Új privát üzeneted érkezett!

Franci!
Már a 10.???? Azta, nem lehet akkor véletlen!!!!
Remélem sikerül.

Persze Panndinak és Krinek is drukkolok!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Húú, jó sokat írtatok, de tök jó, hogy lassan mindenki előkerül..

Moti!
Kutyust sajnálom :cry:

Angie!
Voltunk, persze a dokinál, a Dr. K. I-nél, akit te ajánlottál, nagyon aranyos volt, s végül is szerencsénk volt, mert 16-ra voltunk megbeszélve, de mondta, hogy 15-én érdeklődjek, mert apukája nagyon nincs jól....jöttünk haza anyóséktól, pont egy étteremben voltunk Győr felett, amikor mondta, hogy most ügyeletes, ha gondoljuk, menjünk most, s nem kell másnap....így mocskosan, izzadtan, de 7 óra fele odaértünk a klinikára, megnézte, mondta, hogy nem nagy a "baj", s kapott Marcus érzéstelenítő krémet, fél órát kellett sétálni, s visszamentünk, s gyorsan helyre is hozta a valóban kis hiányosságot a kukiján :roll: persze, nagyon sírt a Drárám, s utána még másnap is mindig rohant hozzánk, hogy csíípte a pisi, két hétig kellett vazelinnel kenni, s most már rendesen kell minden fürdésnél (kellene) mosni....de egyre jobban haladunk vele, ez Apa feladata, s mindig figyelmezetetnem kell őket, hogy nem kihagyni....az a baj, hogy Marcus nem is ül le a fürdésnél, valamiért ez nem vonza őt :roll:

Babaszoba alakul, majd lesznek hamarosan képek is...rólunk is, s a szobákról, lakásról is, ha érdekel..

otthon voltunk VAsútparkban, Cirkuszban, Dinókiállításon különböző sikerrrel, de igyekeztünk, ja, meg játszóházban is voltunk, azokat is nagyon élvezte Marci :wink:

Örülök, hogy Baba jól van a pocidban, névre én is kíváncsi vagyok!
Vigyázz magatokra, ne dolgozz túl sokat!!!

Marci már egészen másképpen beszél kistesóról, rendszeresen, puszilja, simizi a hasamat, kérdezi, hogy megjött-e már kistesó...s mondja, hogy majd segít nekem, na meg mondja, hogy sírni fog...hát majd élesben derül ki, hogy hogyan is lesz....de nagy előrelépések vannak nálunk is...


Lányok, ígérem, hogy jövök még, s szólok mindenkihez, de most mennem kell, mert nem akarom olyan sokáig Marcit egyedül játszani, most még van időm rá.... :lol:

Kismamáknak kitartást, kinek a meleghez, kinek a róka komához, s kinek a kilókhoz!
Próbálkozoknak nagyon szorítok, remélem, hogy hamar jön mindnekihez a Gólya![/i]

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!
Úgy beleülnék egy kád meleg (nem forró) vízbe :)
Szerintetek leeeehetne?
Gyurussal mindig csak zuhiztam, úgyhogy nem tudom :oops: :oops: :oops:

Moti!
Sajnálom Csipkét :cry: ,Boldi , hogy fogadja?

nagyon drukkolok mindenkinek, de most főzök, úgyhogy mennem kell :)

Kép
Kép
maryka
 
 

 
 

Maryka!
Én az első perctől kezdve fürdők. Jó-jó nem forróba, ahogy szeretem, olyan langyosba. Szerintem nyugodtan beleülhetsz.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Köszi a gyors választ, a keresztányod gyönyörű :wink:

Kép
Kép
maryka
 
 


Franci!
Akkor ment a 2x2 puszi :lol: és köszi, hogy nem sértődtél meg :)
Laptetőkből akkor most megvan a 10 összesen? Mert ha igen, akkor küldöm a gólyát feléd. Épp láttam, hogy Vácrátóton egy fészekben már a kicsinyek is nagyra nőttek, így repülhetnek szerteszét.

Kri!
Neked is jut a gólyákból, mert a két nagy mellett 3 kicsit is láttam. Egyiket akkor kapd el, sőt a harmadik Panndiék felé lesz irányítva :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jól telt Harkányban. A gyógyfürdőben voltatok vagy van rendes strand is. Mi is voltunk még Szilárd születése előtt a (felújított) gyógyfürdőben, de nekem nem rémlik, hogy lett volna ott gyerekeknek való medence. Lehet, hogy akkor még nem anyukaszemmel néztem a dolgokat :roll:

Franci!
Gergő majd ugyanígy meg fogja szeretni az ovit is. Ott sokkal többet kreatívkodhat, önálló dolgokat csinálhat. Meg látod, hogy fogja élvezni. Mennek a bölcsiből többen is ugyanabba a csoportba?

Panndi!
Hány hétig volt zárva a csana? Szilárdéknál most kezdődik a szünet és három hétig lesz? Az semmit nem jelent, hogy negatív. Neked az utóbbinál sem a közepén fogant, úgyhogy hajrá!!!

Szilvi!
Köszi a beszámolót. Ezért jó fej a doki, mert akinél kell ott beavatkozik, de nálunk semmit nem csinált, mert látta, hogy nincs gond, és meg is oldódott a probléma. Pedig akkor még Szilárdnak félig sem jött le a makkjáról a bőr. Mára már ügyesen hátramegy, és sosem eröltettük, mindig, csak ameddig engedte. Apa feladata volt nálunk is a fütyikezelés (mivel ő fürdeti - én már egy éve nem fürdettem a fiamat, csak néha behívnak kedvcsinálásnak :D ). Hát rá is kellett apára szólni, mert két napig felváltva mondta Szilárd, hogy viszket meg fáj a fütyije. Aztán megnéztem, és egy picit piros volt alatta. Ki is derült, hogy két hete nem húzta hátra neki, mert úgy gondolta, hogy már nem kell. Pedig hát ő a férfi, elvileg tudja, hogy ki kell alatta rendszeresen tisztítani, és ezeknél a kicsiknél még vissza is tapadhat. Na, azóta ismét megy a rendszeres kezelés :)
A szoba-képekre pedig igen, kíváncsi vagyok, de szerintem más is, úgy-e lányok?
Pociképet is tegyél, mert kiváncsi vagyok, hogy mekkora lett a hasad. Marcikás pocis nincs véletlenül?

Annamari!
Ne is mond ezt az ovis dolgot. Egyelőre fogalmam sincs, hogy hogyan fogom megoldani. Én ráadásul novemberben fogok szülni, és úgy kell majd a gyerekért mennem. És én nagyon örülnék annak, hogy ha az első napokban kettesben lehetnék otthon a babával, amíg sos-ben összeszokunk. Fogalmam sincs, hogy Szilárd hogy fogja venni, hogy neki oviba kell menni, mi meg maradunk otthon a babával. Apa biztos fogja intézni az első hetekben, sőt, később is ő viszi reggel, de utána vinnem kell magammal a picit is, amikor megyek Szilárdért. Semmiképpen nem vinném be az oviba! Majd ha alszik, akkor kint maradhat a babakocsiban, de ha pont nem, akkor izgi lesz. Majd kialakul.
Tesód akkor tényleg jól pórul járt ezzel az ügyeletessel. Szegény! Természetesen szült? Neki lombikos a babája, úgy-e?
Én nem leszek sajnos keresztmami az öcséméknél, mert én sem őket választottam Szilárdnak. Akkor még csak együtt jártak, és tervben sem volt az esküvő (legalábbis az öcsém részéről), és én nem akartam úgy megkérni őket, hogy bizonytalan a jövőjük. Viszont azt sem akartam, hogy a keresztapának és keresztanyának ne legyen semmi köze egymáshoz, azaz az öcsém és egy barátnőm. Lehet, hogy ezt zokon vették, és ők is mást fognak megkérni. Pedig én már jeleztem, hogy a másodiknak őket szeretném keresztszülőknek. Mivel lányom nem lett, azért jó lett volna legalább egy keresztlány, de sebaj. Hátha akaratunk ellenére Isten mégis úgy gondolja, hogy ad majd egy kislányt. Apa már többször is említette (amióta tudja, hogy öcsike lesz), hogy hátha úgy alakul, hogy később még egyet bevállalunk. De mindig hozzáteszi, hogy de ezzel még ne foglalkozzunk, és zárja is a témát, nem akarja, hogy magamban tovább vigyem a gondolatot. Hát nem is teszem, mert attól tartok, hogy mi már tovább nem fogunk kísérletezni, próbálkozni, mert én úgyis CSAK fiút tudok kihordani (bár én egy harmadik kisfiút is szivesen elfogadnék :lol: )

Nevünk még mindig nincs, azaz már leszükült 2-3 névre, de még nem nevezgetjük sehogy Gombóckánkat. Ez így volt Szilárdnál is, a szülésnél döntöttünk a Zsolt és a Szilárd között.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Maryka!
Azért a nagyon meleggel vigyázz. Fürödni lehet, de forró semmiképpen ne legyen. Én is szeretem a jó forró fizet (férjem a kisújját sem birja a forró fürdővizembe dugni), de amióta terhes vagyok, csak zuhanyoztam. Mivel nekem CSAK a forróvíz esik jól a kádban, langyosban inkább nem fürdök.

A strandon nem mentem bele a vízbe, csak térdig, csombig a gyerekmedencébe, ahol Szilárd csúszdázott. Zuhanyoztam fél óránként, és a gyerekmedencében locsoltam magamat. Én semmit nem kockáztatok. Ezért sem fogok bejárni dolgozni már augusztus végén. Az ülés nem tesz jót a könnyen táguló és kinyiló méhszájnak, így ha nem muszáj, nem terhelem. És hát ennek a fönöknek nem muszáj :twisted:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Nekem nem laptető kell, hanem kisbaba ;)

Angie, nem volt zárva, csak nem vittük, hogy legyen egy kis nyáriszünete :)
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi!
Örülök hogy Marci kezdi megszeretni a kistesót. Ha kint lesz, még jobban szeretni fogja.
Jó sok programot besűrítettetek abba a pár hétbe!

Maryka!
Én se fürödtem a Gergővel.
Mi finomat főztél tegnap? És ma mi lesz?????

Angie!
Nem vagyok olyan sértődős fajta.
A gólyának mond meg a címemet. Várjuk szeretettel. Gergőm szombat reggel is kérdezte mikor lesz neki kistesója.
Én is elviselnék 3 fiút is.

Panndi!
Ez aranyos volt!
A laptető olyan mint a gólya, nem ő hozza, de én hiszek benne.


Gergő előtt a fejem fölött repült el egy gólya. Az első peteérésnél terhes is lettem. Az már más kérdés hogy csak fél év múlva volt peteérésem.
3 hete is a fejem fölött repült el egy gólya, remélem most nem kell félévet várni rá. Bár inkább még fél év, mint egy vetélés.

Valaki megadná a jelszót a picasához. Köszi
franci
 
 


Franci, ismerem a laptetős babonűt, csak én nem hiszek ilyenekben :)
Vendég
 


Nem tudom emlékeztek e még rá, Gergő 3-4 hete esett egy nagyot. Beütötte a száját és felhasadt az ínye.
Múlthéten észrevettük, hogy elszürkült a foga. Valószínűleg elhalt az a foga.
Ma volt dokinál a szüleimmel. Megnézték szerencsére nem mozog, nincs rajta gennyes duzzanat. Nem érzékeny a foga a hidegre.
Nagyon ügyes volt a Kis Drága, meg is dicsérték.
Reggel telefonon keresztül mutogatta, hogy kell megmutatnia a doktor néninek a fogát. :lol:
franci
 
 


Sziasztok!

Az a gólya jöhet hozzám már várom nagyon. :lol: :lol: :lol:

Franci, nagyon ügyes Gergő. Na és akkor mi lesz azzal a foggal?
Én úgy tudom ha elfeketedik akkor halt el.

Az ígért fotók:
Pancsi :)
Kép

Kép

Kép

dédivel
Kép

motoron bátyussal
Kép

Ezek már itthon készültek:
játszó szobám

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


sátras
Kép

apa pihent volt :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Kicsit sok lett

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!
Gergő foga maradt a helyén. Majd kiesik ha sorra jut. Állítólag a felnőttek gyökérkezelt fogai is elhaltak.

Zsombi nagyon édes!
Most én is szívesen csobbannék egyet a vízbe.
Nagyon jó hogy apa ilyen pihent tud lenni. :lol:
Szerintem nem lett sok a kép. Szívesen nézegetem a gyerkőcöket oldalakon át.
Olyan jó hogy Zsombi még ilyen kicsike. Gergő Zsombihoz képese már nagyon nagy fiú.
franci
 
 


Tessék lánykák kapkodjátok!az augusztusi babáknál is sokan várunk még tesóbabára

Kép

laptetőben én se hiszek, volt már elég...

:lol: :twisted:

én mielőtt Zsigivel várandós lettem előtte egy-két hónappal a munkahelyemen odarepült hozzám az ablakpárkányra egy hatalmas sárga világoszöld pillangó(szerintem állatkerti volt, mert szabadban ilyen nagyot még nem láttam) órákon keresztül nézett engem egészen addig, amíg fel nem keltem szünetre. a kis főnököm azt mondta nekem hogy a : NIki itt a te kicsi lelked megnéz magának) mer ugye a pillangó a lélek jelképe)

következő hónapban Zsiga beköszönt álmomban és a z azt követőben pedig beköltözött pocakomba :lol:

úgyhogy én várom a következő pillangó jelentkezését.. az elmúlt két évben kétszer is szállt rá a vállamra pillangó, mindkétszer megijedtem, el is repült... remélem a következőt nem ijesztem el :lol:
Vendég
 


Na itt vagyok, lányok alszanak.

Kicsit kiöntöm a szívem... szóval ugye késik, ma vagyok a 33. napon. Nincs semmi tünet, hogy esetleg megjönne, de félek, hogy csak a hormonjaim szórakoznak még... Most próbálok 10-es tesztet szerzeni, és pénteken azzal tesztelni, és ha az is negatív, akkor irány a doki :( Kicsit szomorú vagyok, ha nincs baba, legalább jönne meg...
Vendég
 


Szíves befognék egy pár gólyát, biztos ami biztos alapon. Későbbre is kell.

Boni!
Milyen szépen jelezte jöttét Zsiga. Már akkor is milyen okos fiúcska volt. Szól előre!
A következő pillangó biztos nem ijed majd meg.

Panndi!
Teljesen megértelek! Én már utálok tesztet venni. A 40 napos ciklusokba szinte beleörültem. Várni a nagy semmire.
Remélem hamarosan a kistesókát várhatjuk már!
franci
 
 


Franci én már levadásztam őket tesókra vágyóknak! Kép :wink:

Panni ++++++++++++++++++++++++++++

na tesztek vásárlásáról inkább ne is beszéljünk :lol:

KRi ZSombi irtó édes


Csajok tali kinek mikor lenne jó? esetleg a Városligethez mit szóltok?
Vendég
 


Boni!
Ez nagyon jó! Megyek értük!!!!!!! Ha a gólyák hangosan kellepelnek meg is talállak!!!!
Kettőt csomagolj légyszi. :lol: :lol:

Tali!
Augusztus 24-31-ig ráérek/érünk. Előtte nyaralás, dokik, utána ovi.
franci
 
 


Boni, jó hogy befogtad a gólyákat. Megyek én is a hang után mint Franci :lol: :lol: Mi augusztus 26-ig ráérünk, utánna megyünk nyaraln

Lányok tesztet én is utálok már venni. Franci tudom mit érzel a 40 napos ciklussal hasonló cipőben járunk.

Panndi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Köszi csajok a Zsombi dicsiket :lol: :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!
Ma lustizok, de azért vagyok :wink:

Jók ezek a gólyák :)

Nekünk lényegében jó a tali bármikor. Tényleg jó lenne már valamit összehozni. Én hétköznap is ráérek (mondom ezt én nagy mellénnyel :lol: :lol: )

Tesztet én legalább 50-et elhasználtam a 4 év alatt. És akkor ebben még nincsenek benne az LH tesztek :oops: :oops: :oops: De hát én szeretem tudni a dolgokat, még akkor is, ha nem jó. Számomra a várakozásnál nincs rosszabb dolog.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Panndi,

a teszteket én is utálom....egy idő után már nem is mertem venni, annyi negatívat teszteltem Boldi előtt..inkább megvártam, míg 2 hetet késett, és kértem vérvételt....de drukkolok ahhoz a Kisbabához nagyon!!!!

Boni, olyan megható volt, amit írtál a pillangós sztori.....meg is könnyeztem....jó,most érzékenyebb vagyok Csipke miatt is, de én hiszek az ilyesmiben....mikor már nagyon kivoltam Boldi előtt, hogy nem sikerült teherbe esnem, elolvastam a Raffai könyvét, és kértem a leendő kisbabámat, nyugtasson meg, hogy eljön hozzánk egyszer.és álmomban megjelent, tiszta aranyszínű volt, ragyogott, akár a nap, mosolygott rám, és azt mondta, várjak türelemmel, jönni fog.ez azt hiszem tavasszal volt, és ő júliusban fogant,.

Annamari, gratula a kicsi keresztlányodhoz!!!milyen picuri lehet élőben!!! :D

Kri, nagyon jók a képek!nagyon hasonlít Rád a kis csibész! :D

Maryka, akkor Balcsi tali?mi végül csütörtökön megyünk le, és 6án pénteken jövünk haza.Jól vagy már?tegnap voltunk a játszóházban, és Boldi kérte , hogy hívjalak fel, és gyertek Ti is Gyurikával! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Franci,

el sem tudom képzelni, hogy a fogászaton az ilyen pici gyerekeket hogy vizsgálják..mindenesetre a Fiad egy hős, hogy hagyta magát!
az én férjem úgy retteg a fogászattól, hogy ihaj... a szülés alatt nem félt annyira. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Lányok,

szerintetek mit jelent az, hogy kb. 2 hete iszonyatosan hányingerem van minden este?????
reggel semmi, csak este.....

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti,
sajnálom a kutyust...tudom, mit érzel... :cry: :cry: :cry:

Ne haragudjatok, de rengeteg a munkám...

Engem most megvertek: nekem 2 db tesztem volt és van, azóta is őrzöm őket...semmi több :lol: :lol: :lol:

Szép napot!

Puszi mindenkinek: Danyu
danyuci
 
 


Moti!
Ez azt jelenti, hogy tesztet kell csinálni :wink: Mensizel már?

Danyukám!
Hát ezen meg sem lepődök. Tudjuk, hogy itt közülünk te vagy a legerősebb csajszi. De biztos nem is kellett sokat várni a gyerkőceidre. 8 hónapnyi várakozás után már te is el kezdted volna lövögetni a teszteket. Ez majdnem biztos :wink:

Olyan furi, hogy nyár közepén hosszú nadrágot, hosszúújjú polót és zárt cipőt kell hordani. Bár nem hiányzik, hogy nem ömlik patakokban a víz a hátamon és a melleim között, a meleget mégis bírom. Lassan jöhetne már visszafele :)

Annamari!
Tegnap mi jót csináltál? Nem jártál errefelé! Talán lekváros buktát sütöttél?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk, mert megyek védőnénihez.
ne nevessetek :oops:
Boni!
tegnap nem voltatok véletlenül Decathlonban? :?: Csak zsiga nagyon hasonlított ott egy kis fiúra, de hát én ilyen vagyok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
maryka
 
 


Kri!
Néha megváltás hogy 40 nap után végre megjön.
Zsombit könnyű dicsérgetni, nagyon édes!

Moti!
Az egyik volt bölcsis gondozó néni most fogászaton dolgozik, és tanul is valami hasonlót. Ő keresett nekünk orvost aki gyerekekkel is foglalkozik. Én is utálom a fogdokikat, inkább a szülés.
Hányinger vagy gyomorsavtól van, vagy terhességtől. Tavalyi terhességnél én mindig csak este voltam rosszul.

Danyu!
Irigy vagyok a két tesztért!

Angie!
Augusztus 7-14-ig legyen jó idő, az se baj ha meleg van.

Én megint irigylek mindenkit aki nem dolgozik, vagy csak pár napig még.
Megint megvolt a leb@szás. Szőnyeg szélén voltunk a főnöknél. A kollégám hazamentek hamarabb, én meg nem tudtam az egyik munkával kapcsolatba semmit.
Eddig se beszéltek velem, múlt héten mikor mentem haza még annyit se mondtak hogy muk.
Azt nem is meséltem, hogy majdnem hasmenést kaptam miattuk. Valamiért kivették a vajamat a hűtőből. Gondolom délután bepakolták a vizüket hűlni, az én vajam meg kint maradt egész éjszaka. Szerencsére még folyt mikor kivettem. Mi van ha már lehűl és én megeszem…. De legalább elismernék a hibáikat, ne hazudjanak az ember szemébe.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ úgy utálok itt lenni!!!!!!!!!
franci
 
 


Maryka!
Hogy vagy? Rosszullétek???
franci
 
 


Franci!
Szegénykém! Akkor neked is minél előbb teherbe kéne esned, hogy el tudj végre jönni. Gondolom, 12 hét után gondolkozás nélkül lelépnél.

Maryka!
Vonalzót csinálsz?
Miért kéne nevetnünk a védőnénihez menésen? Merthogy ilyen hamar mész? Az első szívhang után már lehet menni. Itt mi egy páran az előzmények miatt nem mentünk rögtön.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Annamari! Gratulálok tesódéknak! Na meg persze a friss nagynéninek!

Kri! Tök aranyosak a képek! Gyerekképből sose sok!

Moti! Csak nem? :lol:

Panndi! Tudom mit érzel!

Franci! Marha jó fejek a kolégáid! Hol dolgozol? (lehet h már írtad, csak az agyam m a szita :oops: )

Gólyákat ide is lehet ám küldeni! Nekem mind a két terhességemnél Zoliék háza körül röpködtek a gólyák, majd 2 hónap múlva terhes is lettem. Petránál még poénkodtunk is rajta h anyós vigyázzon a lányára, m itt repkednek a gólyák. :lol: :lol: :lol:

Maryka! Tegnap mi voltunk Decathlonban. Nem láttál véletlenül egy kosarat huzigáló, hisztizős kölköt? Az volt Petra :oops:

Most keresgélek valami jó kis last minute utat Tunéziába. Ha már baba nincs, legalább nyaraljunk egy kicsit. :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Angie, szerintem a decathlon miatt írta, hogy ne nevessünk, mert ő mindig mindenkit észrevesz :)
Vendég
 


Angie!
Legkésőbb szívhangnál lelépek!!!!!
Olyan rossz ez, ez is egy kényszer a terhességhez.
franci
 
 


Teri!
2 terhesség?
Munkahely: vasút. De nem ezért bunkók. :lol:
Ti most Pesten vagytok?
franci
 
 


Franci!
Azaz MÁV? Hát én teljesen megértelek!!!!!
Tavaly nagyon nehezemre esett visszajönni GYES-ről dolgozni, és mire letelt a szabim, amit még munkába állás előtt kivettem, terhes lettem. Úgy örültem, hogy csak pár hónapot kell majd dolgoznom, amit majd fél lábon is kibírok, sőt, jót is fog tenni egy kis változatosság, aztán tessék, meg kellett szakítani, és jött a bizonytalanság ismét, hogy vajon mikor leszek újból terhes. Aztán terhes lettem, megint felcsillant a reménysugár, de nem sokáig csillogott, mert elment az a terhességem is februárban. Így ingadoztam lelkileg, hol fent, hol a mélyben. Most már talán látom a végét, és remélem, nem fog semmi történni, és nem kell visszajönnöm dolgozni minimum 2 évig. Tehát teljesen tudom, miről beszélsz. Váltani sem lehet babatervezés közben, így azzal kell élni, ami van, ráadásul úgy, hogy azt sem tudod, hogy meddig. Én nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy ennek mielőbb vége legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panndi!
Ja értem! Mert a védőnő után írta, és én azzal kapcsoltam össze.

Teri!
Abból a sok gólyából, amit itt hálóval befogtak a lányok, neked is biztos jut egy!
Tunézia biztos jó lesz. Bár ahogy nézem, az is egyre drágább. Mi még nem voltunk ott, de ha most nem lennék babás, biztos oda néztünk volna mi is valamit. 3 éves kor alatti gyerekkel én nem szívesen mennék EU-s országon kívülre (plusz Ho, Töröko), főleg nem egy afrikai országba. Úgyhogy most egy darabig megint kilőve
Tunézia.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
A céggel nincs bajom, mindig ezt tanultam.
De az iroda és a folyosó katasztrófa.
Én is úgy jártam mint te. 2008. novemberétől dolgozom, december 6-a körül összejött a baba, januárba vetélés. Pedig úgy örültem hogy tényleg nem kell dolgoznom, vagy legalábbis keveset. Így is szerettem volna. Csak a pénz miatt kezdem el ismét dolgozni.
Most se dolgoztam volna május óta.
Erre meg: még mindig itt rohadok.
franci
 
 


Mi Tunéziában voltunk nászúton, nagyon jó volt :)

Hát lányok, a munkahelyi gondok miatt nem irigyellek Titeket :( Én egy nagy távközlési cégtől jöttem el szülni, hát ott is voltak cifra dolgok...
Vendég
 


Panndi!
Melyik az a nagy távközlési cég (priviben is jöhet), mert én is A nagy (legnagyobb) távközlési cégnél dolgozom :) Lehet, hogy kollégák voltunk?! :roll:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Nem-nem, nem buktát sütöttem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hanem mákos gubát.

Akkor engem se utáljatok, nekem 4 pozitív tesztem van. Egyedül Leventénél nem csináltam. :oops: :oops: :D :D :D :D

Moti, Teri!
Köszönöm szépen!!!!! És tényleg nagyon pici. Ma kérdeztem tesómat, 2550 g a leányzó. Kicsit vissza esett a súlya.

Moti!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: talán egy kislány kopogtat???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kri!
Nagyon jók a képek!!! Nagyon aranyos rajta Zsombi.

Franci!
Sajnálom, hogy ilyen szemét kollégákkal kell együtt dolgozni. Gondolom alig várod a munkaidő végét.

Teri!
Biztos szép hely Tunézia. Én Ausztrián kívül más országban nem voltam, bár oda se nyaralni mentünk, hanem vásárolni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angie!
Nokia 5230-as telót akarok venni. Véleményedet szeretném kérni, bár nokia-val sosem volt gondom. Előre is köszi!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Amelyik nevet változtatott pár hete, mobil cég :)
Vendég
 


Benyomtam két csokis croissant-ot :oops:
Vendég
 


És ez nem az ebéd volt, csak a desszert :roll:
Vendég
 


Képzeljétek, Fruzsi egy hete kb a WC-be kakil tök sokszor :shock: Rá kell tennem, ül, nyom, kakil, és ha végzett, nyújtja a karját, hogy vegyem le :lol:
Vendég
 


Na most itt vagyok, ráérek, erre nincs itt senki :(
Vendég
 


Megyek is aludni a lányok mellé :arrow:
Vendég
 


én itt vagyok még egy picit.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ügyes Fruzsi!!!!
És híztál már?????

Franci!
Hol jársz???? Mikor itt a laptető???? ejnye-bejnye!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Panndi!
Nagyon ügyes Fruzsi!
De jó lenne egy kis desszert. Engem a duci norbis rudi is hizlal.

Annamari!
Ettem! :D
De jó hogy előkerültél. Jó hogy várom a munkaidő végét. Megyek fodrászhoz. végre egy szabad délután.
Gergő is kicsi volt mikor születet, aztán szépen megnőtt.
Nekem nokiám van, én szeretem. Könnyű a menüjét használni. Egy teló kivételével mind nokia volt.
franci
 
 


Franci!
Eddig nekem is 5-6 telóm volt, 1 kivételével, mind nokia. De ennyire "profi" még nem volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haladni akarok a korral.
Hajat vágatni mész???? Vagy festetni???
Gergő is ilyen picurka volt? Mennyivel született???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?