Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezésre van időm, de már nagyon megérdemlitek, hogy kapjatok valami infót.
Először is: nem tudtalak visszaolvasni Titeket, de átfutottam és nagyon-nagyon jól estek a gratulációk, a vers és minden kedves gesztus amivel a születés hírére reagáltatok! KÖSZÖNJÜK!
Blanka jól van, pénteken hazajöhettünk. A szülés csodálatos volt, bár sajnos nem végződhetett természetes úton. Dióhéjban: a fájásokra burokrepesztéssel és infúzióval rásegítettek és ki is tágultam teljesen. Sajnos azonban Blanka úgy ereszkedett le, hogy a feje mellett tartotta a bal kezecskéjét, így már nem tudott kibújni. Ezért gyorsan megcsászároztak, de szerencsére a pici jól van, én is rendben vagyok és a második napra megindult a tejem is.
A dokival összességében meg vagyok elégedve. Aznap ő volt az ügyeletes is, így keveset láttam, de amikor szükség volt rá, józan maradt és profin levezényelte a dolgokat. A szülésznő, a csecsemősök, a nővérek, a műtősök, az altatóorvos és a kórház is fantasztikus volt, hihetetlenül pozitív élmény volt az egész, hétfő este 10 órától péntek délután 1 óráig!
Babaimado, sokat gondolok rád és iszonyúan szorítok neked!
Mindenkit puszilok, jövök még hosszabban is és képekkel, természetesen
És cserélek vonalzót, mert ez most így nagyon vicces