Ma megint elég volt a tejcsi. Úgy vagyok én is, mint Mucus. Már kezdem megszokni, hogy mindennap más a mennyiség.
Nadi, iszom Soproni szüzet, min 1 liter laktoherbet (egy kancsóba egy filter, hogy ne legyen hasfájás belőle), szedek more milket, és néha iszom karamalzot. Van olyan nap, hogy az egy kancsó tea hamar elfogy, akkor a második kancsónak kecskerutát főzök. Az állítólag a legjobb. Csak kicsit macerásabb elkészíteni, mint a filteres teát. Ja, és sokszor főzök rántott levest. Én szeretem az ízét.
Átaludt éjszakák... Én még mindig csak reménykedem, hogy egyszer újra lesz olyan...
Törpi, köszi, próbálkoztam azzal is, mármint a sűrűbb etetéssel. Lehet, az segített be. Meg hagytam azt is, hogy még "rágódjon" rajta, amikor már végzett. Talán az is plusz inger volt a termeléshez.
Jó lehet, hogy Márkó bealszik a játszószőnyegen. Samu a játéktól elfárad, és nyűgös lesz egyik pillanatról a másikra.
Csöpplány, a pelenkás módszer nagyon bevált, bár már nem a szemére teszem, hanem csak az arcára, mert úgyis a fejére húzza mindig. Már nem csak a zsiráfos pelust használom, hogy később, ha ki kell mosni, ne legyen hiszti, hogy nem tud nélküle aludni. (Még rosszabb, ha elhagyja valahol...)
Szerintem eleve a ti vonásaitok is hasonlók, csak a párodnak hosszúkásabb a feje. Szóval én sem tudnék választani, hogy kire hasonlít jobban Balu. Nagyon jó a pihenőszékes kép! Tök cuki lehet, ahogy rázza a játékokat!
Peti grimaszait állatira bírom! És szép helyen laktok..! Érdekes lehet. Én nem mernék más országban élni, sosem merek idegen nyelven megszólalni, pedig németből felsőfokúm van. Na, hát sajna azt a tudásomat már rendesen elkoptatta az idő. Szinte elölről kezdhetném...
Mucus, végre itthon! Esténként sokszor csak én voltam már.
Mindig gondoltam rád!
Szépek vagytok a képen. Hihetetlen, hogy Domi milyen barna bőrű a szőke haja ellenére! Én is ilyen vagyok, anyu mindig azt mondja, hogy állandóan répát evett a terhesség alatt, biztos azért.
Zsu, igen, az a könyv címe és az írókat is jól találta meg Csöpplány.
Egy kis biztatás:
http://www.babamamatudakozo.hu/mama/ede ... ules_utan/
Azt írják, nem szabad diétázni, ha szoptatsz. Viszont oda kell figyelni az üres kalóriákra.
Végezetül egy kis büszkélkedés: masszázs alatt végig a pelenkázó végébe akart kúszni Samu, amit csak úgy tud, ha a talpa mögé teszem a tenyerem. Na, megszántam, erre képzeljétek, egy játékot szemelt ki magának, azt akarta végig elérni! Ahogy odaért, lecsapott a fekete cicára!
Le is fényképeztük, ahogy diadalittasan cuppog fölötte.
Holnap egyedül leszek.
Barnus kapott a sógoromtól egy VIP jegyet az időmérőre. (sógorom nyerte, de pont most utaztak el) Azért kicsit örülök is neki, mert megérdemel már egy kis kikapcsolódást szegény apa. Durva lehet, hogy munka után kezdődik a második műszak itthon.