Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok, jó reggelt :)

velociraptor, a tb-s IR vizsgálatot hol kell kérni, hogyan működik?

sonjus, köszi Neked is :) hova utaztok, ha megkérdezhetem? odáig képben vagyok, hogy nyeremény az út... amihez utólag is hatalmas gratula :!: :!: :!:

Kép
Kép
tündérlétra

Szia Tündérke!

Endokrin szakrendelésen, ahová a háziorvos ad beutalót. Szerintem, mint írtam amúgy is fontos a jó endo-doki.

velociraptor
velociraptor

Tündérlétra!
Nem akkora titok, Egyiptomba megyünk :) és köszi a gratulációt.
Sosem nyertem még semmit, de ez most nagyon betalált :)
Tuti lett volna, ha szeptember végén tudunk menni, az első évfordulónkon, de így is megfelel :wink:
Augusztus végén megyünk, 1 hét, all inclusive. Nem sok jót olvastam a szállodáról, igaz, azok 2008-as bejegyzések voltak, de őszintén szólva nem is nagyon érdekel, a szállodai szobában max zuhanyozunk és alszunk és... :oops:
Már nagyon be vagyunk sózva :D
sonjus

Sziasztok.

Sonjus szerintem is szedd a gyógyszert,végülis veszteni valód nincs :wink: , és hátha Egyiptomból 3-man tértek haza:) Soha nem szabad feladni :wink: :wink: :wink:

velociraptor Üdv:) Neked tb-en csinálták meg az IR-t?

Tündérlétra, üdv itt közöttünk:) Nagyon jó benyomást fog kelteni a Forgács intézet, szinte biztos hogy te is majd így érzed. Én imádtam oda járni, és szinte éreztem, hogy megéri várni, még ha olyan hosszú a váró lista akkor is:)

Belluska nagy nagy ölelés, és millió puszi:)

Ladiva gratulálok az AFP-hez én is még csak most tudtam meg a napokba, mert a védőnőm szabin volt. Nekem is jó lett hál istennek.

Lojcika nagyon eltűntél. Remélem hogy jól vagy.Neked mennyi is lett az AFP?

Babszi, olyan jó hogy néha azért te is írsz:):)

Nagy ölelés!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

szia beus!

igen tb-re. Nekem mázlim volt a helyi nőgyógyászom azzal kezdte, hogy pajzsmirigy,endokrinológus, hormontükör, férjemtől spermatogramm-minden tb-re-így már kész vizsgálatokkal kezdek..

velociraptor
velociraptor

Sziasztok! :D
Képzeljétek, a munkahelyi gépem "kék halált halt", tegnap már be sem tudtam kapcsolni. Így most más gépén garázdálkodok... :lol:

Belluska!
Köszi! :D
Sajnos, a képeiteket még nem láttam... :( (Itt nincs iwiw...)
(Képzeld, Kemencén szombaton az első utunk nekünk is a falu egyetlen ruhaboltjába vezetett... :lol: )

Beus!
Szuper, hogyan nőnek az ikreitek! Együtt már több, mint fél kilók! :wink: Várom nagyon a keddi UH-t! Olyan jó lenne új fotókat is látni! 8)

Sonjus!
Szuperek a vonalzóid! Drukkolok, hogy amikor visszajöttök a "nászútról", már babás vonalzóra cseréld le őket! :wink:
Mi a szállodátok neve? - Tavaly mi is Egyiptomban nyaraltunk. :D Ti is jó nagy hőségben mentek! (Amikor mi voltunk, a királysíroknál olyan meleg volt, hogy leolvadt a szandim talpa, s több centire elfordult a felsőrészhez képest... :lol: )
Az IR gyógyszerrel kapcsolatban nekem is vannak kétségeim :roll: , de azért szedem őket. Csak a diétát nem veszem olyan komolyan... :oops:

Velociraptor!
Hogyhogy a Múzeum körútra mész? Nem a Forgács Intézetet hívtad? (Én legalábbis még nem hallottam róla, hogy az intézetben S. doki magánrendelésére is adnak időpontot.)

Ladiva!
Még nem volt alkalmam mondani, hogy annyira aranyos a cicás vonalzód! (Itt ugyan sajnos nem látom... :( ) Miért nem rakod ki minden hsz-ed után a vonalzóidat?

Babszi!
Nagyon kedves vagy!!! Köszi szépen a megadrukkjaidat! :D
Sajnálom, hogy akkor úgy néz ki, hogy nem együtt fogunk lombikozni. De remélem, Sonjus jó hatással lesz rád, te pedig őrá, és mindketten együtt babásodtok még az idén! :D
(Aranyos a hétfő 17:11-es hsz-ed - olyan mintha azt írnád, hogy már én is babásodtam! Köszi előre is! :wink: - Vagy te már tudsz valamit, amit én még nem? :lol: )

Fitie!
Merre vagy? Nem csatlakozol te is Babszi és Sonjus novemberi sikeres csapatához? :wink: Úgy emlékszem, te is akkortájt kerülsz sorra, nem?

Kata!
Sok-sok drukk továbbra is! Holnapután már betöltöd a 12. hetet!!! :D
A lakáseladással hogy álltok?

Tündérlétra!
Üdv közöttünk! :D Drukkolok a mielőbbi babásodásodhoz!
Jól értem, hogy ti is nászútra készültök? :wink:

Mindenkit puszilok! :D
hbzs

Helló HBZS!

Felhívtam a Forgács Intézetet, és azt mondta az asszisztens, hogy ha Sipos Doktorhoz akarok menni, akkor Ő ad időpontot.
Azt mondta 11-én a Múzeum Kőrúton.Szerintem megpróbálozik, hogy nem ud-e lebeszélni.....

Üdv. Nektek

velociraptor
velociraptor

velociraptor akkor ez tényleg nagyon szuper, hogy minden megvan a kezdéshez:):)
Húú Sipit imádni fogod, én rajongok érte, hisz neki köszönhetek mindent:)

hbzs én is várom nagyon az UH-t hogy újra láthassam őket:)
ott kapok majd szuper képeket, rakni fogok fel:)

cupp

Kép

beus84

Beus!

Nekem vannak Sipos Dokiról halvány benyomásaim(az őskorban a II.nőin dolgoztam).
Emailben kerestem meg múlt hónapban,és nagyon kedves volt.

Nagyon édesek a picik....kíváncsi Vagy a nemükre, vagy meglepi lesz?

velociraptor
velociraptor

velociraptor köszi a dicséretet:)
Már tudom a nemüket, a 12. héttől, mindenki azt mondja, hogy a fenti lakos kislány, a földszinten lakos kisfiú:)
Bocsi nem tudtam, hogy ismered Sipit:)birom ezt az őskor szöveget :lol: nem hinném, hogy 100 felett lennél :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

beus84

sziasztok ismét,

napközben a munkahelyemen nem tudtam belépni a babanetre, hiába írtam be a felhasználónevem és a jelszavamat... :evil: :evil: :evil: :evil:

velociraptor, köszi az infót a tb-s ir vizsgálatról, akkor majd hamarosan felkeresem a háziorvost - biztos csodálkozni fog, miért mászkálok hozzá ilyen sűrűn mostanság... :shock: :shock: :shock:

sonjus, biztos szuper lesz így is a nyaralás, hogy nem az évfordulótokon lesz, kívánom, hogy érezzétek magatokat nagyon jól, és töltődjetek fel teljesen. fogtok búvárkodni is?

beus, én ahogy olvasgattam, máshol sem sokkal rövidebb a várólista, max a BMCben, de hát onnan engem hamarabb vinnének egy dühöngőbe, mint bárhova máshova, állítólag fél napokat kell várni, hiába van időpontod... a Forgács meg nekünk baromi közel is van, jókat olvasni róluk, remélem, mi is a sikersorozatot fogjuk majd folytatni :) Örülök, hogy jó lett az afp-d!

hbzs, köszi az üdvözlést és a drukkot Neked is :) a nászutas kérdésedet nem értem teljesen, nem írtam semmi ilyesmit... vagy legalábbis nem volt szándékomban :) mi csak pihenni készülünk a'la natur, semmi nászutasdi – ahhoz előbb esküvő is kellene, na, az sem mostanában lesz... szóval 1 hét, és lepattanunk innen, egyenesen Nomádiába :lol: :lol:

Kép
Kép
tündérlétra

most nézem, 4 hét múlva ilyenkor már bent leszünk a konzultáción... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ja, és még azt akartam írni, hogy olyan kis rendesen kiírjátok mindig az avatarnál lévő nevemet, ha gondoljátok, az aláírásomban lévő 'szilva' rövidebb, és az is én vagyok :lol: :wink: :lol: :wink:

jók legyetek (vagy ne... 8) )

Kép
Kép
tündérlétra

ha nem is 100 felett,de én vagyok a topic örege az tuti...nálam pont így volt az ökröcskéknél a fiú lent a lány fent....
csak benyomásom van a dokiról, mert én újszülött intenzíves voltam...de úgy rémlik, azok közé tartozott, aki nem képzelte magát istennek.

velociraptor
velociraptor

tündérlétra akkor már nagyon közel van a konzultáció.
Ez nagyon jó, hogy közel is van, mert majd elég sokat kell járni.
Régebben én tipegtem-topogtam az intézetek közt, és a lehető legjobb helyre akartam menni. Nekem ők voltak a befutók, és nagyon remélem, hogy ezzel te is így leszel:D

velociraptor neked már vannak babáid? Ez tök jó, hogy régen ott dolgoztál a SOTE II -be. milyen ott a koraszülött osztály? Csak mert én is ott akarok szülni majd... a Gidai dokinál. Őt is ismered?

Kép

beus84

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, majd holnap :oops:
Csak gyorsan megírom hogy 4,5 centi a babánk és minden rendben van vele. Nagyon boldogok vagyunk :lol:
Holnap jövök.

i.kata

Szia Kata! Gratulálok!

Tündérlétra, rá se hederíts, én se voltam ennyit az előző 100 évben különböző dokiknál

Beus, igen vannak gyermekeim(10 db). A Gidai név nagyon ismerős, de nem emlékszem konkrétan milyen a doki. Nagyon rég melóztam ott 1988.-ban jöttem el.
Az újszülött intenzív szerintem mindenhol jó, mert hitvány embereket azért nem nagyon engednek oda(legalább is az én időmben).
Ezen kívül, aki egészségügyis fizuért ott dolgozik az csak nagyon elhivatott lehet.
Persze a Te babáidnak nem lesz szüksége erre az osztályra.

üdv. mindenkinek

velociraptor
velociraptor

Kata!
Szuper!Szuper!
Anyunak is mondtam,hogy kismami vagy,mert rád nagyon emlékszik és nagyon gratulál,örült nagyon! :P
Sok-sok simi!

Hbzs!
Akkor ti sem készültetek a zimankóra! :wink: Legalább bővült a ruhatár! :lol: :wink:

Beus!
Örülök a jó Afp-nek! :wink:
II. női koraszülött osztályáról én csak jókat hallottam!Rosszat még senkitől!

Szilva!
Az összes intézet dolgozót imádni fogod!Sipos doktort biztosan te is különösen!Nálunk ő segítette világra mindkét gyermekünket és csak csupa-csupa jót tudok elmondani róla!Párommal együtt nagyon szeretjük őt!

Fitie!
Hogy vagytok?Volt valami kis nyaralás Pepével?

phpBB: Kép
belluska

Jó reeggelt!

Szilva,
üdv a csapatban :lol: Szerintem ez a jövő évi kezdés reális, mert én márciusban kaptam novemberi dátumot. Persze most állítólag nagyon sikeresek a fagyis beültetések, amik fizetősek többnyire, így biztos felszabadul jó pár hely. :lol:
Mielőbbi babásodást kívánok!:-)
A BMC-ben tényleg mindig rengetegen vannak, állítólág már nyitás előtt hosszú sor van az ajtó előtt. Hát nem tudom, ezt én sem bírnám, kicsit olyan érzést kelt bennem, mintha egy kiló kenyérért állna sorban mindenki. Na meg nem vagyok a legtürelmesebb, szeretem ha pörögnek az események :lol:

Ladiva, Beus,
gratulálok a jó eredményeitekhez! :lol:

Hbzs,
mi is tavaly voltunk és a síroknál nekünk azt mondták legalább 45 fog volt. :shock: Nagyon durva volt, folyamatosan döntöttük magunkba a vizet.
Tegnap rákérdeztem erre az IR bogyóra. Mondtam S. dokinak, hogy úgy tudom a Mensmentisban leépíti a doki a metet a terhesség alatt, ha jók az eredmények. Azt mondta nem szabad, el is mondta miért, de már nem emlékszem :oops: Nagyon máshol jártak a gondolataim :lol:

Velociraptor,
nem hiszem, hogy le akarna beszélni. Inkább azért kell oda menned a magánba, mert lehet az intézetben hozzá nem tudnak időpontot adni. A konzultációk bent leginkább délutánonként vannak, amikor S. doki már nincs bent, így lehet egyszerűbb, ha elmész hozzá a magánba.
10 gyereked van? :shock: Ezért gondolod, hogy Sipos doki lebeszélne?

Belluska,
úgy látszik én nagyon bevésődök az emlékezetekbe :lol:

Tegnap nem a Zsuzsa volt az asszisztens, hanem az intézetből az Anikó:-) Óriási mosollyal fogadott, hogy hogy örül nekünk, aztán elmesélte, hogy múlthéten telefonált egy ugyanolyan nevű nő, mint én és nagyban gratulált neki :lol: Szegény még azt hiszem babásodás előtt áll, akinek gratulált, azt hitte én vagyok 8) Mindenre emlékezett, hogy milyen szépek voltak az embrióink, meg hallotta hogy nem ment simán eddig a terhesség. S. doki azt mondta nagyon büszke rám, nagyon szépen haladunk, elmutogatta a képen, hogy mi-micsoda a babánknak, vittünk videókazit is, de azt mondta nem garantálja hogy lesz is rajta valami, mert rossz. Tegnap tesómék elhozták a videójukat, de nem akar semmit csinálni az a dög, csak azt írja ki SAFE. Lehet be van rajta kapcsolva valami gyerekzár, de nincs meg a távirányítója :roll: Ma lehet elmegyünk, veszünk egy videót emiatt :lol: Van egy fotónk, de ezen nem látszódik túl sok minden :?

i.kata

Beus!
Én igyekszem nem feladni, csak egyre nehezebb!
Várom az új képeket a babákról :)
Jesszumpepi, már mindjárt félidős vagy :D

Hbzs!
A Regina Style-ba megyünk. Most még azon gondolkodunk, merthogy nincs pénzünk :(, hogy a kölcsönkapott pénzből hová kiránduljunk? Kairó vagy Luxor, mert mindkettőre nem lesz pénz, viszont ha már oda eljutunk, legalább egy piramist látnunk kell :) Amit nem szeretnék kihagyni az a Giftun sziget, mert még sosem búvárkodtam és az nem lesz olyan drága :?
Bárkinek bármilyen jó tanácsa van, szívesen veszem! Azt már hallottam, hogy 10 dollárral kezdjünk a recepción és tuti jó szobánk lesz :) és kint vegyünk gyogyit a hasmenésre.

Kata!
Nagyon-nagyon és még jobban örülök, hogy rendben van minden :)
Holnap már a 12. hét lesz :)

Velociraptor!
Hű, 10 gyerek! Nagyon szép családod lehet! :)
sonjus

jó reggelt mindenkinek :)

kata, hatalmas gratula, most már kezdesz valamicskét megnyugodni? remélem :) köszönöm Neked is a kedves fogadtatást és a drukkokat :) azért azt a 'rossz' fotót is feltehetnéd, majd megszakértjük :)

belluska, Te is tehetnél föl Balcsis képet... :)

sonjus, én még sosem voltam egyiptomban, így tanácsom nincs, azt tudom csak elmesélni, hogy egy kolléganőm szintén ott volt nászúton, és nekik a piramis óriási csalódás volt... :? :? :?

velociraptor, mesélsz róla, hogy van 10 gyerkőcöd?

dolgozni :arrow:

Kép
Kép
tündérlétra

Kata!
Nagyon örülök,hogy minden rendben a kis picurral!Anikó egy tünemény valóban!A másik Kata biztosan nagyon meglepődött a gratuláció hallatán,de reméljük hamarosan ők is babásak lesznek majd!

Kriszta!
Talán néha olvasol minket!Nagyon boldog névnapot kívánok neked! :P Annyira szeretnék már hallani felőletek! :(
Kép

Szilva!
Te nem vagy fent az iwiwen?Ha igen szívesen bejelöllek! :wink: Ott van felrakva sok kép a Balcsis "nyaralásról".De ha még sem lennél az iwiwen,azért valamennyit csatolok ide is. :lol:
Kép Kép Kép

belluska

Sonjus!
Remélem nagyon jól fogjátok majd magatokat érezni Egyiptomban!
Nagyon bízok egy hármasban hazajövetelre! :wink:
Reméljük a hasmenés elleni gyógyszerre nem lesz szükség! :wink:

belluska

Sonjus,
mi Kairóba nem jutottunk el, mert akkor éppen mindketten f*stunk, tudod, ezt írtam neked. Nem mertünk így vállalkozni egy 24 órás kirándulásra. Luxor is baromi hosszú volt, nem emlékszem pontosan mennyi, de talán 18 óra. Akik elmentek Kairóba, azok azt mondták, hogy 20 percet kaptak a piramisoknál, ami nagyon kevés, de voltak még máshol is. Mi el szerettünk volna menni oda, mert ha belegondolsz, a történelem ott kezdődött...
Luxor nagyon szép volt, de igazából az is rohanás volt. :roll: Giftun sziget környékén búvárkodtunk rengeteget. Férjem nem sokat, őt n em érdekelte annyira, de én baromira élveztem. Volt egy helyi srác, ő mutatta az utat, mi meg úsztunk utána. A végére már csak 3-an maradtunk, mindenki kimerült, de miattunk +1 helyen megálltunk. A végén meg is kérdezte a srác, hogy nem akarok-e ottmaradni a csapattal, mert látták nagyon élvezetm :oops: :lol: Olyan későn értünk vissza a kikötőbe, hogy alig tudtunk a partra menni, mert nem volt világítása a hajónak, és sötétben nem látták a korall zátonyokat. Elég izgi volt :lol:

Szilva,
most úgy érzem megnyugodtam:-) Jó volt úgy ébredni, hogy nem vérzek, mert minden uh után erősödött a vérzésem és így mindig bennem volt a félsz. Meg tavaly el is vesztettünk egy babát, úgyhogy néha ránk tört a rettegés. :oops:

Belluska,
imádom ezt a Jägeres képet :lol:

Nekem sikerült megfáznom, pontosabban elkapnom a férjemtől. :evil: M a anyum felküldi a bioptron lámpát, azzal majd kezelésbe veszem az arcüregem.

i.kata

Sonjus,
ha a Google Earth keresőjébe beírod, Hotel Regina Style, akkor meg tudod nézni hol lesztek pontosan :wink:

i.kata

Sziasztok!

Kata! Még nem tudja Sipos Doki a 10 gyereket, de emailben már próbált lebeszélni. Mondjuk én válaszban leírtam, hog mi ezt hosszas átgondolás után döntöttük el.
Végeredményben nekem mindegy hol konzultálunk.
Sonjus! Ha javasolhatom, fogat is csak ásványvízzel mossatok, tartózkodjatok a vezetékes és egyéb vizektől(nekünk bevált).Egyébként velünk egyszer megesett, hogy ketten mentünk külföldre és hárman jöttünk haza.......hátha ez Nektek is jó ómen.
Mit meséljek Tündérlétra? Nem is tudom hirtelen. 5 lányom, 5 fiam van, és egy unokám. Nagyon szeretnénk, még egy bébivel megtetőzni a csapatot.A legidősebb 28 éves, a legkisebb 6. Az unokám pedig 4.

velociraptor
velociraptor

Velociraptor,
értelek.
Na akkor nálatok is hasonló furcsa helyzet lesz, mint nálunk:-) Apum 2. házasságából fiatalabb a 2 lánya, mint az unokája (nővérem kislánya).
Szerintem ha Sipos doki úgy látja, hogy az egészséged is engedi, akkor nem fog ellenkezni. Nagyon drukkolok. :wink:

i.kata

igen, lehet, hogy nem szokványos helyzet(bár nálunk egy házasságból lesz az előzőekkel.
egyébként az unokám úgy ragaszkodik a kislányomhoz, mintha a tesója lenne...

velociraptor
velociraptor

Velociraptor,
:lol: :lol:
Nekem furcsa volt nagyon, de persze az is közrejátszott, hogy másik feleségtől. :oops: Én kisebb koromban mindig arra törekedtem, hogy együtt legyen a család rendesen, és ez így csalódás volt. :roll:

i.kata

hidd el néha jobb a válás......az én szüleim együtt maradtak, és most ott marják egymást 70 évesen....a cseppet se nyugodt gyerek koromról nem is szólva

velociraptor
velociraptor

Köszi lányok az infókat!
Nagyon szeretnék babásan hazajönni :oops:
sonjus

Sonjus -Ámen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avagy- Uff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindent bele!

velociraptor
velociraptor

belluska, fent vagyok wiwen, meg fészbukon is, mindjárt küldök privit a nevemmel, jó?

kata, jobbulást!

Kép

velociraptor, nem vagytok semmik :) ritka, hogy bele mer valaki vágni ennyi gyerekbe :) én már 3mal is roppant boldog lennék! az emberem már eggyel is, de hát merjünk nagyot álmodni, nem igaz? mindig ekkora családot akartatok?

sonjus, tőlem is hajrá :)

Kép
Kép
tündérlétra

eredetileg is ötöt terveztünk....de hát olyan aranyosak, hogy nem bírtuk abbahagyni...

velociraptor
velociraptor

Velociraptor!
Csodás nagy család vagytok! :P

Szilva!
Remélem téged jelöltelek be! :wink:
Helyes vagy és látom te is szeretsz pecázni! :lol: :wink:

belluska

Tündérlétra-arra,hogy hárommal is elégedett lennél,van egy történetem.

Egy barátnőm nem esett teherbe 17-43 éves koráig, pedig nem akart mást, mint anyává válni.....aztán viszont,43 évesen terhes lett, és 4 év alatt 5 gyereket szült.....mit szóltok?

velociraptor
velociraptor

Én 3 gyereket szeretnék. Azt a hármat is elég lesz elindítani az életben :lol: Le a kalappal, hogy győzitek energiával :lol:

Nekem is jöhetnek nevek priviben, Szilva tőled is és Velociraptor tőled is :lol:

i.kata

Csináltam egy jobb képet a videóról:

Kép

i.kata

Kata,nagyon csinos a pici!!!!!Hát igen az elindításokra gyúrni kell. Nagyon sok gyerek csak idióta munkamániásoknak való.
De a három is szép szám, és le a kalappal, ha ilyen nehezen jön össze és bevállalod háromszor.

Üdv.

velociraptor
velociraptor

Velociraptor,
azért még van bennem remény spontán babára :lol:

i.kata

Katám!
Úgy meghatódtam a kép láttán!Olyan szuper látni őt!
Látod-látod,hogy behozta a kezdeti lemaradást! :P Puszi!

belluska

Szia Kata!

Jogos a remény, én úgy értettem amit írtam, hogy nem úgy vagy, mint sokan(24 évig én is), hogy eldöntöd reggel, hogy gyerek és délben terhes Vagy.....
Persze úgy is járhatsz, hogy "bedurran" a történet, és pity-puty jönnek a lurkók...

velociraptor
velociraptor

Hahó Mindenki!
Érdekes ez a hármas szám! Az esküvőnkön kaptunk ajándékba rizslámpásokat (lampionokat), amikbe bele kellett suttogni a kívánságunkat és elengedni, azok pedig szépen szálltak mindenfelé. Párom a következőket KIABÁLTA :D suttogás helyett: 2 kukis, meg egy nunis :lol:

Kata! jó a kép :)
sonjus

Szia!

Szerintem azért akarnak sokan három gyermeket, mert az még jól kezelhető....a négy már életforma,az meg már majdnem mindegy, hogy öt után még mennyi....

velociraptor
velociraptor

Velociraptor!
Gratulálok a 10 gyermeketekhez! Őszintén csodállak értük! Mi is mindig sok gyereket terveztünk (ötöt szoktunk volt mondani, de igazából nem számított, hogy mennyi), de én is elmúltam már 38, így emberi esélyünk nem nagyon van sok babára. De nagyon bíztató volt, amit az ismerősödről írtál, aki 43 évesen "kezdte", s 5 gyermekük van!!! Köszi szépen!!!! :D
Drukkolok nektek, hogy ha a 11. baba a szívetek álma, az is hamarosan teljesüljön! :wink: S ha annyira szeretnétek, S. doki szerintem biztos nem fog lebeszélni! :D

Szilva!
Azért kérdeztem rá a nászútra, mert a beköszönő hsz.-edben ezt írtad:
[quote="tündérlétra"]. írta:tündérlétra..
a már pocakosoknak gratula, akciózóknak drukk, búslakodóknak fel a fejjel (nemsokára honeymoon 8) )
kezdésnek ennyi voltam :)
És az a bizonyos zárójeles rész, külön sorba került... :lol: De akkor gondolom, Sonjus nászútjára gondoltál! :oops: :lol:
Hol van Nomádia? :roll:

Kata!
Annyira örülök a babának! :D S szerintem ez a kép szuper!!! Látszik a kis feje, teste, kezecskéi, lábacskái... :D S örülök nagyon, hogy végre megnyugodtál! 8) És mielőbbi gyógyulást kívánok!

Sonjus!
A Regina Style-ról még nem hallottam. De minden szállodáról lehet jót és rosszat is olvasni. Én, ha készülünk valahová, mindig a tripadvisor.com-ról tájékozódom, de mindig olvasok mindenről ilyet is, és olyat is... :?
Én Kairó és Luxor közül egyértelműen Luxort ajánlom. Igaz, hogy mi Kairóba végül nem mentünk (bár én NAGYON szerettem volna), de majd egyszer remélhetőleg csak oda visszamegyünk. De Hurghadából Kairó még Luxorhoz képest is jóval távolabb van (pedig Luxor is kb. 3 órás utat jelent, még most is, hogy már nem konvojban kell utazni... :? ), és drágább is, de Luxor szerintem sokkal érdekesebb. Persze a piramisokat nem lehet pótolni, és Kairóban általában hagynak időt a Kairói Múzeum meglátogatására is (de általában külön kell fizetni a belépőt), ami természetesen pótolhatatlan...
A Giftun-sziget tényleg szép, de ha spórolni akartok, s még sosem búvárkodtatok, elég ha lementek a strandotokra egy búvárszemüveggel és egy pipával, és ott nézelődtök. Hurghada tengerpartján (legalábbis bizonyos részein) ugyanazokat a halacskákat megtaláljátok, mint a Giftun-szigeten, csak nem olyan tömegesen... (Ezért szerintem mielőtt befizettek a fakultatívra, ellenőrizzétek le a partot! :wink: )
A 10 dolláros kezdést mi nem alkalmaztuk, de sokaknak bejön! :wink:
Hasmenésünk nekünk soha sehol nem volt, bárhová utaztunk a világban, s ez 1 dolognak köszönhető: fertőtlenítés!!! Egyáltalán nem vagyunk alkoholizálók, de ilyen helyeken muszáj! :lol: Így mi mindig viszünk magunkkal egy üveg erős italt, s lehetőleg reggel és este is kell egy kicsit inni belőle. (Egy-egy korty elég! :lol: )

Belluska!
Szuperek a képek, gyönyörűszépek a gyerekek! :D Nem is csoda, hiszen volt kire ütniük! :wink: Csak a szőke hajukat nem tudom, honnan vették! :lol: (Gondolom, ilyen korban ti is szőkék voltatok, nem? :D )

Kriszta!
Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D
Kép

Voltam ma az intézetben, mert ma van az 1. napom. Sajnos a bal oldalamon most is van 2 visszamaradó cisztikus képlet (kb. 22 és 15 mm-esek). Ahhoz nagyok, hogy így elkezdjenek stimulálni, laparoszkópia indikációjához meg kicsik. Punkció nem lesz még hétfőn az intézetben, így azt sem tudja megcsinálni Tanár Úr. Így úgy néz ki, megint jön egy újabb hónap várakozás, és ismét a rettenetes fogigátló tabletta, hátha az segít. (Eddig sem segített sosem, és még a spontán baba esélyét is elveszi... :? ) S ha nem segít, akkor azt mondta Tanár Úr, hogy ígéri, következő ciklusban megszúrnak, s egyből elkezdenek stimulálni. Hétfőn még1x megnézik UH-n, hátha addig összeesnének (bár nem sok esélyt ad rá, mert nem úgy néznek ki). - Csak az a baj, hogy újból és újból visszajönnek, hiába szívják le a tartalmukat. Ezért lenne jó a lapar, mert ott nem csak a tartalmukat szívják le, hanem a külső sejteket is eltávolítják, amelyek a folyadékot termelik. S lehet, hogy miattuk nem volt olyan jó a decemberi lombik petesejtjeinek minősége sem... :(
hbzs

szia

hiszem, hogy lesz öt gyereked.....

velociraptor
velociraptor

Sziasztok.

velociraptor Én is imádom a nagycsaládot:)mi is 7-en vagyunk tesók (2-en édes) Amúgy én is 3 babát szeretnék:D

Kata gratulálok a babához, és hogy szépen elérted a bűvös 12. hetet.
Azért ez elég erős baba,nagyon kitartó volt úgyhogy most már semmi baj nem lesz!

Sonjus hajrá két kukis és egy nunis ( ez a variáció nekem is bejönne )
:wink: :wink: :wink:

Belluska nem győzök betelni a csemetéiddel:) nekem a kisfiam már biztos, hogy .... Bence Barnabás lesz:)

hbzs igazából most hozzád siettem. Tudod, hogy anno nekem is voltak cisztáim...volt is lapar műtétem, ami 1,5 órásra sikeredett.
/ elég jó doki műtött / mikor visszamentem kontrollra megint volt vagy 2-3 cisztám, szóval magyarul fölösleges volt a műtét.
Ugyanis a ciszta ( meg nem repedt tüsző ) én is kaptam fogigátlót semmit nem segített, ugyanúgy ott volt, ezt a Sipi írta már fel....
Aztán csak szerencsém lett a Forgács doki UH-zott, és ő vette észre, hogy hál istennek nincs olyan rossz helyen a ciszta...
Tanácsot tudok adni, mert nekem 1 szer sikerült eltüntetnem.
Bioptron lámpáztam, naponta kb 1-2 óra hosszát, volt mikor el is aludtam alatta:P 2 hónap alatt egy se volt.
A másik fórumba, ahol előfordulok, ott nagyon sok ilyen van, és rengetegen összefüggésbe hozzák az inzulin rezisztenciával, és a tornával... Másoknak ez tüntette el...én a cisztákkal 12 éve küszködök, vagyis 14 éves korom óta van( volt )
Annyira jóó lenne aha már végre nem kellene várnod mindig 1-1 hónapot!!

Kép

beus84

Hbzs,
óóó, nem hiszem el, hogy már megint van ciszta :evil: Nekem tavaly, amikor sikerült, nem csináltak ciklus elején uh-ot és már csak a stimu közben derült ki, hogy van egy cisztikus képlet, ami már a leszívás előtt 30 mm körül volt. S. doki annyit mondott, hogy majd a punkciónál azt is leszívják.
Nekem Anikó szerdán azt mondta, hogy csütörtökön már punkció van. De akkor lehet még nem volt annyi kezdőjük, hogy hétfőn is legyen? :roll:

Beus,
szerintem nem szabad olyan sokáig bioptronozni, én úgy tudom max. 3x10 percet lehet naponta. Most én is lámpázom az arcomat, mert szerintem arcüreg gyulladásom van, de én csak 3x5 percet naponta.

i.kata

azt hiszem a nagy család előnyeit az ismeri, aki megtapasztalta..............persze van hátránya is, mint mindennek

velociraptor
velociraptor

Kata én, igazából a tapasztalatomat írtam le.
2 X kezeltem magam bioptron lámpával.
Az első alkalom ( korlátlan ideig volt nálam ) napi 1-2 óra 1,5 hónap múlva nem volt ciszta.

2. alkalommal ( kölcsön kaptam mindennap vissza kellett vinni )Napi 2X20 percet csináltam 1,5 hónap ugyanannyi, ugyanakkora cisztáim voltak.

Hát nem tudom, ez tényleg csak az én tapasztalatom.

Kép

beus84

sziasztok,

belluska igen, engem jelöltél be mindkét oldalon, vissza is igazoltalak. meg is néztem a képeiteket, nagyon szép kis család vagytok, és hogy Te milyen fiatal vagy :)
én pecázni nem nagyon szeretek, azt a halat is csak párom unszolására és segítségével fogtam spicbottal... :oops: :oops: :oops: :oops:

velociraptor, akkor nem lehet hétköznapi Nálatok 1-1 családi ünnep... hányan szoktatok lenni? 14en? nincs egy teljes családi képed, amit megmutatnál? :) iwiwen pl?

kata, mit akarsz, nem rossz ez a kép, teljesen látható rajta minden (ezek szerint sikerült lejátszani a videót). gratula a 12. héthez, még minimum 2x ennyit! arcüreggyulladás :evil: :evil: :evil: jobban vagy azért? vigyázz magatokra!
ja, és mindjárt küldöm a privit a nevemmel, jelölj majd be légyszi! köszi!

hbzs, igen, a honeymoon sonjusékra vonatkozott, nem ránk :) ezek a ciszták nagyon bosszantóak! nem próbálkoztál valami természetes gyógymóddal (ülőfürdő, tea)? vagy nem hiszel ezekben?
Nomádia - azt a helyet nevezem így, ahol a hétvégéinket szoktuk tölteni (illetve most a nyaralásunkat :D :D :lol: :lol: 8) 8) ), tekintettel a körülményekre (kerti zuhany, pumpálós kút, faház, stb... és madárcsicser, békakurutty és társai). helyileg Bács-Kiskun megye Kunsági csatorna.

beus, jól gondolom, hogy wiwen Te írtál véleményt belluskáról? bejelölhetlek?

csajok, most nagyon kínlódom, első hétvégém lesz a hülye cigi nélkül, küldjetek egy kis pozitív enerdzsit, hogy ne szenvedjek nagyon... :x :x :x köszke :wink:

még azt akartam kérdezni, hogy az első konzultáción lesz vizsgálat? hogy készüljek majd?

Kép
Kép
tündérlétra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?