Zsu, nem akarod kivizsgáltatni ezt a fájás dolgot? Nekem is enyhült a fájdalom, miután nem "dunsztoltam" egész nap a cicijeimet a papírbetét alatt, és mégis kiderült, hogy van ez a baci. Szerintem kérdezz rá a háziorvosnál. Ha van steril csöve (kis tartály, amit így hívnak), akkor egyszerű a dolog. Ha nincs, ad beutalót, és a központi ÁNTSZ laborba kell menni. Én ott a mosdóban fejtem bele picit a tartályba. Amióta szedem az antibiotikumot, már a tejtermelés nem fáj. Nagy megkönnyebbülés...
Állítólag ezek a bacik a levegőben is vannak, és ha van akár egy pici seb is a mellbimbón, bejuthatnak a tejbe, ahol szépen elszaporodnak.
Babauszit mi is tervezzük. Augusztus 20-án lesz 1 éves a bicskei tanuszoda, szóval nagyon szép új és tiszta,... Szombatonként van délelőtt a babaúszás, és pénteken éjjel cserélik le a medencék vizeit. Én nem annyira szeretem a vizet, úgyhogy Barnusra vár a feladat.
Én még ringatóra mennék szívesen, ha lenne a közelben. Meg a torna is érdekel. Itt Bicskén olyan Csiri-biri torna van 1 éves kortól.
Zsu, hány centi vagy? Én a cigi+kávé időszakban voltam 45 kiló is, de akkor tényleg nem nagyon ment le más. Banyek, volt, hogy napokig nem ettem! Éhes voltam, kinyitottam a hűtőt, és nem kívántam semmit. Ezzel el is volt intézve a vacsi.
Hozzátartozik, hogy egy kevésbé jó párkapcsolatom volt akkoriban, és a vizsgaidőszakok is leterheltek.
Aztán jó darabig 48kg voltam, majd hirtelen egy év alatt híztam 10 kilót. Akkor tanultam meg főzni, és a barátom is nagyon jól főzött.
Meg utána kiderült ez a pajzsmirigy dolog is, ettől is hízhattam. Na, meg ezalatt az egy év alatt szoktam le a cigiről is... Így indult a terhesség 58-59 kilóról. Most azt hiszem, 62 körül vagyok. Nem tudom megmérni, mert Samu rám van kötve.
És ehhez 164 centi magas vagyok. Az a 45 kiló csont és bőr volt... A 48 pedig álomalak.
Most meg... Nagyon várom, hogy legalább a hasam ne legyen ekkora!
Nekünk is hasonló játékívünk van, csak a színe és a lógója egészen más.
Szóval ilyen a rácsatolója, amivel a babakocsira vagy kiságyra lehet rögzíteni. Mi azt is kölcsönbe kaptuk. De Samunál most a pihenőszék a favorit. Nagyon élvezi, hogy ha megtolja a játékokat, beindul a zene.
Nadi, tényleg küldjél képet Grétiről!
Hibernia, irigykedem a majálisért.
Úgy hiányzik valami hasonló program! A peluscsere nálunk is vidám, amióta szopi után csinálom. Mindig köszön neki fölülről az oroszlán és a felhúzós Zsiráf Zsófi. Samu meg visszaköszön, vagy mosolyog.
Jókat lehet vele ilyenkor dumálni.
Megyek vacsizni. Van köztetek olyan, aki kibírja, hogy este 6 után nem eszik? Én képtelen lennék rá.