Új privát üzeneted érkezett!

Minnie,
nagyon kiszőkült Nati, de így is nagyon cuki. Ahogy elnézem élvezte strandolást :lol:

i.kata

Velociraptor!
Üdv körünkben! Írj máskor is – ha tudunk, szívesen segítünk! :wink: De írj te is magadról egy kicsit, mert egyrészt nagyon érdekel minket :lol: , másrészt így könnyebb válaszolni is a kérdéseidre! 8)
Én nagyon tudom ajánlani az intézetet; elég sokan vagyunk itt a Babaneten, s alig néhányan vagyunk, akik még nem babásak - a többség kismama, vagy már meg is született a babája! :D

Minnie!
Natiról ismét fantasztikus képeket küldtél!!! Olyan jó gyönyörködni benne! :D S nekem is feltűnt, hogy Nati mennyire kiszőkült - s nagyon jól áll neki! :wink:
hbzs

Köszi a kedvességeteket!

Minden érdekel.....biztató amit írtok, hogy sokan babásodtatok...
én 46 éves vagyok, így s.o.s. szeretnék bébit.
Egyelőre annyinál tartok, hogy készek a leleteim,a páromé, és egy-két konzultáción voltam.......így vannak benyomásaim, de csak felszínesek....

Tehát minden érdekel, amit írtok...

velociraptor
velociraptor

Velociraptor,
nekem van 40 fölötti babás ismerősöm az intézetből :wink: Szerintem ha érdekel az intézet, akkor minél hamarabb kérj időpontot konzultációra. Elvileg csak augusztustól kezdenek teljes gőzzel dolgozni, de úgy tudom tartanak ügyeletet már most is, érdemes egyik délelőtt odacsörögni.

i.kata

Velociraptor!
Akkor ezek szerint, ha jól értem, nem volt még sem inszeminációtok, sem lombikotok. Akkor elvileg, ha OEP támogatottan szeretnétek mindent csinálni, s a leleteitek rendben vannak, akkor először 6 inszem következik, ami a legjobb esetben is minimum fél év, s csak utána lehet a várólistára felkerülni. Ekkor az egyetlen gyorsítási lehetőség, ha megengedhetitek magatoknak, hogy saját finanszírozású lombikot csináltok. :roll:
Más a helyzet, ha valami nem stimmel veletek, s csak a lombik jöhet szóba. Ekkor "csak" a várólistát kell kivárni az OEP-támogatott lombikhoz, ami kb. 5-6 hónapos várakozást jelent.
Persze a korod biztos fontos tényező lesz a továbbiak meghatározásában, de nem tudom, mennyire. - Szerintem is jelentkezz be egy mielőbbi konzultációra Tanár Úrhoz, ha nálunk még nem lettél volna. S mi drukkolunk neked nagyon!!! :D S várjuk a híreket! :wink:
hbzs

Köszi az infókat Csajok!

Annyit már tudok, hogy nálam a lombikot helyezik zsenge korom miatt előtérbe. Egyébként egy inszemem volt februárban,nem sikerült.
Amit a neten találtam számot azon nem veszik fel. Ti tudtok számot?
Próbáltam emailt is írni, az időpont miatt, de nem volt reakció.
Én Dr. Sipos Miklósról hallottam nagyon jókat. Váltottam is Vele egy emailt.
Mondjuk én max. 2 lombikban gondolkozom, ha nem megy akkor belenyugszom.....
Azt nem tudjátok véletlen, van-e a Forgácsban donor petesejtes lombik?

Köszi, és aki tud még írjon a tapasztalatairól,,,,

velociraptor
velociraptor

Velociraptor,
Szabadságon van az egész intézet, ezért is írtam, hogy reggel telefonálj, mert úgy tudom akkor már bent van az egyik asszisztens, de ha holnap nem veszik, hétfő regel már tuti fel fogja venni a telefont.
Nem tudok a donor petesejtről, hogy van-e vagy sem, de szerintem ha van, akkor ugyanúgy mint a donor sperma, hozzák a sejtbankból.
Mindkét doki nagyon jó, szerinte a Sipos doki a Forgács tanár úrtól tanult amúgy, igaz szerintem ő többet megy a konferenciákra. De amúgy általában együtt állítják majd fel a kezelési tervedet is. A konzultáción elterveztek majd valamit Tanár úrral és a vérvételek függvényében kiderül tudjátok-e tartani a tervet.
Sok sikert kívánok!

i.kata

köszi i.kata!!!!!!!

velociraptor
velociraptor

Minnie!

Nagyon cuki Nati baba!Olyan szép kislány! :P

Velociraptor!

Nagyon jó kezekben leszel az intézetben!Remélem minél hamarabb babás leszel,nagyon szorítok nektek! :P
Lányok most frissebb infókkal rendelkeznek mint én! :wink:
Egy biztos,hogy mindenki szuper az intézetben.Nagyon családias a légkör és ez nekem is sokat segített.Sipos doki pedig a legnagyobb erőt adó volt számomra,minden szava csupa megnyugtató!
Gyorsan jelentkezzél konzultációra!

Mindenkit puszilok! :P

Kata!
Hogy vagy?Remélem szűnik most már a barnázgatás is!Simi! :P

phpBB: Kép
belluska

Jó reggelt!

Belluska,
jól vagyok, de délutánra, estére eléggé fájni szokott a hasam. Viszont az émelygés szűnik és aggódom emiatt :roll: :oops:

i.kata

Kata!
Az émelygés szűnése miatt ne idegeskedj szerintem!Eddig nagyon rossz volt?Már mint az émelygés?Tudod Kata,nem tudni mi miért van,így próbálj meg megnyugodni(tudom könnyen beszélek),hisz olyan szépen megnőtt a babátok!Szerintem teljesen rendben van minden!Pihenjél továbbra is sokat!Puszi!

belluska

Velociraptor!
A donor petesejtes lombikról az intézetben én sem tudok semmit. Csak a korod miatt gondoltál rá, vagy az FSH-d értéke alapján is?

Kata!
Szerintem is próbálj megnyugodni - biztos minden rendben van a babátokkal! :D Persze (magamból kiindulva :oops: ) tudom, hogy úgyis mindig fogsz találni valami izgulnivalót a terhességed alatt, s amikor majd megszületik, akkor szintén, csak már más jellegűeket. :roll:

Belluska!
Nektek nagyon jó nyaralást holnaptól! Érezzétek nagyon jól magatokat!!! :D A gyerekek tudnak róla, hogy mi vár rájuk? 8) Nem izgulnak nagyon? :roll:
Egy hét múlva várunk vissza!!! :wink:
hbzs

Belluska, Hbzs
Már nagyon idegesítő lehetek :oops: :oops: Néha megdöbbenek saját magamon, hogy ilyen hülye vagyok :oops:
Émelygés néha nagyon durva, egyszer-egyszer majdnem találkoztam rókával, máskor meg semmi. :lol: Azt hiszem hétfőn -kedden nagyon szarul voltam, szerdán-csütörtökön meg szinte semmi nem volt. :roll:

Belluska,
jó pihit nektek! Nem úgy néz ki hogy mostanában eljutnék vízpartra, de S. doki azt mondta fürödhetek Balcsiban, a védőnő ma nem javasolta. Azt mondta leginkább tengerben fürödjek, ha már nyílt víz.

i.kata

Belluska,
jó szabadságot nektek, legalább már nem abban az iszonyú kánikulában mentek, a pár fokkal alacsonyabb hőt sokkal jobban lehet bírni.

Velociraptor,
az intézet jó választás, mindent megtesznek, hogy a párokat babához juttassák. Mindenképpen érdemes egy konzultációra elmenni, hogy a Tanár úr lássa a korábbi leleteket, meg mindent, amit tudsz, vigyél, és el fogja mondani, hogy mit tud az intézet segíteni, milyen formában.

Kata,
én az émelygéshez nem nagyon tudok hozzászólni, kábé ha háromszor émelyegtem, az is talán azért volt, mert a vacsira sokkal később került sor, mint általában. Ugyan nem tudom, de nem biztos, hogy minden nap kell émelygést érezni terhesség során, hiszen minden nap más, minden nap más dolgokat eszel, iszol, máshogy mozogsz, ezek mind befolyásolhatják a dolgokat.
Vendég

Ladiva,
ma azt mondta a védőnő, hogy általában a 10-12 hét között múlnak el a tünetek. Remélem nálam is csak ez van.
Most nézem, hogy egyforma a macink :lol: :lol:

i.kata

Kata, na, akkor lehet, hogy még el sem kezdődik igazán, abba is marad az émelygés. Én így utólag megmondom őszintén, nagyon örülök annak, hogy nem émelyegtem, meg hogy nem hánytam, biztosan nehezen viseltem volna, meg akkor gondolom az ember a háta közepére kíván mindennemű étkezést is.

Cicust szerettem volna, de sajnos nem találtam a vonalzójelzők között (vagy lehet, hogy volt, csak éppen nem láttam)
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Gratulálok a 10.hetetekhez!!!!!Csak így tovább!!!!!!!!!!!! :D
Biztosan minden rendben van!!!! :wink:
(engem most a közelgő front visel meg!Fáj a császársebem tegnap óta :( )

Ladiva!
Itt vannak cicásak: http://www.ticker.7910.org/

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa, most már van cicás is...
Vendég

Ladiva,
cuki a cicás vonalzód is :lol:

Ancsa,
még a sebeden is érzed a frontot? Nem lehet kellemes, de azért a lehülés biztos jól fog esni. :wink:

Szerintetek ki lehet dekorálni a kiskönyvet? Adja magát az a sok üres fehér felület rajta :lol:

i.kata

Köszönjük csajok!Este felhőszakadás,jégeső.....!Holnap már 20 fok lesz a Balcsin! :? Na,jó azért biztos jó lesz!Majd szórakoztatom a többieket! :lol: Gondolok majd sokat rátok! :lol:
Ladiva neked mennek a képzeletbeli lángosok! :wink:

Kata!
Igaza van Ladivának,egyik nap ilyen,másik nap olyan!Ne aggódj!És egyébként egyáltalán nem vagy idegesítő számunkra,sőt megértünk,de mi tudjuk nem lehet baj! :wink: Szerintem pingálj nyugodtan a kis könyvbe! :lol: 8) Ha te csinálod csak szép lehet!

Hbzs!
Igen tudják mi vár rájuk!Már be vannak sózva!Le kell vinni Kata hastáncos ruháját is,mondta hogy ő abban fog nekünk táncolni,így már nem is hiszem,hogy fogunk unatkozni! :lol:
Barnit egyenlőre csak az izgatja,hogy autóval megyünk és ő szeretne vezetni! :lol: Puszi!

Ancsa!
Tényleg te érzed a császár sebén a frontot?Én csak egy darabig az epidurál szúrás helyénél érzetem ugyanezt,de elmúlt.
Hogy bírjátok a meleget?Marci jól van?

belluska

Ladiva!

Nagyon örülök a vonalzóidnak!!!!!Tetszenek! :P

belluska

Bellus, köszi a lángost már előre is. A lehűlt levegőn meg kifejezetten jól fog esni nektek ez a forró finomság.

Férjem nevezi pillangónak a babót, ezért írtam ezt.
Vendég

Kata!
Egyáltalán nem vagy idegesítő! :D Neked meg remélhetőleg segít is, ha kiírhatod magadból ezeket! :wink:
A kiskönyvedet pedig majd szeretném megnézni, amikor kész leszel vele! :D

Ancsa!
Sajnálom nagyon a frontérzékenységedet! :( Remélem, nem tart sokáig! :roll:

Belluska!
Nagyon aranyosak lehetnek a gyerekek! Akármilyen idő is lesz, ti biztos nem fogtok unatkozni! :wink:

Ma reggel eredetileg mi is el akartunk utazni a hétvégére Kemencére (biztos említettem már, hogy ez az egyik kedvenc helyünk az országban, s most kitalálták a Heted 7 Vígasságot is... http://www.heted7vigassag.hu/programok ), de sajnos a férjemnek közbejött egy munkahelyi közgyűlés stb., így már nem is vettem ki mára szabit. S most várom, hogy telefonáljon, hogy mikor indulhatunk végre... :roll:
hbzs

Kata! Pont ilyen cikket találtam neked a neten :) egészen véletlenül, de tuti mert gondoltam rád :) http://www.hazipatika.com/articles/Beva ... o_20100723

A programodat pedig tanulmányoztuk, lehet mi is elmegyünk rá :) imádom a fesztiválokat; mi Etyekre is szoktunk menni, meg Velembe is.
babszi

Sziasztok!

Kata én is csatlakoznék, ha megengeded, 10-14 hét között valóban lehet normális a tünetek múlása.Sőt a hasfájás is-ilyenkor kezd a méhed kiemelkedni a kismedencéből.
Köszönöm mindnyájatoknak a lelkesítést és biztatást-el is döntöttem, hogy hétfő reggel telefonálok.

HBZS, az FSH és a többi olyan tökéletes, hgy azt mondták az alapján 10 évet letagadhatok.....viszont az utolsó két terhességesmet elvetéltem, és amióta (4éve)nem estem teherbe, voltak azért gyanús hónapok-1-2 nap késés, tünetek, utána rögösebb vérzés.
lehet, hogy a donor sejttel felére csökkenteném a vetélés kockázatát.....

köszi még egyszer mindenkinek,aranyosak Vagytok.....

velociraptor
velociraptor

Velociraptor!
Én is szorítok neked!!++++++++++++++++++++++
Ladíva!
Nagyon cukker a cicás vonid:)))) Én is imádom a cicukat van is három ,két nöstény,1 kandúr és most 3 pici még!!!
lojcika
Nagyvenyim

Hbzs,
ha végül eljutottatok Kemencére, akkor jó szórakozást/pihenést! :lol:

Babszi, Velociraptor,
köszi a cikket és a hozzászólást! :lol:

Én hulla vagyok. Lent voltam délután anyuméknál és olyan vihar volt. Lementem egy szál vékonyka nyári ruciban, leginkább strandruhában, és végig be volt borulva útközben. Gondoltam hogy lesz valami, de akkora felhőszakadásra nem számítottam ami volt. Kitettem egy lavort a teraszra, hogy gyűjtsek esővizet a szobanövényeknek és 10 perc alatt kb. 5 centi víz lett benn :roll:

i.kata

Hbzs!
Remélem sikerül eljutni Kemencére!Ha igen,akkor nagyon jó pihit kívánok nektek!

Kata!
Hát nálunk nem volt eső,majd meg főttem a sok vasalás közben!Most végeztem a pakolásokkal.

Sziasztok csajok!Legyetek jók,vigyázni magatokra és szurkoljatok a jó időért! :lol:

belluska

Ancsa,
Belluska nevében is nagyon boldog névnapot kívánok!
:lol:
Hogy érzed magad?

Belluska mindenkit puszil :lol:

i.kata

Sziasztok! :D

Ancsa!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D
Kép

Voltunk hétvégén Kemencén. Köszi, hogy gondoltatok ránk! :D Nagyon jó volt, csak az időjárással voltak gondok: pénteken még hőség volt, de szombatra már jó hűvös lett, aztán vasárnap már az eső is megérkezett, így hamar jöttünk is haza. :roll: A rendezvény látogatottsága méltatlanul :!: igen gyér volt - pedig ők nagyon kitettek magukért! Szomorú volt látni, hogy mennyire kevés ember volt... :(
hbzs

Sziasztok.

Ancsa BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Hogy vagytok? Babócák?

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Sziasztok!

Köszönöm szépen!Nagyon nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!
Holnap megyünk a Magzati Diagnoszikai Központba!Már nagyon izgatott vagyok!Majd jelentkezem a hírekkel!
Most megyek,mert szörnyen rossz napom van.... :x :evil:

Kép
Kép
ancsa81

Kata: Szeretnék gratulálni, hogy már 10 hetes a manócskád:)) De örülök!:))) Csak így tovább! :wink:
Vendég

Hbzs,
biztos sokan letettek a programokról a rossz idő miatt. Még Tatán is láttam erről óriásplakátot.

Ancsa,
majd gyere mesélni, hogy mi volt ma. Meglesz még ma a kombinált eredménye?

Twist,
köszi, de a gratulációddal még megvárnám a 12. hetet. :oops:

Kismamik,
mit lehet kezdeni azzal, ha sok a savam?

i.kata

Sziasztok!

Kata!
Háztartási keksz???

Minden rendben van a bébikkel! :D :D
51 és 52 mm-esek!A baba tarkóredő:0.9, B baba :1.1!
Nagyon nagyon ééééédesek voltak!
Az UH-tól nem voltam elájulva! :( :( :( :( :( 4D-ben nem mutatta meg a doki őket,nem csinált olyan képet,amin együtt vannak!Lehet én vártam sokat! :( A nemüket megsem nézte,mert hogy ilyenkor még nem látni!Na mindegy!Jól vannak és ez a lényeg!!! :D :D
A TV-ről próbáltam képet csinálni,de az sem jött össze!
Kép
Vérvétel eredményt majd küldik!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
örülök hogy minden rendben :lol: Nagyon egyforma a méretük :lol:

i.kata

Ancsa sajnálom, hogy csalódnod kellett az UH-ba:(
Pedig nekem csinált 4D meg minden egy csomó képet, meg megsaccolta a nemüket.
Mondjuk, én mondtam neki,nehéz is lett volna nekem nemet mondani, mert elég bla-bla vagyok, szóval minden nyavalyát kérdezgetek, és néha csak úgy forog a dokik szeme, de hát, kit érdekel, ez a dolguk, hogy válaszoljanak:D
Neked is a Timmermann csinálta az UH-t?

Én gyomorsavra, RENI-t ettem, meg vizet ittam. az ideig-óráig elmulasztotta, de a RENI-ből napi 5-6 nem árt...

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Beus!
Másik dokihoz kerültünk végül!
Már lenyugodtam és másként is látom a dolgokat! :D Elég lobbanékony vagyok mostanában! :oops:
Én kis tutyi-mutyi vagyok,nem merek szólni soha semmiért... :(
De most már minden ok,és nagyon boldog vagyok! :D :D :D :D
16.héten még megyünk vérvételre,aztán a 18.hét körül lesz mégegy UH!

Kata!
Ti mikor mentek megint orvoshoz?Vagy majd csak az Istenhegyi lesz legközelebb?Hogy vagytok a savat leszámítva?
Igen,nagyon egyforma minden méretük! :D

Bocsánatot kérek,hogy nem szólítok meg mindenkit!Sokat gondolok MINDENKIRE,és remélem mindenkivel minden rendben van?????????????!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: A lényeg hogy minden rendben a picurokkal!De a helyedben én is ilyen csalodott lennék!! Én is olyan vagyok hogy nem szolok semmiért....

kata: Én is Renny-t szedek és néha háztartási kekszet rágcsálok,de a renny szokott segíteni bár én a legvéső esteben veszek be bármit inkább sokáig tűrök,de a védőnőm mondta hogy nyugodtan lehet szedni a Rennyt kismamiknak!

Mi jól vagyunk Benikének már szinte mindene megvan :D
Ma teszveszeltem egy jó kis TEFAL babamérleget neki :D
Nagyon sokat mocorog,olyan jó :)

Pusz mindenkinek!
lojcika
Nagyvenyim

Szia Kata!

Én sokszor keveset ettem,figyeltem, milyen kajákra teng túl a savam, és nagyon hideg mentes vizet ittam......esély van rá, hogy elmúlik 12.héttel....aztán a végén újra van, hogy előjön...
Hány hetes Vagy?

velociraptor
velociraptor

Na akkor beszerzek Rennie-t is, végülis amúgy sem árt, ha van itthon. Gyógyszerből nem igen vagyunk eleresztve, mert általában semmi bajunk, csak a férjem kicsit fejfájós.
A víztől nekem felerősödött a maró érzés :oops:

Ancsa,
4-én megyek S. dokihoz. Jajj, már annyira szeretném látni a 2 szememmel, hogy minden rendben van a picurral, még olyan messzinek tűnik az a 4-e. :?
A hasam már kicsit kevesebbet fáj, viszont kb egy időben ezzel a savasodással jelentkezett a puffadás is. Elviselem, nincs vele bajom, csak estére olyan vagyok mint egy lufi, reggelre meg tiszta lapos leszek (már amennyire tudok így amúgy is túlsúlyosan :oops: ).

Velociraptor,
akkor ezek szerint van már gyermeked, ugye?
Én ma vagyok 10 hetes, 4 napos, pénteken töltöm be a 11. hetet.

i.kata

Kata! Az nagyon szuper! 8 hét után már nagyságrendekkel kevesebb a vetélés.......biztos minden o.k.

velociraptor
velociraptor

Velociraptor,
tudtál beszélni valakivel az intézetben? Van már időpontod konzultációra?

i.kata

[quote="velociraptor"]S írta:velociraptorzia Kata!

Én sokszor keveset ettem,figyeltem, milyen kajákra teng túl a savam, és nagyon hideg mentes vizet ittam......esély van rá, hogy elmúlik 12.héttel....aztán a végén újra van, hogy előjön...
Hány hetes Vagy?

Nekem a 15 héten kezdődött a savasodás és még mindig tart! :?
lojcika
Nagyvenyim

Szia!

Hétfőn, ahogy tanácsoltátok reggel telefonáltam, fel is vették,de azt mondták, hogy ha Sipos Doktorhoz akarok időpontot, akkor hétfőn csörögjek.

velociraptor
velociraptor

Lojcika!

A 12 hét alatti és feletti terhességeknél, két különböző hatás váltja ki...van akinek az elején nincs, és mikortól "pocisodik" kezdődik,sajnos fokozódva.....

velociraptor
velociraptor

Velociraptor!
De ha lombikozni akarsz akkor konzultációra kell időpontot kérned,nem a Sipihez! A konzit csak a Forgács doki tartja és csak onnan lehet elkezdeni a lombikot! Ő dönt ebben!

Üdv
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika,
én már láttam S. dokit is konzultálni. Akkor is ő szokta ezt intézni, ha nincs a T. úr.

i.kata

Sziasztok!

Ancsa!
Nagyon szépek a babák méretei!!! Pocaksimi nekik!!!!! :)
Én kombinált és integrált tesztet is csináltattam, mindkettőt a Bolgárkerék utcában, nem is igazán a lombik, hanem a korom miatt. A 12. heti UH-t nekem a saját dokim csinálta a II. számú Női Klinikán, annak az eredményét vittem, magammal a vérvételre.

Korábban írtatok arról hogy ki mennyi magnéziumot szed. Én kezdetben a Béres Magnéziumot 250 mg + B6-ot szedtem 2x1-et, aztán a terhesség felénél áttértem a Magnesii Citrici 500 mg nevű tablettára, ebből 3x1-et szedtem, az utolsó pár hétben pedig lassan teljesen elhagytam. Az utóbbi receptre 140 ft/10 db. Nekem anno ez nagyon bevált, nem voltam éhesebb sem egyéb tőle. :P

Kata!
Nagyon várom már én is a 4.-ét, ne aggódj, minden rendben lesz!!!! Pocaksimi és babaragacs Babócának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ahogy visszaemlékszem, nekem is ilyen labilis volt a hányingerem, hol volt, hol nem volt... :lol: és hál istennek elég korán abbamaradt. :D

Velociraptor!
Én is üdvözöllek és mielőbbi babásodát kívánok!!! Én anno Sipos dokinál voltam konzultáción, Forgács tanárúrral, már csak a megkezdett lombik programkor találkoztam. Bár nekünk elég érdekesen alakult az egész és szerencsénk is volt. :D :D :D Januárban voltam Sipos doki magánrendelésen és szeptemberre kaptam időpontot lombikra. Május kellett először mennem az Intézetbe az első vérvételre és, hogy megbeszéljük hogyan tovább, akkor, ott derült ki, hogy 3 hónappal korábban kezdhetjük a lombik programot, gyakorlatilag egyből el is kezdtük :lol:
Máig sem tudom, hogy miért kezdhettük ennyivel korábban, de nagyon meglepődtünk és egyben örültünk is neki és lám itt az eredménye, egy gyönyörű 5 hónapos pici lány!!! :wink: :wink: :wink:
A csajoknak tényleg igaza van, nagyon jó helyre kerültél. :lol: :lol: :lol:

Beus!
Pocaksimi a Babóknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Lojcika!
Pocasimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Ladiva!
Pocaksimi kis pillangónak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Belluska!
Sokat gondolok rátok, remélem a "jó" idő ellenére azért jól érzitek magatokat. Puszi a gyerkőcöknek!!!!! :P

Hbzs! Sonjus!
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :P

Szép estét mindenkinek!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Ancsa! Utólag is boldog névnapot kívánok :) és nagyon örülök, hogy minden rendben odabent!!!

Kata! Már nincs is egy hét 08.04-ig ;)
jobbulást gyomorsavilag

Minnie! Sziaaaaa!!! :D

Lányok! 2 barátnőm is terhes, remélem megfertőznek :lol:
Az egyik csodababa :D azt mondták, hogy nem sok esélye van egyáltalán babára, volt 2 lombik és most spontán jön :D
Egyelőre nem hiszem, hogy nekem lenne ilyen szerencsém :( de hátha ;)

Mindenkit ölelek
sonjus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?