Franci!
Akkor ment a 2x2 puszi
és köszi, hogy nem sértődtél meg
Laptetőkből akkor most megvan a 10 összesen? Mert ha igen, akkor küldöm a gólyát feléd. Épp láttam, hogy Vácrátóton egy fészekben már a kicsinyek is nagyra nőttek, így repülhetnek szerteszét.
Kri!
Neked is jut a gólyákból, mert a két nagy mellett 3 kicsit is láttam. Egyiket akkor kapd el, sőt a harmadik Panndiék felé lesz irányítva
Örülök, hogy jól telt Harkányban. A gyógyfürdőben voltatok vagy van rendes strand is. Mi is voltunk még Szilárd születése előtt a (felújított) gyógyfürdőben, de nekem nem rémlik, hogy lett volna ott gyerekeknek való medence. Lehet, hogy akkor még nem anyukaszemmel néztem a dolgokat
Franci!
Gergő majd ugyanígy meg fogja szeretni az ovit is. Ott sokkal többet kreatívkodhat, önálló dolgokat csinálhat. Meg látod, hogy fogja élvezni. Mennek a bölcsiből többen is ugyanabba a csoportba?
Panndi!
Hány hétig volt zárva a csana? Szilárdéknál most kezdődik a szünet és három hétig lesz? Az semmit nem jelent, hogy negatív. Neked az utóbbinál sem a közepén fogant, úgyhogy hajrá!!!
Szilvi!
Köszi a beszámolót. Ezért jó fej a doki, mert akinél kell ott beavatkozik, de nálunk semmit nem csinált, mert látta, hogy nincs gond, és meg is oldódott a probléma. Pedig akkor még Szilárdnak félig sem jött le a makkjáról a bőr. Mára már ügyesen hátramegy, és sosem eröltettük, mindig, csak ameddig engedte. Apa feladata volt nálunk is a fütyikezelés (mivel ő fürdeti - én már egy éve nem fürdettem a fiamat, csak néha behívnak kedvcsinálásnak
). Hát rá is kellett apára szólni, mert két napig felváltva mondta Szilárd, hogy viszket meg fáj a fütyije. Aztán megnéztem, és egy picit piros volt alatta. Ki is derült, hogy két hete nem húzta hátra neki, mert úgy gondolta, hogy már nem kell. Pedig hát ő a férfi, elvileg tudja, hogy ki kell alatta rendszeresen tisztítani, és ezeknél a kicsiknél még vissza is tapadhat. Na, azóta ismét megy a rendszeres kezelés
A szoba-képekre pedig igen, kíváncsi vagyok, de szerintem más is, úgy-e lányok?
Pociképet is tegyél, mert kiváncsi vagyok, hogy mekkora lett a hasad. Marcikás pocis nincs véletlenül?
Annamari!
Ne is mond ezt az ovis dolgot. Egyelőre fogalmam sincs, hogy hogyan fogom megoldani. Én ráadásul novemberben fogok szülni, és úgy kell majd a gyerekért mennem. És én nagyon örülnék annak, hogy ha az első napokban kettesben lehetnék otthon a babával, amíg sos-ben összeszokunk. Fogalmam sincs, hogy Szilárd hogy fogja venni, hogy neki oviba kell menni, mi meg maradunk otthon a babával. Apa biztos fogja intézni az első hetekben, sőt, később is ő viszi reggel, de utána vinnem kell magammal a picit is, amikor megyek Szilárdért. Semmiképpen nem vinném be az oviba! Majd ha alszik, akkor kint maradhat a babakocsiban, de ha pont nem, akkor izgi lesz. Majd kialakul.
Tesód akkor tényleg jól pórul járt ezzel az ügyeletessel. Szegény! Természetesen szült? Neki lombikos a babája, úgy-e?
Én nem leszek sajnos keresztmami az öcséméknél, mert én sem őket választottam Szilárdnak. Akkor még csak együtt jártak, és tervben sem volt az esküvő (legalábbis az öcsém részéről), és én nem akartam úgy megkérni őket, hogy bizonytalan a jövőjük. Viszont azt sem akartam, hogy a keresztapának és keresztanyának ne legyen semmi köze egymáshoz, azaz az öcsém és egy barátnőm. Lehet, hogy ezt zokon vették, és ők is mást fognak megkérni. Pedig én már jeleztem, hogy a másodiknak őket szeretném keresztszülőknek. Mivel lányom nem lett, azért jó lett volna legalább egy keresztlány, de sebaj. Hátha akaratunk ellenére Isten mégis úgy gondolja, hogy ad majd egy kislányt. Apa már többször is említette (amióta tudja, hogy öcsike lesz), hogy hátha úgy alakul, hogy később még egyet bevállalunk. De mindig hozzáteszi, hogy de ezzel még ne foglalkozzunk, és zárja is a témát, nem akarja, hogy magamban tovább vigyem a gondolatot. Hát nem is teszem, mert attól tartok, hogy mi már tovább nem fogunk kísérletezni, próbálkozni, mert én úgyis CSAK fiút tudok kihordani (bár én egy harmadik kisfiút is szivesen elfogadnék
)
Nevünk még mindig nincs, azaz már leszükült 2-3 névre, de még nem nevezgetjük sehogy Gombóckánkat. Ez így volt Szilárdnál is, a szülésnél döntöttünk a Zsolt és a Szilárd között.