Új privát üzeneted érkezett!

Hibernia:Nekünk van egy braun botmixer és hozzá tartozó daráló,és abba a darálóba a karikára vágott répát szétdarálom.Gézbe teszem és azzal jól kifacsarom,így semmi darabka nem jut át,csak a lé.Aztán betöltöm cumisüvegbe és úgy adom neki,mert még kanállal nem megy neki és szép kis foltot hagy a répa.Mondhatom hogy van minusz egy rugink :lol: Tényleg csípi,nyeli mint kacsa a nokedlit.Ha most ébred és kajás lesz akkor őszit fog kapni :) Kivi leszek a reakciójára.
Igen,azt elfelejtettem írni,hogy ez az alkaron tartás nem megoldás az éhségre :lol: :lol: (bocsika,nem hagyhattam ki :P )
Én ébren nem gyakran teszem hasra Balut,lehet rosszult eszem :? Addig van hason míg megfürdetem és masszírozom.Az a baj hogy kaja után van fent,aztán alszik kajáig.Ha kaja után teszem hasra tuti visszajön az összes neki.Kaja előtt meg már üvöltene hogy éhes.Na most légy okos :D
Köszönjük a 3 hót :oops: Igazi naffiú már!
Majd szólj ha sikerült egyeztetni anyudékkal.Annyi hogy a dobozt felbontottam,de nem használtunk belőle.
Balu mostanság azt csinálja hogy délelőtt meg délután van egy nagy alvása,kb 2-3 órát alszik, a többi csak fél órás.Este szépen alszik,azzal nincs gond :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Csöpplány, te vagy a csapat lelke: az sms író, a táblázatkezelő... Hát eléggé hiányoznál a taliról. Nem mintha a többiek nem. :) Csak össze tudunk már hozni egy jó időpontot! :wink:

Domestossal, vagy olyan utánzattal mosom ki a kádat, aztán jól kiöblítem. Unokaöcséim az utánzatokat vidéki ...-nak hívják. Pl múltkor kaptak gagyi lego-t a nagymamájuktól, és azt vidéki lego-nak hívták. :D :D Na, szóval vidéki Domestossal mosom a kádat. :D De van, hogy Borax-szal.
Valaki küldtött egy linket még tavasszal Felicitász blogjáról, és ott olvastam egy szülés utáni sebgyógyító gyógyfürdőt. Ő már a 6 napos babával együtt fürdött (és császárral szült). Én megvártam a csonk leesését.

Tényleg sokan eltűnnek. Kovmarti pl nagyon rég nem írt. Nekem hiányzik. Kismami is teljesen eltűnt. Mayday azért még jönni fog, remélem, hamar meggyógyul a gépjük. :) Kriszta, Anita,...
Orsi, olvasol minket a nagy vendégség közepette?

Jaj, Nadi! Együtt érzek a cicigomb miatt. :( Én is így vagyok vele, hogy mindig van valami ezzel a szoptatással, pedig olyan jó lenne, ha működne! Most végre már nem fáj úgy, hogy legszívesebben a falat kaparnám, erre hajnalban hirtelen mintha elfogyott volna. Minden előzmény nélkül! Samu másfél órán keresztül szinte végig próbálkozott, tökre tekergett, tépte szinte a mellbimbóm, dögönyözte a mellem az öklével, hogy jöjjön még, de semmi. Végül megsajnáltuk, és kapott 80ml tápot. Vagyis annyit kért. Aztán egész nap így maradt. Minden etetésnél már két mellből kellett adnom, pedig eddig ilyen nagyon ritkán fordult elő. :( Ki érti ezt?!? :?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hello!

Tegnap megleptem Kriszt egy játékkal: spielbuch - játszós könyvecske. :lol: Az van a leírásában, hogy párnahuzatba kell tenni és úgy 30 fokon kimosni. Na, ezt most pontosan hogyan is néz ki? A mosógépbe lehet tenni? Vagy inkább kézzel öblítsem ki? Van benne tükör is....
Azt hiszem Csibababy lepte meg hasonlóval babáját. help me! :-)[/quote]

KépKép
charlott
 
 

 
 

Sziasztok!

Hová tűntek a többiek :?: :?: :?: Pedig még jó idő sincs :(

Barba köszi az együttérzést a cicvel kapcsolatban. Azt vettem észre, hogy talán javul ettől az ecseteléstől, de néha én is a falat kaparnám.
A"vidéki domestoson" jót nevettem :lol: :lol: :lol:
Mi van a tejcivel? Több már? Tegnap este én is 2 mellből etettem, nekem is kevesebb volt valami miatt. Mondjuk az utóbbi napokban kicsit ideges voltam, lehet amiatt. Próbálok ma nyugodni, nehogy elapadjon- mindig ez a parám....
Te iszol/eszel valami tejserkentőt? Én eddig a Karamalzot ittam naponta 1 db-ot, de védőnő mondta, hogy csökkentsem, mert talán attól is görcsölhet Gréti hasa. Így már csak pár naponta iszom. Mást semmit.

Csöpplány, BOLDOG 3 HÓT BALUKÁNAK!!!
De jó nektek, hogy már répalevet esztek :lol: Balu nagyon édes lehet, ahogy kanalazza, vagyis akkor a cumi a nyerő. El tudom képzelni, hogy nézett ki a rugi répaevés után... és a barackot is szereti?

Képzeljétek ma volt a második éjszakánk, hogy Gréti végigaludta!!! Hurááá! Ezt vártam már majdnem 2 hónapja. Kb. 11 től aludt 6 ig. De ennek úúúgy örülök. Nem is emlékszem már arra az időre, amikor nyugodtan tudtam aludni...lehet megint visszatér?! De jó lenne!!!

Kicsit azért panaszkodom is: tegnap anyósomtól kissé kivoltam. Felajánlotta, hogy eljön velem a gyógytornászhoz, hogy segítsen, bár egyedül is simán tudom már vinni Grétit, de ok, gondoltam jöjjön. De többet ártott, mint használt... úgy bevágta a kocsi ajtót, hogy majdnem leszakadt, aztán meg úgy nyitotta ki, hogy hozzáütötte a mellettünk állóhoz, és lejött a festék... itthon meg rácsukta izomból a terasz ajtót a függönyre - kilukadt :evil: szóval kicsit elegem van belőle! Ja és jön ma is :x azt hiszem megmondom neki, hogy üljön le és ne nyúljon semmihez a gyereken kívül, abban csak nem tesz kárt! Bár néha olyan hülyén tartja, hogy lóg szegény Babuci feje, nyaklik-nyeklik, na akkor már szólok neki, mert azt nem bírom nézni.... másért nem szólok, mert végül is ő csak segíteni akar persze, csak annyira béna!

Na megyek leteszem Grétit, mert megint itt alszik az ölemben. .Ja és hason fekve :D Próbáltuk mi is a hasamra fektetést, nem maradt. Neki annyira nem volt vicces feje sajna, mert teli torokból ordított :shock: pedig tök kényelmes póz lett volna.
Tényleg, Ti hogy bírjátok el a babákat? Mármint Gréti 4,1 kg és estére már néha fáj a derekam a sok emelgetéstől-ringatástól. Persze bírom még, de mi lesz később??? :shock: :shock:

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Barba ne hagyd abba a próbálkozást!Tedd Samut sokszor cicire,hátha visszajön a tejci!Vagy már van több?

Nadi én azt hallottam,hogy a szénsavas italoktól is felfújódhatnak a bébik,attól is fájhat a pocak.
Ja és kérdezted múltkor,hogy visszamentem-e már a diabetológiára,de még nem és még a terheléses cukor vizsgálatot se csináltattam meg a 6. héten nem volt időm rá.
Azt hiszem időpontot majd csak jövőhéten tudok kérni és ki tudja mikor kapok,de meg kéne csináltatni,hogy tudjam mi a helyzet!
Te megcsináltattad már?Mennyi lett a terhelésed?Mikor mész vissza?

Csöpp Milyen volt Balunak az őszilé?Olyan jó,hogy te már próbálgatod ezeket.

Mi jól vagyunk.Sokat játszik a kiságyba a játszószőnyegén,amit nagyon szeret.Van egy két figura amit elér és azt pofozgatja,mig el nem álmosodik,aztán bealszik.Sokat sétálunk még ebben a rossz időben is,azt is nagyon birja.Olyan jókat alszik lent a levegőn!Na megyek,mert sir.

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Jó reggelt!

Hát Balu tegnap kikészített minket.Elvolt velünk a konyhába fél 7-től fél 9ig.Aztán láttuk hogy álmos,lefektettük el is aludt.Mondjuk ohhh jeeeee :D Erre nem fel kelt fél 10kor?És onnantól kukorékolt negyed 1-ig.Szegény apa meg ma ment dolgozni,szegénykém aludt 4 és fél órát,és most 24-be van :? Tegnapelőtt mikor hazajött akkor se tudott Balutól aludni :? Úgyhogy most azt mondta hogy bentmarad a munkahelyén kialussza magát és utána jön haza :? De tegnap este nem tudom mi volt vele.Sehogy nem volt neki jó,de nem a hasa fájt.Függőlegesben akart lenni.Olyan volt mint régen lehetett kapni azt a "sírós babát",amit ha döntessz lefelé vízszintesbe akkor elkezd sírni.Na az én gyerekem ezt játszotta tegnap.Már teljesen kivoltunk,mert mindketten aludtunk volna már.Aztán negyed 1kor sikerült nagy nehezen bealtatni és végül aludt most fél 7ig.Aztán mellettem aludt még most fél 10ig.A párnámon etettem és mire a végére ért bealudt :lol: Nekem se kellett több,melléfeküdtem és aludtam vele együtt :lol:

Barba:édes vagy :oops: :oops: Most teljesen elérzékenyültem :D Most már megpróbálok mindenképp ott lenni :lol: Ha már így említetted,írok az eltűnteknek egy sms-t,hátha most válaszolnak.

Charlott: a kérdés nagyon jó!Fogalmam sincs :lol:

Nadi:köszi neked is a köszöntést 8) Ízlett neki az őszilé is,kapásból benyomott belőle 50 ml-t :shock: Ennyit tudtam kifacsarni egy őszibarackból.
Gratula az átaludt éjszakához!
Szegénykém,mindenkinek édes anyósa lehet! :lol: Az enyémmel semmi gond.Néha anyu kerget az őrületbe,néha a hajamat tudnám tépni :lol:
Balu "csak" 4,8 kg,de már elég nehéznek érzem,bár nálunk nem mindig kell ringatni,van amikor igényli,van amikor leteszem a párnájára és simán elalszik,csak egy textilpelus kell neki amit jól a fejére tud húzni.
Tényleg Barba még mindig beválik a módszer? :D

Törpi:minket nem köt le a játszószőnyeg,viszont a pihiszékes játszóhíd nagyon.Főleg a nyuszit csípi,és teszek képet hogy hogy rángatja a játszóhíd szélét,ezzel szórakoztatja magát.

Na mennem kell mert szaglik a szeretetcsomagom :lol: Szerintem bekakált :lol: Na pussz,még jövök :wink:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!

Köszi, bogárcsíések javultak, újabb nincs csak szunyog csípés :evil:

Barba: kilók.. hát leírom a szomorú valóságot. Az esküvőn ahol már eléggé jl néztem ki :) 68 kiló voltam.. no szülésnél 94.. most 77-78 szóval egy laza 10-es maradt rajtam de azért az álom súly olyan 65 kiló lenne...
Szülinapomra kértem szobabiciklit..az szept vége remélem majd segít. Amúgy alég tréül nézek ki néha, ruhám nincs amit felvegyek..de majd augusztusban elrángatom a férjem és végre beszerzek pár új cccot.

Csöplány, tök jó ez a répalé na meg engem is érdekel hogy vált be az őszi.

Amúgy én is várom már a hozzátápit. Szeretek szoptatni de néha nagyon nehezen megy+állandóan parázok elég-e a tejem + a fájdalmak..szóval eh. Ugye az általános az a 6 hó nálunk az nov 25.. húú de messze van. Majd egyeztetek a védőnővel mert szívem szerint én okt. végén elkezdeném kstolgatni a dolgokat.. de az én drágám az infacolt is utálja, szóval nem tudom mi lesz.

Hibernia, én is szoktam gabit magamon hasra tenni..IMÁDOM! Amúgy a homlokát fölhúzza csodálkozva néz, erőlködik, libeg a feje aztn visszazuhan..közben csak csodálkozik..jajj háttócsában vagyok ilyenkor :D

Tali: én csak feldobtam egy dátumot hogy végre legyen valami. Tényleg jó lenne Csöpp ha jönnél.azért bázis tag vagy itt :D

Eh annyira utálom mindenkinek szépen akartam reagálni erre megint elfelejtem a felét amit akartam. Nekem a terhességgel nem múlt ez a kismama agy :oops:

Amúgy nálunk minden ok..végre talán a esték is kezdenek visszaálni, de Gabi egyik nap ilyen másik nap olyan.. mint az idő...

Ja azt írtam, hogy sikeresen megfáztunk? Már jobb de szegény szerdán tiszta takony volt. Lehet a szuri legyengítette.
Nekem meg ma fáj a torkom.. remélem semmi komoly. De a lényeg, hogy jön a hétvége, itthon lesz apa..azt úúúúúúúgy imádom :)

Ja ésgratula a 3hóhoz..hogy én azt hogy várom :) Bezs@rás mekkora már Balu... na meg persze a többi gyerkőc is...

Eltűntek: Mayday bizti jön majd..legalább is remélem.

Kovmarti, Anita, Kismami.. ők szülés óta eltűntek.

Orsinak meg gondolom van most dolga elég..

Mucus? Nálad mia helyzet? Tejcsi dolgok?

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Oh pont lemaradtam Csöplány. Na tök jó, hogy Balázs az őszit is komálta :D

Az írásodról jut eszembe a súly..nos hát az 5,6kilóval nem könnyű pedig van hogy egész nap kézben van.. Szervezünk egy brendonos akciót valami jó kis kenguruért mert már apa sem bírja soká.. :D
Csöp, sajnálom az éjszakát, nem tudom mi ütött a gyerekekbe..biztos ez a sz@r idő..minden nap más. Reggel néztem az időjárást várható hőmérséklet 18 és 28 fok között..nem gyenge :?

Charlott én sem tudom a választ, de ha párnahuzatba beteszed szerintem mehet a mosógépbe....

Nadina tényleg, grat az éjszakáért, csak így tovább :D
Örökre nem maradhatnak ezek az áldatlan állapotok :wink:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Ja még egy aztán lelövöm magam. Hogy is van az a könyv amit orsi írt és megvan Barbának is? Bocsi de nincsidegem visszakeresni..ígérem kiírom :)
Aludj jól gyermekem ugye? És ki is az író? Köszi!!!

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


charlott aha, ahogy zsu mondta, párnába beteszed és mosógép. :) Mi minden állatot kimosunk 50 fokon kb, tegnap is bedobtam egy nagy oroszlánt a gépbe. :lol: a tükröt nem lehet kiszedni? nekünk olyan macink van, aminek a hasa tükör és mint kiderült ki lehet szedni... :roll:

nadina gratula az éjszakához, nálunk szombat óta van 10-7-ig alvás, tök baró. :lol: előtte is - még otthon - átaludta az éjszakát aztán költözés után meggárgyult, de most egy hete megint oké. igaz, ugye cserébe 3x1/2 órát alszik nappal... :roll: ami ugye nem sok, de azt mondom, inkább éjjel maradjon nyugodtan. :)

csöpplány sajnálom az éjszakát meg a férjed... :? jót röhögtem a sírós babán, előttem a kép, nekem is volt olyanom. :) meg tulképp most is van, Peti. :lol: ő akkor ilyen, mikor csak úgy hisztis, nem éhes, nem fáj a hasa csak úgy szeretetre vágyik... :oops: amint lendíted lefelé, sír. :lol: bolond. várjuk a képet!!!

zsu, nem hiszem, hogy 68 kg voltál a képeken. :shock: félremér a mérleg. :) ne higgy neki. :)
én 54-ről indultam, feltornásztam 72-ig, szülés után 2 héttel 59 lettem és azóta sem megy le semmi. :?

cipelés, hát én az 5,5 kg-t már megérzem... :( este a hátam + derekam is fáj. :? persze lehet, már a kor... :)

hibernia
 
 
 


akartam még írni de elkezdett sírni, amit azóta sem hagyott abba. :shock:
mondjuk most már kb nem érdekel, most is üvölt.
nem értem, ha van 1,5 órás sírásra energiája (ha felveszem, abbahagyja) akkor miért nem tud egyedül elaludni?

hibernia
 
 
 


Hali!

Kilók:hát 64-el kezdtem,kb 72-vel szülhettem.Kórház után 65,5 kg voltam,most olyan 67-68.De nem zavar,majd lemegy.Ami zavar hogy a hasam még mindig kelt tészta állagú,bár már kisebb.A hegem még mindig piros és lilás.De doki azt mondta hónapok is kelhetnek hozzá míg elhalványodik.Jaa,és valamelyik hajnalba besippantott a légzésfigyelő,én meg mint az állat kiugrottam az ágyból félálomba.Úgy meghúztam a vágásomat hogy majdnem sírtam a fájdalomtól.Csaszis lányok nektek van ilyen?Ja egyébként nem volt semmi gáz Baluval,csak mélyen aludt már megint.Áldom aki kitalálta a légzésfigyelőt.Elég volt csak megsimogatnom Balut már össze is rezzent.

Zsu:én nem tudom,de google a barátom és megnéztem neked :D
Dr. Eduard Estivill és Sylvia de Béjar a szerző,és aludj jól gyermekem a címe!
Hozzátápinál tápis babáknál a 4 hósat,anyatejes babáknál a 6 hónapot javasolják.Anno már 2 hónaposan elkezdték,én csak kostolgatással próbálkozom,a dokink azt mondta aug közepétől mehet az igazi hozzátápi,amikor már pépeset adhatunk neki.
Remélem Gabi már jobban van!Ha nem akkor küldök neki gyógypuszit! :D :********* :D
Bázis tag :lol: Ez tetszik,megpróbálom megoldani
Köszi a köszöntést. :)
Balut tegnap mértem már 58 cm :shock: Most már értem miért feszülnek rajta az 56-osok :lol:
Mi tegnap kaptunk anyutól egy tök jó kengurut.Majd holnap itthon lesz apa és lefotózkodom és felteszem milyen,nagyon jó.A nagyvárad térnél van egy háda túrkáló,és szerdánként vannak hordozók,mindenféle,kenguru,kendő,mai tei és ott vette anyu.Asszem valami 1000-1500 volt.

Hibernia:nem próbáltad hogy ilyenkor magadra kötöd?Nekem ha Balunak ilyenje van akkor magamra kötöm és megnyugszik,sőt általában be is alszik :) Ilyenkor szerintem anyahiányuk lehet :D

Na ide teszem a képeket:
Kép

Na szóval,fogja a játszóhíd oldalát és rázza.Az állatok libegnek fent és ezen ő jókat röhög.Tök sokat szórakozik ezzel,de legalább jól elvan.És ezt már tudatosan csinálja ami külön öröm anyának :D
Gmail-re küldök képeket.
Hibernia hát ez a Peti nagyon jó arc,micsoda fejeket tud vágin :lol: Egyébként te hogy csinálod hogy ilyen szép tiszta a kép?Nekem majdnem minden fotó homályos,bár ehhez hozzá tartozik az is,hogy Balu egy kis sajtkukac,nem bír megmaradni fél mp-re se egy helyben :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


zsu amúgy nagyon jól leírtad, milyen, ha a hasadra teszed a babát... :lol: nálunk is ez van... :lol: illetve azt imádom még, mikor liheg, szuszog ezerrel, odabújok mellé a játszón, kicsit lelassul, keresgél és óvatosan bekapja az orrom... :lol: :lol:

csöpplány, szerintem a gépem ügyes, nem én. :) ha sötét / félhomály van, én is csak vakuval tudok éles képet csinálni, amúgy meg ha nem vakuzom, mindig próbálom jól megtámasztani a gépet, odafogni vmihez, hogy ne remegjen be a kezem. gratula a kenguruhoz. :) ez jó kis ár!
a sebem amúgy nekem is elég sötét. :( néha, ha pl belerúg, fáj, de nem nagyon, csak úgy meghúzódik... :?

amúgy hogy így sírt, tápit adtam neki (2 órával az előző kajcsi kezdete után, mikor is 130-at evett) és 130-at bevedelt + utána 90 tejet is... :shock: nem hiszem el, mennyit eszik. :? mi lesz később???

hibernia
 
 
 


csöpplány, nagyon jók a Balu fotók... :) Az utolsó olyan rosszat csináltam, ugye nem láttad arc. :lol:
szép kék szemei vannak még neki is. ilyen marad szerinted? van esélye? :)

hibernia
 
 
 


Hibernia:a gépünk nekünk is jó,bár tény hogy én nem értek hozzá.Hanem hogy tudod így elkapni Petit?Balu nekem mindig belemozdul.Kis sajtkukac.Nem bír megmaradni egy helyben.
Hát nálunk a családban mindenki kék szemű,szóval ha bebarnul neki akkor lesz mit magyarázkodnom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem neki így fog maradni :)

Tényleg nektek kire hasonlít a baba?Nálunk kiköpött apja,mintha a száján köpte volna ki :lol: Le se tagadhatná,belőlem elég kevés vonást örökölt,legalábbis most még így látom.Teszek kiváncsiság kedvéért páromról,Baluról meg rólam képet."Szerintetek melyikünkre hasonlít" szavazást indítok :lol:

Egyébként ez a kis manó ma alig aludt.Direkt írom mikor mennyit alszik.Mai teljesítményünk:
00:15-06:20
06:45-09:30
11:30-12:20
14:20-14:40
15:45-16:30

Szerintem ez vajmi kevés.Amikor meg fent van folyton ölbe lenne,nem tudom mi van ma vele,de még nem ebédeltem tőle.

Na megyek mert sír szegényem...

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


nem tudom, nekünk is mozog, de általában csak a keze / lába mosódik el, mert azok a motollák, a feje néha megáll. :lol: kaja után remekül lehet fotózni. :) amúgy vannak programozott beállítások a gépeden? mi van, ha a mozgó gyerek-et választod? (vagy a futó embereket stb - ilyesmi néven fut általában a jó beállítás)

óóó ha Peti ennyit aludna, én már összetenném kezem-lábam. :oops: csöpplány, el vagy kényeztetve... :lol:

várom a fotókat, nálunk is az apukájára hasonlít amúgy, talán főleg azért, mert a szemük hasonló... a szája állítólag az enyém. :oops: de még úgyis változnak! meg amúgy szerintem Peti kiköpött apukám, úgyhogy anyukám sem tagadhatja le, hogy apu az apám. :roll: értitek. :lol:

szem tekintetében én szerencsés vagyok, nem kell magyarázkodnom sehogy sem, ha barna, ha kék, nem lett volna gond, a férjem kék szemű, én barna... :)

húúúú, ömlik az eső kinn ilyen köd-szerűen, durva. :shock:

hibernia
 
 
 


Hibernia:én nem ennyi alváshoz vagyok szokva :lol: De egyébként az zavar hogy Balu ma hulla fáradt de sehol nem jó neki.Most magamra kötöttem,itt elaludt rajtam kb 10 perce.
Meg fogom nézni a beállításokat.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziiiiiiasztok!
Tegnap hazaértünk.
Jó volt nagyon csak kevés volt.
Az első nap szinte semmit nem aludtunk :shock: ,szoktuk a helyet de azután beállt minden.
Jobban eltudtuk viselni a meleget,hűvösebb volt a házba mint itt a panelbe és ugye a medence..... :wink:
30 dekát hízott Koli most 6300g és 64cm. :D
Sokat nyáladzik nem tudom nem e a foga jön,bár Dominak csak 5 hónaposan jött ki az első kettő.
Tejem továbbra is hol van hol nincs mint a mesébe.Már kezdek beletörődni hisz már 150 az adagja és nem tudok lépést tartani vele.még egy hónapot kell kibirni aztán jöhet az alma,répa stb...
Még nem olvastam vissza....... :oops:
remélem mindenki jól van!
Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Szia Mucus!Örülök hogy jól éreztétek magatokat és hogy Koli is ilyen jól viselte.Első nap gondolom a szokatlan hely miatt volt fennakadás.3 hónapos korban mondanak egy növekedési ugrást,nem lehet hogy ezért érzed még kevesebbnek a tejcsidet?
Egyébként én egy hete kóstoltatok Baluval gyümiket.Kapott eddig répalevet,most meg baracklevet.Szépen issza,kanállal még nem nagyon megy neki,bár azzal is ügyeskedik csak türelmetlen.Sír a következő kanálért :D Aztán mikor a szájához érintem akkor cuppog :D Aztán sír ha elveszem a kanalat.Édes pofa. :D
Medencéért irigy vagyok! :D Bár mi múlt héten a Gyömrői tavon voltunk,csak 3 óra volt,de maga a felüdülés volt :lol:
Nagyon jók a képek!Szépek vagytok :wink:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


sziasztok

csöpplány, térjünk vissza a kérdésre pár év múlva ;) én nem tudom eldönteni, kire hasonlít Balu. :)

nem tudom, ki mondta, lehet a szénsavas italok miatt volt ekkora sírás tegnap-tegnapelőtt. :oops: van itt ízesített körtés víz, imádom, lehet az ártott meg... :oops: otthon ittam apentát az is szénsavas volt és attól semmi baja nem lett, szóval nem 100%, de lehet... ma nem ittam és nem volt nagy sírás (csak az éhség miatt ugye... :oops:) illetve vettem Dentinox Infant colic relief nevű cuccot (otthon fogzásra adják a Dentinox nevű cseppeket :lol:), most este adtunk be neki, tök gripe water íze van, de az állaga infacol-szerű, kíváncsi vagyok, hat-e...

nadina azt akartam még mondani, hogy azért ne izgulj, hogy Gréti sírt a hasadon, hát ne a fiúkhoz hasonlítsd szegényt, mi jóval idősebbek vagyunk azért, mint ő... :) anyós dolgot megértem, én is megőrülök, mikor bénák körülöttem. :) :)

mucus üdv újra itt, jók a képek nagyon! :)

hibernia
 
 
 


Hibernia!
Köszi. :wink:

Csöpplány!
Igen,tuti,hogy az idegen környezet volt az oka.
Nővéremék rendesen elkényeztették,most itthon is követeli,hogy táncoljunk. :D
Tegnap ahogy megjöttünk este 9től reggel 6ig aludt.
Én még nem merte gyümit kóstoltatni vele.Nem korai a pocakjának?

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Mucus:annyi féle nézet van hogy az már hihetetlen,azt se tudja az ember hogy minek higgyen.Anyumék már 2 hónapos korban elkezdték és semmi de semmi bajunk nem volt tőle,semmire nem vok még csak allergiás sem.Találtam olyan honlapot ahol szintén 3 hónapos kortól kezdtek hozzátáplálni. A gyerekdokink aug közepétől javasolta nekünk a pépes ételeket,addig kóstoltatás megy lé formában.
De szerintem ez is olyan hogy ahány ház annyi szokás.Mivel Balu csak tápis,így ez is befolyásol engem.Eddig semmi különöset nem vettem észre Balun,csak hogy ízlik neki,pocija se fáj tőle.Persze majd csak az idő fogja igazolni a tetteinket.

Na elteszem magam.Jó éjt.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Ma megint elég volt a tejcsi. Úgy vagyok én is, mint Mucus. Már kezdem megszokni, hogy mindennap más a mennyiség.
Nadi, iszom Soproni szüzet, min 1 liter laktoherbet (egy kancsóba egy filter, hogy ne legyen hasfájás belőle), szedek more milket, és néha iszom karamalzot. Van olyan nap, hogy az egy kancsó tea hamar elfogy, akkor a második kancsónak kecskerutát főzök. Az állítólag a legjobb. Csak kicsit macerásabb elkészíteni, mint a filteres teát. Ja, és sokszor főzök rántott levest. Én szeretem az ízét.
Átaludt éjszakák... Én még mindig csak reménykedem, hogy egyszer újra lesz olyan... :)

Törpi, köszi, próbálkoztam azzal is, mármint a sűrűbb etetéssel. Lehet, az segített be. Meg hagytam azt is, hogy még "rágódjon" rajta, amikor már végzett. Talán az is plusz inger volt a termeléshez.
Jó lehet, hogy Márkó bealszik a játszószőnyegen. Samu a játéktól elfárad, és nyűgös lesz egyik pillanatról a másikra.

Csöpplány, a pelenkás módszer nagyon bevált, bár már nem a szemére teszem, hanem csak az arcára, mert úgyis a fejére húzza mindig. Már nem csak a zsiráfos pelust használom, hogy később, ha ki kell mosni, ne legyen hiszti, hogy nem tud nélküle aludni. (Még rosszabb, ha elhagyja valahol...)
Szerintem eleve a ti vonásaitok is hasonlók, csak a párodnak hosszúkásabb a feje. Szóval én sem tudnék választani, hogy kire hasonlít jobban Balu. Nagyon jó a pihenőszékes kép! Tök cuki lehet, ahogy rázza a játékokat!

Peti grimaszait állatira bírom! És szép helyen laktok..! Érdekes lehet. Én nem mernék más országban élni, sosem merek idegen nyelven megszólalni, pedig németből felsőfokúm van. Na, hát sajna azt a tudásomat már rendesen elkoptatta az idő. Szinte elölről kezdhetném... :(

Mucus, végre itthon! Esténként sokszor csak én voltam már. :( Mindig gondoltam rád! :) Szépek vagytok a képen. Hihetetlen, hogy Domi milyen barna bőrű a szőke haja ellenére! Én is ilyen vagyok, anyu mindig azt mondja, hogy állandóan répát evett a terhesség alatt, biztos azért. :)

Zsu, igen, az a könyv címe és az írókat is jól találta meg Csöpplány. :)
Egy kis biztatás:
http://www.babamamatudakozo.hu/mama/ede ... ules_utan/
Azt írják, nem szabad diétázni, ha szoptatsz. Viszont oda kell figyelni az üres kalóriákra.

Végezetül egy kis büszkélkedés: masszázs alatt végig a pelenkázó végébe akart kúszni Samu, amit csak úgy tud, ha a talpa mögé teszem a tenyerem. Na, megszántam, erre képzeljétek, egy játékot szemelt ki magának, azt akarta végig elérni! Ahogy odaért, lecsapott a fekete cicára! :) Le is fényképeztük, ahogy diadalittasan cuppog fölötte. :)

Holnap egyedül leszek. :( Barnus kapott a sógoromtól egy VIP jegyet az időmérőre. (sógorom nyerte, de pont most utaztak el) Azért kicsit örülök is neki, mert megérdemel már egy kis kikapcsolódást szegény apa. Durva lehet, hogy munka után kezdődik a második műszak itthon. :?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Még azt akartam az éjjel, csak liki-luki az agyam, hogy Zsu, neked még fáj a szoptatás? Közben, vagy utána?
Hibernia, mindig jót röhögök, amikor írod, hogy melyik cucc milyen ízű. Én eddig egyiket sem kóstoltam, pedig az espumisan nagyon finom banán illatú. Valahogy nem volt hozzá gusztusom, pedig szegény gyerekbe meg tömöm... :?

Azt meséltem már, hogy a Zara-ban milyen leárazás van? Samu kapott pár jó cuccot. :) Mind 1400.- volt, és némelyik majdnem 6000.-ről volt leértékelve. Sokat költöttem, de még többet spóroltam. :D :D :D

Samu nagyon kalimpál itt az ölemben. Biztos üzenni akar nektek. :D
Azért nem gondoltam, hogy én leszek ma az első író. Tegnap meg az utolsó... :(

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


iwiwre tettem új képeket.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Halihó!

Balu tegnap 11től aludt ma reggel fél 8-ig.Most viszont indulunk vásárolni a Sárkány centerbe.Majd később leszünk :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!
Gondoltam írok én is, mert már régen voltam! Bocsi! Csak amikor Kendra fent van teljes figyelmet igényel, és mostanában egyre többet van fent! Annyira kis édes! :D Néha meg tudnám zabálni! :) Megérkeztek az új újságaim, szerintem érdemes megvenni őket, megint! Aki viszont rám hallgat az most a Kismama különszámát veszi meg! :D Igaz nem olcsó, - 790,-Ft - de nagyon sok érdekesség van benne! Igazából az egész újság több mint 211 kérdésből és válaszból áll Kezdő szülőknek, vagyis legtöbbünknek! Annyi jó dolog van benne, hogy én azt mondom, hogy tényleg érdemes kiadni azt a 790,-Ft-ot! Én nagyon hasznosnak találtam amikor az üzletben levettem a polcról, ezért úgy döntöttem megveszem! Nem bántam meg! Aki esetleg úgy dönt, hogy megveszi, feltétlenül jelezzen, hogy neki mi a véleménye róla!
A játszószőnyegről a tervrajzok megérkeztek, ha esetleg érdekel valakit, akkor szóljon és átdobom g-mail-re a tervet!
Én amióta szoptatok úgy érzem több a tejcsim! Nem tudom, hogy ezt köszönhetem a teának amit iszom - napi 1,5 litert belőle, vagy Kendrának, hogy olyan ügyesen szopizik! Van, hogy leszippant 200-at, de az átlag - persze amikor meg tudom mérni kaja előtt :) - 170-180! :!: :shock: Azután húzza a lóbőrt, de van, hogy egyik kajától a másikig foglalkozni kell vele! :D

A taliról annyit szeretnék mondani, hogy nekünk is jó az a 7vége, de csak a vasárnap, mert Laci szombaton dolgozik, és nem tudni sosem, hogy mikor érkezik haza! Ezért ha nem gond, lehetne mondjuk vasárnap? Az időpontot meg majd úgyis egyeztetjük! De persze, ha a többségnek a szombat jó.... :(:(

Zsó!
Megnéztem a képeket! Egy nagyon tetszik, az alá írtam is Neked valamit! :D Remélem "válaszolsz" majd rá! :D Annyira édes Samu a képeken egyébként! Nálunk Kendrának az a mániája mostanában, hogy az öklét cuppogtatja! A cumi nem kell neki, de az ökle annál inkább! :D

Most lépek teregetni, ha már ilyen jó idő lett! :D
Holnap ha megint klassz lesz az idő akkor tesómékhoz megyünk medencézni! Kendra meg persze hűsölni! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Csöpplány!
SárkányCenter???! De irigyellek! Milyen régen voltam már plázázni egy kicsit! Na nem baj! Ami késik arra várni kell! :D Mondják a nagyok! :D Remélem jól sikerült a vásárlás! Volt cél is, mármint, hogy szerettél volna venni valamit, vagy csak úgy elmentetek! Balu hogy bírta? Nálunk általában amikor vásárolni vagyunk - Tesco, Bababolt - végigalussza az egészet! Egyszer egy nő a kasszánál - Tesco-ban - megkérdezte, hogy igazi gyerek fekszik benne, vagy játék baba! Erre Laci mondta, hogy játékbabát tologatunk, Persze! :D:D:D Én olyan jót röhögtem! A nőci meg kezdett magyarázni, hogy olyan mint egy játék baba....... Persze utána már elhúzta a csíkot, mert én majd megszakadtam a röhögéstől! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


hali

csöpplány, just for the record Petit 10kor tettük le tegnap este, 5kor kelt, aztán 7-ig elringattuk, aludt 9-ig és azóta mostanáig (itt fél 6 van) 10.30-11-ig aludt a kocsiban sétáltatás közben meg 14.15-14.40-ig... :lol: Ez összesen 2 óra + 55 perc. :( Ez milyen már. na mindegy, most ketten vagyunk, nem csak nekem nem alszik, legalább az apukája is látja, hogy miért nem tudok én napközben ledőlni egy percre sem. :?
miket vettetek??

én ma vettem egy ilyen izét, katicabogarat: http://www.brightstarts.com/p-174-take-n-shake.aspx , vibrálva húzza fel magát, tök tetszik és Peti is jól pofozgatja, feltettem a játszószőnyegére. tök jó ez a játszó, ezerképp tudjuk hasznosítani, nem hittem volna. ;)

barbazsó, hogyhogy nem mernél külföldön élni? jó móka, hidd el. :) én szeretem ezt az országot, igaz, Magyarország 100x izgibb hely, de itt nagyobb a nyugi meg az emberek is jobb fejek. ;) gratula Samu kúszásához. :) várjuk a képet! hogy bírtad az egyedüllétet? amúgy a durva - jut eszembe az ízekről - hogy ez a Dentinox + Infacol is "csíp" kicsit. :shock: nem tudom, mi van benne... a gripe meg olyan, mintha kaprot ennél vagy nem tudom.

ercsikati, a játszóról majd mutasd a tervet, érdekel! :) jól értem, hogy Kendra 180-200-at eszik / alkalom? :shock: és hányszor / nap? és mennyivel is született? és most mennyi? tudod, én vagyok a kaja parás, idegesít, hogy Peti sokat enne. :oops: 3000-el született, most 5500 kb és naponta 800 mg körül eszik, napi 5x eszik, alkalmanként 150-180-at (bár volt, hogy 220 lement)...

na megyek, felváltom apát. :)

hibernia
 
 
 


ParaKajás Hibernia! :D
Kendra 2810 gr-mal született, majd a kórházból 2570 gr-mal hoztuk haza! A szerdai védőnői mérésnél 4480 gr volt! :D Alkalmanként 180-200-at eszik! Sajnos nem tudom mindig lemérni kaja előtt, mert van, hogy szegénykém annyira sír, hogy éhes, hogy a mérlegen sem marad meg! :( Szóval 180-200-at eszik, és napi 5x, de ha a levegőn vagyunk egész nap, akkor "csak" 4x eszik. :D De akkor szerintem a 200 is lecsusszan a kis torkán! :D:D A születés óta 1670 gr-mot híztunk! Szerintem ez tökre jó! Peti is jó súlyban van, de hát ő nehezebb baba is volt, mint Kendra! :D
Tetszik a katicabogarad! Én is valami ilyesmire gondoltam a hordozóra, hogy azért ott is lógjon neki valami, mert nagyon szereti amikor mozognak a dolgok! :D A tervet mindjárt átküldöm g-mail-re! :D További szép estét! Még lehet jövök, ha lesz valaki még rajtam kívül! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


No látom sehol senki, és csak a bolondok beszélgetnek magukban, ezért el is teszem magam holnapra! :(
Ja! És ha holnap nem jönnék :D akkor annak pusztán az lesz az oka, hogy jó idő van, és fürcsi-pancsi van Tenciéknél! :D
További szép estét! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Jó estét!

Ercsi:szerintem mindkettőnek köszönheted hogy több tejcsid van,de leginkább Kendrának.Ők a legjobb tejgyártósok a világon :lol: Nekem tetszik a játszószőnyeg,de ha azt írod hogy ne is kérdezzük az árát,akkor lehet hogy kicsit túl drága lenne nekünk :D
Nem volt igazán cél,mármint egy táskát akartam venni pelenkázótáskának,sikerült is.1000Ft volt.Nem kifejezetten pelenkázótáska de a célnak megfelel. :lol: Meg pár cuccot vettem magamnak.
Balu jól viselte mint mindig,most is bámészkodott,néha ki kellett venni a babakocsiból hogy jobban lásson.Evett egyet kint a padon,aztán nézelődött tovább.Néha be-bealudt,de most se aludt sokat,se nagyot.

Hibernia:tök jó amit vettél!!Magyarországon ezt az izét hogy hívják?Lehet egyáltalán ilyet kapni?Ilyesmit akarok é is venni amit sokféle helyre fel lehet tenni,ezáltal jól ki lehet használni.Eddig nem találtam ilyet.Segiiiijjéllll plssssss :lol: :lol:

Zsó:én is megnéztem a képeket,nagyon édes Samu baba,sokat változott!És milyen kis ügyes! :D

Kaja:hát nálunk Balu mostanság néha többet eszik,rekordunk az 120ml volt.Ennél többet még egyszer sem evett.Mi most olyan 4800 gramm körül lehetünk.Már két napja nem mértem.jövő héten viszem vissza a védőnőnek a mérleget.Már felesleges,csak idegesítem magam ha stagnál Balu súlya.

Na hirtelen ennyi.Ercsi mire elkezdtem írni már láttam hogy inkább léptél..Kár...Én itt voltam csak Balu altatás kissé nehézkesen ment..Már mind1
:cry:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Egyébként küldtem Baluról képet gmailre.Lehet már unjátok de én nem tudok betelni a folytonos vigyorgásaival,és meg kell osztanom veletek :D Ma sikerült úgy megnevettetni hogy szinte már kacagott! :lol: Édes volt,remélem azért a képről el tudjátok képzelni,milyen is lehetett a kacagása. :lol: Meg Törpin felbuzdúlva mindig kéznél tartottam a fényképezőt és sikerült elkapni Balu elégedett mosolyát álmában,amikor tele volt a pocak :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Ügyes vagy! Nagyon jól sikerültek a képek! Olyan kis vidám ez a Balu! Samu is pont ma kacagott először hangosan! :) Mondtam neki 3/4 10-kor, hogy "Sámuel, nem kéne még ágyban lennie ilyenkor?!" -persze jó hülye hangon, ahogy az öregek szokták, és ezen egy jó hangosat nevetett. :lol: Ennyit a szülői szigorról... :?
Mindig olyan jó cuccokat veszel tök olcsón! Imádnám, ha a közelünkben lenne egy ilyen Sárkány Center féleség... Az más kérdés, hogy Barnust az őrületbe kergetném... Most fog nyílni itt majd egy tesco, alig várom! Igaz, nem sétáló közelségben, de max 5 perc kocsival. Már csak össze kéne szednem a bátorságom, hogy elvezessek odáig egyedül... Barnus rám bízná a kocsit, ha cserébe nem kéne vásárolgatnia velem. Pedig kb 3 éve egyáltalán nem vezettem, és előtte is csak elvétve. És hát a kocsink akkora, mint egy csónak, ami nem zavarna, ha nem kéne vigyázni rá. Mondtam, hogy vegyünk egy warbit nekem, azzal nyugodtan közlekednék. :D :D :D Bár most, hogy már Samura is vigyázni kell, talán inkább egy hummert kéne kapnom... :?

Hibernia, én kis bátortalan vagyok, ha idegen nyelven kell megszólalni. Bár ha nyaralunk, az más. Akkor megtanulok pár fordulatot, és próbálkozom, mert tudom, hogy értékelik a helyiek. :D 2 éve görögül vettem napernyőt Neoi Poroi-ban!
Csíp az infacol?! Maradunk a kapormagolajnál... :) Tényleg, Csöpplány, te írtál múltkor valami édeskömény olajat? Azt hol lehet venni?

Nadi, milyen ecsetelőt kaptál? (Ezt elfelejtettem megkérdezni.)

Ercsi, válaszoltam. :)
Szupi a játszószőnyegterv! Te ötleted volt, vagy a csajszié?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


A mi tegnap éjszakánkról... Ugye hajnal 1-kor még fórumoztam, erre bizonyíték a hozzászólásom. :roll: Aztán mire lefeküdtem volna, Samu kelt enni. 2-kor elaludtunk, erre 4-kor megint sírt, és nem akart kaja után visszaaludni. Aztán Barnus bevállalta egy kicsit a ringatást, így fél órát még tudtam aludni. 1/2 6-kor pedig jöttek nagynénémék, mert a reptérre hajnalban vitték az unokatesómat, és visszafelé beugrottak. Eredetileg azt mondták, hogy már fél 5-5 körül ideérnek, de végül fél 6-ig húzták az időt. Így aludtam 2 és fél órát egész éjjel. Ezután Samu hót nyűgös volt egész nap, és csak kendőben rám kötve volt hajlandó elaludni. Húúú...! De szerencsére már tudok úgy is aludni. Sőt, még élvezem is, hogy nem kell félnem, hogy alvás közben elengedem, ő meg lecsúszik. Egyszerűen csak hátradőlök a párnákra, Samu meg a hasamon fekszik, és alszunk. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Barba:tényleg sokat mosolyog Balu,kis vidám fickó! :D Tényleg jó ez a Sárkány center,sok jó holmit lehet venni,viszonylag olcsón.Bár néha azért ott is el van szállva pár kinai.
Én is folyton ilyen szövegekkel kábítom Balut este,hogy nem akar-e még aludni,jó ébren tartani a családot,igaz?És ezen huncutul röhög :lol: Édesek! :lol:

Kocsi:hhááátttttt...Nekem tavaly május óta van jogsim,kb 3szor vezettem azóta,aztis csak vidéken.Nem nagyon merek vezetni.Apum itthon hagyná nekem az autót,mert megy vissza nemzetközi kamionosnak.De anyám miatt nem fogadhatom el.De ez már más történet :x Szóval én is rég vezettem és nem is sokat,szóval gőzöm nincs mit kezdenék most Baluval.

Édeskömény szirup amit írtam.Elvileg jó haspuffadásra,könnyíti a székletet.Nekem Balut meghajtotta,de csak egy fosti volt,aztán elmúlt.Azóta csinnyán bánok vele.Édeskés ízű és nagyon csípi Balu :lol:
Hát sajna a beszerzés necces.Csak Dombrádon csinálja az egyik gyógyszerésznő.Nagymamám hozott fel nekem belőle két üveggel.

Balu alszik kb fél 11 óta.Kivi leszek meddig.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Barba nekem tegnap volt olyan Balu hogy csak rajtam aludt el kendőbe,úgy viszont aludt 3 órát.Jó dolog ez a kendő!Viszont elfelejtettem csinálni képet a hordozóról amit anyutól kaptam.Na sebaj,majd holnap.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


merre jár az éjszakás műszak?Csak mi vagyunk talpon e vidéken? :lol: :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Jó reggelt!

Utolsó és első is vok? :D

Balu fél 6kor kelt,aztán visszaaludt,és aludt még fél 10ig.Ma semmihez de semmihez nincs kedvem. :? Lusta dög vagyok :? :?
Lányok,merre jártok? :roll:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hát én itten a vasárnapi szieszta idején....Nagy Mackó és Kis Mackó is alszik! :lol:

Megint jár az eszem valamin. :roll: ..tegnap fürdetés közben Krisz férfiasságát szerettem volna tisztogatni (azaz kicsit felhúzni a fitymát) :oops: , de már nem volt mit felhúzni. :shock: Szerintünk lenőtt a bőr, sajnos. :(
Most mi a teendő? Azonnal forduljak orvoshoz vagy elég akkor szólni a dokimnak, mikor a következő oltásért megyünk (3 hét múlva)? :o

KépKép
charlott
 
 


Szép estét mindenkinek!
Látom azért ma sem volt túl nagy pörgés! Ma azért nem jöttem, mert végül nem mentünk tesómékhoz! Ma olyan semmilyen kedvem nem volt! Kendra is ma összesen egész nap kb. 1,5 órát HA aludt! Mondjuk el voltunk vele egész nap! Képzeljétek ma este fürdés előtt lemértük Kendrát, és 4600 gr volt! :shock: :lol: :shock: Szerdán a mérésnél 4480 gr volt! Hát nem semmi a kiscsaj! :D

Zsó!
A szőnyeg teljes egészében az én ötletem volt! Remélem, hogy élőben is majd szuper lesz! Küld a csajszi anyag mintát, mert ez a szőnyeg bébi plüssből készül. Kíváncsi leszek a színekre is! Samu egyre szebb, és milyen klasszul eltűnt már a homlokáról a "lila" folt! És tényleg nagyot nőtt! Mikor mértétek legutóbb? Hány centi már? Szerintem jó hosszú! :D

Csöpplány!
Balu nagyon-nagyon édes! A szőnyeg ára, hát elárulhatom 29.500,-Ft! Hát remélem az árért extra szőnyeget kapunk! Bár úgy tervezem, hogy majd Kendra megkapja ha nagy lesz, és ha lesz gyerkőce, átadhatja neki! :D

Charlott!
Pömpi - mi így hívjuk a kukacot - ügyben sajnos nem tudok segíteni neked, de szerintem a fiús anyák segítségedre lesznek majd!

Most megyek, mert sz@rakodik a net, de lehet jövök még! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


hali hát ma itt nagy volt a pangás, ki hol járt? csöpplány végül hogy ütötted el az időt? ;)

nálunk megint volt "program", most már tuti, hogy Peti inszomniás, megint egy mukkot nem aludt napközben, csak mikor autóztuk. :shock: kimentünk egy plázába és kapott kiságy forgót, ilyet: http://www.mothercare.com/VTech-Vtech-S ... ding=UTF8& egyelőre imádja, délután egy órán át bámulta meg dumált neki. :lol: jó drága volt, de remélem megéri a pénzét, holnap nem unja meg...

charlott én még sosem figyuztam közelről a "férfiasságot"... :shock: szerintem ráérsz, de persze hallgasd meg a többieket is. :)

csöpplány, kiságy / babakocsi játék? nem tudom, mi a neve magyarul... :? ilyesmit néztem otthon: http://babyfun.axiomarket.hu/item/allat ... ebijatekc1 aztán nekünk a kocsin ilyen van: http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=32 ezt is bárhová fel lehet akasztani végülis...
a fotók nagyon aranyosak, vigyori Balu... :)

ercsikati, köszi az infot, akkor Kendra jó sokat eszik szintén. :) :) megnyugtattál kicsit. a játszószőnyeg klassz, de engem érdekel az ára is, apukám is kvázi ilyen "kézműves dolgokkal" foglalkozik, azért is vicces lenne tudni...

barbazsó, részvét az éjszakáért... :? én tuti nem bírnám. :(

megint sírás, lépek. :?

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Kissé kibuktam itt a hétvége alatt, pedig semmi extra sem történt, csak Gréti nyüglődött ezerrel. Én meg még örültem, hogy már 2 éjszakát végigaludt úgy ahogy.... cserébe egész nap sírt. Lehet a meleg front tett be neki, szegénynek. Meg lehet nekem is ez tett be picit :oops: Azért összeszedtem magam mostanra kicsit. Voltunk a barátainknál, ott jól kipanaszkodtam maga, úgyhogy most egész tűrhetően vagyok :D

Hibernia, nagyon szuper kiságy forgót vettetek! Tuti nem unja meg 1 nap alatt. És a birkás kocsijáték is tök jó, olyat lehet én is beszerzek, még nincs nekünk hasonló sem. Tényleg nem is írtam a multkor, hogy gratula, hogy vettetek kocsit! Te is vezeted? Nem furi a fordított közlekedés? Vagy neked az a normál és az itthoni a fura? Voltam jó pár éve Dublinban és nagyon vezetni akartam, de miután a zebrákon is állandóan el akartak ütni, mert rossz felé néztem úgy döntöttem, hogy nem kéne nekem részt vennem a közlekedésben :D

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


küldtem képeket, elmondanám, hogy mind mai, eddig 3x öltöztünk át összepisilésből kifolyólag...

hibernia
 
 
 


Barba, ezen a Hummeres dolgon jót nevettem :lol: én is paráztam az elején vezetni úgy, hogy Gréti ül hátul, de belejöttem, most már simán tudunk menni akár ketten is bárhová, ha itthon van a kocsi. Így azért sokkal nagyobb a szabadság, és nekem megnyugtató, hogy ha bármi van, csak bepattanok a babucival a kocsiba...
Szuper, hogy Tesco nyílik a közeletekben. Nálunk is van egy, kb. 5 percre kocsival, gyakran jól jön, főleg hogy non-stop nyitva.
Az éjszakátokat nem irigylem, de a hordozókendős alvást jól kitaláltad, legalább valamennyire akkor is tudsz pihenni, ha rád van kötve a baba. Na már nekem is be kéne szereznem egy kendőt. Bár egyre többször fáj a derekam már Grétitől, félek, hogy ha még a 4 kg-jával magamra is kötöm, akkor totál beáll a hátam...
Az ecsetelő egész jónak tűnik a mellemre, Borax glicerin a neve. Elvileg gombára adják, meg babáknak szájpenészre is használható. Recept nélküli és csak 400 ft volt, remélem teljesen el is mulasztja a bajomat. Neked rendbe jöttek a dolgok az antibiotikumtól? Akkor azóta melltartóbetétet nem is használsz?
Én próbáltam, hogy nem használok, de néha úgy csöpög a tej, hogy egyből átázik még a ruhám is, így muszáj használnom.

Ercsikati, a játszószőnyeg szuper lesz!!! Az ára nem kevés, de egyedi és egy örök emlék marad majd neki. Amúgy én láttam a Brendonban plüsst 21ezerért is, és nem volt azon se sok extra, szóval, ha így nézzük akkor annyira nem is sok. Kendra is lehet a meleg front miatt nyüglődött, nem? Biztos jól megviseli szegényeket ez a hülye idő...egyszer 30 fok, aztán meg 10-15 fokkal kevesebb :x

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Csöpplány, Sárkány centerben végül miket vettetek? vagy írtad, csak az én agyam hagy ki... Mi is járunk oda néha, bár nekünk nincs közel, de megéri, mert jó cuccok vannak, pl. parfümöt már évek óta ott veszünk, eredeti és jóval olcsóbb, mint az üzletben.
Balu nagyon édi a fotókon! Olyan jó mosolygós baba! El se hinném, hogy sírni is tud :D

Még akartam írni, de most megyek, mert fürdés jön. Kicsit elhúzódott az etetés, így még csak most fogjuk Grétit fürdetni, aztán kaja és fekvés. Remélem így megint alszik min. reggel 7-ig!

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Most néztem a gmailt, Hibernia, nagyon édes a fotókon Peti!!! Hogy mosolyog :lol: de a 3. a kedvencem - nagyon szép kék a szeme!
Ja igen, valahol olvastam, hogy a babák szeme fél éves korig változhat. De nekem mindenki azt mondja, hogy Gréti szeme tuti kék marad, ha eddig nem barnult be....meglátjuk.
Csöpplány, még akartam írni, hogy én sem tudom Balu melyikőtökre hasonlít jobban. Szerintem 50-50% :D
Na mentem.
Jóéjt! Mindenkinek alvós babákat kívánok! Magamnak is! :lol:

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Nadina!
A szőnyeg szerintem is jó lesz, bár az anyag mintákra amiket küld a csajszi kíváncsi leszek, azokból készül majd el! Az ára tényleg nem kevés, de igazad van, mert én is láttam 23-24 ezerért és olyan szőnyeg "bárkinek" lehet, és ez tényleg igazán egyedi lesz! Remélem Kendra is szeretni fogja majd!
A szemszínről csak annyit, hogy szerintem sem fog már Gréti szeme bebarnulni! Kendrának is olyan szép kék szeme van! És képzeld ma ebédnél nézegettünk képeket amikor Laci ilyen pici volt! Hát tiszta Kendra, de még a homlok ráncolása is! Állati! De érdekes, mert anya mutatott képet rólam amikor kicsi voltam, és ott is véltem felfedezni hasonlóságot! Most akkor ez hogy is van!? :?: :?: :shock: :lol: :lol:

Hibernia!
Én is megnéztem a fotókat! Tényleg édes Peti! De hogy csinálod, hogy kipisil Peti a pelusból??? Nekem eddig 1x fordult csak elő, de akkor is azért mert kb. 1 kiló volt a pelus! Tele pisilte! A kaki is csak kb. 2x folyt ki az is éjszaka, és full tele volt! :D:D Mondanom sem kell, kipakolás a kiságyból, áthúzni a lepedőt, aztán vissza a sok játékot meg mindent.....
A szőnyeg árát írtam az előző oldalon! Megtaláltad? :?: :roll:

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Pömpi!!! :lol: :lol: :lol: Ezt megjegyzem! :D Samut próbáltam hét közepén lemérni, szerintem 59-60cm. Mázsálás meg fürdésnél volt, 5260g.
A játszószőnyeg biztos nagyon szép lesz! A bébi plüss finom puha! Kendra imádni fogja!

Charlott, én előbb egy tapasztaltabb fiús anyukát kérdeznék meg a közelben (ha van ilyen). Anyóst, vagy anyukádat, ha van fiú tesód. :) Aztán a védőnőt hívnám, vele közvetlenebb a viszony. Ha nem tud segíteni, jöhet a doki. :)

Csöpplány, sajnálom a kocsit. Mármint, hogy nem fogadhatod el. Nagy könnyebbség lenne, ha nem kéne mindig taxit hívni. Párodnak van jogsija?
Most mi sem kocsikázunk, szerdán vonattal megyek anyuékhoz, mert valami gáz van az autóval. Barnus szerint sokba fog kerülni a javítás. Szuper! :)

Nadi, nekem is kell betétet használnom, de már papírt csak ritkán teszek be. Vettem Stella mosható melltartó betétet, azt használom, ha elmegyek itthonról. Amúgy meg a mosható pelusok legkisebb betétjét félbehajtva. :) Az bambuszpamutból van, és nagyon finom puha, szellőző,... Már nem fáj szerencsére a cicim. Nagyon durva volt! Azért néha még érzem, de nem úgy. Remélem, nem fog visszajönni! Örülök, hogy neked is használt a borax glicerin. Amúgy én is gondoltam rá, hogy kipróbálom, mert olvastam, hogy szájpenész lehet a cicin is akkor is, ha a babának nincs, de nem mertem rákenni, mert épp picit sebes volt, és azt írja a tájékoztató, hogy sebes felületre nem szabad. :?

Peti nagyon cuki, ahogy vigyorog a forgóra! Nekem az a kedvencem. Az a kacsás békás játék tök jó! Lehet, beszerzek egyet. A forgó meg még jobb. :) De a legjobb még mindig a zokniszárítós-ikeásállatkás. :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, Nadi! Tudom, mit éltél át... Samu dettó ezt csinálta hétvégén. Ma banyek egész nap cicin lógott volna, pedig eddig ez nem volt jellemző. Már legalább egy hónapja negyed óra, max 20 perc volt a szopizás, most meg órákig csüngene. Hát, nem tudom. Valahol megértem, hogy szüksége van rá, és hogy az ingerlés szempontjából hasznos, de ha hozzászokik, mit kezdek vele, ha elmegyünk itthonról?!? Nem szoptathatok mindenhol. :? Na, de lehet, hogy csak a front viselte meg, és fölöslegesen aggódom.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?