Suzy!
Még a jövő hétvégén vásárolnunk kell!
Van még mit, de ha minden igaz akkor már meglesz minden és a csomagot is összerakjuk....
Nekem nem fáj a hasam...de hányingerem van vmitől.....
Elég is vot ennyi buli már.....több nem lesz!
Leirom Nektek a listát, amit kaptam a szülésznőtől......
Szüléshez szükséges dolgok:
Terheskönyv: mindig legyen Önnél, nem tudjuk mikor és hol indul meg a szülés!!!
Egyéb iratok: személyi ig., TAJ kártya, házasságlevél vagy apasági nyilatkozat.
Hálóingek: Pamut anaygból, ujjatlan vagy rövidujjú.
Szénsavmentes ásványviz, szőlőcukor+ szülés után jól jön egy kis energiabomba!/csoki, keksz, kedvenc rágcsálnivaló!/
Gyermeke Apjáról se feledkezzen meg, egy-két szendvicset tegyen be a csomagba!
Papucs: Önnek és a párjának, ciőővédőre ebben az esetben nincs szükség!
Olaj: gátmasszázshoz, a klinikán paraffinolajat használunk, ha az megfelel. akkor nincs rá szükség.
Hosszú haj esetnén, hajgumi!
Bugyi, betét: A bugyi nagy méretű legen, hogy a vastag betét is beleférjen. Az első napokban erősebb vérzésre kell számitani, ezért a legvastagabb fajtát hozza magával! / Tena, vagy Hartmann/
Zenehallgatásra van lehetőség, hozza magával kedvenc cdjét vagy egy felröltött MP3 lejátszót.
Gyógyszerek: ha bármilYen gyógyszert szed rendszeresen azt be kell hoznia magával + homeopátiás szerek, ha szeretne használni ilyeneket!
Fényképezőgép, elemek, töltők, esetleg kamera, ha videót szeretne késziteni!
Ez csak a szülőszobára kell!!!!!
A gyermekágyas osztákyra:
Ha minden rendben van, akkor 3-4 napot kell a szülés után a klinikán töltenie.
Köntös, papucs 2db
Hálóingek
Tisztálkodási szerek
Törölközők
Hajszáritó
Evőeszköz
Pohár
Konyharuha
Szalvéta
Szoptatósmelltartó+ melltartóbetétek
Törlőkendő
Mellbimbóvédó krém: Nekem azt javasolták, hogy olyat vegyek amit nem kell lemosni utána, mert azzal is irritáljuk az elején a mellbimbót, amit tutira agyonnyúz a bébink az első napokban! Úgy kárjétek, gyógyszetárban, hogy mellbimbóvédő krém, amit nem kell lemosni. Ajánlottak egyet ez a Medela Purelan.
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... 0_7gr.html
Szoptatós tea/ csak a tej beindulása után!!!/
Zokni, fázós lábúaknak.
Toll, papir!
Babának:
Pelenka
Popsotörlő endő
Kiskesztyű, az arckarmolás ellen.
Hazamenetelhez is szüksége lesz néhány dologra: ezt a mi csomagunk mellé készitsük be, vagy előre otthon és Apa majd behozza a hazajövetel előtti napon!
Amit ne hozzon magával!
Ékszerek, parfüm, mózeskosár, pólya!!!!
Plusz megkaptam a szülés előtt 4 héttel a homeopátiás szüléselőkészitő szerek neveit és szedési arányát!Ha szeretnétek azt is leirom!
Durva hogy már itt tartoook! Jesszus!