húúúúúú de sokat írtatok, te jó ég!
Peti tegnap jó gyerek volt: evett - játszott - no aludni nem aludt, csak 3x30 percet, abból is kétszer séta alatt, de akkor is, jó volt vele. csatlakozom hát Krisztához.
Ja megtanultam (újra) 1-2 Weöres Sándor verset, nagyokat mosolygott rajtuk.
Este meg vásárolni voltam, azért sem voltam itt, annyi jó ruhát láttam neki, de van mindene, nehéz volt ellenállni.
Ercsikati gondoltam rád, volt malackás mosóizé is... végül egy kis "könyvet" vettem neki, későbbre szééép színes és alapszavak vannak benne, mint esernyő
fa, alma, kutya ilyesmik... nekem is volt kicsi
koromban, imádtam.
Barba, jó kis kirándulás lehetett!! Bátrak vagytok!
jót röhögtem ezen a visszateszi a pihiszékbe beszóláson.
milyen már ez...
de ismerős a kép...
és ekkor jön a "tanuljon meg elaludni egyedül"...
mondjuk tegnap akkorát röhögtem rajtuk, mert Apa elkezdte énekelni a Mr Vain-t, emlékeztek és ilyen diszkósan mozgatta Peti karját az meg csak bámult ki a fejéből...
ünnepek: mindenkinek boldogot!!!
szomorú dolgok: húúú tegnap kivoltam, a buszon szállt le egy csajszi, 25 körül, sietett levinni a babát és már csak később láttam, hogy Down kóros volt a csöppség... elég sokat látni errefelé, oké, de tegnap vhogy kivoltam tőle, mert a buszon volt egy tolókocsis srác is és vele szemben ült az anyja és olyan szomorúan, megtörten bámult ki az ablakon a Down-os kislány után, hogy majd megszakadt a szívem.
aztán hazajöttem és jól megölelgettem Petit.
minden tiszteletem a beteg gyerekek szüleié, el sem tudom képzelni, hogy kibírnám, ha beteg babám születne...
na mindegy.
mayday, tornázol??? ez de komoly. én meg itt nyomom a fánkokat meg cukros üdcsiket égbe-világba.
letudom a sportot a sétákkal...
csöpplány, nekem is hullik a hajam. durván.
reggel csomókat szedek ki a kefével.
mondjuk van elég, de kicsit para...
törpi, sajnálom az ekcémát...
mucus, őszi óóóóóóóóóóóó, én is rákérdezek most már, mit lehet, kopogtat a 3 hónap...
hogy ízlett amúgy?
zsu, takarítás a férjed dolga? óóó irigy-irigy.
mondjuk én tuti hogy rá fogom nevelni Petit, hogy ne kelljen utána pakolni... nem most persze, később... de pl a férjem után a mai napig én dobálom ki a csokipapírokat, szana-szét hagyja.
ettől tök kiakadok. ja meg a bögréket is a leghülyébb helyeken tudja letenni már milliószor szóltam, hogy arra van a mosogató, de nem. mindig azzal védekezik, hogy előbb-utóbb betette volna, csak én nem vártam ki.
szóval nálunk én pakolok de azt napi többször, ez tuti. mosogatni is többször szoktam, fürdőszobát hétfőnként takarítom, porszívózni keddenként szoktam, port törölni szerdán. így kész a takarítás.
ha vmi kimarad, egy este elmennek a fiúk sétálni, én meg rendbe kapom a lakást és ragyog minden
na jó, túloztam...
de értitek... főzni csak 10 perceim vannak, virslin meg halrudacskán élek krumplival. otthon Laci bácsi volt de itt semmi ilyen nincsen.
nadina, megtámadták a hangyák anyósodat?
felbujtottad őket?
ejj-ejjj...
na nálunk letelt a fél óra reggeli szundi, jöhet az ébredés...
ha vmire nem reagáltam, bocs, sokat írtatok.
ja még vmi, kóstolta már vki a szójatejet? én most igen és azt hittem, kihányom. romlott esetleg vagy ez ilyen pocsék? gondoltam fél csésze tejet se igyak a Maci kávémhoz, kipróbálom, de szörnyű.