Új privát üzeneted érkezett!

timi

juj,de nagyon durva :cry: legalább az az egy baba megmaradt volna,nem lehet igaz...

nekem ma megvolt az afp levétel,kb 2 hét mire lesz eredmény,legalábbis a hepatitisnek,az afp előbb kész van.

lenojo

én is majd a uhban hiszek elöször,mert ezek a találgatások tévesnek bizonyulnak.de a kiscsajszihoz gratulálok :)

KépKép
bettike83

bettike: igen nagyon durva :( én is tök sajnálom!
Jó sokára lesz meg az afp. De a 18 hetes Uh-ig csak meg lesz nem, mert oda vinni kell, nekem azt mondta a dokim..

KépKép

KépKép
t.timi

monka: nagyon nagyon cukik a kképek! annyira szépen látszik a fejecskéje!

irbil: nagyon drukkolunk neked hogy mihamarabb hazakerüljetek és mostmár semmi ne árnyékolja a várandós heteket!!!

salsi: juj, de jo, sátorozás bográccal, érezd jol magad, itt máűr nagyon jo az idő amúgy!!

nyufó: ugye csak nagyon elfoglalt vagy?!?! bujj elő

timi: gáz nagyon ami a kollégáddal történt. nem is akarok belegondolni. viszont lehet hogy jól esne neki ha meglátogatnád. később még nehezebb lesz. hisz te babát fogsz várni akkor is, de ha érzi hogy mellette állsz akkor együtt fog veled örülni és nem irigykedni. persze ezt nem lehet előre megjósolni, de én igy érzem.

kis-csillag: nagyon jó a csenge-csongor párositás. vicces lesz a játszón, amikor hivod őket: csengi-csongi megyünk haza :D

krisztin a bilis képen szétnevettem magam, annyira cuki ahogy elfáradt ott az ücsörgésben :) a gerincsérv viszotn gáz, mit lehet kezdeni vele? semmit?
gratula az eredményhez, huu, ezek nagyon jó számok!!

lenojo: nagyon örülök az eredményeknek, és gratula a kislányhoz!!! a 30. hét még jo messze van, a 4D jó ötlet addigis.

msi: nehéz lehet most Balóval, sajnáálom hogy igy meg kell osztanod magad :(

most hirtelen ennyi jutott eszembe.
ma meg tegnap egész nap ugrabugrált a kis földlakóm. annyira vicces érzés :) Tegnap a párom is érezte :) Viszont most már én is tudom mi az a keméynedés. Kicsit ijesztőnek találom, de gondolom majd hozzászokom.

Nlzs, az a dudor tuti kemyénedés volt neked, csak a bőröd nagyon vékony lehet és azért dudorodott ki vagy vhogy igy tudom ezt elképzelni, mert tapintásra tök olyan volt mint a dudorod.

legyenmárhétfőőőő :)

Kép
spumilla

monka:gratulálok a tegnapi szép eredményekért!nagyon szép részletes leletet csináltak neked, gondolom magánorvosnál ugye?
nálam(persze nem magánben) a 12.héten megnézte van keze-lába, zárt a hasfala és megmérte a nyaki redőt..ennyi. szóval tök jó neked hogy ennyire bizti lehetsz hogy minden OK.

Timi:nagyon sajnálom a kolleganődet, amikor az ember túllépi a 12hetet, már nagyon beleéli magát és ráhangolódik az egész babavárásra. ezeket a dolgokat soha nem lehet feldolgozni..

én is folyamatosan hallom hogy mi történik a szülőszobán, nagyvetélések, megszakítások-darabolások. szörnyű így dolgozni...ezért is nem félek magátol a szüléstől, csak attól hogy végig minden rendben legyen és egészséges babóm szülessen.
Kérdezték a kollegák hogy fogok e kérni EDA-t ha szülők, én nagyon tiltakoztam, ha anyám is 4et tudott szülni féjdalomcsillapítók nélkül,akkor nekem is menni fog! de mondták hogy ne mondjak ilyet, nem tudhatom mennyire fáj..hát már csak elvből se lesz, jobban félek én attól hogy hátba szúrjanak,ezért is írtózok a császártól is.
hát tudok egyet és mást a természetes féjdalomcsillapítókról azokkal fogok is élni majd!

Salsifraga:jó utat és vigyél sok vastag ruhát, nehogy felfázzál!! juj én nem bírnám ezt a nomád életet, sátorozás...egy nap horgászsás a tónál bőven megteszi nekem, nem bírnék a szabadban aludni,fürdösni stb...

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Avrenim
Nagyon lelkiismeretes vagy, többet törődsz a kollégákkal, mint magaddal, csak nehogy baj legyen! Ezt nem bántásból mondom, én is mindig ilyen voltam. Biztos sok kolléganőd nem így gondolkodik mint te, sokan nem ilyenek és magasból tojnak a másikra. Szorítok, hogy minden renben legyen és bírjad szeptemberig.

Kis-csillag
Persze, hogy rendben lesz minden, nem is azért írtam! Azt én is hallottam, hogy a Zalaegereszegi PIC is nagyon jó.
Azért te se erőltesd meg magad, bár tudom pakolni muszály. Nem tud valaki segíteni? A Csenge és Csongor nagyon jó!

Salsifraga
Jó, és esőmentes sátorozást nektek!

Timi
Borzasztó ami a kolléganőddel történt! Tényleg nehéz lehet most neked is, hogy menj-e vagy ne látogatni. Szerintem azért beszélj vele mindenképp, akkor úgy is kiderül, hogy hogy érezné magát, ha találkoznátok.

Lenojo
Gratulálok a nunishoz! Nagyon jó, hogy ilyen szépen megmutogattak mindent a babán. Már én is nagyon iváncsi vagyok, hogy ki lakik a pocakomban! Az Afp-hez is gratula.

Msi
Irbil van kórházban, de azt én írtam, hogy pihizz. :) Apa nagyon rendes, hogy mosogat! Balót sajnálom, de az még rosszabb lenne szegénynek, ha nem lennél vele otthon.

Spumilla
Aranyos lehetett a kis ugri-bugri. Én még csak néha-néha érzem, mintha ő lenne.

Nyufó
Most mi keresünk téged!! Minden rendben van?

Ma még megpróbálok benézn. Sziasztok!

Kép
illda

timi

meglesz igen,nekem majdnem 20 hetesen kell menni,ugyhogy addig tuti megvan.23.-án talán.

sütöttem finom lángost :D enni nem ettem belőlle mert úgy elteltem a szagokkal..

KépKép
bettike83

spumilla

de jó neked h mozog a picur,picit irigy vagyok,én is úgy várom már :) meg a párom is,álandóan halgatozik :D

avrenim

n nem vagyok eda ellenes,de mint te,én is a szurástól félek inkább :shock: szoval ki tudja,azt sem tudom h itt van e ilyen lehetőség,de lehet épp nem is kell mert szépen halad minden,ebben bizok :)

KépKép
bettike83

Salsifraga Köszönöm:) az ugrálós se rossz :lol: szegény kicsit meg is sértődött a végére, hogy hagyjuk már békén aludni :lol: azért feküdt szerintem hasra :D neked nemsokára AFP, ugye? Érezd jól magad hétvégén:)
Rebeka Nagyon köszönöm :D hát igen, annyira jó lenne már magunkhoz ölelni őket :D
Krisz Köszönöm:) csodás lehet, hogy te már érzed a kis drágát :D megértem a szemüveg párásodást :wink:
Illda Nagyon köszönöm neked is :D
Kis-csillag Nagyon köszönöm a gratulát :wink: tényleg enni való ez a pici :D arra én is kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek a babók nemei :wink: csak te meg vigyázz magadra kérlek, nehogy megerőltesd magad :( A Csenge és Csongor nekem bejön :wink:
Timi köszönöm a gratulát :D bizony, kukacnak néz ki :lol: lehet neked kislány és ezért nem látszik még annyira, de lassan annak is eljön az ideje :D meg nekem se mondták 100%-ra, csak a doki is és mi is azt láttunk :lol: viszont a barátnőd története nagyon megsiratott :cry: miért történik az emberrel ekkora fájdalom? megértem, hogy nem tudod mit tegyél, én is bizonytalan lennék, de végül is azt hiszem bemennék hozzá :roll: nagyon sajnálom :( te meg ne hajszold túl magad kérlek :roll:
Lenojo gratulálok a szép eredményekhez :D :D :D és a pici lánykához is :D :D :D :D a 4D jó ötlet a kettő között :D még egyszer nagy-nagy gratula :D
Msi ezek a picik mindig megrígatnak minket :lol: de hát ..... :D nemsokára te is mész kukkolni :D már tuti szép nagyon a babókák :D
Spumilla nagyon köszönjük :wink: és látom hétfőn már UH :D nagyon szuper :wink: uh, már a 18 hetes...azta :shock: :D
Avrenim köszönöm szépen :D illetve köszönjük :D én az Istenhegyin voltam, ott kb 20 perc UH volt meg vérvétel eredményekkel. De igen, azért annyira örülök, hogy végre már ilyen részletességgel láthattam őt, annyira megnyugtat :D én sztem nem bírnám a te munkádat, tényleg szörnyű lehet ilyenekkel szembesülni mindig :( hatalmas erőd van :!:
Bettike a lángos jöhetne nekem is :lol:

Vicces voltam tegnap: szerintem már karcosra nézegettem az UH DVD-t :lol: :lol: :lol: apa már rám szólt, hogy kéne aludni menni :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Nyufó ugorj be hozzánk egy kicsit, kezdünk aggódni :!:

Kép
monka1

monka

nem baj az,ez új dolog és muszáj volt minden ki porcikáját megfigyelni :)

KépKép
bettike83

Aranyosak vagytok, hogy mindenki reagált a kolleganőm történtére.
Most fogok átmenni hozzá, mégis úgy döntöttem, remélem nem lesz baj.

bettike: ma mi is lángost eszünk :) apa csinálja meg délután ha haza értünk :P :P

KépKép

KépKép
t.timi

timi
sajnálom a kolleganődet, borzasztó lehet neki most...menny át szerintem és kiderül hogy képes-e elviselni "téged" terhesen vagy kicsit békén kell hagynod most....nekem barátnőmnek nem sikerült a lombikja mire én benyögtem hogy spontán ikrek azóta nem beszél nagyon velem:((( nem hibáztatom 4 éve küzdenek babáért mi meg a második garnitúrát hozzuk össze...

KépKép

KépKép
msi22

ááááááááááááááá a gyerekem szivat nem akar elaludni az ágyba kimászkál!!!!!!!!!! az ég kék a fű zöld...nem vagyok ideges....hogy csináljam???

ááááááááááááááááááááááá

nyugalom!!!!!!

KépKép

KépKép
msi22

T.Timi, nagyon sajnálom a barátnődet, bár mindenki más, de szerintem ilyenkor minden törödés kell, valószínű Te éreznéd kellemetlenül magad, ha meglátogatnád, de neki (mondom ez az én priv. véleményem) pár szó és hogy mellette állsz jól eshet, nem a Te babád kellett volna neki, csak a sajátja. Szerintem látogasd meg. Neked gratulálok az új dokihoz, örülök, hogy sikerült.

Minden uh-nak örülök, a lányokat még mindig nagyon irigylem Tőletek! :oops: :oops: :oops:

Lenojo nekem 1 lett az AFP- mégis fiú, kivétel erősíti a szabályt, de miért pont én!?

Spumilla, nem tudom én sem mi a dudor és eddig még senki, mi ez, túl keményre fújt labdához tudom hasonlítani, de ahogy ti mondjátok a keményedést nem görcs szerű és nem 1-2 percig tart ismétlődően, hanem folyamatos. Most már szedem a magnézium citrátot 3szor 1-et, meg a vasat 2szer 1-et, hátha segít.

Ti nem tapasztaltok, felfújódást én most már szinte minden estére majd szétszakadok, már nem segít a szódabikarbóna sem, nagyon rossz érzés?

Mindenkinek vidámságot, jó közérzetet kívánok!

Kép
nlzs

timi

jól teszed,menj is be hozzá,pont ilyenkor kell a támogatás.olyan finom lett a lángos,de inkább kifele akart költözni mint befelé a pociba :shock: hát kész vagyok,merőban megváltozott az izlésem.az olajos ,zsiros dolgok alapban nem mennek,csak az illatától kibukok.

nlzs

a felfujodás nálam is extra méreteket ölt manapság,ha lefekszem tök puha a hasam,ha felálok akkor meg kökemény.ez már a baboca lehet.

KépKép
bettike83

Nem tudtam meglátogatni, mert most csinálják neki, és nem volt a szobában. Azt mondta a nővér ma már ne menjek, mert úgyis kába lesz, majd holnap megyek át. :(

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Tökre le vagyok hangolódva, reggel védőnőnél voltam és kiakadt, hogy mennyit híztam. Azt javasolta, tartsak cukros diétát. Egyáltalán nem vagyok kövér :( A 17 hét alatt 7 kilót híztam, bár valamennyire be is vagyok vizesedve. Most az ő mázsáján 65 kiló vagyok. Persze nem kevés, meg 1-2 kilót is elég lett volna hízni, de így sikerült :(

Kép
krisz0923

timi

akkor kicsit később,de biztos örülni fog neked.

KépKép
bettike83

nlzs: én este olyan vagyok, mint egy luftballon (szeleppel) :D
borzalmas

Kép
spumilla

timi

akkor kicsit később,de biztos örülni fog neked.

KépKép
bettike83

Sziasztok lányok!
Elég sokminden történt velem az utóbbi idöben. pl. a múlt héten, barnázgattam kicsit, és mostanában eléggé fáj a hasam is. Ma voltam orvosnál, mindent rendben talált, láttam a babát uh-n. :) Olyan aranyos volt, mozgott keze-lába, 6mm hosszú. :) Viszont elküldött ismét Bécsbe most genetikai uh-ra, mert a nyakiredö 2,5mm, és azt mondta, h. ez a felsö határ. Szóval hétfön megyek és egyáltalán nem bánom, mert a nagyobb ill. részletesebb gépen legalább jobban látom a babát. :D Nem izgulok a nyaki redö miatt sem, hiszen TUDOM, h. minden rendben lesz.

Monka:
gratulálok a szép eredményedhez, gyönyörü kisbabádhoz! Egyébként vicces, mert neked nagyobb a babád, és nem vagy még 13 hetes, nekem meg a 6 mm-re 13 hetet állapított meg a nögyógyász. Na kíváncsi vagyok, hétfön mennyi idösnek mondanak majd a gen.uh-n.

T.timi:
nagyon sajnálom a barátnödet! :cry: Szörnyü dolog, remélem sikerül talpra állnia, és próbálkoznak még babával. Mindig van esély! Ezt az unokatesvéreméknél láttam, ahol genetikai probléma miatt 4 terhesség lett megszakítva, + elhunyt egy kisgyerekük, és mindezek után sem adták fel! Most már van egy 4 éves egészséges kisányuk! :)

Bettike:
lángos....hmm, nyami. Jó ötletet adtál! Köszi! :D

Spumilla:
irigyellek, hogy érzed már a pici mozgását! Alig várom, h. megtapasztaljam én is!

Lenojo:
Gratulálok az eredményeidhez és a kislányhoz is! Ugye kislányt szerettetek volna?

Msi:
szerintem annyit pihenj, amennyit csak bírsz! Esetleg társasjátékozhatnál Balóval, lekötné egy darabig. A "mozgalmasabb" játokakat pedig apa nem tudná átvenni? (Csak egy ötlelt)

Kis-csillag:
Beállok a sorba, nekem is tetszenek a nevek! Szval tuti jól választottátok ki, hiszen mindenkinek bejönnek! :lol:

Krisztin:
jók a képeid! :D Szép családod van!

Avrenim:
az 1. szülésemnél sem kértem és most sem fogok epidurált kérni. Jómagam a kockázatától tartok. Emlékszem azt mondogattam magamnak, hogy a 9 hónaphoz képest, az a pár óra szülést már csak ki fogom birni és máris a karjaimban tarthatom a babát. :D :)

Kép
zsuzs35

nagyon felháborodtam.most volt a hiradóban hogy egy francia nő 10 kisbabát ásott el 1975óta,persze a sajátját.védekezni nem tudott,ki hordta a 10 gyereket,megszülte és elásta élve.fel kéne akasztani,rohadjon meg az ilyen :!: nem igaz h nem tudott volna védekezni,vagy ehhez nem értettek,csak megcsinálni,aztán meg nem kellett és megölni őket,á el sem hiszem hogy ilyen van a mai világban.

KépKép
bettike83

zsuzs35
hát apa hazaért utána viszi is a jáccóra, segít ő csak addig necces míg hazajön...hát társast még nem próbáltam mert úgy gondoltam egy 2 évest még nem nagyon köt le...de körbenézek majd....

KépKép

KépKép
msi22

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:29-kor.
szonce82

Szia Szonce jó, hogy előkerültél!!

Nah én is nagyon kiváncsi leszek a kombinált sms-re vagy mindenért nekem kell utánajárnom majd..

EDA annak jó aki régen sportolt sokat, és így izmosabb lehet mindenhol az átlagnál, nehezebben tágulhat- itt nagyon jót tehet az EDA. De ezt egy sima hüvelyi vizsgálatnál lehet érezni a szakembernek hogy úgymond "rigid" a méhszáj, nagyon kemény és így elnyúlhat a tágulás.

Én védve vagyok ettől, mert életemben nem sportoltam sokat, főleg nem versenyszerűen. Sőt viszerekre is hajlamos vagyok ami azt jelenti elég lazák a kötöszövetek, remélhetőleg jól fog menni a tágulás majd, de azért jó fájások is kellenek majd....
bizti lesz jó fájás is, hiszen minden mensinél olyan erős volt, hogy nem győztem wc-re járni hasmenésem is volt mellette, minden bajom volt, szóval a méhem azért edzett lesz-/ez a fájásgyengeség kialakulásánál lehet fontos/ sok mai nő azért nem tud megszülni, mert fájásgyenge, hiába stimulálják mindennel a méhizomzatot, nem elég ahoz hogy megszüljön...ez a mai kornak a betegsége..

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Spumilla luftballon szeleppel :lol: :lol: :lol: annyira ismerős....olyan gáz :lol: :lol: :lol:
Köszönöm Szonce :D :wink:
Húúú Bettike óriási szerencséje van az ilyen nőnek, hogy nincs a közelemben....most nagyon csúnya dolgok jutottak róla eszembe, hogy mit tennék vele (de nem írom le, mert kitiltanak) :evil: :evil: :evil: fúúúúúúúúú, hogy lehet valaki ennyire .....(fütty) Más megoldás is lett volna gondolom :evil: :evil: :evil: :evil:
Zsuzs örülök, hogy itt vagy és már jobban vagy :) és nagyon jól látod, nem lesz semmi baj, minden rendben lesz a picivel :wink: hát a méret érdekes, mert nekem pontosan stimmel az internetes táblázatokkal együtt is. De neked mennyi volt pontosan a méret?

Kép
monka1

Timi: annyira sajnálom a kolléganődet :( Kemény csapás volt ez az élettől, kívánok neki minél hamarabb felépülést lelkileg :(
A látogatásod miatt szerintem se félj, hogy rossz érzést keltessz benne.
Nálunk ezért volt necces, ha mesterségesen kell beavatkozni a 3. babánál, mert félő volt, hogy lavinaként elveszítjük a többit is :(

Lenojo: gratzlálok a jó AFP-hez és a kis puncishoz :D:D
Ez a hosszú UH kihagyás annyira rossz, de jó hogy bekuksiztok egy 4D-vel közben majd :D

Msi: ma nekem is fájogatott a pocim, úgyhogy ma alkalom nyílt ismét egy kis magneB6-ra, de szerencsére jól levitte, de vele a munkakedvem is :lol: olyan lustaság van ma rajtam, pedig annyi dolgom lenne :( De álmos vagyok, és jön a front is :)
De a barátnőd mondhatom szép :evil: novemberben amikor megtudtam, hogy a barátnőmnek összejött a lombik, nekem meg nem, én is kicsit le voltam lombozódva, de aztán szinte végig tartottam benne a lelket :D
És rendben megszülettek az ikrek a 35. héten :D

Spumi: "Csengi-Csongi megyünk haza" írásodon nagyot kacagtam :lol: :lol: Ebbe bele sem gondoltam :lol:

Illda: sajnos nem tudnak segíteni, egyik barátnőmnek a héten nincs kocsija és vidéki, a másik meg szintén költözik, ide a mi albinkba :lol: Ráadásul neki ott az 5 hós picije is.. Meg ha én "pakolok" akkor tudom mi hova kerül :lol: így a kipakolás is könnyebb lesz :)

Bettike: lángos.. hmm.. gyilkosság az ízlelőbimbóimnak :D :lol: imádom :) De itt már nem állok neki :( Majd legfeljebb vasárnap :lol: az új helyen :)
Francia nő: basszus, ez überdurva!!!! :evil: bitófát érdemelne!!!
Vagy inkább pallost a nyakára!

Monka: drága vagy, köszönöm, magamra vigyázok, inkább tojok a pakolásra :lol: ma még egy szalmaszálat sem tettem keresztbe :lol: Mondjuk a 7.-en a szalma jelenléte vicces is lenne :lol:
Az UH visszanézés ismerős :wink: 2007-ben én is ugyanezt csináltam, és ha szeptemberben mi is megyünk, hasonló sors vár majd a mienkre is :lol:

Krisz: kövér szerintem sem vagy, mindenki más-más súlyt szed fel terhessége alatt. Én ezelőtt kb. 20at tuti, most még talán csak 5nél tartok egyelőre.. Ne keseredj el annyira azért :) Lényeg, hogy a babád és te is jól érezzétek magatokat :wink:

Zsuzs: de jó látni :) A barnát sajnálom :( mondták mitől van? UH-hoz gratula! Vigyázz magatokra!

Szonce: örülök, hogy látlak :)! Az unokatesódékról megvolna a véleményem :( nem szeretem a rokonságon belüli haragot :(

Avrenim: egy speckó kérdés, de szellős az agyam, lehet már kérdeztem :lol: Szerinted ha én azt szeretném, hogy altatásban legyen a császár, akkor megcsinálják? A korábbi császár elég rossz hatással van rám még mindig :( Ha nem lenne muszáj, nem akarom ismét, a hátbaszúrás sem volt jó, meg úgy az egész :( Barátnőm aki spontán szülte az ikreket, panaszkodott, hogy csak 1 pillanatra láthatta a babáit, mert vitték őket rögtön a korára..
Olvasgattam már róla, tudom, az altatószer kihat a babákra is, de Te mégis csak bennfentes vagy és több esettel találkozol :wink:

Nyufó :?:

Most megyek bementem az erkélyről a száraz ruháim, mert kezd megérkezni a front, már dübörög az ég is, 5-re megyek fogorvoshoz, remélem akkor is szakadni fog majd az eső :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

persze,tegye a kórház lépcsőjére és 10 család boldog lett volna velük ha örökbe fogadhatják.

KépKép
bettike83

nekem sem kellett több ma, hogy végigbőgjem ezt:
http://lenardorsi.hu/lizi-szuletese-kepekben-elmeselve/

Kép
spumilla

ma kicsit érzelgősek vagyunk lányok :) de ez a mi állapotunkban természetes :)

KépKép
bettike83

Köszönöm lányok a kedves fogadtatást! :)

Monka:
hát végre kideritettem melyik uh rövidités mit jelent. Nem ugyanazok, mint nálatok. Szóval a bébi hossza pontosan 59,8mm, és ez alapján 12+5 hetes vagyok, tehát azért még nem 13 hetes. :lol: A szülés várható idöpontja pedig febr. 5-re módosult. Viszont mielött még megkérném Nyufot az új idöpontok bejegyzésére megvárom a hétföt. :roll:
Apropó Nyufo! Mi van vele? Vki tud róla vmit? Remélem jól van!

Kis-csillag:
hát a túl hosszú autoút volt a ludas, legalábbis a doki szerint. Megvizsgált, de minden ok, tehát gondolom igaza van. Ja, és többet kell pihenni, na ez nehezebb lesz, mert sok a munka és apa már így is túlterhelt. :cry:

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

t.timi,
nagyon szomorú, ami a kolléganőddel történt. :( Sajnos, ilyen "élményben" nekem is volt részem a terhesség alatt, ráadásul nagyon élesben. Egy barátnőm (az egyik legjobb) előttem egy héttel újságolta, hogy pozitív a tesztje (nekik is második baba, az elsőt kb. egy időben szültük, sokat összejárunk). Erre egy hét után én is hívtam, hogy az enyém is... :) Hihetetlen volt, ő mennyire pozitívan állt az egészhez, én meg már az elejétől elég para voltam, hiszen csoda volt, hogy létrejött a terhesség. Aztán neki a 10. hét táján elhalt... azóta én nagyon szörnyen érzem magam vele szemben. Nehéz a helyzet. :(

krisz0923,
az én dokim messze földön híres arról, mennyire rögeszméje a diéta terhesség alatt. Ennek ellenére én az elsőnél kb. 14-16 kilót szedtem fel. Végig jó és egyenletes volt a gyarapodásom, de az utolsó pár hétben egyszerűen csak jött fel... most csontra ugyanúgy hízok, tehát sanszos hogy a vége is ennyi lesz.

Írtátok többen a felfújódást, nálam is minden este lufi szindróma van. Igaz, nálam lehet hogy ez az epe/nem epe téma is közrejátszik.

zsuzs35,
neked a legjobbakat kívánom az újabb vizsgálathoz. Annyira szeretem/irigylem, ha vki így gondolkozik, mint te, hogy nem lesz semmi baj! (Nekem is így kéne, de én sajna totál béna vagyok ehhez.) Miért Bécsbe kell menned? (Lehet, csak lemaradtam vmiről, amit írtál.)
Amit az unokatesódról írtál, megfordult velem a szoba. Ehhez képest a mi lombikos kálváriánk is eltörpül, pedig én senkinek egy napot sem kívánnék abból az érzésből, hogy esetleg nem lesz gyereke.

bettike83,
én anno a lombik miatt rengeteg örökbefogadó ill. gyerekre váró párt megismertem. Akkoriban (de most is) ezek az esetek mindig mélyen felháborítottak, mert tudtam, hogy milyen sokan örülnének annak a kioltott életnek.

EDA-ról is beszéltetek. Nekem nagyon elhúzúdó, 33 órás vajúdásom volt, iszonyúan megszenvedtem, mégsem kérnék a második szüléshez sem edát, legalábbis előre tuti nem számolnék vele. Anno a kisfiamnál ajánlották, de mikor mondták hogy ennek következtében elhúzódhat a kitolás és sokáig lehet a baba a szülőcsatornában, inkább nem kértem.

Rólunk.
Reggel voltunk genetikai uh-n. Közben felvettük az afp leletet is. Hát most vagyok bajban. Minden rendben persze, szerencsére. Az apf értéke 1, állítólag ez tökéletes. Az uh-n is nagyon rendes volt a Hajdú doktornő, tüzetesen megnézte a bébit, és mindent rendben talált.
Viszont megértette, hogy az orvosom is abszolút ezt a vonalat erőlteti (mármint az amniót). (Ismeri is a dokim, tudja, miért ilyen.) És hogy ilyen esetben milyen rossz bizonytalankodni, hogy hallgassak-e rá, vagy ne, illetve hogy én magam is szívesen meggyőződnék a biztosról, de hogy nem kockázatmentes a beavatkozás, ezért félek. És persze azt is őszintén elmondta, hogy amit az uh-n láthat, azok "csak" gyanújelek, tehát egy negatív uh még nem garantálja az egészséges babát.
Áh, nem tudom, hogy fogunk dönteni. Totál ideg vagyok már ettől. Ilyenkor szeretnék lazább és könnyedebb lenni, hogy tudjak dönteni.
Most már végérvényes a hír, miszerint még egy kisfiunk lesz. :) Kezdhetek neveken gondolkodni. :) A doktornő szerint: "ebből már biztos nem lesz lány". És én is tutira láttam a kukacot és a zacsikat. :)
Hazafelé elbőgtem magam, mert egy annyira jó 4D képet sikerült a pofijáról készíteni, hogy csak na! Pedig alapban nem vagyok oda az ilyen képekért, kicsit inkább ijesztőnek szoktam találni őket, de ezen ez a csöpp baba igenis szép!!! Nagyon féltem. Mindentől.

Epebajról nem derült ki semmi a vérvételből, nincs gyulladás, a doktornő szegény csak széttárni tudta a karját. Szóval nem tudom, mi lesz így velem. Ma mikor az uh készült, még a méhem teteje magasságában is nyomásérzékeny volt a hasam.

balimamika

Kép
balimamika

Balimamika:
Gratulálok a kisfiadhoz! :D
Hát az én dokim is hajaz a magzatvíz vizsgálatra, mindig rá akar beszélni, de én csakis kizárólag akkor csináltatom meg, ha ténylegesen indokolt. Ezt megmondtam a dokinak is. Nem magától a vizsgálattol félek, hanem a kockázatától, azért ez komoly beavatkozás!

Tudjátok nem hagyom magam beparáztatni olyan vizsgálatoktól, amik nem pontos diagnózist adnak, csak vmi statisztikai arány értéket. Sokat olvastam erröl, mert sokat gondolkodtam, hogy megcsináltassam-e öket. Itt ezek a plussz vizsgálatok komoly pénzbe kerülnek, és nem kötelezöek. (Viszont ha a dokim beutal, akkor kénytelen vagyok elmenni vizsgálatra, kül nem kapok késöbb pénzt.)
Szóval sok téves eredmény is születik a fentiek miatt. A vége pedig hetekig tartó para, stressz, és magzatviz vizsgálat. Egyébként megbeszéltük apával, h. megtartjuk a beteg babát is (ha életképes), innentöl fogva pedig mindegy mi az eredmény.

Kép
zsuzs35

balimami

akkor még egy kukis lesz:D

én nem tudom h mit csinálnék a helyedben,de ha azt mondják nincs baj akkor miért kockáztassa az ember a baba életét,mert megvan az esély a bajra. :

KépKép
bettike83

Zsuzs: nem tudom, Bécsbe mennyi idő alatt fogsz majd odaérni, de ha hosszú, akkor pihenj meg többször, és vigyázz magatokra :)
Kedves párod miért terhel le ennyire? :( Ezek a férfiak.. :twisted:

Balimamika: sajnálom a barátnődet, az élet sokszor annyira igazságtalan :( :cry:, az amnió eldöntése sem lehet egyszerű :(
A tutifütyihez viszont gratulálok! :D Nekem meg lánynevekből van csak 2, fiúból meg 5-6 :lol: Epebajhoz kitartást! Ismerős, nekem is voltak vele gondjaim, mióta terhes vagyok még szerencsére nem.. :roll:

Ha nekem annyira rossz lenne az AFP, hogy javasolnák az amniót, hát én is elég nagy dilemmában lennék az tuti :(

Voltam fogorvosnál, ez a pecsét is letudva, de sajnos lesz egy két fogacska, amin dolgozni kell. Ma pl. egy tavaly betett tömést kicserélt mert kilazult :shock: el vagyok ájulva, hogy csak eddig bírta :shock: Pedig az édességek nem szerepelnek sokszor az étrendemben.. 5-re mentem, 5:10-kor megkaptam a szurit és még mindig zsibbad baszki még a fülem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jól bezsibbadtam, asszem :lol: Csak a pocinak nem tetszett, mert azért a fogorvosi szék nem tartozik a kedvenc helyeim közé, és rendesen feszült voltam, szegénykéimet úgy sajnáltam :(

Kép
kis-csillag
Tököl

kis-csillag:
szerencsére nincs messze Bécs. A múlt héten otthon voltunk anyunál, ami ide 350 km. A meleg és a forgalom miatt este indultunk, persze egész napos melo után. Hajnalra értünk oda, és nagyon kész voltam.
Apa munkamániás, képes a napi 24 órából 20-at ledolgozni. Nekem inkább az a bajom, h. már jó ideje éjjel nem tudok jól aludni. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. :roll:
Viszont ha nem alszom ki magam, akkor nappal olyan vagyok, mint a mosott sz*r. :x
Ügyes vagy, hogy letudtad a fogorvost!

Kép
zsuzs35

kis-csillag:
szerencsére nincs messze Bécs. A múlt héten otthon voltunk anyunál, ami ide 350 km. A meleg és a forgalom miatt este indultunk, persze egész napos melo után. Hajnalra értünk oda, és nagyon kész voltam.
Apa munkamániás, képes a napi 24 órából 20-at ledolgozni. Nekem inkább az a bajom, h. már jó ideje éjjel nem tudok jól aludni. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. :roll:
Viszont ha nem alszom ki magam, akkor nappal olyan vagyok, mint a mosott sz*r. :x
Ügyes vagy, hogy letudtad a fogorvost!

Kép
zsuzs35

upsz, bocsi, nem tudom miért jelent meg 2* is :shock:

Kép
zsuzs35

én azt hittem ez a fogorvosos dolog nem kötelező,nem akartam elmenni,utálom :? de ha kell akkor megyek,ha kell a pecsét a kiskönyvbe.

zsuzsi

jó h nem hagyod magad,igy is kelle ezt,de nem lehet baj.

KépKép
bettike83

Lányok, ha jól tudom a Nyufóék ma mentek a Zöld Piramishoz, nem hiszem hogy tudna jelenkezni, a vizelet eredménye elég rossz lett most próbál még beutalót kapni egy másikra, hogy tutibbat tudjon, aztán a jövő hete már elég szoros lesz, pénteken megy 4D-re aztán már utaznak is vissza, gyorsan eltelt az idő.

Spumilla, szivesen látnék már képet a lufidról, de nem nagyon publikálod a pocid vagy még mindig nincs?

Avrenim, nekem az integráltot hétfőn levették és csütörtökön már jött az sms az eredmény kódjával. Hogy vagy mostanában, urad talált már melót?

Monka, nagyon alapos az orvosod, jó érzés lehet, örülök nektek.

Balimamika, gratula a kiskölökhöz :D :lol: , jó már a 4D-s kép, nekem a doki mindig azt mondja inkább a 22 hét után érdemes érte fizetni, pedig korábban én is úgy gondoltam agenetikain majd kérek 4D-t, de azt mondta azt mindenképp 2D-ben csinálják, mert amiket vizsgálnak az abban látható jól. Én is még mindig gondolkodom az amnión, vagy hogy megnézetem magam még egy genetikussal uh-n.

Zsuzs, én úgy tudoma nyakiredő plafonja 3 mm, de úgyis tök jó az optimizmusod, biztos minden rendben lesz. Jó utat Bécsbe.

Kis-Csillag, mik a neveid, főleg a fiúk, mert én nem találok semilyen jó fiúnevet(persze lány nevem van sok,de már az nem kell sajna) adjatok tippeket, nagyon szerencsés vagy hogy fiú és lány lesznek a bébik.

Krisz, milyen magas vagy a 65 kg-hoz?, nekem annyi volt a kiinduló, mostanában mértem már 70-et is, 1 hete a védőnő is annyit mért, de tegnap meg 68 volt, minden nap más, biztos a visszatartott víz az oka, pedig nagyon figyelek mikor mennyit eszem, szerintem ez alkati kérdés ki mennyit hízik, én pl a szoptatásnál híztam többet, a barátnőm meg már elfogy alatta, az nekem is jó volna.

Kép
nlzs

Halljátok egy két napi termés mit kettő egy:) De jó hogy ilyen pörgés van!
Sajnálom a rossz híreket, akinek javulhat javulni is fog. A dicsérteket lakásügyileg és bilis hölgy ügyileg köszi:) Vannak még ilyenek majd ha találok akkor pakolok fel
a lakást mi találtuk így ki valahol láttam, hogy
egyszerű falszín ilyen extra tapétával feldobva hát nekem még a mai napig is tetszik, örülök hogy itt is.
Nem tudom ti hogyan vagytok vele de a mai frontot én nagyon neccesen viseltem már magnézium pezsgőt ittam meg sedatif-ot is szedtem, mert tiszta ideg beteg voltam. Mostanra talán átment, de nem volt egyszerű.
Krisz
7 kiló az még nem a világ. Az egyik csaj azt mondta, hogy 50 kilót szedett fel. Na jó az szörnyű de a tiéd nem.
zsuzs
sztahanovista a géped és duplázott. Hát Bécset azért nem irigylem mi Egernél mentünk 300 at gyerekekkel hát a végén már feszelegtem rendesen:)
NYUFÓ?????
csak egy szócska semmi baj csak happyyyy van.
Alakulnak ám a nemek és a nevek is.
A Csongor és Csenge ... Hát naaagyon jó választás!!!!!
spumilla
a videó hát tuti! akinek ilyen karácsonya lesz... na jó lesz az új évben is... de addig még élvezzük az itt fáj ott fáj ide kell menni oda kell menni csak senkivel ne legyen nagy baj de minek is lenne.
Na jóccakát mindenkinek

KépKép
Kép
krisztin76

Avranim
én is nagyon féltem attól hogy hogy nagyon fog fájni a szülés és kell EDA, nekem koraszülöttségemből kifolyólag az alsó csigolyáim nem fejlődtek ki rendesen és nagyon paráztam hogy oda akarnak egy bazi nagy tűt szúrni, most ha sikerül ráv venni a dokit a természetes szülésre azért számítok rá…de azt mondják ikrekkel csak a kitolási szakasz ami hosszabb a tágulás nem…amúgy én nagyon távol állok a sportolástól :D szóval laza vagyok mint a rigalánc :D

illda
hopsz, keverem a neveket annyira sokan vagyunk már hát igen, jobb így neki…de tegnap már jobban voltam most már aktívabb leszek…

monka
igen már csak pár nap és nekem is lesz mit nézegetni

krisz
hát az a legnagyobb gond ezzel a hízással hogy a végén hízol csak igazán…elvileg az elején nem is kell csak max 2-3…de hát ez a papírforma…mindenki más alkat, van aki a pohár víztől is hízik…éhezni nem kell, de azért picit kell figyelni akkor…amúgy milyen ruha és cipő volt rajtad? :D nekem első méréskor hosszú naci meg cipi, máskor meg len rövidgatya len felső és hümmögött az asszisztens hogy fogytam vagy könnyebb a ruha…mondom a ruha más…

bettike
ez brutális(( ilyenkor úgy kiakadok, más harcol évekig a babáért erre az ilyeneknek meg potyog((((hol itt az igazság???? El kéne köttetni minimum de inkább őt is elásni élve had tudja meg milyen is az, előtte három napig kínozni…..kis-csillag az ilyennek áldás a bitófal, lassú halál kell… nem kötelező a fogorvos, de egy lyukas is árthat a magzatnak állítólag…

szonce
én is így jártam már épp agyaltam rajta lehet hogy jöhetne mégis az a hátbabökés mire mondta a szülész hogy későbánat :D kaptam valami szurit de az csak arra volt jo hogy a szúrás helye is fájjon mert úgy belém vágta:D és örültem neki nagyon hogy nem kapok)na mondom ennyire a végén vagyunk))

kis-csillag
én azért megértem a barátnőm, mondjuk az is közrejátszik hogy ő orosházi én meg pesten vagyok, tehát főleg levelezünk meg skyp…igazából amilyen hülye vagyok nekem kényelmetlen hogy én babásodom ő meg nem…mintha valami bűnt tennék…szépek a nevek és a te esetedben bár nagyon összecsengnek a nevek nem keverik össze magukat most olvastam épp hogy ikreknek nem jó olyan nevet adni ami hangzásba egyforma vagy a kezdőbetű egyforma mert nehezebben azonosítják be magukat :D gondolom egyneműeknél van főleg gond ezzel most látom nem Csongor hanem Botod? Hol maradtam le?:D

balimamika
gratula a fiúkhoz ha kiderülne hogy az afp nem jó akkor se mennék, félnék a kockázattól, illetve nem hiszem hogy azt tudnám mondani hogy, kösz nem kérem mert beteg…tudom semmi tapasztalatom beteg babákkal én csak egy naiv picsa vagyok, de ő az én babám…ha életképes és minőségi életet tudna élni akkor megadnám az esélyt

KépKép

KépKép
msi22

hopsz kisregény lett bocsi...

ja és balimamika természetesen az egy babához gratula hogy fiú:D már mindent duplázok, lassan kettős látásom lesz:)

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

Elolvastam amiket tegnap írtatok, mert én aludtam délután egy kicsit, mert a szerdai rendelés nagyon lefárasztott, meg mosogattam, pakoltam ilyenek, és nem volt időm, kedvem belépni.
A lángos sütés is elmaradt, de ma megcsináljuk :)

bettike: én nem néztem tegnap híradot, de eze nagyon durva amit írtál, legszívesebben én is élve elásnám az ilyen nőt! :twisted: Szegény babák.. :cry: :cry:

Tegnap mondtam, hogy nem kaptam meg még a kombinált eredményt, erre délután jött az sms, hogy megvan az eredmény :lol: :lol: :lol: Minden oké, az erdmény negatív. Down kór előfordulásra kevesebb, mint 1:50.000-hez :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök!!

Én is kíváncsi vagyok mennyit híztam.. hétfőn megyek a védőnőgöz délután akkor kiderül, azért remélem nem olyan sokat.
Krisz: pedig ne aggodj a kilokon, mert ennyit híztál attól még nincs semmi baj, meg még a +7 kiloval is csak 65 kiló vagy, az meg még tök nem sok. Nekem a kiindulás is jóval több (12 kiloval :oops: ) szerintem az embernek nem a kiloitól függ a boldogsága, és a baba egészsége sem ettől függ, jó persze nem kell 30 kilot hízni,de attól még pár kilótól nem kell elkeseredni!

Nyufó: nagyon várlak!!! :)

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így betörök, de elkezdtem olvasgatni a topicot (az 50. oldal környékén tartok :)), nálunk is január elejére várható a baba. :)

Nem vagyok valami nagy fórumozó mostanság, de Szonce sorai miatt ragadtam billentyűzetet. Olyan jó volt olvasni, nagyon sok közös pontunk van: én is Pálmainál fogok szülni, de nem nagyon ismerem, nem szültem még nála. A vérnyomásom nekem is rettenetes az orvosnál (vagyis az asszisztensnél), nekem is harcolnom kell vele... És nekem is gondom van a kiinduló súlyommal is. Olyan jó sorstársra bukkanni! :)

Mindenkinek szép napot kívánok!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó reggelt Lányok!

Nem tudom nálatok milyen az idő, nálunk sajna megint esőre áll. Pedig este jó kis főző program vár ránk, remélem nem mossa el egy zuhé…

Kis-Csillag köszönöm már jobb a helyzet. Csak éjszaka-hajnal-reggel keményedek egyszer-egyszer:) Nappal egyáltalán nem. Sebaj, a párnám alatt mindig tartok magneb-t:)
A mindenit, milyen hamar eljött a költözés ideje:) Aztán itt az esküvő is:) Csak úgy pezseg az élet körülötted/körülöttetek:)
Irigyellek a fogorvos miatt, én egyszerűen képtelen vagyok rászánni magam…

Irbil sajnálom azt, ami veled történt. Minden kismami rémálma a vérzés, gondolom mennyire megrémülhettél:( Hazaengedtek már a kórházból? És elmondták, hogy mi okozta a vérzést?

Monka gratulálok a babókádhoz és az eredményekhez:) Nagyon cuki a képeken:)

Msi örülök, hogy jobban vagy. Balónak sikerült végül is elaludni az ágyába? De ugye nem húztad fel magad nagyon? Biztos nem egyszerű egy közel két éves energiabombával felvenni a versenyt:)

Balimamika gratulálok neked is az eredményekhez:) Én is a Hajdú doktornőhöz megyek a genetikaira, mert sokan ajánlották és sok jó véleményt olvastam róla.
Nem egyszerű most mérlegelni, de tuti sikerül meghoznod a helyes döntést…

Krisztin neked használ a sedatif? Én este szoktam bevenni, hátha nyugodtabban alszok, de nem igazán hatásos. Pedig tartok tőle, hogy a keményedéseket belsőfeszültség okozza:(

Timi örülök a jó eredményednek :D

Krisz szerintem is kár kiakadni, egyáltalán nem vészes ez a pár kiló. Szerintem a védőnőd kicsit túllihegi a dolgot...

Kép
csill79

rita: üdv közöttünk :)
Örülök, hogy sikerült ismerős sorokra találni :) Gyere sokszor, és akkor téged is megismerünk :)

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Nah tegnap éppen ügyeletes volt a kollega,akinél akarok szülni, úgyhogy oda mentem hozzá, mondtam hogy ne csodálkozzon ha a kombinált eredményem az ő nevére jön/ha nem kapok sms-akkor dokinak küldenek ki borítékba eredményt/ és mellékesen akkor már megkértem hogy ráér e januárba, nem megy e a 3gyerekével sielni...de szerencsére nem mondta hogy csak bűvárkodni jár de nemrég lett a 3.gyerek és hát 3gyerekkel már nem úgy megy az ember bárhova nyaralni. Megemlítette hogy csak búvárkodni szokott és már várja hogy a legnagyobb 12legyen mert akkor őt is viheti magával. Rögtön ki is ötlöttem, hogy majd keresek vmi búvárboltot, és ott hátha lehet vásárlási utalványt beszerezni, akkor adnék neki egy 20.000-Ftos utalványt amit ott elkölthet, bár majd meglátom, nem mind1 hogy mennyi egy búvárcucc, mennyire fogja tudni elkölteni majd.Azért nem is gondoltam nagyobb összegre mert nem hozzá járok terhesgondozásra csak szüni fogunk együtt. Kikötöttem hogy a természetesség híve vagyok ha lehet SZÜLNI szeretnék. Rögtön kikérdezett hányadik terhesség, van e vmi bajom stb. nem is tudta/vette észre hogy terhes vagyok :D
Gondolkozom hogy a gondozódokimnak is mit adjak, náluk is 3gyerek van. /Szaporák ezek a nőgyógyászok :wink: !/Van vmi ötletetek?

Voltam ma anyuéknál UH-n hogy ő is lássa a kicsit, benéztünk a lába közé kis pöcke van szóval aszonták bármi lehet mert még ilyenkor/ nem elég nagy a kisajak hogy takarja a csiklót,/ előttünk voltl egy kollegának a lánya 28hetesen és lányka van a hasába tök szépen látszot a puni, kis repedt seggü volt :wink:
szóvel érzésemre lányka lesz, mert nem volt nagy pöcke..integetett anyunak meg szopiszta az ujját édi volt nagyon! :D

Kis-csill:nem hiszem hogy lehet altatásba kérni, mert [b]az aspiráció veszélye nagy[/b]. egy terhes gyomort mindig telinek kell venni, és ha altatjuk hányhat, ami utána a légutakba kerülhet. Bár szerintem ha találnál egy jó anesztesdokit, és vele megdumálod lehet talán...egy barátnőmnek 19évesen vették ki amanduláját, addig járt aneszteshez mindent aláírt hogy altassák el, mert úgye már idősebbeket nem altatnak el mandulaműtétnél.
A műtét után is hányósak az altatott betegek és úgye hányásnál nagyon tud húzódni a hasi seb, ahogy összerándul a hasfal...szóval igazábol nem lehetne.

Én is altatópárti vagyok. nekem is sokkal jobb volt, minden műtétemnél altattak, csak a mellnél nem-végig is bőgtem, nagyon szar volt, éreztem ahogy folyik a meleg vér ahogy belevágnak a mellembe, uuuh ahogy magamelé képzeltem...nah és tiszta zöld volt minden. szerintem trauma ébren lenni a műtéteknél, én soha nem szeretnék ilyet többet.

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

nzsl: most keresgél kis pénzt a párom, de közbe megy a házfelújítás, festés szóval most nem is téma. Érzem hogy minden OK lesz, szóval ha mégis úgy állunk úgyis kénytelen majd elmenni dolgozni. Szerintem nem kell ezért rágnom a fülét, nem akarok folyton veszekedni vele, így is minden rajta csattan.../mert csak ő van otthon, kiveszekszem vele magam/olyan házsártos vagyok már így is..

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Msi
Sikerült letenni Balót? Mi lenne, ha melléfeküdnél amíg elalszik? Vagy félsz, hogy megszokja, hogy ott vagy mellette?
Azért óvatosan aktívkodj! :)

Krisz
Ne foglalkozz a védőnővel. Ha meg vizesedsz is, akkor pláne ne. Én a végére mindig 20 kilóval voltam több, de ennek nagy része nálam is víz volt.

Kis-csillag
Az igaz, ha te pakolsz, akkor tudom mi hol van. :) Azért sajnálom, hogy senki sem tud segíteni.

Zsuzs
Azért vigyázz magadra. Hétfőre megy a drukk, tök jó, ilyen pozitív vagy.

Balimamika
Gratulálok a kukishoz! Sajnálom, hogy ilyen dilemmában vagy az amnióval kapcsolatban. Nehéz döntés az biztos.

Nlzs
Köszönjük a Nyufó híreket!

Rita
Szia! Jól látom, hogy nálatok is a negyedik baba jön?

Csill
Szorítok, hogy jó legyen az idő estére!

Kép
illda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?