Sziasztok!
Ancsa!
Nagyon szépek a babák méretei!!! Pocaksimi nekik!!!!!
Én kombinált és integrált tesztet is csináltattam, mindkettőt a Bolgárkerék utcában, nem is igazán a lombik, hanem a korom miatt. A 12. heti UH-t nekem a saját dokim csinálta a II. számú Női Klinikán, annak az eredményét vittem, magammal a vérvételre.
Korábban írtatok arról hogy ki mennyi magnéziumot szed. Én kezdetben a Béres Magnéziumot 250 mg + B6-ot szedtem 2x1-et, aztán a terhesség felénél áttértem a Magnesii Citrici 500 mg nevű tablettára, ebből 3x1-et szedtem, az utolsó pár hétben pedig lassan teljesen elhagytam. Az utóbbi receptre 140 ft/10 db. Nekem anno ez nagyon bevált, nem voltam éhesebb sem egyéb tőle.
Kata!
Nagyon várom már én is a 4.-ét, ne aggódj, minden rendben lesz!!!! Pocaksimi és babaragacs Babócának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ahogy visszaemlékszem, nekem is ilyen labilis volt a hányingerem, hol volt, hol nem volt...
és hál istennek elég korán abbamaradt.
Velociraptor!
Én is üdvözöllek és mielőbbi babásodát kívánok!!! Én anno Sipos dokinál voltam konzultáción, Forgács tanárúrral, már csak a megkezdett lombik programkor találkoztam. Bár nekünk elég érdekesen alakult az egész és szerencsénk is volt.
Januárban voltam Sipos doki magánrendelésen és szeptemberre kaptam időpontot lombikra. Május kellett először mennem az Intézetbe az első vérvételre és, hogy megbeszéljük hogyan tovább, akkor, ott derült ki, hogy 3 hónappal korábban kezdhetjük a lombik programot, gyakorlatilag egyből el is kezdtük
Máig sem tudom, hogy miért kezdhettük ennyivel korábban, de nagyon meglepődtünk és egyben örültünk is neki és lám itt az eredménye, egy gyönyörű 5 hónapos pici lány!!!
A csajoknak tényleg igaza van, nagyon jó helyre kerültél.
Beus!
Pocaksimi a Babóknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lojcika!
Pocasimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ladiva!
Pocaksimi kis pillangónak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belluska!
Sokat gondolok rátok, remélem a "jó" idő ellenére azért jól érzitek magatokat. Puszi a gyerkőcöknek!!!!!
Hbzs! Sonjus!
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép estét mindenkinek!!!!!!