Jóóóó reggelt!
Illda: ha ne adj'Isten korábban akarnak jönni és nem Zalaegerszegen leszek, akkor valószínüleg klinikai babák lesznek. De mivel eldöntöttük már az elején, hogy most minden rendben lesz, így ha a kiírt időpontban segítik őket a világra itt, akkor is tudom, hogy jó helyen vannak, mert a zalaegerszegi PIC az egyik legjobb
Csill: hogy vagy? Jobb már ma valamivel a helyzet keményedés ügyben?
Msi: vigyázz magadra kérlek! Hogy bírod a fokzotott pihenést, illetve Baló hogy reagálja? Kárpótlás, valószínüleg nem 2 hónappal szülés után érezzük, hogy nem az, hanem már korábban
Krisztin: gyerekek édesek, kiégés borzalmas
Ügyesek voltatok a helyreállítás során! A bilis kép nálam a nap képe lett
Eredményhez nagy gratula! Nem csodálom a feldobódott lelkiállapotod
Irbil: eredményhez neked is nagyon gratulálok! Vagy én siklottam át felette, vagy nem tudom, de nem tudom hova mentetek volna nyaralni, de ahogy Avrenim is írta, jobb hogy még otthon történt. Egy idegen helyen, vagy akár idegen országban még rosszabb lett volna. Vigyázz magadra, pihenésen kívül most más dolgod úgy sincs. Tudom miken mész át, még bennem is élénkek az emlékek az előző terhességemről, amikor engem is többször elöntött. Csodálkozok, hogy nem kapsz semmit. Nálunk ilyenkor Pipolphent és Nospat-t adnak. A Nospa-t szerintem még szedhetnéd nyugodtan, pláne, ha ilyen sokat fáj a pocid.
Monka: de szuper eredmények, gratulálok neked is! A képek fantasztikusak és teljesen megértem ha a föld felett repkedsz
Szerintem mindannyian így vagyunk egy UH után
Legszívesebben minden nap bekukucskálnék
:D De olyan szép formás bébi
és szépen látszik mindene, jaj, egyem meg
Ha fütyiforma, akkor legyen fütyi
Kiváncsi leszek a statisztikára, hogy itt köztünk összesen hány lány lesz és hány fiú, melyik nem viszi majd az pálmát.
Salsifraga: sátorozáshoz jó időt kívánok nektek, remélem azért szebb időtök lesz, mint..
Vigyázz magatokra!
Avrenim: már csak egy hónap van szeptemberig, és szerintem ki fogod bírni, mert hihetetlenül nagy akaraterőd és kitartásod van! Valahogy mintha magamat látnám benned. Amíg dolgoztam, és pl. beteg voltam, inkább mentem dolgozni, csak hogy a többieknek ne legyen rosszabb miattam. Ha meg muszáj volt itthon maradni, lelkiismeretfurdalásom szokott lenni, kivétel most a terhesség alatt. Viszont ha tényleg eljön a pillanat és úgy érzed, nem megy tovább, ne félj kiíratni magad! A baba az első most, nekem is ezt mondogatták a kollégák. És nem cserben hagyod őket, hiszen ha van köztük gyermekes anyuka, gondolom ő is végigjárta ezt az utat.
Tegnap nagyon kikészültem.. Lesétáltam a virgácsaim a városban délelőtt, délután fodrász, majd este fél 10-ig pakoltam itthon. Látszatja pedig végre van! De még mindig túl sok minden van hátra. Tegnap mondtam apának, hogy szombatig neki nagyon könnyű dolga van, nekem egyedül kell összeraknom egy lakásfelszerelést, ő meg hawaii-ozik Budapesten.. Mert a munkájába sem kell beleszakadnia
De mondtam azt is neki, hogy szombaton kamatostul visszakapja, mert én max. a kézipoggyászom fogom megemelni, mást nem
Kicsit félek, remélem jól viselik odabent a babákok még ezt a két napot. És képzeljétek, úgy néz ki változik a fiúnevünk..
Tetszik apának a Botond is, de tegnap egész nap a Csongor név járt a fejemben. Így lehetnének ők Csenge és Csongor
Apának is jobban tetszik ez az utóbbi! Ez tök érdekes..
Egyik napról a másikra..
Ma reggel felkelés után megéreztem, hogy jön a front, nem tartott sokáig, de picit fájdogált a pocim, úgyhogy ma inkább könnyebb pakolást fogok választani a sok közül, nem szeretném, ha valami baj lenne
Akiket régen láttam: Beze, Lenojo, Bolygó, Szonce, Zsuzs, Nyufó.
Remélem minden rendben veletek!! Vigyázzatok magatokra!
Majd még benézek napközben! Vigyázzatok magatokra!
Na basszus, szép nagy regényt írtam :shock: