Panndi!
Ez már tényleg nem szép tőled!
Nem elég, hogy csokos sütiket majszolsz ebéd után, hogy magadra szedj 10 dekát, de még van "képed" leírni, hogy te 2003-ban 20 éves voltál??? Attól még bírlak ám, hogy ennyi "előnyöd" van!
(a két szőke copfost már meg sem említem
)
Tesztek: nekem is van jópár....anno Kristófnál nem sokat csináltam, sajna már nem is őrzöm, de Marcitól, Matyi/Bencétől, s természetesen a köztük "elment" babótól is bőven van.....na meg negatívok is voltak bőven, bár én Marci elött negatívokat kétszer teszteltem, nem is volt itthon, s a rövid ciklusok miatt esélyem sem volt eljutni a gyógyszertárig
Telefonhoz nem tudok hozzászólni, illetve talán annyit, hogy nekem annyira nem jött be a Nokia...viszont valamiért viszolygok az érintőképernyősökért.....párom már berendelte a másik pont ugyanilyen Sharp-ot nekem a netről, mert amim most van azt imádom....bár még Vodafone-Mclaran-es, még anno az Alonso-Hamilton korszakból, de imádom!!!!
Danyuci!
Vigyázz magatokra!
Moti!
Gyanús vagy te nekem!!! Tesztet kérünk! de hogy este légy rosszul....ez fura....
Maryka!
Gyere bővebben! Kíváncsiak vagyunk!
Angie!
Köszi az érdeklődést, majd jönnek a képek, de még nem juttottam el odáig...nagyon lusti vagyok....most aludtam egyet Marcival, mosó-, szárítógéptöltés, mosogatógépkirámolás...s most kortyolgatom a koffeinmentes kávémat...jól esik, ennyire telik most, pedig nagyon sok dolgom lenne, s engem ez borzasztóan frusztrál (vagy flusztrál inkább
)
Azért nagyon remélem ám, hogy jövő hét csütörtöktől meg fogod erőszakoni magad
, s bekapcsolod az otthoni gépeteket, mert KELLESZ NEKÜNK!
Franci!
Még nem is gratuláltam Gergő ballagásához! Bocsi-bocsi
Nincs képed róla??? Jó fodrászolást! Nálunk is a hosszú haj dívik, mondjuk én nem is tudom magam röviddel elképzelni
AM!
Rebeka még kórházban? Meddig szokás otthon bent tartani őket??
Tesódnak van teje?? tudsz neki segíteni?? Ez tök fura lehet, bizti Neked is, hogy most már neki is van kisbabója
MOndjuk nem "járt jól", mert pont most semmit nem tudsz neki adni, s időd sem sok lesz Rebeka babázni, de ha közel laktok egymáshoz (bocsi, nem emlékszem), akkor majd együtt felnőnek!!!
Ha nem is testvér, de olyan jó lenne valaki, akivel így együtt babázhatnék......vagy mégsem
Lillanyuci!
Hogy/hol vagytok????
Kri!
Zsombi tényleg nagyon szépséges! Nekünk is van olyan IKEA-s játszószonyegünk, most nagyon szeretjük, mert van rajta autózási lehetősége.....a Dédis kép meg kimondottan megható!!!!!
Linus írt már nagyon régen
MI lehet vajon Tulipánnal?? Ha olvasol, jelentkezz!
MOst ennyire tellett, megyek Marcit ébreszteni, mert éjjel malmozunk, már több, mint két, úúúúúúúúúú lassan három órája alszik....
Ja, két szó rólunk, ma kaptam két db szurit, kicsit kellemetlen volt, de igazából semmi extra..remélem, hogy Babóm jól van, s neki is ugyanennyit "jelentet"..holnap még kettő......ez - ha eddig ide nem írtam volna, most egy kicsit kavarodás van bennem, bocsánat
- egy tüdőérlelő szuri, amit már Marcinál is kaptam, csak akkor hármat egyesével két-két hét különbséggel, most pedig négyet két nap alatt, egymás után kettesével.....
Ovi nagyon jó: már ma azért hisztizet (szó szerint ezerrel hisztizett), hogy vissza akart menni, már ha jól értettem, mert csak annyit mondogatott, hogy anya, vissza, nyisd ki!! (mármint a garázsajtót!...aztán az is lehet, hogy csak meg van zavarodva....
Ja, s már játszik a babákkal, mert mondja, hogy a "baba" elveszi az autót, kockát, amivel játszik...mondom melyik, erre ő, akinek virág van a fején
annyira jó fej
s még egy gyors sztori:
Tegnap fürdünk, mondjuk neki, hogy mutassa meg, hogy mit tanult Apától, hogy kell a bőrt a kukikáján felhúzni...közben húzogatja, de persze fordítva, azaz ráncigálja előre, s kérdezni, hogy "erre, erre??" mondjuk nem-nem, erre ő tovább kérdezni, hogy erre-erre?? s mutogat felfelé a plafonig
Olyan jól jött ki, ahogy felnézett a magasba....röhögtünk, hogy igazi pasi, egy kicsit túlértékeli a méreteit-haha
Na, tényleg megyek, dugulok, Puszi mindnekinek, akinek nem írtam név szerint annak külön is!