Sziasztok!
A keresztelő és hétvége részleteit a bologomból másoltam ide, mert most nincs időm leírni megint. Ez pedig elég részletes!
Bálinttal ma megyünk kardiológiára. Remélem minden rendben megy, és nem fog ordítani a lelkem! Szép napot!!!
Ja még annyit, hogy Gábor a tesóm, ő a keresztapa. Rami a keresztanya, a sógornőm!
"Végre ez is meg volt!
Keresztanya elmondása szerint jól sikerült, bár én jobbára csak sürögtem forogtam, szóval az élvezet nem nekem maradt, de örülök, hogy jól érezték magukat vendégeink.
A részletek: vasárnap reggel esős napra ébredtünk. Ha jól emlékszem egész nap esett. Így legalább lehűlt az idő, és nem izzadtunk. A reggel elszalad, mire felöltöztettem a családot. Már mindenki elment, mire mi oda értünk. A hévízgyörki evangélikus templom előtti hídra álltunk, de míg beértünk, így is kissé eláztunk. Amíg tartott a prédikáció, mi hátul várakoztunk. A nagy várakozásban Gergő elfáradt, és elaludt Tibi karjaiban. Én Bálintot szórakoztattam, aki néha hangoskodott, én ilyenkor gyorsan a szájába tömtem a cumit. Közben a lányok felfedeztek, és édesen integettek. Főleg Johanna volt kissé hangosabb. Anyu átvitte őket a gyerek istentiszteletre, de Johi persze nem akart maradni. Vissza jött, és sétálgatásával meg a padok közti bóklászással szórakoztatta a jó népet. Párszor ki akart szökni, de persze nem mehetett. Volt némi csatánk is vele, de végül elfogadta, hogy marad bent. Aztán előre akart hívni, és nagyon örült, mikor végre intettek, hogy mehetünk. Anyut Zsuzsa tiszteletes nő átküldte a lányokért. Vera valami irtó zörgős zacskót hozott. Végül elkaptam, és hátra adtam anyunak. Rém ciki volt. Bár ezt feledtette, hogy a három lány (Niki ugye meg a mieink) végig rohangálták a keresztelőt. Vera a szertartás közepén felfedezte óvónénijét, és elkérte magát - persze én engedtem hogy oda üljön. Már csak két csajt kellett valahogy elszeparálnunk. Gergőt Gábor tartotta, Bálintot Rami. Mielőtt a templomba mentünk, Gáborék ide jöttek, hogy szokják őket a srácok. Rami meg is etette Bálintot tápszerrel, ami talán javított a kapcsolatukon, mert előtte folyamatosan sírt a kezükben. Nagyon barátságtalan mostanság. Persze a keresztelést és az áldást is rosszul viselte. Gergő bezzeg nagyon ügyes volt
Haza értünk, ettek, ittak, gyerekek huncutkodtak, és elment a nap. Gergő nyűglődött, Bálint ügyes volt. A nap végén fotózkodtunk, ennek örömére csatolok majd képet is!
A keresztelőn viszont volt pár vérszemet kapott asszonyka vagy uraság, aki engem szemlélgetve érdekes híreket közölt ma a "falu rádióba" amit apám meglepve hallott vissza Böbétől: Várjuk az 5. babát! Azt hiszem van még mit ledolgoznom a pocakomból, de ha így szívóznak a végén tényleg ráállok hogy megműttessem szétnyúlt hasamat!
Fogak pedig már hárman vannak. Szombatra Bálint kinövesztette bal alsó metszőjét, és Gergő mára szintén ezt. Úgy néz ki, tükörben haladnak növesztésügyileg
"