Babszi, Velociraptor!
Lehetséges, hogy felelőtlen vagyok, de inkább elkeseredett
Mikor még semmiféle IR-ről nem volt szó, a gyógyszer nevét sem ismertem, akkor teherbe estem (2 naponta kellett Hcg-t szúrni inszem után). Azok a pöttyök nem maradtak velünk. Nem voltam se túlsúlyos, a hajam sem hullott, nem szőrösödtem, a dokik sosem találtak semmit a 6 év alatt, amire azt lehetett volna mondani, hogy ezért nincs baba! November óta szedem a gyógyszert, baba sehol (állítólag semmi bajunk, kivéve az IR eredmény) és a súlyom inkább felfelé, mint lefelé mozdulgat, szóval nem tudom hogy is legyen. Mikor 2008-ban jártam az Intézetben, Tanár úr azt mondta, hogy most divat ez az IR, ha gondolom nézessem meg, nem oszt, nem szoroz. Akkor jó volt az eredményem, majd 2009-ben már kifejezetten kérték, hogy nézessem meg, akkor meg lett gond. A kontroll után sem mondott senki semmit, én még mindig 2x1-e szednék, mikor másoknál ez a beszoktató mennyiség. Valóban kicsit megkeseredett lehetek, ezért elnézést. Talán egyszer valakinek írtam is, hogy lehet nem jó, ha én jövök és írok, mert nem vagyok valami jó formában, lehet "rontanám a levegőt"
Most nincs igaziból pénzünk arra, hogy orvosról orvosra menjünk. A novemberi lehetséges lombikra sem tudtunk még félretenni, mivel a párom munkanélküli. Az IR vizsgálat kb 8000, ha jól emlékszem. Endokrinológust nem ismerek, aki tb alapon meg és kivizsgálna, bár lehet megkérdezem a körzetit, tud-e segíteni?
Babszi! ne haragudj, nem akartam azt sugallni, hogy a gyógyszer felesleges! Dehogy az! Csak én kattantam be! Őszintén örülök, hogy lelkes vagy és drukkolok is, biztos meglesz az eredmény!!!
Még egyszer bocsi, ha lehangoló lettem volna, talán mégis jobb, ha én csak olvasgatok