Gyöngyi
Boldog névnapot!
Jura
Nagyon remélem, hogy hazatéved a kutyusotok. Én el se tudnám képzelni, mi lenne velem, ha a kutyusom eltűnne. Nagyon drukkolunk. Csak hazajön, ha kikóborolta magát
Majd a kutyusommal küldök neki gazdihoz hazamenő kutyaenergiákat!
Párodnál sincs biztos semmi komoly, de fő az elővigyázatosság
Edina
Köszi a képeket, nagyon aranyosak vagytok
Majd ugye pocisképet is kapok?
És ne félj a szüléstől
Szerintem mikor már ott leszel, eszedbe sem fog jutni félni
Biztos, hogy nagyon fájdalmas tud lenni egy szülés, de szerintem az élmény mindent felülmúl.
Én egyáltalán nem félek
Rettentően várom már
Bárcsak február lenne már
Vanda
Örülök, hogy minden oké veletek
Stella
Gyógyulj meg gyorsan
Nicol
Nagyon tündéri
Kóbor
Ne keseredj el
Ezvicc hamarosan hazajön Egyiptomból, én úgy tudom, hogy ma
Ő is mindig csak este ír és ő is ugyanígy el szokott keseredni, hogy akkor már senki se ír neki
De én itt leszek hétvégén is
Illetve csak szombaton, mert vasárnap megyünk Pestre, előbb ugye a Bababörzére, utána pedig, 4 órára a dokihoz
Úgyhogy légyszi, mindenki, gondoljatok akkor ránk és kérünk egy nagy drukkot majd
Este nálunk családi Szülőszoba nézés volt. Apuci csak szörnyűlködött, hogy mennyire szenved, meg fújtat ott az a nő, meg kicsit idegesítő is, mert olyan mintha direkt megjátszaná. Hát erre jól kioktattam, hogy aligha hiszem, hogy ezt valaki megjátszaná, és szerintem a szőke nőci igazán kultúráltan vajúdott. Egyébként meg ezt egy férfi sosem fogja tudni átérezni, de kikergetem a saját szülésemről, ha ott is ilyeneket mer mondani.
Kristóf bezzeg élvezte a műsort, már most érdeklődik a szülés iránt. Végig ott kalimpált, mire besokalltam, és kitakartam a pocimat, hogy tessék kisfiam, nézzed egyenes élő adásban. Erre apuci nagy röhögés közepette mondta, hogy takarjam vissza gyorsan a pocim, ez nem gyereknek való, ráadásul még a végén kedvet kap most a születéshez, azt meg ugye nem akarjuk még
Na jó, erre visszatakartam, de megint lázadozott a srác, így megbeszéltük, hogy a végén, ha meglesznek a babák, majd megmutatom neki
Így is tettem, a kisfiú ikret üdvözölte szép nagy rúgásokkal, a lányok nem tetszettek neki
Nyugi, normális vagyok, de olyan jól szórakozom ezen a kissrácon
Tudom, hogy nem is láthatta a műsort
De akkor is
Bár apuci szerint kicsit hibbant vagyok ilyenkor
Na nem untatok senkit a hülyeségeimmel
Délután nem nagyon leszek, mert megyek fodrászhoz, aztán pedig megyünk apucival valami piát vagy édességet, vagy nemtudom mit venni a dokimnak, vasárnapra
Babus+Kristóf