Sziasztok Csajok!!!
Én is megérkeztem!
Először is, kicsit megcsúszva, de még a 8 napba beleférve Boldog Szülinapt Brid, Boldog Névanpot Bogi!
Csajok, Lucababa szétrúgja a bordáimat, már nem tudom, hogyna üljek
Ezt csinálja újabban
Zsani, akkor ok, ha összekovácsol titeket az esküvőszervezés.A barátnőmék is most hasonló gondokkal küzdenek, mint ti, nekik is beleszólnak a szülők mindenbe!De hidd el, én még mindig azt mondom, h. életetek egyik legszebb napja lesz!
Még mindig sok a meló?
Kitty, neked sem volt egyszerű téma a viszgán, bár az én véleményem gyors lett volna, mert szerintem nem egészséges több generációnak együtt élni...
Mennyi időre is megy ki a párod?Biztos nehéz lesz, de ez kettőtök érdeke.Most nem kell menned vizsgálatra?
Beze, Lexi már kis zsivány
De édes lehetett, attól függetlenül, h. így örült neki, h. kimászott az ágyból
Sajnálom a hasbargást, de ő még tényleg kisci, h. felfogja a kistesót.Mi kerti partin voltunk szombaton, és ott egy 2 éves kiscsajszi, állandóan légycsapóval akarta ütögetni a hasamat.Mindenkinek a lábát, nekem a hasamat...
Hogy vagy?Tegnapi frontot nem érezted meg?
Meli, szuper, h. kaptál fényképezőt!!!Marci nagyon nagyon édes!Most már akkor mindig tudzs róla rakni új képeket!Ennek a mozerállás cuccnak nem tudnád leírni a receptjét?Olyan jól hangzik...
Brid, holnap gondolok rátok!!!Apa tényleg nagyon édes, h. így vigyáz rátok, Andris is ilyen
Szerencsések vagyunk
Örülök nagyon a hűvösnek, csak most nagyot nőtt a pocakom, és enm nagyon tudok mit felvenni, pedig én már tutira nem vsezek egy darab ruhát sem!!!Csak Lucababára köktök, ja még egy ruhát veszek, mert jövő héten esküvőre megyünk, és nincs mit felvennem.
Nócika, sajnálom a versenyt, de egyébként jól éreztétek magatokat?Nem akarsz tenni képet Regiről?
Amit Beze írt, h.hisz a csodákban és bízik Regiben, azt én is így gondolom.Most vártok még valami eredményt?
Csucsu, szerintem mi még futólag találkoztunk, nem tudom, h. mebnnyire emlékszel, de igazából én sem vagyok biztos benne....
Rólam annyit, h. 25 éves vagyok, és október végére várjuk a férjemmel, Andrissal az első babánkat, Lucát.
Na, csajok, jövő hét szerdán van az utolsó munkanapom.
PILL