Sziasztok!
Eper: gratula a kiscsajhoz, de leginkább azért, hogy mindan tökéletes és egészséges a baba! Megértem az érzéseid, és is a lányra voltam inkább berendezkedve
lelkileg, de most már olyan jó kimondani, hogy kisfiam
Zsani: nagyon örölük, hogy mind ok veled
pihi és optimizmus
Zandra: phú, nem kis pocid van
de azért nagyon szép
Julcsi, Eper: megnéztem a fotókat, hát jól rejtegetitek a csöpségeket
az elején még nekem is alig-alig látszott valami,de azért mostanra már le sem tagadhatom
na jó nem is akarom, hétvégén teszek majd én is fel fotót
Ja és Julcsi akkor szerencsére passzol az Áron név
még sem kell lányként fiú névvel élnie,
gratula!
Nenu: neked is üdv a fiús mamik között, te is nagyon csini kismami vagy, kb én is itt járhatok méretben. Ja és sok erőt az új otthon kereséshez!
Kata: csini vagy, Norbika pedig tündéri az új ágyában
kíváncsi vagyok milyen gyorsan szokja majd meg ?
Annus: hát igen kérem Te is szépen gömbölyödsz, nálam is ilyen szembetűnő a változás, majd megkérem apát, hogy csináljon ő is a hasonló képet! Egyébként aBalázs név nálam si szóbajött, de apa annyira nem lett lelkes tőle.
Bogi: szerintem a Szabina tök szép, van egy kollégnaőm akit mi csak Szabinkának hívunk, és imádjuk, szóval nekem mindkét változat, amit kitaláltatok teccik
Cedis: szerintem nincs ok aggodalomra, nekem hol sárgásabb kicsit, hol nem és a doki azt mondta ez így oK, ha égető, szúró vagy viszkető érzés van akkor kell jelentkezni a dokinál
Árvalány: gratula az AFP-hez
Edit: pihenj sokat, aztán apával csak óvatossan szeressétek egymást
lesz még idő bepótolni!
tyche: mi volt az UH-n? kíváncsiak vagyunk ám
Bei: te mikor mész legközelebb? most már én is kíváncsi vagyok nagyon, hogy nálatok puncist vagy kukist rejt-e a pocak?
Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocsi. Hétvégére elutazunk Parádsasvár kastélyszálló kényeztető hétvégére, nászajándék kaptuk most kihasználjuk. Majd vasárnap, ha megjöttünk benézek és teszek fel fotókat is.
Puszi minden maminak, jó hétvégét!
H