel, hogy hoppá, ez már meg volt:-((( persze a család az én fejemet szedte le, hogy lehetek ilyen hülye....

Orsi! A cipőtémához sajnos nem tudok hozzászólni, most hallottam először erről a márkáról:-(

Kriszti! Az általad felvetett témához én annyiban tudnék hozzászólni, hogy Laurát még 2007 januárjában irattam be a bölcsibe, hogy 2009 januárjától vegyék fel, ami természetesen nem sikerült. Szerencsére azonban Lőrincre sikerült protekcióval beadni, így most odajár bölcsibe.
Az ovódahelyzet sem jobb: mi körzetileg a Kisfaludyba tartozunk. El is mentünk beiratni őt rendesen, de mivel van kishugi így helyhiányra való hivatkozással nem vették fel. Ha fel is vették volna, akkor is csak fél napra. Viszont felvették a reformátusba, mert oda meg 2008-ban irattam be, csak úgy a hecc kedvéért, hogy valahova azért be legyen iratva. Mi sem vagyunk reformátusok, de amikor voltam érdeklődni a vezetőnél, akkor nagyon kedvesen és korrektül elmondott mindent. Akkor kb. 150.-ek voltunk a sorban. Teljesen meglepődtem, amikor jött az értesítő, hogy felvették Laurát.
Nagyon megkönnyebbültem, mert a két gyerkőccel eléggé sok az egész napos elfoglaltság és Laura rettentő közösségi ember - legalábbis, akiket ismer és nagyon hiányzik neki a bölcsőde, most hogy itthon van már három hete.
Megkérdezhetem, hogy merre laktok? Ha írtad, akkor bocsi, de estére általában már szivacs az agyam :roll: :roll: :roll:

Csak még ehhez annyit, hogy nekünk a szomszédban van a Lilafecske bölcsi és ovi, oda beadhattam volna Laurát, de sajna Anikóval egyetértve, ezt én nem engedhetem meg magamnak, csak a polgármester úr és körei. Ha annyi lenne a fizum vagy a gyed, akkor lehet, hogy beadnám. De belegondolva elég érdekes helyzet lenne, hogy én itthon henyélek, miközben a gyerekem meg a szomszédban van.

Mi az idén nem nyaralunk, de azért a hétvégén az állatkertbe eljutottunk, amit a gyerkőcök nagyon élveztek:-))

Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Mindenkinek további szép estét

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok Csajok!

Kaptatok ti is gyümileves szórólapot?

http://www.csaladellato.hu/

10 darabtól ingyen kiszállítja, nem akarunk együtt rendelni???

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Anita!

Én szeretnék "együtt rendelni" :wink:


Majd még jövök...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Anita!

Én szeretnék "együtt rendelni" :wink:


Majd még jövök...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Anita, nekem is kellene!

Andi, jók a képek! Tök nagyok már a csajok! :wink:

Judit, Bogi, boldog névnapot!

Kriszti, tényleg nagyon sz*r a helyzet bölcsi- és ovifronton Vecsésen, és szerintem ez néhány éven belül nem is nagyon fog változni :evil: Mi úgy próbáljuk megoldani a helyzetet, hogy Marcit hetente kétszer hordom be a XVIII. kerületbe magánbölcsibe (ahová Eszter is jár). Szuper a hely, nagyon jók a dadák, nincs is innen messze, és nekem most az is nagy segítség, hogy a fickó heti kétszer fél napot közösségben van (szüksége van rá, nagyon szeret gyerekek között lenni). Hosszú távon pedig az a cél, hogy heti 2-3 egész napot ott töltsön, de anyagilag ez elég húzós ügy...

Viszont képzeljétek, ma már egyedül kellett hagynom Marcit a bölcsiben. Ettől azt hiszem, én sokkal jobban kétségbe estem, mint ő: két percig keresett és egy kicsit pityergett, de aztán beállt a többiek közé játszani. A dadák 15 perc múlva azért hívtak, mert Marci úgy hahotázott egy kiscsajjal az egyik játékházikóban, hogy ettől ők is röhögőgörcsöt kaptak. Délben egyedül megette a levesét és a főzeléket, megmosta a fogát, és én csak utána bújtam elő a lesből... Irtó büszke vagyok rá! :)

Játszótéri hírek: ma elkezdték (majdnem azt írtam, hogy dorbézolni, de nem,) dózerolni a területet, és már egészen jól akalul az egész! Lányok, ez a végén még tényleg elkészül aug-ban! :wink:

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Amit még el akartam mesélni: Marci hallásával elég nagy gond van (az orrmandulájával és a dobhártyájával is). Azt már eddig is sejtettük, hogy nincs rendben minden a fülével, de mostanra sikerült eljutnunk odáig, hogy erről fülész szakvéleményünk is legyen. Tegnapra volt időpontunk a heim pál audiológiájára hallásvizsgálatra (másfél hónapot kellett várnunk rá), de kidobtak minket, mert bár beutaló nem kell a vizsgálathoz, de a szakvélemény, ami alapján mentünk, nem sztk-s rendelésről származott (hanem egy ismerős kórházi főorvos magánrendeléséről, de ezt nem fogadták el). Azt hittem, hogy rájuk borítom az asztalt, de azzal se mentem volna semmire. Most megpróbálunk valahol máshol ilyen vizsgálatra időpontot szerezni, aztán meglátjuk a továbbiakat. Ha esetleg valamelyikőtök járt már ilyenen, megírná a tapasztalatait?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Denes Andi: Tamás utcában lakunk szóval mi is a kisfaludyhoz tartoznánk. Mennyivel elötte írattad be a reformátusba a gyerköcöt?? Mert én valahogy idén januárban írattam be jövő szeptemberre. Remélem lesz esély. A reformátusban egésznaposak vagytok????
Jók a képek az állatkertől. Én is tervezem, de a belépő egy vagyon. Még kinéztem a nyíregyházit az is tuttko, de 5800 egy családi belépő 3-unknak.

Kevinszpészi: Ha nem vagyok túl indiszkrét mennyi az annyi a magán óvi és/vagy bölcsiben és pontosan hol is van? Mert februárban szülök szóval lehet hogy szükségem lesz pár nap szabira:)

Kép
Kép
kacsamama
 
 



KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Köszönöm.

Különben bocs mindenkitől, csak más topicban is írok és mindenki kacsamutternak hív:) szóval bocs ha nem válaszoltam volna valakinek mert azt hittem hogy rajtam kívűl van még más kriszti is. De most már rájöttem hogy én vagyok az hihi

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Kata,

Én 13 éves koromban, mumpsz szövődményeként süketültem meg az egyik fülemre. Akkor csináltak a Heim Pálban többféle hallásvizsgálatot. Az egyik manuális, rám raktak egy fejhallgatót, a működő fülembe egy sistergő hangot nyomtak be, a jobb fülemben pedig időnként egy sípszó hangzott el, egyre hangosabban, azt figyelvén melyiket hallom. (A leghangosabbat sem hallottam, a szoba másik végében ülő anyám igen) Fel kellett volna tenni a kezem, ha hallom a sípszót. Szerintem ehhez Marci még kicsi, de van egy számítógépes vizsgálat, amikor elektródákat tesznek a fejemre, talán a testemre is, már nem emlékszem és nincs semmi dolgom, csak mozdulatlanul feküdni 20 percig. Hát nem tudom Marcit hány percig tudják mozdulatlan fekvésre bírni illetve, hogy azóta (ez ugye majd' 20 éve volt) van-e valami újabb módszerük.
De egyik sem jár semmiféle fájdalommal, kellemetlenséggel.
Azt lehet tudni, hogy a dobhártyájával van-e gond, vagy a hallóidegekkel? Nekem a hallóidegeim haltak el. A dobhártya a jobbik verzió, azon lehet segíteni.
Vendég
 


Kukk!

Anita,
mi is szeretnénk!

Kata,
sajnálom, remélem hamar találtok valakit, aki jó szakember!!!
Azért felháborító ez a bürökratizmus.

Kriszti,
üdv :D

Csajok, most csak ennyi, nagyon próbálok rendet rakni itthon (gyakorlatilag esélytelen...), tegnap volt Villő fél éves, elkezdtük a kóstolgatást, barackkal :D Tegnapi képek:

Kép Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus, szépek a csajok, egy csoki és egy vanília :)

Ma találtunk végre egy nagyon jó dokit (lesz*rtam, hogy 4 órát kellett várni, mire sorra kerültünk...). Aztán végeztek az audiológián egy elég gagyi hallásvizsgálatot is, ennek alapján a 40 és 70 dB-t nem hallja, a 90-et igen. De jövő szerdán reggel megyünk BERA vizsgálatra, ami abszolút objektív, de ehhez el kell majd altatni Marcit, mert csak úgy tudják megoldani azt, hogy mozulatlan legyen fél órán át. Ennek az eredményével megyünk vissza aztán a dokihoz, aki megmondja, hogyan tovább...

Judit, neked is ezt csinálták?

Gyöngyi, köszi neked is, remélem, most itt végre jó kezekbe kerültünk...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Adri, Orsi!

Tegnap voltunk 4d-s babamozin. Minden a legnagyobb rendben:) ))) Mindkét baba egészséges, megvan keze, lába, jó a szívük, telített hólyag, gyomor, bél szóval működnek azok is, minden ott van ahol kell hogy legyen. A kisfiúnk jelenleg lent van és fejvégű 213 g a kislányunk medencevégű (faros) fent van és 222g , gyakorlatilag egyformák és ez nagyon jó:) )))))

Egy fiú és egy lány:) ami azt jelenti nem csak a fiúneveket kell átnyalnunk:)

Nagyon sokat kell pihenjek mert keményedik a hasam...se takarítás se főzés se semmi...remélem őszre javulok mert így FEcire hárul minden és ez annyira gáz, így is ő viszi le minden nap Balót:(((( haza meg nem mehetünk mert dokihoz kell járjak...

mindegy csak jelentkeztem hogy mi van:) iwiwen van róluk kép:)

Puszi Mesi

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Mesi: Gratulálok az ikrekhez, bár én nagyon féltem attól hogy több gyerek van bent. Én most a 12 héten vagyok. Te melyik kórházban fogsz szülni?

Kép
Kép
kacsamama
 
 


tegnapi esti fotó:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,
woooow :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Kata,

Majd értesíts, ha kész a játszótér:)))
Igen, szerintem azt csinálták nekem is, amit Marcinak fognak, csak engem nem altattak, mert már elég nagy voltam ahhoz, hogy mozdulatlanul maradjak.
Vendég
 


kacsamama
köszi:) a Péterfybe fogok szülni, remélem majd csak December közepefele:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 



Sziasztok!

Anita,
én is szeretnék Veletek közösen gyümölcslevet rendelni, szóljatok majd légyszi, köszi!

Mesi,
na látod én mondtam hogy 1 fiú, 1 lány lesz!!!!! :lol:
Tényleg próbálj sokat pihenni, és szólj, ha tudunk segíteni valamiben, vigyázni kell Balóra, vagy valami....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 



Sziasztok!

Anikó, Szandra,
ma elmentünk Levivel a gyáli piacra, körbe jártuk az egészet, és nem találtuk meg az ASSO cipős emberkét :(
Szandra, megpróbálod előkeresni nekem, hogy Üllőn hol lehet Őt megtalálni??? Köszike!

Én 3 vagy 4 gyümilevet fogok kérni, Anita végül Te rendeled? Vagy kivel egyeztessek?? Vagy tulajdonképpen akár én is megrendelhetem, végülis mi többnyire itthon is vagyunk, ha kiszállítják... :roll: Mi legyen???

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi, nekem mindegy ki rendeli meg csak egyszerre 10et nem szeretnék :)

Anita: 1almalé
1 bodzalé

Anett: 1 őszilé

Többiek folytassátoka listát :-)

Anita
putyu
 
 



Anita: 1almalé
1 bodzalé

Anett: 1 őszilé

Szandra: 1 körte
1 meggy

Évi:
1 sárgabarack
1 körte

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Kata!

Zéti tegnap felétek biciklizett Apájával, s megnézték az épülő játszóteret. Hazaérve így kommentálta nekem: „Lesz játszótér, Marciék építik” :lol:
Ebben csak az a furcsa, hogy a Zuram nem mondta neki, hogy itt laktok szemben…most vagy felismerte a környéket és a házatokat, vagy Zéti Geller-ré kereszteljük át :roll:

Marcifül:Van egy barátnőm aki /sajna/ nagyon otthon van a témában, mert mindkét lánya siket. Ha szükségetek van vmilyen segítségre ez ügyben összehozlak vele.

Mosódió: én a Katus szomszédjától vettem egyszer…még mindig van belőle…nekem az nem tetszik benne, hogy érzem a szagát (mert ez nem illat!) a ruhákon még akkor is, ha öblítőt is használok. Ja, és persze a foltokat is kíméli…még akkor is, ha teszek hozzá környezetbarát folttisztítót…
Így nálam úgy néz ki a környezetkímélő mosás, hogy fele adag mosópor +1-2 evőkanál mosószóda (ez olyan por alakú cucc mint a mosópor, csak állítólag környezet- és bőrbarát,) valamint az öblítő felét ecettel helyettesítem.

Anita!

Vmilyen tejszínes-tejfölös-krémsajtos receptről írtál a Szandrának…mi is ez?

Köszi, hogy írtad a gyümilét, mi nem kaptunk róla szórólapot.

Ennyi játszótér hirtelen! Nagyon közelegnek azok az önkormányzati választások… :?

Emőke!

Korábban kérdezted a mosószódát…én a CBA-ban szoktam venni…2 kg 800 Ft körül van, Giraffe(?) márkájú.

Szobatisztaság: Zétit most ez kb. annyira érdekli, mint az atomfizika. Én meg nem erőltetem…pláne mert több gyerek is van/volt a környezetemben, aki hamar szobatiszta lett, aztán meg teljesen visszaszokott a pelusra…no, ez nekem nem hiányzik…már csak azért sem, mert sztem ez lelkileg is törést okoz mindkét félnek. Persze lehet, hogy nem jó a hozzáállásom, s az én fiam lesz az, aki a diplomaosztójára is pelusba megy majd :roll: :oops: .

Dackorszak: Zéti mostanában mindenkit utasítgat: „hagyd békén Zétit”, „ne vedd el Zétitől”, „ne fogd meg Zétit”stb., stb,…az, hogy Borót még elfogadható! De hogy minket is :shock: !

Msi!
Gratulálok a vegyespároshoz! Próbálj sokat pihizni…tudom, nem könnyű.

Kacsamama/Kriszti!

Üdv. Itt!

Na, lányok most „csak” ennyi, mert meg kellene próbálnom lenyomni Borót…nem könnyű, mióta nem alszik el kézben, csak „fetrengve”…ki kell lesnem az alkalmas pillanatot, amikor már álmos, de még nem túl fáradt…gyakran nem sikrül…de ha igen, akkor halleluja hipp-hopp elalszik, s du. ez általában hosszabb (1.5-2 órás) fázis.

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Fúú teljesen kivagyok, mert itt vannak az unokatestvérek, ami tök jó mert Bogi imádja őket, csak én veszek meg a hisztis fajtájától. Erre átmegyünk a dédihez, ahol az én Bogim ki akart menni a kertbe erre ruhájánál fogva visszarántotta az uncsi. Na erre a dédi megkérdezte a párom húgát hogy az uncsik is ilyen hisztisek mint az én Bogim. Na mondom akkor most indulunk haza.
Tegnap is se pénzt se papír elmentünk sétálni Bogival aztán a papáéknál kötöttünk ki ami neki jó volt, csak nekem volt fárasztó. Szóval fájt is egy picit a hasam.

Az ágyhoz szoktatásról annyit hogy most az a trükk hogy már 6 órától szoktatom Bogit a gondolathoz hogy Nem sokára megyünk aludni. Szóval akkor 8-ra már csak kis hiszti van és nincs kimászás. De délutánonként az elmúlt 3 napban a szőnyegen aludt.

Nekünk is az a baj hogy augusztus 1-jén pont a névnapján reggel meglepett minket és bilibe pisilt. Na azóta még a közelébe sem megy gondolom fél a következményektől ha nem pisilne bele. Szóval most megint csak pelus. Februárra várom ketteskét szóval jó lenne addig valamennyire bilizni. Mert kettővel nehezebb lesz.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


SOS kérdés: a pár hónapos bébik szeretnének bekerülni a BM Megszülettünk rovatába? ha igen, légyszi küldjetek privit, 1 órán belül kellene a kép+pár soros szöveg. aki épp nincs net közelben, az bekerülhet a köv. számba, de azt már nem én csinálom. :D

szobatisztaság: szerintem ha megfelelő időben kapjátok el, akkor nagyon gyorsan átállnak. Eszter 3 nap alatt lett éjjel-nappal szobatiszta kb. 1 hónapja... (Kata, tegnap beértünk végül! :lol:)

majd jövök még,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?