Velociraptor!
Gratulálok a 10 gyermeketekhez! Őszintén csodállak értük! Mi is mindig sok gyereket terveztünk (ötöt szoktunk volt mondani, de igazából nem számított, hogy mennyi), de én is elmúltam már 38, így emberi esélyünk nem nagyon van sok babára. De nagyon bíztató volt, amit az ismerősödről írtál, aki 43 évesen "kezdte", s 5 gyermekük van!!! Köszi szépen!!!!
Drukkolok nektek, hogy ha a 11. baba a szívetek álma, az is hamarosan teljesüljön!
S ha annyira szeretnétek, S. doki szerintem biztos nem fog lebeszélni!
Szilva!
Azért kérdeztem rá a nászútra, mert a beköszönő hsz.-edben ezt írtad:
[quote="tündérlétra"]. írta:tündérlétra..
a már pocakosoknak gratula, akciózóknak drukk, búslakodóknak fel a fejjel (nemsokára honeymoon
)
kezdésnek ennyi voltam
És az a bizonyos zárójeles rész, külön sorba került...
De akkor gondolom, Sonjus nászútjára gondoltál!
Hol van Nomádia?
Kata!
Annyira örülök a babának!
S szerintem ez a kép szuper!!! Látszik a kis feje, teste, kezecskéi, lábacskái...
S örülök nagyon, hogy végre megnyugodtál!
És mielőbbi gyógyulást kívánok!
Sonjus!
A Regina Style-ról még nem hallottam. De minden szállodáról lehet jót és rosszat is olvasni. Én, ha készülünk valahová, mindig a tripadvisor.com-ról tájékozódom, de mindig olvasok mindenről ilyet is, és olyat is...
Én Kairó és Luxor közül egyértelműen Luxort ajánlom. Igaz, hogy mi Kairóba végül nem mentünk (bár én NAGYON szerettem volna), de majd egyszer remélhetőleg
csak oda visszamegyünk. De Hurghadából Kairó még Luxorhoz képest is jóval távolabb van (pedig Luxor is kb. 3 órás utat jelent, még most is, hogy már nem konvojban kell utazni...
), és drágább is, de Luxor szerintem sokkal érdekesebb. Persze a piramisokat nem lehet pótolni, és Kairóban általában hagynak időt a Kairói Múzeum meglátogatására is (de általában külön kell fizetni a belépőt), ami természetesen pótolhatatlan...
A Giftun-sziget tényleg szép, de ha spórolni akartok, s még sosem búvárkodtatok, elég ha lementek a strandotokra egy búvárszemüveggel és egy pipával, és ott nézelődtök. Hurghada tengerpartján (legalábbis bizonyos részein) ugyanazokat a halacskákat megtaláljátok, mint a Giftun-szigeten, csak nem olyan tömegesen... (Ezért szerintem mielőtt befizettek a fakultatívra, ellenőrizzétek le a partot!
)
A 10 dolláros kezdést mi nem alkalmaztuk, de sokaknak bejön!
Hasmenésünk nekünk soha sehol nem volt, bárhová utaztunk a világban, s ez 1 dolognak köszönhető: fertőtlenítés!!! Egyáltalán nem vagyunk alkoholizálók, de ilyen helyeken muszáj!
Így mi mindig viszünk magunkkal egy üveg erős italt, s lehetőleg reggel és este is kell egy kicsit inni belőle. (Egy-egy korty elég!
)
Belluska!
Szuperek a képek, gyönyörűszépek a gyerekek!
Nem is csoda, hiszen volt kire ütniük!
Csak a szőke hajukat nem tudom, honnan vették!
(Gondolom, ilyen korban ti is szőkék voltatok, nem?
)
Kriszta!
Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Voltam ma az intézetben, mert ma van az 1. napom. Sajnos a bal oldalamon most is van 2 visszamaradó cisztikus képlet (kb. 22 és 15 mm-esek). Ahhoz nagyok, hogy így elkezdjenek stimulálni, laparoszkópia indikációjához meg kicsik. Punkció nem lesz még hétfőn az intézetben, így azt sem tudja megcsinálni Tanár Úr. Így úgy néz ki, megint jön egy újabb hónap várakozás, és ismét a rettenetes fogigátló tabletta, hátha az segít. (Eddig sem segített sosem, és még a spontán baba esélyét is elveszi...
) S ha nem segít, akkor azt mondta Tanár Úr, hogy ígéri, következő ciklusban megszúrnak, s egyből elkezdenek stimulálni. Hétfőn még1x megnézik UH-n, hátha addig összeesnének (bár nem sok esélyt ad rá, mert nem úgy néznek ki). - Csak az a baj, hogy újból és újból visszajönnek, hiába szívják le a tartalmukat. Ezért lenne jó a lapar, mert ott nem csak a tartalmukat szívják le, hanem a külső sejteket is eltávolítják, amelyek a folyadékot termelik. S lehet, hogy miattuk nem volt olyan jó a decemberi lombik petesejtjeinek minősége sem...