Új privát üzeneted érkezett!

Na megjöttem...
Minden oké volt a dokinál, tök rendes volt, mindent elmagyarázott.
Szóval a baba CRL: 68 mm, átlagos magzatvíz mennyiség, jól kivehető szívhangok, intenzív mozgás :) 13 hét 1 napos a baba.
És nekem tényleg nem a menstruációtól számolja, mert nekem sok idő telt el a kettő között és akkor az nem lenne hiteles, ezért ténylegesen a baba méreteit nézik, de ez így jobb, mert ez a biztos.
Szóval minden oké :) kaptam beutalót AFP-re is, meg 18 hetes UH-ra is, hogy ne kelljen előtte mennem, szabit kivenni stb. rendes volt.
Ja és képzeljétek amúgy délelőtt tart terhestanácsadást és délután meg sima rendelése van, de mondta, hogy mivel dolgozom nyugodtan menjek délután, ne kelljen szabit kivenni, tök jóó :)
Szóval örülök neki :) A végleges szülési időpont:
2011.02.02 :)
Nyufó: légyszíves javítsd a táblázatban, köszönöm :)
És itt van újra a vonalzó, már végleges állapotban :)
KÖSZÖNÖM mindenkinek a drukkokat!!! :) :)

Rebeka: veled mi volt??
t.timi

na itt az új vonalzó :lol: :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

Köszönöm mindenkinek a szülinapi gratulációkat!

timi gratulálok a szuper eredményekhez! :D Nekem is pont ekkora volt 13 hetesen a baba. :)

kiscsillag neked is gratula! És a szép nevekhez is - a mi kisfiunk (ha az lesz) is Botond lesz! 8) 8) 8) A lánynév még nem biztos, de a legújabb koncepció, hogy magyar eredetű legyen.

Kép
salsifraga

salsifraga Köszi!!! :) szuper akkor minden oké, doki is ezt mondta, kornak megfelelő méretű :)

KépKép

KépKép
t.timi

Timi: gratula az eredményekhez, és örülök, hogy ilyen rendes az orvosod :wink:
A Csenge is magyar származású név, ahogyan a Botond is, valahogy ezek a magyar nevek nekem is jobban tetszenek :D
És csini vonalzó :D:D:D :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok

én is megérkeztem

kis-csillag, timi: először is nagy nagy gratuláció nektek. örülök hogy minden rendben van

timi: tényleg aranyos a dokid hogy olyanokra is gondol hogy neked probléma lehet a szabi :-) látod nagyott nőtt a te babád is, úgy örülök neki hogy minden pozitívan alakult

kis-csillag: nagyon szépek ezek a nevek, és szupi hírekkel szolgáltál. ezek szerint egy kisfiú és egy kislány. dupla örömök. nagy nagy gratuláció

én sajnos most nem kaptam képet az uh-ról, ezt egy kicsit fájlaltam, de amugy minden rendben van a babóval. épp szundikált mikor uh-ozott a doki, aztán erre felébredt és heves tiltakozásba kezdett, hogy kéri ne zavarni őt. járt keze lába. olyan szuper érzés volt. amugy 86 mm a bpd-je, a doki szerint pont a korának megfelelő szóval minden rendben van. hétfőn meg újabb cukorterhelés és afp... kérdeztem hogy nem lát e valamit a lába között, de hát a kis drágám nagyon szégyenlős volt, nem tudtam meg a nemét. de majd talán a 18.héten

KépKép
Kép
rebeka85

crl-t akartam írni bocsi :D csak siettem most látom

KépKép
Kép
rebeka85

kis-csillag ez csodálatosan jó hír! Gratulálok Csengéhez és Botondhoz, nagyon boldogok lesztek (vagytok) együtt és minden rendben lesz! :)

t.tim neked is gratulálok, szép nagy már a babód! A nemét nem lehet még tudni?

Képzeljétek el, mától érzem Kende mozgását igazán, ma már kb 10-szer határozottan. Egyre nagyobb és erősebb :) Tök jó érzés, nem lehet összetéveszteni mással.

Kép
krisz0923

rebeka neked is nagy gratula, nőnek ezek a gyerkőcök, mint a gomba. Legközelebbb biztos megmutatja magát. Biztos így is nagyon jó érzés volt látni. Én odavagyok teljesen uh-n.
Úgy várom az augusztus 9-et, akkor lesz a genetikai uh és a babamoziiii és dvd készítés meg minden!!!

Kép
krisz0923

krisz: nagyon jó lehet érezni a babát, már én is tök várom :) kíváncsi vagyok mikor fogom majd érezni.

KépKép

KépKép
t.timi

kis-csillag: nincs ilyenről szó,hogy 32 héttől lehet csak, a netten is utánanéztem akkor elég egyszeri ismétlés. most is született nálunk jó pár 24-27 hetes babóca, de nem biztos teljes emberek lehetnek ezek a babócák...
a korai burokrepedés lehet hüvelyi fertőzés miatt is, vagy ha gyulladás van a szervezetben. de akkor végére jártatok ennek a méh shöntnek?

Mostmár csakis a jó dolgokra koncentrál!! jön a lagzi, legyen szép az idő addigra! :wink:

Monka: a vizsgálat közben sikított az anya bent, a mentő hozta. Apa ha értelmes lett volna a folyosó végén megáll a kislánnyal hogy ne kelljen a gyereknek végighallgatnia az anyja szenvedését..és mikor kérdezte hogy mit csinálnak anyával, apa meg rávágta hogy nem tudom...hát evvel is k..ra megnyugtatta azt a szerencsétlen gyereket..

Timi: gratulálok az eredményekhez!! akkor lehet hogy februári lesz? :roll: az már nem bak hanem halak babóca lesz!

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim: vízöntő lesz ha január 20 után születik.
Én is vízöntő vagyok, és én is februárban születtem.

KépKép

KépKép
t.timi

mára elköszönök, holnap megpróbálok jelentkezni, de hosszú napos leszek, azért igyekszem benézni. Jó éjt mindenkinek!!

KépKép

KépKép
t.timi

timi

szuper hirek és a dokid is rendes,örülök :)

KépKép
bettike83

Balimamika
Hát a magzatvíz vételben igazad van! A magnézium túladagolás érdekes. Amikor kérdeztem, hogy valakinek nem zsibbad e valamije.. Na a dokinőm mondta, hogy a magne b6 tól van de szedjem tovább. Én a juvitásat szedem mert az nagyobb dózis és kedvezőbbre jön ki az ára így 1 reggel 1 este és megfelel a 3*2 nek kb.
nlzs
nekem is reggeli keléskor szokott keményedni de ez még nem gond. sőt ha nagyon kell pipilnem akkor is van, hogy kő kemény:)
kis csillag
furcsa ez a nyújtózkodás mert nekem sem tetszik a lakókának:) viszont a zsibbadás oka meg van:) Te meg azért pihizzél!!!
spumilla
nem tartás hiba kiderült, mert gyógytestnevelő vagyok és sajnos van egy gerincsérv gyanúm:( és ismerős a becsípődés na azt nem szeretném. A lányom 4 hónapos volt amikor becsípődtem hát vc re sem tudtam kimenni sőt felkelni sem a sírás is fájt.. szörnyű volt..Brrrr Szóval síkképernyős???:) Jó! A tesómék gyereke az első Bács-kiskun volt 6 éve lesz. Egy ajándékcsomit kapott max 5 e Ft értékben aztán jó napot:) Szóval a saját ajándék az igazi kincs persze a tv elé:) :P
monka
semmi gond akkor nincs ha a keményedés nem sok és nem fáj! Ez valószínű egy természetes folyamat... Hogy kinyer??? Hát mind!!!!! Ki egy csomagot ki kettőt:)
dalmicsek
A legjobban spumilla fogalmazta meg azt tessék olvasgatni és kitartás!!! A képen csinos vagy nagyon!!! Jó a poci:)[quote="spumilla"]
dalmicsek: te milyen cuki vagy ezen a képen!!!!!!
ó, a babád agyában a cucc fel fog szívódni, a genetikain már ott sem lesz! tuti, majd meglátod, ebben a fórumban mindenkinek minden nyűgje elmúlt, megoldódott. nálad sem lesz másképp. gondold el sokszor a képzeletedben, ahogy ez megtörténik. hogy felszívódik és örülsz hogy egészséges a babád!
depi szar, de pár nap alatt túl leszel rajta! nekem sokat segített, hogy azt kerestem a világban ami szép és majd meg akarom mutatni a babámnak. például a szelet, ahogy finoman simogat, meg amikor átszalad egy mezőn és leteríti a füveket. tudom ez ilyen szentimentális izé, de még a barack illatát is imádtam és amíg nagyokat szagoltam bele, addig jobban éreztem magam. Biztos s szorongás is teszi, de ha tudsz és nem ellenzed, akkor imádkozzál kicsit, a nehéz helyzetekben azért ez is szokott segíteni, bár én inkább mantrázgatok :)

t timi
rosszat nem is mondhatnál, mert nincs és kész!!! a beszámolót várjuk!! nah erről ennyit igaz elkeztdam olvasni és válaszolni amire va végére érek már a kész tények fogadnak:) Nem baj örülök, hoghy minden rendben ment, mer miért is lett volna másként...
msi
Mitől fáj ennyire a derekad és a forgód? A babák miatt??? Ez nagyon rossz!! Az ágyfogalás sztory szupi nálunk is kb ilyen volt! De szeretni fogja az bizti:)
bettike
van nekem is ilyen pillanatom, hogy olyan semmi érzés nincs bennem se jó se rossz..:) és aztán hozzáér a pocak valahova és elkezdek mosolyogni, hogy milyen jó is:)
kis csillag
ez nem egy kellemes történet volt.. de néha jobb kiadni..A keményedésnek örülj ha nincs majd lesz:) kifogtok 32 hétig tartani sőt...a sokszori pipi engem is gyötör.. Hát az a kis albérlő okozza mert valószínű épp a hólyagodon csücsül Ha kiemelkedik a méh ergo nagyobb lesz a pocak akkor elmúlik... aztán mag ha big baby lesz vissza jön:) Viszont a hozzá állásodért elismerés!! Igaz másként lehet, hogy nem is lehetne. Viszont a kárpótlás jön(nek) és biztos, hogy nem véletlenül többen! Drukkkkkk végig!! és örülök, hogy minden tuti lehet örömödben repültél a vizsgáló asztalról..:)
avrenim
tuti tehát a rudit már szereti. Babakönyvi bejegyzés első kedvenc kajád a túró rudi:)
rebeka
nézem 15 hétre 86 én most voltam 16 után bpd 40 .. erre utánna olvasok...:) :) a kapkodás a nagy örömben:) Jó is :) gratula
ennyi jó hírt nagyon jó olvasni. jah és hol van nyufóóó????

KépKép
Kép
krisztin76

Avrenim: nahát, ez nagyszerű :evil: de ez is csak azt bizonyítja, hogy rossz választás volt az előző orvosom :shock: az ilyen picibabáknál bizony kétséges a felhőtlen felnövés, de sok csodát lehet hallani :)
A sövényt rendeztük, ugyanis a 6 hetes kontroll után visszamentem Tapolcára, és az ottani meddőségis orvosom rögtön azzal kezdte, hogy április-májusban kontroll hiszteroszkópia a sövény miatt - amit aztán ő saját maga Pécsett ki is operált ügyesen, majd júniusban a kontroll hiszteroszkópián véglegesítette a beavatkozást, és ép méhfundust hagyott hátra.
Egyébként hüvelyi fertőzésem akkortájt nem volt, a kenet totál negatív lett, még akkor a fektetés során azt levették. Annyi történt, hogy volt egy olyan napom, amikor hányás-hasmenés kerített hatalmába, de az is csak egy napig tartott.
Mindenesetre miután ez az orvos kivette a sövényt, rákérdeztem, hogy ez lehetett-e az oka a dolgoknak és szerinte nagyon nagy a valószínűsége. Ezzel le is zártam akkoriban a témát, most meg nem foglalkoztat, mert ezennel nem fog megismétlődni :wink: :D

Ez az apa azért nem semmi :shock: Oké, hogy tehetetlen olykor egy férfi, na de ennyire :twisted:

Timi: kitartás holnapra! :D

Rebeka: Neked is nagy gratulka az uhuhoz! Én sem kaptam uh képet. Nem is értem meg ezeket az orvosokat, hiszen tudják a kismamák mennyire odáig vannak egy uh képtől :D miért kell néha könyörögni érte :D :lol:

Krisz: de jó a mozgásérzés :D és meglátod olyan pikkpakk elmegy ez a pár nap 9-ig :wink: A babamozi olyan csodálatos dolog, mi is készülönk szeptemberben Pesten a 4D Genesisbe :)

Mellesleg azt elfelejtettem közölni, hogy azt hiszem tegnap óta bal oldalon szórványosan én is érzem a gézengúzokat bent rendezkedni.. Már korábban is mindig ugyanott éreztem "furcsaságokat" de igazán tegnap volt valami erőteljes és megindító.. :roll: Tegnap a sz.gépnél ülve mintha kívülről is érezhető lett volna a történés :lol: Csak azt nem értem, hogy mindig ugyanott :shock: jobb oldalon semmi, csak bal oldalon :)

Én is elköszönök, ma már kidolgoztam a mai napot..
Holnap is lesz egy nap! :) :D

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Krisztin: nekem sajna nem csak gyanú van, hanem tisztességes kiboltosulás az L4-5 csigolya között jobb oldali protrusioval..
Mostanság még a hosszabb távú séta is rossz neki, de most már nagyon figyelek a helyes testtartásra séta közben, így végre nem fájdul meg a 15-20 perces sétától.
Pár hete viszont megéltem vele az első becsípődést - hát tényleg sz@r, ahogy írtad is, a felülés is rémes volt, nemhogy az elindulás! De szerencsére hamar elmúlt! S remélem nem ismétlődik meg hamar..
Keményedésem lehet hogy van, csak lehet eddig nem ismertem fel, mert ha volt is, olyan hamar lement, s persze, örülök neki, addig jó, míg nem okoz gondot.

No tényleg eldugultam :lol: 10 óra.. :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Nyufó
Igyekszem sűrűbben jönni, de, ha apa itthon van esténként, akkor nem szeretek a gép előtt ülni. Olyankor mindig nézünk valami filmet, vagy csak tv-zünk. Onnan lehet tudni, hogy nincs itthon, hogy itt vagyok. :)

Krisztin
Hát, igen tényleg gigára sikeredik mindig a válaszom. :) Zsibbadás egyenlőre nincs.

Salsi
Utólag is boldog születésnapot! Gratulálok a terhespocakhoz. :) Örülök, hogy pozitívabb vagy!

Balimamika
Sajnálom, hogy nem tudod úgy élvezni a terhességet, ahogy szeretnéd! Azért nem biztos, hogy egész terhesség alatt megmarad a fájdalom. Nekem a harmadiknál volt, hogy a forgóm baloldalon annyira elkezdett fájni, hogy menni alig bírtam. Mondták, hogy biztos valami ideg nyomódik. 3 hét kellett neki, de elmúlt.
Az nagyon jó, hogy ilyen jól érzed a mozgását.

Kis-csillag
Ügyesek vagytok, hogy már meg is van a lakás! A Klinika annyiból lenne jó, ha esetleg előbb jönnek az ikrek (ami nem fog megtörténni), akkor ott nagyon jó a koraszülött részleg és nem viszik át őket másik kórházba.
Kitartás az intézni valókhoz! Most legalább az idő jó. Borzasztó lehetett amin átmentetek az előző babával!
Nagyon jó, hogy vegyes páros! Gratulálok! Szépek a nevek, és repkedj csak nyugodtan! :)

Avrenim
Akkor szorítok, hogy kislány legyen. Különben nálunk is látszott mind a három fiúnál már 12 hetesen, hogy kukacos. Tök jó, hogy már érzed a mozgást. A személyügyis csaj nem semmi, a vérvételis is igen kedves. Sajnálom a fulladást, meg a fájdalmat. Hogy fogsz tudni így szeptemberig dolgozni?

Monka
Szerintem pár napos eltérések simán lehetnek az Uh-n. Nekem is mindig nagyobbnak mérték a fiúkat, mint a mensi szerinti kor.

Nlzs
Remélem azért hamarosan rendbe jön a lelked! Na, látom, azért a torna jót tett. :)

Spumilla
Ez az aranyeres szöveg nagyon jó volt! :) Tényleg nincs humorérzéked. :D

Bettike
Sajnálom a derékfájást.

Csill
Pihenj amennyit csak tudsz!

Dalmicsek
Nekem egy az egyben ugyan ez volt a 3. fiamnál. Érgomolyag az agyban (nem cysta) és echodensebb belek (nem olyan árnyékot adott mint kellett volna). A 18. hétre mind a két dolog eltünt (ott meg kiderült, hogy csak 2 ér van a ködökzsinórban 3 helyett), megilyesztettek rendesen. A lényeg, hogy a kisfiam makk egészséges. Nálatok sem lesz semmi gond!
Nagyon szép a pocakod!

Msi
Baló biztos hamar megszokja az ágyát, pár nap azért lehet, hogy kell.

Timi
Örülök, hogy rendben volt minden a dokinál és végre tisztázódtak a hetek is. Akkor 1 héttel vagy mögöttem. :)

Rebeka
Gratulálok a jó uh eredményhez!

Megyek is mert leragad a szemem. Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
illda

Jó reggelt Lányok!

Tegnap voltam megcsináltatni a négyes tesztet, pénteken lesz meg az eredmény.
A keményedéseket ma megint elég intenzíven érzem. Szerintem megint pihi lesz egész nap.

Krisztin nekem az ujj és lábvégem szokott zsibbadni. Remélem nem jelent rosszat… Becsípődés is van (csakhogy véletlenül se maradjak ki bármi rosszból:D), beszéltem egy gyógymasszőrel, szívesen megnyomkod (nem masszíroz!), de kell a dokim beleegyezése. A doki áldását adta rá, de csak ha elmúltak a keményedések. Még nem tudom megyek-e, mégiscsak tartok tőle. Viszont nagyon gáz, hogy sokszor a falat támasztom, mert nem bírok elindulni.
A 15. héten voltam a védőnőmnél és már nézett szívhangot. Lehet, hogy előírásszerűen csak a 20. héttől kellene…?

Balimamika biztos, hogy erre az időjárásra érezzük a keményedéseket. Tegnap már elég jól visszacsökkent. Megint éreztem a hajnali órákba egyet-kettőt, de megelőztem a soron következőket és felkeltem már 5 órakor :D Úgyis mennem kellett vérvételre…Viszont a mai esős időre, megint elkezdődött a szokásos sorozat :( Tényleg nagyon ijesztő :( Nekem talán annyiból könnyebb, hogy nem fáj.

Kis-Csillag gratulálok az uh-hoz. Elhiszem, hogy nagy volt az öröm, fiú-lány páros ez nagyon-nagyon jó hír :D :D És nagyon szép neveket választottál :D

Dalmicsek nagyon aranyos vagy a fotón, milyen hegyes kis pocakod van (aszem, erre mondják, hogy fiús pocak):D Meglátod majd, milyen gyorsan elmegy az idő a következő uh-ig és minden rendben lesz. Én is 11.-én megyek a genetikai uh-ra :D
Az éjszakai szorongás nekem is megvan. Napközben, mindig elfoglalom magamat, hogy időm se legyen agyalni, de éjszaka rémálmaim vannak, néha többször is…

Rebeka, Timi: nagy-nagy gratula az eredményekhez :D :D

Kép
csill79

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a bíztatást és a megnyugtató szavakat, könnyek szöktek a szemembe, ahogy olvastam őket :)
Ma már kicsit jobb a kedvem, tegnap sikerült picit relaxálnom. Az egész éjszakát átaludtam még pisilni sem keltem fel :)

Az UH-soknak gratula a szép eredményekhez!
timi örülök, hogy végre letisztázódott a terhességi időd, nagyon frusztráló lehetett, hogy mindig mást mondtak.

hát ezek a gerincsérvek, epegörcsök, becsípődések nagyon rosszul hangzanak. Nekem amúgy néha szurkál az epém és mivel tudom, hogy anyukámnak is akkor kezdődtek az epegondjai, amikor velem volt terhes ez nem túl bíztató előjel :(

kis-csillag ez nagyon jó hír! egy fiú és egy lány ez fantasztikus! nagyon örülök :) szépek a nevek is :)

csill sajnálom a keményedést, remélem hamar elmúlik. Te is a klinikára mész 11-én? Ha igen, hányra és hova? Én 9-re a fsz. 8-ba.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Jó reggelt Kismamik!

Én is megjöttem, most van egy kis időm melóból írni, mert ma nem leszek otthon csak este, mert délután rendelés.

csill, dalmicsek, illda: köszi a gratulációkat, meg a drukkokat! :)
Aranyosak vagytok! Igen, tök jó érzés, hogy mostmár mindent értek és tuom miért ennyi hetes vagyok, és minden oké a babámmal :) :)
Illda: tényleg csak 1 hét van közöttünk, tök jó :)

Most fogom felhívni a védőnőt, hogy pontosítsam mikor kell mennem hozzá :) Meg még a fogszatot kell megkérdeznem, de szerintem ők szabin lesznek augusztusban, úgyhogy szerintem elcsúszik szeptemberre.

Megyek, mert dolgozni is kell, de majd jelentkezem...
Vigyázzon magára és a babára mindenki!! :)

KépKép

KépKép
t.timi

Jó reggelt :D

Kis-csillag nagyon örülök, hogy jól vagy és hogy sikerült felépülnöd :D és Gratula a vizsgálati eredményeket :wink: :wink: és tuti minden úgy alakul, ahogy most eltervezted :D :D :D Nagyon szép neveket választottál :wink:
Timi látod-látod, minden a legnagyobb rendben van: szuper jó fej doki és ami még fontosabb SZÉP NAGY EGÉSZSÉGES BABÓKA :D :D :D Gratulálok :D remélem most már teljesen megnyugodtál :wink: tök jó, hogy már így be vagy táblázva :D én ma megyek kombináltra :D
Rebeka neked is gratula az eredményekhez :D :D majd legközelebb lesz kép is :wink: és talán legközelebb megmutatja azt is, hogy mije van :wink:
Krisz szuper jó hír, már tuti érzed a babót :D :D :D irigykedem nagyon-nagyon, mert bizti csodás érzés :D és látom nemsokára lesz babamozi is :D váó...lesz mit nézni az biztos :D
Avrenim még jó, hogy nem voltam akkor ott, mert úgy kiosztottam volna az apát, hogy.... :evil: ekkora egy ökröt :evil: gondolom nem ez volt az egyetlen ilyen eset :?
Krisztin ez jó volt :lol: nekem egy csomagom lesz, de igazad van, ez a legnagyobb ajándék :D :D :D
Illda igen igaz, csak nem értettem, mert az 52 mm az 11+4 nek fele meg a mamanet.hu szerint is és aznap pont annyi voltam, ő meg erre a méretre 12+2 írt :shock: na de ma kiderül, mert megyek kombináltra és kíváncsi vagyok, hogy ott mit mondanak :D
Dalmicsek örülök, hogy már egy kicsit sikerült megnyugodni :D csak így tovább :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Sziasztok

Csak beugrottam, van k. 5 percem. :)

Monka
Ja, értem, akkor este félreolvastam, azt hittem a korodhoz képest nagyobb a baba.

Timi
Egy napon megyünk genetikai Uh-ra. :) Nekem csak a 19. hétre volt időpont.

Dalmicsek
Örülök, hogy kezdesz megnyugodni!

Na, letelt az 5 perc, már hiányolnak. :)

Kép
illda

Spumilla
igen nekem is mondták hogy szóljak afp-n hogy ikrek és úgy nézik az értéket….aug 4.-én lesz eredmény és 5.-én kell mennem a 18. heti genetikára

monka
igen este már jobb volt illetve ma reggel nem raktam le olyan hamar…tulajdonképpen elaludt a szőnyegen jócskán kivártam míg elfáradt de így nyugisabb volt és én se készültem ki

kis-csillag
aha már értem, hát akkor megy a drukk hogy a 32. hétig kihúzd :D én se nagyon pihentem eddíg, baló mellet nem is lehet….meg hülye maximalista vagyok…esz az ideg ha nincs elmosogatva:S de tegnap a péterfybe kötöttünk ki mert egész nap görcsöltem meg keményedett a hasam (hétvégén sok stressz ért anyósoméknál, meg hát Baló is felhúzott egész nap ordított(() azt mondta doki fekvés, két nap múlva ha nem javul mennyek a korházba…hát most fekszem és jobb meg nem stresszelem magam…Baló meg ott alszik ahol akar:D amúgy megmondtam anyósomnak hogy többet nem megyek oda a szülésig, 6 magneb6 mellé még egy pohár bort is be kellet nyomnom mert nem akarta abbahagyni a keményedést a hasam(( kis-csillag annyira jó hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz én is úgy gondolom hogy az elvesztett kisbabán miatt kaptuk az ikreket kárpótlásul ( más tészta hogy a szülés után 2 hónappal már nem biztos hogy kárpótlásnak érezzük majd;)) kislány és kisfiú ez annyira jó és szép nevek, Botond nekem is favorit de persze apának nem…én meg nem tudok lány neveket választani mert csak fiúba gondolkozom…jövőhéten mekkora pofára esés lesz ha két lány..:D

avranim
hú ez az apuka nem sok empátia szorult bele((( a kolleginád meg elég szenya( de már nem sokáig látod a fejét kitartás!!!

timi
végre kiderült hogy hány hetes is vagy szép méretek neked is

rebeka
neked is gratula hát néztem is hogy fejnek kicsit nagy lenne még ilyenkorra

krisz
én is ilyen lelkes voltam mikor balót először megéreztem, annyira jó érzés hogy minden nap kapsz visszajelzést hogy jól van odabent és nem kell heteket várni egy uh-ra….:) de azért a végén alább hagyott a lelkesedésem:D

KépKép

KépKép
msi22

Dalmicsek én a fsz. 8-ba aug.25-én megyek :D A genetikait az istenhegyi úton csináltatom meg.
Örülök, hogy jobban érzed magad :D

Kép
csill79

helló
t timi
De arra nem emlékszem, hogy leírtad, hogy mi volt a doki válasza az időpontra.
avrenim
Én annyira tudok szemét lenni, hogy a kedves apukát kicsit elküldtem volna a fenébe, vagy megmondom neki, hogy halló jó napot a gyerekre figyeljen az anyura már figyelnek... Biztos nem bírtam volna ki... fúúú bicska nyitogató...
Az a jó, a fájdalomban, hogy tudjuk, hogy van!! Az egyik ismerősöm mondta, hogy fáj a lába de örül mert még van és erre egy másik ismerősömnek levágták... Szóval örüljünk, hogy itt ott fájdogál mert oka(i) vannak.. Amik már kb körte nagyságúak( most olvastam valahol hogy a 16 hét körül akkorák) Igaz azért minden a józan ész határain belül.
na kedveskéim szép napot mindenkinek egy pár jó kedv derítő egy lakberendezési (miénk)kép meg az előzménye.... a fekete az kérem korom...
Kép Kép Kép

Na és az előzmény

Kép 2007.....

KépKép
Kép
krisztin76

Te jó ég!!! Krisztin, mi gyulladt ki nálatok? Gyönyörű lakás, szépek a színek és a kiegészítők is :D
Nagyon édes gyerkőceid vannak :D Hány év van köztük? A kislányod bilis képe... :lol: :lol: :lol:

Kép
csill79

krisztin

szép lett a lakásotok :) bár az előzmény elég szörnyűnek látszik :? :? :?
gyerekek nagyon aranyosak :)

KépKép
bettike83

Juhééé meg jött az sms
down 1:19000, triszómia 1:50000 negatív. Múlt csütörtökön vették le és már kész is. tök tuti

csill79
a gyerekek között 3 év van hát az az is aminek látszik... Vettünk egy mikrót és zárlatos volt valamiért....az automata nem oldott le és így az egész ház lefüstölt. de ha mi otthon alszunk pl éjjel meghaltunk.. Tehát jó hogy nappal volt...

hihihi eldobott a negatív bár tudtam... éreztem de olyan jó hallani is.És még a tarkó redőt nem is írták rá akkor még jobb lett volna... nah szép napot!!!

KépKép
Kép
krisztin76

Krisztin ez durva történet, még jó, hogy nem lett bajotok, viszont a lakást szépen megcsináltátok :D :wink: és a gyerkőcök is nagyon aranyosak :D főleg a bilis :) és gratula a szép eredményekhez :wink:

Megyek lányok, mert lassan indulnom kell a kombináltra :wink: remélem minden oké lesz :D lehet hogy ma már nem tudok jönni az eredményekkel, de holnap mindenképpen jelentkezem, ígérem :D addig is szép napot nektek :wink:

Kép
monka1

Sziasztok Lányok!

Nyufó: köszönöm szépen a hiányolást!

Régen jelentkeztem már, de sajna megvan rá az okom. Mostanában elkapott egy kis rosszkedv, ezért-azért. De már éppen kezdtem belőle kilábalni. Megjött a kombinált eredménye: down: kevesebb mint 1:50000, edwards: 1:24000
Kedden, azaz tegnap indultunk volna nyaralni (be voltunk fizetve). A hétvégén már szedegettem össze cuccokat a nyaraláshoz, de azért nem vittem túlzásba. Vasárnap szinte egész nap feküdtem, ugyanis kijött az allergiám, és tüsszögtem egész nap, meg folyt az orrom.

Úgy volt, hogy hétfőn még megyünk dolgozni, de hétfő reggel felkelés után elöntött a vér. Na nem vödörszám, de azért megijedtem rendesen.
Persze nagyon megijedtünk, rohantunk be a kórházba, ahol 20 percet kellett várni, hogy előkotorjanak egy orvost, aki megultrahangozott. Miután hallottam a baba szívét, és a mérete is jó volt, akkor gondoltam, hogy talán haza is mehetnék. Hát persze ők nem úgy gondolták, úgyhogy most itt dekkolok a kórházban. Még mindíg barnázgatok egy kicsit, és fáj a hasam is.
Bár ez a hasfájás már a kezdetektől megvan, szinte egész nap, de hétfő reggel mondta az orvos miután megnyomkodta a hasamat, hogy ez nem normális.
Attól függetlenül nem igen adnak semmit, hogy ne fájjon a hasam. Egyedül vérzéscsillapítót kapok, semmi mást. Magamtól szedek magnerotot 3x1-et. Ha van valakinek a magnerottal kapcsolatban tapasztalata: mennyit kell szedni, vagy van-e jobb? Akkor az megírná? Köszi!

Valakinek van még ilyen pocakfájása? Kb olyan mintha menstruációs görcs lenne (nem túl erős), ha meg beveszem a magnerotot, akkor meg olyan „tele” érzésem lesz. Mint amikor mensturációkor olyan feszes a hasunk....

Bocsi, hogy nem nagyon tudok most senkinek reagálni...
Olvasgattam, amit írtatok, de szita a fejem. A könyv, újság olvasás sem megy, csak olvasok, de nem tudom, hogy mit.

Pocaksimi mindenkinek....

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil

Sziasztok!
Találtok olcsón kismamanadrágokat már őszre is.Farmer 5500 ft-ért.
Kismama-bandázs 1600 ft-ért.
www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Szép napot!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

gratula a azép eredményekhez lányok :)

KépKép
bettike83

sziasztok lányok

sajnos ma még nem volt időm írni. nagyon feszített a munkahelyemen a tempó... :( ez azért van mert sokan szabin vannak és ugye helyettesíteni is kell. na de majd csak túlélem. még két nap, jövőhéten meg megyek szabira, na meg nyaralni. már alig várom :D

köszönöm mindannyiótoknak a gratulációkat, tényleg szuper volt látni a kicsit, de gondolom ezt nektek kell legkevésbé magyaráznom :D

irbil: sajnálom a rosszkedved de nagyon megértem. gondolom mennyire megijedtél a vérzéstől. most tényleg a pihenésre koncentrálj és nem lesz semmi baj. gondolom megfigyelésre kell kórházban maradnod, tudom rossz de az orvosok ezzel nem akarnak rosszat hidd el.
a hasfájásra eddig én csak magne b6-ot szedtem, nekem azt mondta a doki. általában szokott használni, a magnerotot nem ismerem sajnos

monka: nagyon szorítok a kombinálthoz, majd jelentkezz az eredményekkel :D

krisztin: neked is gratula a szuper eredményedhez
nagyon durva ez a mikrós történet, még jó hogy nektek nem lett bajotok. nekünk is volt egy hasonló esetünk. múlt karácsonykor a szomszéd lakásban felgyulladt a karácsonyfa, égett minden. tőlünk csak egy fal választotta el. mi is oltottunk. valami hasonló kép volt utána a szobában
amugy gyönyörű a lakásod :D

msi: szegényke, próbálj meg te is pihenni. erre a fránya haskeményedésre más nem igazán használ sajnos. remélem hamar elmúlik

na lassan indulok haza... addig is mindenkinek további szép napot

KépKép
Kép
rebeka85

Irbil sajnálom, ammi történt, elhiszem, hogy megrémültél :(
de nagyon örülök, hogy már jobban vagytok és kezdesz helyrejönni :wink: vigyázz magatokra és kívánom, hogy mielőbb hazatérhessetek :D

Kép
monka1

na mostmár kellően kisírtam magam, úgy hogy küldöm a fotókat és írom a lényeget :lol:
pici babám: magzatvíz átlagos, szívműködés szabályos 162/perc, hátsó fali placenta, koponya ép, hasfal és mellkas zárt, négy végtag látható, minden csont és újjak látható, mellkasi átmérő 20.1 mm, orrcsont látható (szép nagy :lol: ), CRL 61.6 mm, BPD 23.8 mm, NT 1.2 mm ( :D ), HC 80.7 mm, AC 63.8 mm, FL 8.1 mm. Az UH alapján 12+3 hétnek felel meg :D rendellenesség nem látható...b-hCG 20.5, PAPP-A 5.037, MoM 0.46 és 1.14 :D Down szondróma 1:23 938, Edwards 1: 282 518 és Patau szindróma 1: 665 064 úgy hogy NEGATÍV az eredmény :D :D :D
20 percig UH-tak, mindent láttam, a doki szerint gyónyörű baba szép eredményekkel, mindene látszott rendesen (köldökzsinor, újjak, nózi, lábújj, minden) :D :D a pici agya és a szivecskéjének is már gyönyörű formája volt, már a billentyűk is látszottak és a kamrák is és volt a pocijában magzatvíz:) mikor kezdtük, aludt a kis drága, addig a doki megmérte, aztán szólt, hogy fel kéne ébreszteni, köhögjek egyet.... :lol: szegényem utána Dirty Dancing filmeset játszott :lol: úgy táncolt :lol: :lol: jah és 65 g a babóka :D na és ami még lényeg: megpróbáltuk megnézni az intim részt :lol: nagyon nagyon kukac forma volt :lol: a doki szerint esélyes, de nem kiabálja el, de hát kaptunk DVD az UH egészéről és hát eléggé olyan kukac forma :lol: :D na de azért majd még benézünk a lába közé :lol: hihetetlen durva érzsé volt bennem, sírtam és nevettem is :D még nem láttam így őt :D elnézést, hogy itt ömlengek, de egyszerűen 6 méterrel a föld felett járok, olyan szép kis arca van (állkapocs, orrocska, minden annyira jól látszott) :D :D na felteszek akkor két képet és aztán befejezem az ömlengést
Kép
kis fejecske :D
Kép
itt pedig az első részen fogta magát és hasra feküdt, hogy ő most aludni akar és kész, a másik részen pedig épp a kezét eszi :lol:

mégegyszer bocs az ömlengésért, de ezt legszívesebbek világgá kiáltanám....de hát mit is beszélek, hiszen ti is ezeket érzitek :D

Kép
monka1

monka GRATULÁLOK!!! Aranyos, gyönyörű is bébi!!! Nagyon meghatódtam én is. :D Vicces a köhögés, nekem ugrálni kellett! :D
Jaj, de jó most neked, és mindannyiunknak! :D :D :D

Kép
salsifraga

irbil vigyázz magadra, rendben lesz minden!!! A magnerotot nem ismerem, nekem a védőnő a MagneB6-ot ajánlotta, szerinte az a legjobb. (De ha a magnerot mást is tartalmaz, akkor tárgytalan).

krisztin édesek a gyerekek nagyon! Hú, a konyhás eset nagyon kemény, hihetetlen, hogy előfordul ilyen. Tényleg szerencse, hogy nappal történt.

Ismeri valaki a Lelki köldökzsinór-beszélgetek a kisbabámmal című könyvet? Engem nagyon érdekel, de sajnos nem volt benn ma a könyvtárban. Sok helyről hallottam dicsérni.
Képzeljétek, holnap megyünk sátorozni barátokkal, csak az idő szörnyű, elkeserítő! :( Jól kifogtuk.

Kép
salsifraga

monka: szinte én is megkönnyeztem amit írtál. amugy is érzékenyebb vagyok mostanában. tudom mit érzel és szívből gratulálok at eredményedhez meg a gyönyörű fütyisedhez :?:

salsifraga: reméljük holnap már jobb idő lesz. legalábbis ezt ígérték. jön a meleg :D úgyhogy jó sátorozást és érezzétek jól magatokat

KépKép
Kép
rebeka85

monka nagyon helyes gyerkőc! :) nekem is párásodik a szemüvegem az uh-kon, annyira szeretem látni ezt a kis pockot a pocakban.
Ma nem nagyon éreztem, biztos lustibb napja volt.

Mindenkinek jobbulást kívánok, akinek valamilyen bánata van, nagyon sajnálom...

Ritkán tudok jönni és nem mindig tudok végigolvasni és reagálni. BOCS.

Kép
krisz0923

Sziasztok!

Msi
Vigyázz magadra! Ne akarj mindent megcsinálni egyszerre. Szerintem bőven elég, ha Balóval vagy. A többi ráér. Inkább, mint a kórház.
Anyósodék mivel készítettek ki ennyire?

Krisztin
Nagyon jók a képek a gyerekekről! A lakás is szuper. A tűz már nem annyira. Szerencse, hogy nem lett bajotok.
Gratulálok a jó eredményekhez!

Monka
Gratulálok a csupa jó eredményhez! Elhiszem, hogy boldog vagy. Szerintem nyugodtan kiálltsd világgá.:) A képek nagyon jók.

Irbil
Sajnálom a történteket! Remélem hamar rendbejössz és nem ismétlődik meg ez többet. A magnerothoz nem értek.

Salsifragia
Holnapra már jobb időt mondtak. Mondjuk attól függ hova mentek, mert az ország egyik felében jobb idő lesz a másikban kicsit rosszabb. Azért remélem ott lesz a jobb, ahova mentek. Érezzétek jól magatokat!

Kép
illda

Irbil: Sajnálom ami veled történt, én is mindig ettől rettegek, ma nekem is olyan érzésem volt mintha vmi darabos folyt volna ki a hüvelyemből, rögtön rohantam a wc-re mert a legrosszabbra gondoltam, hogy vérzek. nekem is mindig van pocakfájásom, érzem nagyon a frontokat. nem is hiszem hogy végigcsinálom így szeptemberig, bár nnem akarom cserben hagyni a kollegákat sokan egyedül nyomják a műszakot, és rengeteg a melónk!

:idea:
Jó ilyenkor a magas C-vitamin tartalmú dolgok fogyasztása, akár C-vitamin is,, de ha 1000mg-ost a legnagyobb dózis, sok folyadékkot kell mellette fogyasztani, mert vesekövet csinálhat
. Magnerot jobb mint a magneB6, csak azt agyonreklámozzák.
Csak nyugi, relaxálj, és gondolj arra, hogy milyen gáz lett volna ha nyaralás alatt önt el a vér, ott mit csináltál volna-?nincs is olyan jó idő most.

Ma is dolgoztam és a front megtette a hatását, sok meló, hasfájás... :cry:

Nyufó hova lettél? :?:

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

C-vitaminnak érösszehúzó és vérzéscsillapító hatása van.

Krisztin: huuu nem semmi, ezt szakmabeli rendezte be? majd én is rakok fel képet hogy milyen gáz most a ház. Csak az új fényképezőgéppel kéne összebarátkoznom,még januárba vettem,direkt azért hogyha otthonmaradok a babómmal, tudjam fotózni rögzíteni az emlékeket.

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Jóóóó reggelt!

Illda: ha ne adj'Isten korábban akarnak jönni és nem Zalaegerszegen leszek, akkor valószínüleg klinikai babák lesznek. De mivel eldöntöttük már az elején, hogy most minden rendben lesz, így ha a kiírt időpontban segítik őket a világra itt, akkor is tudom, hogy jó helyen vannak, mert a zalaegerszegi PIC az egyik legjobb :) :wink:

Csill: hogy vagy? Jobb már ma valamivel a helyzet keményedés ügyben?

Msi: vigyázz magadra kérlek! Hogy bírod a fokzotott pihenést, illetve Baló hogy reagálja? Kárpótlás, valószínüleg nem 2 hónappal szülés után érezzük, hogy nem az, hanem már korábban :lol: :wink:

Krisztin: gyerekek édesek, kiégés borzalmas :D Ügyesek voltatok a helyreállítás során! A bilis kép nálam a nap képe lett :lol:
Eredményhez nagy gratula! Nem csodálom a feldobódott lelkiállapotod :wink: :D

Irbil: eredményhez neked is nagyon gratulálok! Vagy én siklottam át felette, vagy nem tudom, de nem tudom hova mentetek volna nyaralni, de ahogy Avrenim is írta, jobb hogy még otthon történt. Egy idegen helyen, vagy akár idegen országban még rosszabb lett volna. Vigyázz magadra, pihenésen kívül most más dolgod úgy sincs. Tudom miken mész át, még bennem is élénkek az emlékek az előző terhességemről, amikor engem is többször elöntött. Csodálkozok, hogy nem kapsz semmit. Nálunk ilyenkor Pipolphent és Nospat-t adnak. A Nospa-t szerintem még szedhetnéd nyugodtan, pláne, ha ilyen sokat fáj a pocid.

Monka: de szuper eredmények, gratulálok neked is! A képek fantasztikusak és teljesen megértem ha a föld felett repkedsz :wink: Szerintem mindannyian így vagyunk egy UH után :D Legszívesebben minden nap bekukucskálnék :D:D De olyan szép formás bébi :D és szépen látszik mindene, jaj, egyem meg :D Ha fütyiforma, akkor legyen fütyi :wink:
Kiváncsi leszek a statisztikára, hogy itt köztünk összesen hány lány lesz és hány fiú, melyik nem viszi majd az pálmát.

Salsifraga: sátorozáshoz jó időt kívánok nektek, remélem azért szebb időtök lesz, mint.. :) :D Vigyázz magatokra!

Avrenim: már csak egy hónap van szeptemberig, és szerintem ki fogod bírni, mert hihetetlenül nagy akaraterőd és kitartásod van! Valahogy mintha magamat látnám benned. Amíg dolgoztam, és pl. beteg voltam, inkább mentem dolgozni, csak hogy a többieknek ne legyen rosszabb miattam. Ha meg muszáj volt itthon maradni, lelkiismeretfurdalásom szokott lenni, kivétel most a terhesség alatt. Viszont ha tényleg eljön a pillanat és úgy érzed, nem megy tovább, ne félj kiíratni magad! A baba az első most, nekem is ezt mondogatták a kollégák. És nem cserben hagyod őket, hiszen ha van köztük gyermekes anyuka, gondolom ő is végigjárta ezt az utat.

Tegnap nagyon kikészültem.. Lesétáltam a virgácsaim a városban délelőtt, délután fodrász, majd este fél 10-ig pakoltam itthon. Látszatja pedig végre van! De még mindig túl sok minden van hátra. Tegnap mondtam apának, hogy szombatig neki nagyon könnyű dolga van, nekem egyedül kell összeraknom egy lakásfelszerelést, ő meg hawaii-ozik Budapesten.. Mert a munkájába sem kell beleszakadnia :lol: De mondtam azt is neki, hogy szombaton kamatostul visszakapja, mert én max. a kézipoggyászom fogom megemelni, mást nem :lol: :lol: Kicsit félek, remélem jól viselik odabent a babákok még ezt a két napot. És képzeljétek, úgy néz ki változik a fiúnevünk.. :shock: Tetszik apának a Botond is, de tegnap egész nap a Csongor név járt a fejemben. Így lehetnének ők Csenge és Csongor :D Apának is jobban tetszik ez az utóbbi! Ez tök érdekes.. :shock: Egyik napról a másikra..
Ma reggel felkelés után megéreztem, hogy jön a front, nem tartott sokáig, de picit fájdogált a pocim, úgyhogy ma inkább könnyebb pakolást fogok választani a sok közül, nem szeretném, ha valami baj lenne :(

Akiket régen láttam: Beze, Lenojo, Bolygó, Szonce, Zsuzs, Nyufó.
Remélem minden rendben veletek!! Vigyázzatok magatokra!

Majd még benézek napközben! Vigyázzatok magatokra!
Na basszus, szép nagy regényt írtam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 8) :(

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!
Nemsokára indulunk sátorozni. :) Egyébként Tokajba megyünk. Már elállt az eső, éjszaka sem esett, de azért a strandidőtől még messze vagyunk! :) Viszünk bográcsot, szóval jónak ígérkezik. És lesz még egy kismama rajtam kívül (ő novemberi), így nem egyedül vedelem majd az alkoholmentes sört. :lol:
Ha minden jól megy, vasárnap jövünk. Hétfőn pedig AFP, és integrált.
Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
salsifraga

Jóó reggelt!!

Megint itt vagyok, most olvastam el a tegnapi termést, mert tegnap napközben esélyem nem volt benézni hozzátok, pedig akartam, de nem volt időm. Este negyed 9kor még a rendelőbe voltam, de a főorvosnő levitt a buszhoz és így elértem a 20:35-ös buszt, apa meg kijött elém, de már alig vártam, hogy lefeküdjek, nem voltam álmos, csak jó volt már vizszintbe kerülni :lol:

Akkor válaszolok a tegnapra...
Krisztin: gratulálok a kombinált eredményhez,nagyon szuper, hogy neked is egészséges babucid lesz :lol: Örülök!!
Jó, hogy neked már megvan az eredmény kevesebb,mint 1 hét alatt.. én múlt kedden voltam, és semmi sms eddig.. :?
monka: nagyon gratulálok az eredményeidhez, szuperek!!! Boldog is lehetsz teljes mértékben, minden okod megvan rá!! Nagyon jóóóók a képek is, szép kis formás a babád :lol: :lol:
Irigy irgy irgy, hogy már kb tudod mi lesz a baba, nekem még semmit nem mondtak erről, pedig én egy kicsit előrébb is vagyok, mitn te és mégsem.. Mégegyszer gratulálok!!!
ibril: nagyon sajnálom ami történt, remélem nem lesz semmi komolyabb baj, és rendbe jössz hamar és újra itthon lehetsz.
Nagyon drukkolok!!!!! Jelentkezz mielőbb ha tudsz valami újat!
salsifraga: jó utat, és jó szorakozást a sátorozáshoz, szerintem nagyon jóó lesz. Az idő meg csak javul. Hány napot lesztek?Jó lett volna nekem is egy kis szabi, de hát ez idén kimarad...
krisz: bocsi, csak most láttam, hogy pár oldalal előbb kérdezed, hogy lehet-e már tudni, sejteni a babám nemét, csak akkor nem válazoltam. De most fogok: sajnos nem tudni, nem mondott semmit a doki, én meg nem láttam. majd talán a legközelebbi 18 hetes UH-n.
nyufó: hol vagy???? remélem nincs semmi baj!!?? gyere, mert már hiányzol!!! :)

Ha esetleg ma megy valaki dokihoz akkor sok sikert, megy a durkk!!!

Most olyan lehangolt vagyok, mert az egyik koleganőm is babát vár, 2 hét volt közöttünk (az én javamra) de már ő is majdnem 12 hetes volt. Már nagyon rég óta szeretett volna babát, de eddig nem sikerült, most végre terhes lett, majdnem egyszerre tudtuk meg, nagy volt az öröm, de aztán csak bajok jöttek..
A második Uh-n kiderült 3 baba fogant meg, de vérzett sokat, meg görcsölt, akkor azt mondták tágul a méhe és azért, aztán abba marad a vérzés. hetente kellett menni Uh-ra, hogy minden oké-e a babákkal, de kb a 3. uh-n kiderült egy baba elhalt, aztán a másik uh-n még egy baba elhalt..de az az egy szép egészséges és ő meg fog maradni. csak a baj az volt, hogy alapból ki kellett volna kaparni a másik kettőt,de az elő baba miatt nem lehetett. aztán megint volt vérzés, befekették 1 hétre akkor elmúlt, kiengedték.
És tegnap mit hallok... meghalt az az egy baba is :cry: :cry: :cry:
Ráadásul, hogy három babát kell eltávolítani nem is sima küret lesz, hanem tágítani kellett, és ma fogják neki megcsinálni :cry: :cry: Annyira sajnálom őt, és legszívesebben átmennék hozzá megölelgetni, de szerintem csak még rosszabb lenne neki, ha én oda mennék terhessen hozzá, csak rosszabbul érezné magát. Na jó nem síránkozom tovább, csak gondoltam titeket is érdekelhet egy ilyen furcsa és szomorú történet..

Na jó sokat írtam, úgyhogy mostmár vissza fogom magam, azért ne legyetek szomorúak ha ezt elolvassátok, a lényeg, hogy veletek semmi baj nincs!!

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Salsifraga:jó nyaralást,remélhetőleg jó időtök lesz :D

Kis-csillag:gratulálok a vegyes pároshoz, jól összecseng a Csenge és Csongor név,jól hangzik :D

Krisztin:Nagyon jók a képek,nagyon szép a lakásotok.

Tegnap megkaptam Afp eredményt:megvagyok elégedve vele,csak kicsit alacsony 0,78Mom,illetve terhességi afp 27,3ng/ml
Azt olvastam neten másik fórumban,hogy ez az érték 40alatt kislány,felett kisfiúknál szokott lenni,ahogy látom elég sokszor bejön(kiváncsi vagyok kinek jön be),de rögtön tudok ellenpéldát is :D hiszen most szinte ugyanannyi,mint első fiamnál,és most már 99%, hogy KISLÁNY,most már elhiszem és örülök neki.Olyan jó tudni...Tegnap voltam a genetikai uh-on és semmi fiúra utaló jel nincs,sőt láttam a 3csíkot is,így már elhiszem :D Ezek szerint semmit nem számítanak,tünetek,hányinger,pattanás,ugyanolyan terhesség és mégis más nemű a baba,nem azon múlik :D
Nagyon kedves volt a hölgy uh-on,pedig sztk-ban voltam,mindent megmutatott,elmondott,mit lát,még a baba lábujjait is :D
Méreteket majd beírom táblába,már 189g a baba,lepény mellső falon mélyen tapad,de nem éri el méhszájat szerencsére,így az is rendben,jó volt látni babát,bár már mindennap érzem mozogni :D
Legközelebb 30hetesen van uh,hát az nagyon messze van,lehet majd még egy 4d-t beiktatunk valamikor.

Monka:Szép a babád,gratulálok eredményekhez :D Nekem is mondták köhögjek,múltkori uh-nál,hogy kicsit mozogjon,hátha úgy fordul,hogy látszódjon neme...

Irbil:Sajnálom ami történt,vigyázz Magatokra,minden rendben lesz...

Rebeka85:Gratula jó eredményekhez.
Sok helyen szólni kell uh előtt,közben,hogy szeretnél képet,régebben volt,hogy én sem kaptam,mert nem szóltam,megkérdeztem mástól,lehetett kapni képet?láttam,hogy nézegeti...Most már szólok,általában fizetni kell érte,persze az más amikor pl,kifogy a papír :D

T.Timi:örülök,hogy jó dokit találtál,gratula eredményekhez.

Mindenkinek gratulálok jó eredményekhez,szép babákhoz,milyen gyorsan nőnek :D Majd ősszel,mikor kezdődik fiamnak suli,talán többet tudok jönni,most még kihasználjuk nyarat :D
lenojo

lenojo: köszi! neked is gratula, rádásul többszörösen is a kislányhoz!! :lol: :lol: nagyon jóó, hogy már te is tudod!!! nagyon irigy vagyok :oops:

KépKép

KépKép
t.timi

T.Timi:Sajnálom,ami a kolléganőddel történt :cry: Nehéz lehet most neki...
lenojo

Kis-csillag
hát a pihenés jót tesz fizikailag, nem keményedek és ne mfáj a pocim se annyit..illetve abal oldalaom valamiért baromira nyilall…de remélem csak a tartószalagok tiltakoznak a két baba miatt lelkileg gáz nagyon már msot dönteni kell hogy melyik gyerekemmel teszek jót(( Baló szarul viseli, unatkozik den em az az egyhelyben ülős típus igy olvasni nem tudok neki az ágyról viszon örülne ha kergetném és bújócskáznáké és a fél életünket a jáccón töltenénk…nyügős enyit soha nem pipázott mnit most és borzasztó látni hogy szenved…de inkáb ez mnit hogy a korházba keljen menni és még csak ne is lásson és én se őt…szt mnodják túléli az ikrek meg nyugodtan fejlődhetnek….de vérzik a szívem érte…

illda
vigyáz te is magara, remélem a korházban szépen helyrejössz…én is vigyázok és takarék üzemmódra kapcsoltam…apa meg mosogat mint a kisangyal

monk
szerintem én is pityeregni fogok jövőhét csütörtökön ha minden rendben lesz és szépen nőnek…

KépKép

KépKép
msi22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?