Timi: annyira sajnálom a kolléganődet
Kemény csapás volt ez az élettől, kívánok neki minél hamarabb felépülést lelkileg
A látogatásod miatt szerintem se félj, hogy rossz érzést keltessz benne.
Nálunk ezért volt necces, ha mesterségesen kell beavatkozni a 3. babánál, mert félő volt, hogy lavinaként elveszítjük a többit is
Lenojo: gratzlálok a jó AFP-hez és a kis puncishoz
:D
Ez a hosszú UH kihagyás annyira rossz, de jó hogy bekuksiztok egy 4D-vel közben majd
Msi: ma nekem is fájogatott a pocim, úgyhogy ma alkalom nyílt ismét egy kis magneB6-ra, de szerencsére jól levitte, de vele a munkakedvem is
olyan lustaság van ma rajtam, pedig annyi dolgom lenne
De álmos vagyok, és jön a front is
De a barátnőd mondhatom szép
novemberben amikor megtudtam, hogy a barátnőmnek összejött a lombik, nekem meg nem, én is kicsit le voltam lombozódva, de aztán szinte végig tartottam benne a lelket
És rendben megszülettek az ikrek a 35. héten
Spumi: "Csengi-Csongi megyünk haza" írásodon nagyot kacagtam
Ebbe bele sem gondoltam
Illda: sajnos nem tudnak segíteni, egyik barátnőmnek a héten nincs kocsija és vidéki, a másik meg szintén költözik, ide a mi albinkba
Ráadásul neki ott az 5 hós picije is.. Meg ha én "pakolok" akkor tudom mi hova kerül
így a kipakolás is könnyebb lesz
Bettike: lángos.. hmm.. gyilkosság az ízlelőbimbóimnak
imádom
De itt már nem állok neki
Majd legfeljebb vasárnap
az új helyen
Francia nő: basszus, ez überdurva!!!!
bitófát érdemelne!!!
Vagy inkább pallost a nyakára!
Monka: drága vagy, köszönöm, magamra vigyázok, inkább tojok a pakolásra
ma még egy szalmaszálat sem tettem keresztbe
Mondjuk a 7.-en a szalma jelenléte vicces is lenne
Az UH visszanézés ismerős
2007-ben én is ugyanezt csináltam, és ha szeptemberben mi is megyünk, hasonló sors vár majd a mienkre is
Krisz: kövér szerintem sem vagy, mindenki más-más súlyt szed fel terhessége alatt. Én ezelőtt kb. 20at tuti, most még talán csak 5nél tartok egyelőre.. Ne keseredj el annyira azért
Lényeg, hogy a babád és te is jól érezzétek magatokat
Zsuzs: de jó látni
A barnát sajnálom
mondták mitől van? UH-hoz gratula! Vigyázz magatokra!
Szonce: örülök, hogy látlak
! Az unokatesódékról megvolna a véleményem
nem szeretem a rokonságon belüli haragot
Avrenim: egy speckó kérdés, de szellős az agyam, lehet már kérdeztem
Szerinted ha én azt szeretném, hogy altatásban legyen a császár, akkor megcsinálják? A korábbi császár elég rossz hatással van rám még mindig
Ha nem lenne muszáj, nem akarom ismét, a hátbaszúrás sem volt jó, meg úgy az egész
Barátnőm aki spontán szülte az ikreket, panaszkodott, hogy csak 1 pillanatra láthatta a babáit, mert vitték őket rögtön a korára..
Olvasgattam már róla, tudom, az altatószer kihat a babákra is, de Te mégis csak bennfentes vagy és több esettel találkozol
Nyufó
Most megyek bementem az erkélyről a száraz ruháim, mert kezd megérkezni a front, már dübörög az ég is, 5-re megyek fogorvoshoz, remélem akkor is szakadni fog majd az eső