Sziasztok
Elnézést de tegnap valahogy nem volt kedvem írni.
Hibernia:nálunk nagyon bejött ez az alkaron tartás.Hidd el nem fogod elejteni.K-vitamint természetesen szívesen adom.Ferihegy 2-ről fognak menni?Mert akkor majd kiállok a vecsési buszmegállóba,úgyis ott mennek el,és akkor odaadom
Petiről nagyon édesek a képek, a kedvencem a bubifújós.Hát eszméletlen,meg kell zabálni!
Oltás:mi két combba kaptunk,megnéztem most a kis könyvet,így 6 féle cucc ellen védett.
Gratula Petinek az átforduláshoz,tényleg egy hős!
Azóta csinálta még?Egyébként nekem is vissza kellett tennem a körbe rácsvédőt,mert eddig csak sima fejvédő volt.Mindig amikor felébred forgatja a fejét,és valamelyik nap a nagy kopogásra ébredtem.Hát a feje volt a rácsnak ütögette ahogy forgatta.
Balu egyáltalán nem ijedős.A múltkor becsapta a huzat az ajtót,meg se rezzent.Néha azt hiszem hogy süket ez a gyerek!
Zsu:szegény Gabi
Elmúltak a csípések?Láza volt Gabinak?Nem lehet hogy fájt neki a szuri helye?Nekem Balu azért sírt,mihelyt megemelte a kis lábát elkezdett sírni.Emlékszel,ezért kötöztük neki össze éjszakára,és onnantól kezdve nem sírt.
Balu azért kapott ennyi mindent mert nekünk még semmi játszója nem volt.Van a pihiszéken a játszóív,meg az ágyon körbe-forgó és ennyi.
Fejlődés:hát elvileg korababa Balu,gyakorlatilag meg nem tudom.Neki a fogantatás pontos dátumát se tudjuk,doki is csak méretek alapján ítélt születési dátumot.És mivel az elején 12 nappal idősebbnek vélték,aztán az idő teltével ugye egyre kisebb volt,hogy nem fejlődött rendesen,így senki nem tud semmit mondani.Elvileg aki a 37. hét után születik az nem minősül korababának.Na most az orvos által kreált időhöz képest 4 nap,és már nem lett volna koraszülött Balu.Ráadásul ő a kis súlya miatt került koraszülött intenzívre,na meg mert kapkodta a levegőt,ami érthető,mivel bent nem kapott eleget.Szóval szerintem Balunál nem kell másképp számolni,mint egy időbe született babánál.3 és fél hete lett volna elvileg hátra,nem nagy idő.Van aki a 38. hétre szüli a babáját,lásd Hibernia.Neki se kell két hetet levonnia.Csigaby-éknál azért más a helyzet.Egyébként 3.-án megyünk vissza kontrollra és meg fogom kérdezni konkrétan a kezelőorvosát erről.
Játszóívet én is akarok venni,olyat ami mindenhová felszerelhető,nem kötős,hanem csipeszes.amit bármire rá lehet csiptetni.
Csigaby:Gratula a nagy alváshoz!Nekem Balu rekordja idáig a 10 óra alvás volt.Tök jó hogy tudtál nagytakarítani,én még nem csináltam,de gyanítom hogy nem is fogom,majd talán ősszel.
Ennyire megviselte Annát a szuri?Szegénykém
Anna már tud így forogni???
Nagyon ügyes akkor!
Charlott:nem tudom,nálunk még sose kakilt ki a pelusból.
Ercsi:most már meg tudtuk nyitni,nagyon édes Kendra baba.
Szerintem nem látsz furcsaságot,tényleg másznak.Próbáld ki hogy a talpához teszed a kezed és el fogja magát rúgni.Én ezzel szoktam szórakozni Baluval
Barba:még nem beszéltünk anyuékkal hogy mikor ünnepeljük a születésnapunkat,attól függ ki hogy dolgozik aznap.Szerintem hónap elején meg fogom tudni mondani,amikor mindenki megkapja a beosztását.De egyébként attól emrt én nem érek rá,ti még megtarthatjátok a talit!Persze mindent meg fogok tenni hogy ott lehessünk
Tényleg szinte folyton vigyorog Balu,most rászokott arra is hogy kaja közben vigyorog és néha így folyatja mellé a kaját.e annyira édes ilyenkor!
Mi jól vagyunk egyébként,Balu is.Tegnap kicsit nyűgös volt,de hát ez a szar idő...Napközben egyre többször alszik csak fél órát.Már napok óta.Enni mikor hogy eszik.tegnap csak 550et evett egész nap,viszont előtte meg 760at evett
Ki érti ez.Viszont múlt hét péntek óta kap répalevet,nagyon tetszik neki,bár még a kanalas evés nem megy,felét melléfolyatja és a répaléfolt elég makacs,úgyhogy cumisüvegből kapja.Ma délután már őszilevet fog kapni,kostolgatunk már.Sokan korainak tartják,de anno anyumék ettől is hamarabb kezdték,de én sem akarom nagyon elsietni,inkább még csak kóstolgatunk.Olvastam neten hogy répalevet már 6-8 hetes babának lehet adni,így azért kezdtem ezzel.
Na most hirtelen ennyi.Majd még jövök ma
Jajj,még annyit hogy néztem a képeket gmail-en és nagyon édesek a babák.Charlott,nekem a közös képetek a kedvencem,nagyon szépek vagytok együtt.Zsu-nál meg a fejek tetszenek amiket Gabi vág!Nagyon kifejezőek