Új privát üzeneted érkezett!

Titokbaba!
Abszolút megértem, hogy időhiányban szenvedsz... De akkor már csak egy hét, és egy kicsit szusszanhatsz, gondolom Rátok is fog férni.
Tegnap este nekem is volt "látogatóm", bár ezek szerint akkor ne szóljak egy szót se, mert nem minden nap. Viszont az émelygés folyamatos, különösen este 8 után, amikor szinte csak vízszintesben tudom elviselni. Emiatt az eddigi 70 dekám nekem is leapadt fél kilóra. :(
Nagyon édes kissrác lehet a fiatok, ezek szerint nagyon figyel és tanul. :) :) :) Nekem mind az első, mind a második névválasztásotok nagyon tetszik.
A vízzel pedig vigyázok.


Lovászkata!
Örülök, hogy minden rendben!
Akkor mire a kistesó megérkezik, a "nagyágyban" alvással sem lesz gond remélhetőleg. :)
A mi bútorunk is megérkezett a boltba, de mi még sehogy nem állunk babaszobailag. Bár én eleve csak októberre tervezem. Addig túl korainak érezném.

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Sziasztok Kismamik!

Lovászkata: ugye mi megmondtuk, hogy nem lesz semmi baj! :lol: Nagyon örülök, hogy mindne rendben veletek! Majd gyere és meséld el hogy megy az átszoktatás, kíváncsi vagyok.

Bei, Zsani: Nektek kitartást a költözéshez és a pakoláshoz, leagalább ezen a héten a melegtől nem kell szenvedni.

Bogi: ha lehet szavazni :D akkor én a Csenge Imolára voksolok.

Titokbaba: kitartást még a hétre és már előre is jó pihit a jövő héttől - irigy vagyok egy kicsit nekem még szeptember 2 elég távolinak tűnik :(
A kisfiad édes, és tökéletes logikája van: ha elveszik a kocsi kerekét, valóban nem tudsz gyorsan menni :lol: :lol: :lol:
Azért sajnálom, hogy téged és Ktinkát még mindig megtalál a hívatlan látogató. El sem tudom képzelni milyen lehet, szerncsére én az elején is kimaradtam ebből.
A nevek szuperek, nekem is tetszenek az ilyen különleges nevek, kifejezetten az ősi magyar neveket szeretem, de apa ezektől kifut a világból. :roll:

Annus: megkapta már Iza a szurit?

Én tegnap du voltam a dokimnál a múlt heti UH és az AFP lelettel, ő is zt mondta, hogy mindne okés, mivel szabira megy legközelbb csak 23-án találkozunk, jó sokára láthatom KisTücsköt :( de legalább most már érzem, este és reggel nagy fesztiválozásban van, reggelnet az ágyban maradunk még kicsit és apa is érzi a kezével. Legelőször egészen ijesztőnek tartotta,a mikor a tenyerébe rúgott :D Tegnap este pedig mesét is kapott apától :lol: persze nekem potyogtak a krokodilkönnyeim :lol:
Név ügyben két befutó van jelenleg Ábel és Bálint, a doki tegnap a Szilágyi Bálint-ra voksolt. Még egyszer átnézzük az utónévkönyvet úgy döntöttünk. Apának az Ábel tetszik, végül is nekem is , de az a baj, hogy mulandóságot jelent :(

jajj, kicsit hosszan írtam, bocsi
H

cicóka
 
 


Sziaszok most voltam a genetikai UH-n elvileg 19+3 vagyok a baba méretei alapján 17+6.
Szerencsémre Hajdú Kriszta volt és megnézett minden korábbi leletet, azt mondta nem kell aggódni a kezdetektől kisebb mint a kora, valószínűleg hosszabbak a ciklusaim egyébként! (ezt senki nem tudja mert vagy gyógyszert szedtem vagy terhes voltam vagy szoptattam 2-szer menstruáltam minden nélkül ... szóval ki tudja a valódi hosszát!)
Amúgy nagyon rosszul volt látható a baba még a leletre is ráiratta, így nem tudta megerősíteni hogy kislány! Remélem a 4-n nem tévedtek!

Örülök hyog másoknak s a Csenge Imola tetszik, már csak a páromnak kéne így felkelnie egyik reggel....

Lovaszkata megjött az ágy???
Kérek beszámolót hoyg megy a szoktatás nekünk csak hó végén lesz meg az ágy! Remélem sima ügy lesz!

Cicóka szép név mindkettő! De én elfogult vagyok mert édesapám Bálint és nagyon szeretem mert nagyon jó ember! Ráadásul decemberi születésű ő is! :) De az Ábel is nagon szép! Talán Leo-ék is ezt a nevet választották ha jól emlékszem!

Titokbaba én alig várm hogy hallgathassam ezeket a szövegeket igaziból is, remélem minden gyerek ennyire jó dumás mint a tied! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 

 
 

Sziasztok!

Lovaszkata: Nagyon örülök, hogy minden rendben van, drukkoltam!

Titokbaba: Szerintem ezeket a beszólásokat, jegyezd fel, mert nagyon jókat fog nevetni rajta Ő is ha felnő! Szerintem a kisfiadnak nagyon érdekes neve van és a Bátony is különleges.
Mi majd csak akkor gondolkodunk neveken ha már tudjuk, hogy fiú vagy lány.

Cicóka: Nekem még nem érezni hasfalon keresztül, hogy rugdos, pedig a férjem már annyira szeretné, minden este fogja a hasamat hátha.

Tudna valaki ajánlani valamit, savtúltengésre. Nappal még elviselem de éjjel szétmarja a torkomat, csak ülve elviselhető, úgy meg nem tudok aludni, ennél a hányás is jobb volt.

Kép
eper74
 
 


Boglarka: most olvastam, hogy nálatok is rendben van minden! Gratulálok!

Én holnap megyek!!!!! Nagyon várom :D

Kép
eper74
 
 


Titokbaba! Én mindig olyan jókat nevetek a kisfiadon! Tüneményes!!! Bátony név nagyon tetszik! Nagyszülők mit szólnak hozzá? (csak azért, mert a családban nálunk volt olyan nagypapa, aki a zsebében hordta egy cetlire felírva a fiú unokái nevét, mert egyszerűen nem tudta őket megjegyezni :lol: )

Lovászkata! Nagyon sokat gondoltam Rád, és nagyon örülök a híreknek!!!! Akkor most már teljes nyugi!! Nálunk is lassan beindul a kiságyprojekt, viszont lassan tovább kéne állnunk egy nagyobb lakásba, és félek, hogy a kistesóval együtt ez a sok változás kikészíti Bálintomat.

Eper! Végre túl vagy rajta! Pihenj sokat továbbra is!

Zsani! Szerintem az az AFP jó lett! Költözáshez sok erőt kívánok!

bbkrisz! nagyon meghatódtam, köszi, hogy jelentkeztél! Sok boldogságot, nyugalmat, és egészséget Nektek továbbra is!!!!
blúmi
 
 


sziasztok!

eper!
az éjszakai savval nagyon sokmindent nem tudsz csinálni. ha nem akarsz gyógyszert szedni, próbálj meg este egy kávéskanál szódabikarbónát megenni.
ja, és utolsó étkezésnél ne egyél gyümölcsöt, mert rengeteg savat csinál.
a párnádat emeld meg... és úgy aludj rajta... sajnos a visszafolyó sav szétmarja a nyelőcsövet...
bár az is igaz, hogy az új generációs PPI-k szedhetők babásan (ha nagyon muszáj)

titokbaba!
nem semmi a gyerek :o :lol: :shock: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!
Megint dobok egy pocakos képet, 20 hetesen.
Írjatok légyszi véleményeket, kinek tetszik a Brúnó név?

Kép 20 hetes

Kép 20 hetes
zandra
 
 


zandra!
cép kerek poci :)

Brúnó... sajnos nem tudok elvonatkoztatni a volt szomszéd ugyanilyen nevű kutyájától :oops: :roll:

nálunk egyébként az Áron után favorit a Simon és a Vince... na jó... utóbbi csak nekem favorit. de persze ezeket már csak a 2. tökös kaphatja :D
azért lányban is gondolkozom ám! nehogy meglepi érjen, és eltűnjön az a kukac :lol: (Rebeka, Emília, Eliza... de párom csak Gyopárkának hívja :lol: )

holnap én is pocakfotózok :) uh mellé jár a kép :)
annyira várom :!: még 1 nap, és újra láthatom a kincsemet :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


jah...
jó reggelt!

hogy már megint elfelejtettem köszönni :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Szép jó reggelt!

Bogi!
Örülök, hogy minden rendben. Nem ritka, hogy elszámolják a babó méretét.

Julcsi!
Drukk a holnapi uh-hoz és várom a pocifotót. :)

Végre megvan az afp eredményem, a leletes doki szerint jó, de meglátjuk, mit szól hozzá a saját dokibácsim. Mindenesetre valamennyi rendellenességre 10.000 feletti valószínűséget hozott. Bár én tudom, hogy nem lehet semmi baja babócának. :)

Én a hétre elköszönök, megyünk pihizni. :) Addig is vigyázzatok magatokra, s jó pocakosodást mindenkinek!
Puszi!

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Reggelt!

Na én is dobok pocifotót!Picit több mint 3 hét alatt ennyit nőtt!
Kép

annus11
 
 


Sziasztok! :)

Eper! Én Tiszacidet és Renit szedek, bár a Tiszacid hatásosabb. Abból nem kell olyan sokat bevenni. És szabad ezeket kismamának szedni. Van amikor már más nem segít, hiába nem eszünk savas dolgot,akkor is feljön :(

Zandra! Lassan utolérlek poci méretben. :) És ne felejtsük el, hogy neked ez már a második. Ugye? A Brúnó név nekem sem tetszik.Nekem is egyből kutya név jut eszembe róla. Bocsi! Másikra nem gondoltatok?

Bogi! Kata! Örülök, hogy minden rendben az Uh-szerint is. :) Múltkor nekem is kevesebbet mondtak korra 1 héttel. De ez normális,ez állandóan változni fog,ahogy nő. :) Lesz több is meg kevesebb is 1 héttel. Ezért van, hogy jöhet és késhet is 1 hetet a születés is.

Julcsi! Szorítok! Aztán gyere ám a hírekkel!

Katinkababa! Nagyon jó pihizést nektek!!!!! 8)

Cicóka! Most ezen én is meghatódtam. MEsét mondott neki........... :) A Bálint nagyon szép név. Azon mi is gondolkozunk.

Akkor most én is kérek véleményt tőletek. Ha fiú,akkor melyik név szebb? Gergő, Bálint, vagy Dávid?

Mi átköltöztünk az új házba. Még van mit rendezkedni meg takarítani, de legalább már ott vagyunk. Tegnap reggel 7- este 9 .-ig pakoltam-(tunk ) és takarítottam. estére már nagyon megfájdultak a lábaim (bokám, lábfejem, talpam) és el is fáradtam. De hál isten azért bírom,mert nem volt poci fájás vagy szúrás. Ma folytatom tovább a takarítást ,aztán lassan a virágos kertet is meg kell szabadítani a gaztól. :shock:

Kellemes napot mindenkinek!!!!! :D

Kép
bei
 
 


Jujjjj ANNUS!!!! Nőtt ám a poci!!! :D Nagyon szép!!!!!

Kép
bei
 
 


Kata!
Jópihit nektek!Örülök h megvan az AFP és minden oké :wink:

Julcsi!
Várom a képet!!Tök jó h megint uh!Itt mindig megy vki uhra,micsoda izgalom!!

Zandra!
Jó nagy pocid van neked is!!!A Brúnó névről nekem is egy kutya jut eszembe,de nekem a Bogiról is kutya jut eszembe,mert van egy Bogi nevű kutya az uraméknál :lol: De amúgy nincs vele gondom,mármint a nevekkel :lol:

Eper!
A múltkor nekema terhesség végén volt gyomorégésem,akkor renit szedtem ha jól emlékszem...de jó ötlet az is h fentebb teszed a fejed,hátha jobb!

Én is várom a beszámolót az átszoktatásokról!Nagyon remélem h nem lesz gond nálunk se,ha igen,akkor max veszünk mégegy kiságyat!

A hétvégén franciaágyon aludtunk Izussal,nem voltunk itthon.Pontosabban én vendégágyon aludtam volna(az uramat nem bizti h elbírta volna :lol: )De az apja nem mert mellé feküdni,nehogy összenomyja...és az ágy végében aludt keresztben.Néha megnéztem h mi a helyzet,és volt h Iza már az ágy szélénél járt....így jobbnak láttam odakucorogni mellé :lol: :lol: Hihetetlen mennyit forgolódik éjjel!Ennek ellenére végig alussza az éjszakát egy szó nélkül...kiérti ezt!

annus11
 
 


Cicóka!
Iza majd holnap kapja a szurit,vagyis remélem!
Nekem a Balázs is befutó lenne még!Valahgy jobban tetszik mint a Bálint.De nálunk ha fiú lesz egyszer akkor Miklós az apja után,ezen gondolkozni se kell

Bei!
Hát igen,szerintem is nőtt :oops: :lol: :lol:
Nekem a Gergő tetszik jobban,bár a vezetéknévhez is passzolnia kell.

Bogi!
Szerintem akkor az egyik név legyen egy hétköznapi,a másik meg egy különlegesebb ahogy Csaninál!Biztos lesz olyan ami mindkettőtöknek tetszik!Mi addig kerestük amíg meg nem találtuk azt az 1 nevet ami jó mindkettőnknek! :lol: De lehetne pl Varga Nadin Anna :lol: :lol: :lol:

Titokbaba!
Jaj de jópofa szöveg a kisfiadtól!Én is alig várom h ilyeneket irogassak össze!Bár Iza már most csinál olyat h röhögőgörcsöt kapunk mindketten!
Bátonyt nem is ismerek,tényleg különleges és egyedi név :wink: :? :wink:

annus11
 
 


Helló!

Akkor Brúnó név kilőve. Apának a kedvenc neve, sőt ragaszkodik hozzá. Nem tudom, hogyan fogom lebeszélni róla.
annus11: igen, nekem a második gyerek.
A vonalzót minden egyes üzenetnél be kell másolni? Köszi
Andi
zandra
 
 


Sziasztok!

Megkérdezte az orvosom a genetika eredményét! Egészséges :D kislány :(

Most voltam uh-on is, minden rendben van, aranyos volt a doktornő, mindenét megmutatta, még a füleit is külön-külön!

Lány névre elképzelésem sincs, fiút szerettem volna.

Zandra: Óriási a hasad, viszont szép kerek!

Annus: A tied is szépen növekszik, csaknem a kis Iza karja van ott a sarokban? :D

Köszönöm a tippeket gyomorsavra. Most éjszaka félig ülve próbáltam aludni, ill. délután csak üres kiflit ettem, most nem éreztem, hogy marja a torkom.

Mindjárt fotóztatok én is, és felteszem a gmail-re.

Kép
eper74
 
 


Eper!

Gratulálok az egészséges kislányhoz!!!Ne aggódj,tündériek a kislányok is :lol: :lol: És majd a 2. fiú lesz :wink: :lol:

Igen,Iza matat a kép sarkában :lol:

Zandra!
Ha a párodnak ez tetszik!Nektek kell nevet választani :wink: nem nekünk!Mindenkinek más tetszik!1 nevet szeretnétek adni?vagy esetleg kettőt?Mert akkor a Brúnó mellé lehetne egy másik is!
Fenn a profilban van az aláírás,oda kell bemásolni a vonalzó kódját,és akkor minden hsznél elküldi automatikusan! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok
Bogi - te hol voltal UH-n a Hajdu doktor nonel?
mert en ugy tudtam, hogy augusztusig szabin van.
A Batorffy doktor urrol tudsz vmit? Ok parban dolgoznak...
Koszi
Kozben kideritettem, hogy suly nelkul lett leadva az Afp-m, es a korom is elirtak, igy a szoftver is elszamolta a kockazatomat.
60kg-os saccolt sullyal szamoltak. Barcsak annyi lennek!!!!
Eddig 6 kilot szedtem fel. :cry:
arvalany
 
 


Sziasztok,

lovaszkata: gratula a genetikai uhhoz! :)

zandra:milyen szép kerek pocid van! :)

annus: szép pocifotó! :) tényleg sokat nőtt. :)

arvalany: én annak idején Bátorffynál voltam genetikai uh-n az Istenhegyi klinikán. Csak ajánlani tudom, nagyon kedves, és jó szakember. :)

krém: én a Milupa krémjét használom. Nekem bevált, gyógyszertárba vettem, 1500 Ft volt.

az én kisfiam is egyre jobban mozog, szemmel látható a hasamon, hihetetlen. :)
mostanában nekem is rohangálással telnek a napjaim. Délelőtt általában tanulok, készülök a vizsgámra, délután pedig rohangálok. Házat szeretnénk nézni, gyűjtjük a banki ajánlatokat, na meg nézelődünk. :)

mindenki nagyon vigyázzon magára! :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok

Vegre ismet itt es meg idom is van irni, csak kicsit nehezkesen megy mert elszoktam az olasz billentyuzet ekezet nelkuli betuitol :?

Voltam tegnap genetikai UH-n es az olasz doki is azt latta amit a magyar doki = KISFIU :wink: :D parom majd kiugrott a borebol hogy 100% lett a 95-bol :wink: Minden rendben van a kis pocsossel , a meretek alapjan 19 het es 3 naposnak felel meg de eddig is volt par nap elteres. Viszont a szivet nem tudta meglesni rendesen igy pentek este 9-kor ismet UH hatha maskent fekszik es latja a kamrakat is . Ja es a masik fontos hogy vegre en is erzem mikor mocorog, eloszor otthon ereztem mikozben a hugimmal beszelgettem de nem is mondtam senkinek mert olyan furcsa erzes volt de hogy a babo -e vagy sem, nem voltam benne biztos, viszont azota mar naponta mocorog :lol: :lol:

En eddig 5kg-nal tartok ha igy halad minden honap 1 kilo nem is bannam :roll:

Nalunk is lakscsere lesz de amig otthon voltunk a lakast amit kineztunk eladtak :( igy ma megyek ingatlanirodaba keresni valamit ...remeljuk osszejon mert az ido szalad :? Amugy otthon vettem a Brendonban sok szepseges dolgot a picurnak, meg kisagyat is pelenkazoval ...fele annyiba sem kerult mint itt igy felpakoltunk a kocsit a lenyeg hogy mi meg befertunk :) es ugy nez ki hogy a babakocsi is onnan lesz Hauck all in one 69000 Ft (250 euro) itt aluminiumbol a legolcsobb 3 reszes nincs kevesebbert mint 450 euro.


bbkrisz gratula es nagyon jo babavarast kivanok :!:

Bogi Cedis Eper gratula a kislanyhoz :!:

j az Aaron (itt igy irjak) nalunk is szoba jott.

Katinkababa nagyon jo pihit nektek :!:

Lovaszkata nektek is gratulalok a jo eredmenyekhez, bar tudtuk hogy minden ok :wink:

Titokbaba neked mit is irhatnek :D ...csak oszd meg velunk kisfiad szoveget nagyon halali mindig megnevettet engem is :lol:

Keszult rolam egy par kep otthon, amin a hasam eleg jol latszik a piros szemeimmel de azert felrakom Gmailre :lol:

Szep napot mindenkinek :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


Sziasztok!
Találtok olcsón kismamanadrágokat már őszre is.Farmer 5500 ft-ért.
Kismama-bandázs 1600 ft-ért.
www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Szép napot!

lasaguilas
Budapest XI. kerület
 
 


Nenu!
Fenn van már a pocifotó?Mindjárt meglesem!!!!Remélem jó volt itthon!Lakáscseréhez meg drukk!Biztos találtok vmi szupit!
Hu micsoda hihetetlen árak vannak kinn...akkor tényleg érdemes innen vinni dolgokat!

Henne!
Merre néztek házat?
Örülök h ilyen kis aktív a te babád is! :lol:

Árvalány!
Na akkor no para az AFP miatt!Egyáltalán a te véredet vizsgálták? :twisted:
A kilók miatt ne aggódj!Szerintem a 6 kiló se sok!Lehet h most hetekig nem is fogsz hízni! :wink:

annus11
 
 


Csak gyorsan makd később jövök!

Árvalány én a MÁV kórházban voltam kedden! A doktornőm nagyon jóba van vele és meg is mondta mikorra kérjem az időpontot hogy tuti ő legyen. Amúgy Bátorffy-nál is voltam még Csanival és őt is ajánlják!

Brúno... nekem is a kutyámat hívták így de imádtam! :lol: :lol:

Bei Gergő vagy Bálint... Dávidból ismerek nagyon hisztiset! :?

Nenu éljen a kisfiú! :)

Nevek ... nálunk ilyen Anna Hanna és most gyakori nevek szóba sem jöhetnek, túl gyakori az előnevünk! Most Ati előrukkolt egy egész jó névvel (Mármint számomra is elfogadható) Szabina. Varga Szabina Imola, vagy Varga Szabina Petra.
Na mindegy lesz itt még fejtörést, csak legyen időm megcsinálni a falvédőjét! Csaninak is varrtam anno és benne van a neve is! :D
Az új kis manónak is kell! ! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Sziasztok!


Eper: Gratula a kislányhoz!

Annus: jó nagyot nőtt az a poci! Nagyon szépséges.


Név választással mi is hadilábon állunk, mert a mi vezetéknevünk is gyakori, szóval, olyan név kellene, ami nem a 10 leggyakoribb névben van, és a Zsófia, ami nagyon tetszik, az tavaly az 5. volt, így még nagyon nyitott a kérdés.

Pocaklakó nálam úgy mocorog, hogy egyik nap alig érezhetően egy párszor mozdul, majd másnap majd kidönti az oldalamat, ja és inkább estefelé, és éjszaka.

Hüvelyfolyása van/volt valakinek közülünk?
Pár napja az eddig átlátszó folyásom besárgult, de nem több, és nincs égő vagy viszkető érzés, és szaga sincs, csak sárga lett. A dokim meg szabin van, tehát nem tudom még telón sem megkérdezni, illetve nem tudom mit szólna, ha ezzel zaklatnám, de olyan soká aug. 25.-én megyek hozzá, addig csak kellene választ kapnom a dologra, ha marad így.

Hízás: olyan írigy vagyok, arra aki ilyen 4-5 kilóknál jár, én nem tudom hogyan de minden héten fél kilót hízok, már 8.5 kilónál tartok, és attól félek a java még most fog jönni. Balázzsal összesen 16 kilót híztam, szerintem ez most több lesz.

:(

Kép
cedis
 
 


Sziasztok!

Nenu: Nagyon csinos pocid van. Gratulálok a kisfiúhoz! Van már neve a kis Mütymürüttynek?

Én még próbálok hozzászokni, hogy lány lesz és egyenlőre nincs kedvem nevet se választani.

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

zandra: a mi kutyusunkat is Brúnónak hívják, de ez nem jelent semmit. A másik kutyusom pedig Fióna, és volt már Vivien nevű is. Brúnó is azért kapta ezt a nevet, mert nekem tetszett, és nálunk a kutya is olyan mint a gyerek :)

eper: én meg pont úgy voltam az első gyereknél, hogy nagyon de nagyon kislányt szerettem volna, de aztán kukacos lett. Nem bántam meg mert utána gondolkodtunk és elhatároztuk, hogy akkor már a 2.iknak is fiúnak kell lenni és csak 3.nak jöhet a leányzó :) Szóval eddig terv szerint haladunk... Gyomorsavra én anno Renit szedtem, de mikor már túl sok volt a sav már nem használt...

Nevekkel mi is ott vagyunk, hogy szinte sehol.. találtunk két nevet ami mindkettőnknek teszik aztán majd lesz valahogy. Párom magyar nevet szeretne én meg valami mást. van olyan magyar név, hogy Görény....na mondom szép lenne, ha tanárnéni mondaná, hogy : -Te Görény gyere ki a táblához! pff... :D
Jelenleg Dávid és Ramón az ami a listán van, szóba került még a Szabolcs is, de nekem az annyira nem tetszik, mivel engem meg Szabinának hívnak.
A lényeg, hogy nehéz dolog ez a név választósdi. Annyi ehhez még, hogy ha lány lett volna akkor a Jázmin nevet kapja, nálam ez a legszebb lánynév jelenleg :)

Hja és ma megyek dokihoz, már alig várom mert már rég láttam ezt a kis izgő-mozgó pocakbabát. Remélem megkapom az AFP és integrált teszt eredményeimet is.

Hú mennyit írtam be is fogom és megyek a dolgomra :)

Szép napot mindenkinek!

tyche
 
 
 


Nagyon aranyosak vagytok! :D

Annus...nagyon szépen nől a pocakod!

Bei..egyértelműen Dávid! :D Nekem is nagyon tetszik, de felénk sok Dávid van. :roll: Mi még a Balázsnál tartunk egyenlőre.

Zandra...hűűű de nagy kerek a pocid! :shock: :D Brunó??Háát, kicsit én is kutyanévnek tartom de megszokás kérdése.De ugye nem haragszol?Az a fő hogy nektek tetszik! :D

Norbika megkapta a nagyágyat! :lol: Apjával szerelték össze!Közben végig dumáltunk neki hogy ez lesz Norbi ágya!De jóóó, de szééép! kiraktuk a szobájából a rácsoságyat mondtuk hogy az a tesójé lesz ha megszületik(nem hiszem hogy értette). :roll:
Hát Norbi baromi nehezen aludt el az új ágyában, pedig még a paplant se húztam át hohy az ő illata legyen rajta, ott volt a macija, a Nyunyija, de csak sírt le akart mászni!
A szobából kivittük a rácsoságyat, de még látható helyen van a mmásik szobában, csak azt meg festeni kéne így utban lesz, Fecó szét akarja csavarozni és eltenni.
De Norbi nem is igazán a rácsos ágyat akarta csak nem akart aludni, jött ki a nappaliba hozzánk.Kicsit még hagytuk játszani, de aztán már negyed 10 kor bevittük az ágyba, sírt, felállt le akart mászni!
Kicsit énekeltem neki, akkor megnyugodott, de néha-néha még felült, vissza kellett fektetni...azután kijöttem még nyöszörgött, végül elaludt! :D
Éjjel nem mászkált át!Néha felsírt, akkor férjem egyből ment nehogy megébredjen jobban és átjöjjön, de nem volt észnél, így visszaaludt hamar. De reggel persze korábban ébredt!
Ahol már nincs védőkorlát oda tettem nagypárnákat, le ne essen és az ágya elé tettünk puha paplant! :wink:
most délután meg egy szó nélkül ment aludni, felmászott az ágyra és szépen lefeküdt, meg is dícsértem!olyan ügyi nagyfiam van! :lol: :oops: :lol:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Cedis...nekem ha lányom lenne, akkor Zsófi lenne("a "nélkül) :D de a Luca is tök tetszik, de az december 13, ha jól tudom! :?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Jah, és egy 19 hetes pocis kép:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


hali!
nem kaptam fotót :(
de mutatom a babát kívülről :lol: Kép

viszont abszolúte megerősítést nyert, hogy "egyértelműen kisfiú" :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Bocs hogy megint eltüntem egy kicsit.

Megint bevéreztem szombaton éjjel.Aztán hajnalban bementünk a kórházba és megint bentfogtak.Már a frász kerülget mikor pisilnem kell.De most legalább rájöttünk az okokra.4 dokival.Van egy 1Ft-os méretű méhszájsebem mióta a Domit szültem,tudtam róla már rég óta de a régi dokim csak azt mondta hogy szülésnél ha elkezdek tágulni elég nagy az esély hogy ott viszont repedek majd.De ettől többet semmit.Hát most apával kicsit romantikáztunk és "megpiszkáltuk" a sebet.Már a vécére mentem mikor éreztem hogy gond van.
Bementünk,és bentfogtak.3 doki vizsgált meg.másnap uh.és ott kérdezte meg a doki hogy szerintem mi lehet a gond hogy már másodszor vagyok bent ez miadt.és őszintén elmondtam neki,hogy együtt voltunk apával és szerintünk ez nem tett jót.mikor elsőnek véreztem akkor szex sem volt.úgyhogy házaséletnek vége.
ma hazajöhettem és 3X1 magne b6.
Hát ez van.

De láttam hogy már majdnem minden baba leleplezte a titkát.
Mindenkinek gratulálok!
a neveknél még mi is hadilábon állunk.
a Domi már az eleje óta Zsófit akar.de én valami ujjabb nevet szeretnék.Apának tetszenek az olaszos nevek de elég keveset lehet anyakönyvezni.
Nálam még mindíg a Doroti vagy a Norina a nyerő.
De még meglátjuk.van 4 hónapunk.
Már lehet visszafele számolni!

hadedit82
 
 


-j-..akkor graula a kisfiúhoz! :D Te még mindíg olyan vékony vagy! :shock: :D De azért már látszik a poci, ez már nem a bablevestől gömbölyödik! :lol: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Edit...sajnálom, nagyon megijedhettél! :( Vigyázz magatokra, és pihengess!
Szerintem a magne B6 nem elég, igyál még magnézium pezsgőtablettát is mellé!!!Hidd el, én ezzel kapcsoltaban sokat tanultam az előző terhességemnél, ne félj a magnéziumot nem lehet túl adagolni, mert kipisiled ami nem kell! :wink:
Nyugodj meg, és pihi! :)

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lovaszkata: Nagyon tündéri és okos "nagyfiad"van. A Balázs szép név. A pocid pedig helyes.

j: alig van még pocid, bár az enyém sem egy óriás. Tettem fel képet a gmail-re.
Gratulálok a kisfiúhoz, most mindenkire irigykedek akinek fia lesz vagy van :? :?

Edit: Igaza van Katának! Amniocentézis után amikor nagyon görcsölt a hasam, megfigyeltem, hogy a Magnézium pezsgőtabletta tényleg jobb volt, mint a sima Mg tabletta.

Kép
eper74
 
 


lovaszkata kérek majd beszámolót a mai estéről is!
A kiságy ugyanott van mint a régi volt????
(Csak mert nekünk nem fog oda beférni... de a falvédőjét meg mindent átrak apa neki... de ettől félek kicsit)
HA igaz nekünk jövőhéten meglesz az ágy... de akkor már nem kínzom, mert pénteken majd ugyis nyaralni megyünk és majd utána próbáljuk!


tyche te nem szereted a neved??? Szabina.... nálunk mint írtam most ez a leginkább közös nevező!

Hadedit vigyázz magatokra! Sajnálom hogy megint aggódhattál! De lényeg hogy minden rendben!

Eper majd a következő kisfiú lesz. Mindegy az milyen nemű, ne legyél elkenődve!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Sziasztok !

Voltam tegnap uh-n és a méhszájat is megnézték. Szerencsére maradt 2000-es, tehát nem nyíltam ki.
A baba jól van, szépen ketyeg a szivecskéje, jók a méretei, cuki a combikája!
A méhlepény elhalt része(ami a haemathomás rész volt), viszont még eléri a mészszájat, tehát, no szex és pihizés és 3x2 magnezi citrizi, + 1 elevit.
A jó , hogy az elhalt rész éri el és nem az a rész, ahol a babó működik :lol:

Pihenjetek és élvezzétek a nyarat!

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Zandra! A vonalzót úgy kell,ahogy Annus leírta,annyi plusszal, hogy minden hozzászólásnál ha írsz ki kell pipálni alul a kis kockát az aláírás hozzáadása mellett. Akkor adja csak be a vonalzót. Amúgy ha apa ragaszkodik a Brúnóhoz,akkor hagyni kell neki is engedni. Attól még választhatsz te is neki másik nevet és akkor kettő lesz. de egyébként tényleg nektek kell ezt eldönteni. :wink:

Eper! Gratulálok a kislányhoz!!! :D Én csak reménykedni tudok még, hogy lányunk lesz,de azért fiúnak is ugyanúgy fogunk örülni. Hidd el nagyon sok örömötök lesz a leányzóban is. Sokkal apásabbak is,mint a fiúk és lehet úgy nevelni, hogy ne legyen hisztis plázacica...... :) Én pl: Tűzoltóskodtam, mielött terhes lettem. (rendesen vonultam a fiúkkal tűzesetekhez,vízszivattyúzáshoz, balesethez.) Hiányzik is .... :cry:

Nenu! Gratulálok a 100% kisfiúhoz!!! :) Nagyon helyes kismama vagy! Az én pocim is kb ekkora. :D

Cedis!
Folyásom nekem is van az eleje óta. Csak tisztasági betéttel vagyok el egész nap, mert annyi van. :( De nekem se viszket,se ég, ezért azt mondta a doki, hogy ez normális. Nekem is sárgás. Akkor kell szólni dokinak, ha viszket vagy ég is.

tyche
! Szorítok a mai vizsgálathoz!

Folytatom köv...................

Kép
bei
 
 


Reggelt!

Kicsit sűrűk a napok,főleg h egyedül voltam Izussal..tegnap megkapta az oltásokat,2-t is.De legközelebb 3at kérek neki,mert teljesen meg volt bolondulva este.3/4 9kor aludt el,pedig ő már 7kor rég alszik...Én is hulla vagyok,totál lefárasztott!De ma már jön az apja,és végre egy kis pihi is jut!Amúgy szurinál sírt,vagyis már előtte...de utána el is hallgatott! :wink:

Eper!
Hidd el h egy kisfiú és kislány közt az első időkben nincs is sok különbség!Annyi mindenen átmentél már eddig a terhesség alatt,én örülnék h egészséges és ez a legfontosabb!Fiad lehet még!Amúgy az ember tudja hogy 2 esélyes a dolog,vagy fia lesz vagy lánya :wink: Nekem most már a 2. kislány jön,és bár szeretnék fit,még se vagyok letörve.Tök jó lesz,majd egymáshoz nőnek és ha később jön a 3.és fiú,majd nagy segítség lesz nekem 2 pótanyuka :wink:


Edit!
Tényleg pihizz akkor,vigyázz magadra.De a lényeg h a babával minden rendben!A házaséletet majd bepótoljátok szülés után :lol:

Julcsi!
A te kisfiad hol rejtőzik????? :shock: Jól elbújt az tuti! :lol: Tök fura még mindig h ugyan akkora baba vana pocakokban elméletileg és ekkora a különbség 2 poci közt! :D

Kata!
Na tessék erről beszéltem!Itt aztán van pocak! :lol: Nagyon csini kismama vagy te is!
Én is várom a fejleményeket új ágy ügyben....Azt nézem h Norbi fél évvel idősebb Izánál.....Én is attól tartok h lemászik az elalvásnál,amúgy Iza jó alvó,a többi miatt nem aggódom.

Tyche!
Na mi volt a dokinál?Gyere a hírekkel!

Cedis!
De könnyen lement a plusz kiló?Mert azis számít!Van ai hip hop leadja a plusz 15 kilót!Ne aggódj emiatt!A gyerekek majd megoldják a fogyókúrát :wink:

Én most meglepődtem h milyen gyorsan találtunk nevet,bár Izánál sokat gondolkoztunk a neven és már kilőttünk egy csomót....Lényegében megint olyan lett ami soha nem volt a listánkon.Ami szóba jött még az Enikő,Mónika,Hajni pl.de végül egyik gyerek se kapta ezeket.

annus11
 
 


Zsani!
Örülök h jobb a helyzet!Akkor tartsd be az utasításokat!Minden rendben lesz,én tudom!
Pont hétfőn szült egy volt oszt társam Szolnokon! :wink:

Bei!
Iza egész hétvégén az unokaöcsém tűzoltó autójával játszott...volt hozzá kis sisak is,beültette a bábúkat a létrás kosárba stbstb. :lol: :lol: Mondjuk apósom tűzoltó volt,szóval lehet h örökölt vmit :lol: :lol:


Ja tegnap apummal beszéltem telón,és közölte h neki nem tetszik a Nikolett név :lol: De hozzátette h végül is nekünk kell ledönteni ezt :lol: Az Izabel se tetszett neki,de hát ez van :wink: majd megkérdem h neki milyen nevek tetszenének 8)

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus: Teljesen igazad van! A legfontosabb, hogy egészséges. A férjem nagyon boldog, hogy kislánya lesz, az anyósom repked örömében, mindig szeretett volna egy lányt, 4 fia van.
Neked tündéri a kis Izád, jó lesz neki egy lánytesó. Mi hárman vagyunk lányok és nagyon jó a kapcsolatunk, mindenben számíthatunk egymásra.

Zsanimanó: Örülök, hogy rendben vagytok! Vigyázz magadra!

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

Eper: gratula a kiscsajhoz, de leginkább azért, hogy mindan tökéletes és egészséges a baba! Megértem az érzéseid, és is a lányra voltam inkább berendezkedve :oops: lelkileg, de most már olyan jó kimondani, hogy kisfiam :lol:

Zsani: nagyon örölük, hogy mind ok veled :lol: pihi és optimizmus

Zandra: phú, nem kis pocid van :wink: de azért nagyon szép

Julcsi, Eper: megnéztem a fotókat, hát jól rejtegetitek a csöpségeket :wink: az elején még nekem is alig-alig látszott valami,de azért mostanra már le sem tagadhatom :lol: na jó nem is akarom, hétvégén teszek majd én is fel fotót
Ja és Julcsi akkor szerencsére passzol az Áron név :lol: még sem kell lányként fiú névvel élnie, :lol: gratula!

Nenu: neked is üdv a fiús mamik között, te is nagyon csini kismami vagy, kb én is itt járhatok méretben. Ja és sok erőt az új otthon kereséshez!

Kata: csini vagy, Norbika pedig tündéri az új ágyában :D kíváncsi vagyok milyen gyorsan szokja majd meg ?

Annus: hát igen kérem Te is szépen gömbölyödsz, nálam is ilyen szembetűnő a változás, majd megkérem apát, hogy csináljon ő is a hasonló képet! Egyébként aBalázs név nálam si szóbajött, de apa annyira nem lett lelkes tőle.

Bogi: szerintem a Szabina tök szép, van egy kollégnaőm akit mi csak Szabinkának hívunk, és imádjuk, szóval nekem mindkét változat, amit kitaláltatok teccik :lol:

Cedis: szerintem nincs ok aggodalomra, nekem hol sárgásabb kicsit, hol nem és a doki azt mondta ez így oK, ha égető, szúró vagy viszkető érzés van akkor kell jelentkezni a dokinál

Árvalány: gratula az AFP-hez

Edit: pihenj sokat, aztán apával csak óvatossan szeressétek egymást :oops: lesz még idő bepótolni!

tyche: mi volt az UH-n? kíváncsiak vagyunk ám :D

Bei: te mikor mész legközelebb? most már én is kíváncsi vagyok nagyon, hogy nálatok puncist vagy kukist rejt-e a pocak?

Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocsi. Hétvégére elutazunk Parádsasvár kastélyszálló kényeztető hétvégére, nászajándék kaptuk most kihasználjuk. Majd vasárnap, ha megjöttünk benézek és teszek fel fotókat is.

Puszi minden maminak, jó hétvégét!

H

cicóka
 
 


Sziasztok

Eper Mutymuruttynek meg nincs neve, remelem sikerul valsztani egyet mielott megszuletik , nem egyszeru :?
Lovaszkatanak lattam tetszik a Luca nev na szerintem sem rossz, de az a baj, hogy minden egyes otletemre paromnak van egy frappans negativ valasza.
Pl: Luca: persze aztan majd mindenki Lucazzonak becezi (Lu nelkul ferfi nemiszerv olaszul) :?
Matteo:velencei nyelvjarasban a martello(kalapacs)-t hivjak igy :?
Filippo( hugom ajanlotta) : szelentes sziciliaiul pont ez :?
Marco: Velenceben 1000000 Marco van mar :?

Szoval en probalkozom de nehez lesz azert is mert naluk az a szokas (bocs ha ezt mar irtam) hogy az elso fiu (a csaladjaban a parom) a fianak az apja nevet vagyis az apos nevet adja na hat ez Giuseppe = Jozsef lenne nekem semmi bajom a Jozsikkal de a kis picuromat nem fogom igy elnevezni :oops: Bar mar otthon is anyum, apum tesom mindig ezt kerdezik : hogy van a kis Pippo? :shock: :lol:

Este 9-re megyek UH-ra meglesni a picur szivet, remeljuk mind a 4 kamra ott lesz meg a szivcsucs (allitolag ez a lenyeg ma kiokositottak) :wink:

Tovabbi szep napot!

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


lovaszkata!
valóban nem a bablevestől gömbölyödöm... apája szerint a verebek horták össze :)

annus!
a babám kb 1 héttel kisebb, mint ami a tickeren van. azt a 12hetes uh méretei alapján csináltam... de a baba most akkora (19+5) amekkorának lennie kell... és ilyenkor az 1 hét még nagyon sokat számít ám!

a nevet meg majd megszokja a papa ;) nálink is volt megrökönyöés, amikor sógorom kijött a szülőszobáról, hogy Ajsa született...

ja, megvolt délben a szív-uh. minden rendben, nem romlott a prolapsusom... úgyhogy majd csak 2-3 év múlva akarnak a kardiológián látni :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


-j-..örülök hogy "jó szívű" vagy! :D
Zsani..neked is örülök hogy nem rövidült a méhnyakad! :D Pihengess!
nenu...na mi volt UH-on???Rendben van a kicsi szíve!Drukkoltam! :D

Képzeljétek kisfiam nagyon ügyesen hamar megszokta az ágyát!Ma is magától ment mikor fáradt lett,adtam neki cumit, és a maciját... és ki se jön utánnam :D , már fél órája alszik! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata!
jaj de jó!!!És este?Akkor is benn marad?
Mi is kinéztük végül hogy mi lesz Izának,apával osztottunk szoroztunk,és már most megvesszük az emeletes ágyat.Nem sok értelme van összerakni a kisebb ágyat,aztán ha tesó is kinövi a kiságyat akkor megint másik ágy...így legalább tud hol játszani is,szerintem imádni fogja!
A másik ágyat meg levisszük apumhoz,így ott s lesz ágy,mert az utazóágy tesónak kell majd :wink:

Julcsi!
Oké!Akkor 1 hét múlva megnézzük lesz e akkora pocid mint nekem :wink: :lol: :lol: :lol: Amúgy teljesen rendben mindkettőnk pocak mérete,leszámítva h én már most nehezebben mozgok :roll:

Nenu!
És én még azt hittem h nekünk nehéz nevet választani.....apukám amúgy József :lol: De nem adnám én se ezt a nevet a gyerkőcnek...nálunk ha fiú,akkor az apja nevét kapta volna,az uram nagyon szeretné,lebeszélni nem tudtam,így marad a Miklós ha egyszer lesz egy fiú is.Bár pont tegnap beszéltük hogy ha a 3.baba is lány,akkor fogalmunk nincs hogy találunk neki nevet...lehet elő vesszük a már kiszelektált neveket :lol:

annus11
 
 


Sziasztok

Szerencsere minden jo a kis szivecskevel, bar ahhoz, hogy a doki megnezze, hogy minden ok-e kimentem setalni mert a vilag minden
kincseert sem fordult meg, igy csak a hatat lattuk :roll:

Lovaszkata ugyes a nagy fiad :) tudja hogy eleg ha a kistesoval bajlodni kell :lol:

Annus valami nevet csak talalunk mi is :)

Pocaksimi mindenkinek :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


Nenu..örülök hogy minden oké! De jóóó! :D

Annus..igen, éjjel se jött át hozzánk Norbi, nagyon jó fej, mi??Már 2 éjjel egyedül aludt az új ágyban nyafogás nélkül. :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Nenu!
Na szupi!A lényeg h minden rendben!Az legyen a legkevesebb bajod h lusti a baba :wink: De jó lesz majd ha megtartja ezt a szokását idekinn is :lol:

Kata!
Na az jó!Végül is mire Izaátkerül már majdnem 1,5 éves lesz!majd Norbit fogom neki emlegetni mint példakép :lol:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?