Sziasztok!
Beze
Helyes a pocid, egyébként jó vékony vagy.
Bogárka
Szépen gyógyulgat, nem pirosodik, nem gennyesedik, úgyhogy talán megússzuk gyógyszer nélkül. Először azért én is megijjedtem, azért szaladtam be vele a fürdőbe, hogy lemossam, lássam mi a helyzet. Azért a seb közepén 1 mm lyuk volt, kicsit ijjesztően nézett ki. Ráadásul itt annyira vékony a bőrréteg, reméltem a koponyacsont nem sérült.
Őt nem zavarja, tegnap kicsit viszketett neki, de miután mondtuk neki, hogy ez azért van, mert gyógyul azóta, büszkén mondja, hogy neki kicsit viszked a sebe, de nem zavarja, mert gyógyul.
Ugyanolyan rossz,mint korábban, mindig azt mondjuk neki, ha sedréskedik, megint megyünk az ügyeletre, azt mondta jó, már mehetünk is. Nem viselte meg különösebben.
Dike
A Kaáli Intézetek nagyon jók, egy másik fórumon többnek sikerült valahányadik lombikja, szóval kitartás, drukkolunk, hogy elsőre összejöjjön.
Csillag
Regi jól van, most elment apjával lángosért, úgy megkívántuk. Este meg összedobok, egy kis májgombóc levest, meg palacsintát. Nagyon éhes vagyok már. Itt mindjárt esik, délelött Regi homokozott, én meg kicsit tudtam tanulni, csak aztán délben bejöttünk mert már kicsit hideg volt, trikóban, rövidnadrágban ülni.
Animacska
Nekem határozott tesztem volt az első pár másodpercben, igaz ez a nem várt menzeszt követő 3. napon. De az egyik ismerősőmnek órákkal később lett pozitív, és novemberre várja kisbabáját.
Néhány nap és erősebb lesz. Egyébként ha van csík, akkor HCG-nek is kell lennie a szervezetedben, és az csak a terhességre utalhat.
Lányok, én már nem férek bele a ruháimba, pedig még csak 13 hetes vagyok. Pedig a hétvégén nyúli búcsú, és ilyenkor olyan ismerősökkel is találkozok, akivel ritkán, de nem akarom még nagyon újságolni a babadolgot. Viszont már nem nagyon tudok olyan ruhát felvenni, amiben ne látszana a poci. És nem is csúcsosodik, hanem terebélyesedek, mint Reginél, tudom még korai, de inkább lányos pocim lesz
Csak Reginél 16 hetesen volt ekkora hasam.
Remélem a hasnövekedés viszont azt jelenti, hogy minden rendben. Mostanában annyira parás lettem megint, ráadásul jövő héten a dokim szabadságon lesz, csak pont akkor ne legyen semmi problémám.
Viszont a hányingerem, nagyon minimálisan, de mintha enyhülne, talán egy hét múlva fellélegezhetek.
Lassan bevarrom a gumit a kismamanacikba, mert szükség lehet rá egy-két hét múlva.
Remélem holnap azért nem lesz vihar, elmegyünk apával evezni, illetve mi csak nézzük, és sétálunk a parton. Eon-osokkal jár evezni, még lehet ismerősökkel is találkozok.
Itt már szélvihar van, nemsokára zuhé, gondolom. Mi meg alszunk ebéd után egyet.