Sziasztok!
Abbey! Örülök, h ha bejön a szopipárnás módszer, csak győzd mosnia huzatot
Látatlanban be merem válallni, h Lillus nincs elhízva. Amelyik fiamról írtam, hogy kb fél kg-ot hízott egy hét alatt, ő 3, 98-al született!!! (59cm, mint egy 2 hónapos
), és kb 1 éves koráig nem bírtam az éjszakai szopiról leszoktatni. Ezzel együtt 1 évesen 10 kg kjörül volt. Most meg 9 éves, és nincs 30 kg. egyébként amikor elkezdenek baromira mozogni, onnantól nem híznak annyira. És nekem Dávid még csak lusta sem volt, sőt mozgékony volt, és idejében csinált mindent, pedig olyan sűrű gyerek volt, kerek fej, nagy toka, hogy az már vicc. Akkor még hagyományosra fotóztunk, de ha lelek vmit teszek fel róla régi képet
.
Szilvi! sajna diszkomfort érzéseket tudnak okozni, de hidd el, képes a szervezeted alkalmazkodni a növekedésükhöz, főként az óriás bébid után. Próbálj velük beszélni, h helyezkedjenek úgy, h neked is tűrhető legyen. Ha befordulnak, tényleg lejjebb lesznek, de akkor meg nehéz cipelni. Nekem most aki farosan fekszik, néha befeszíti a bordám alá a fejét
izgi, mert olyankor köpni, nyelni, levegőt venni nem tudok. Kíváncsi vagyok milyen alakú lesz a feje ezután. A bordáimról van elképzelésem, mert az előzők után a lengő bordáim totál derékszögben kifele álltak, nagyon vicces volt. szerencsére egy idő után visszament (nagyjából
)
Vovanda! tök igazad van! egy jófej idős védénő egy ismerősömnek azt mondta, amikor a lányuk született, h döntsék el, és a sok kért és kéretlen tanácsadóból válasszanak 2-t, akire hallgatnak, neki megtisztelő, de nem muszáj, h ő benne legyen, de ha mindenkire hallgatnak, akkor semmi nem fog működni, ők meg bediliznek és kapkodnak. Pont ezért igyekszem én is úgy írni ide az "okosságaimat", h tuti működik máshogy is, nekem ez vált be, ez is egy ötlet és kész. És igen, vannak anyai ösztönök, meg igények, stb és azt is be kell kalkulálni. Sőt! Azon röhögök mindig, h az ember azt hiszi a többedik gyerekénél, h már milyen rutinos, és ami bejött az egyiknél, az majd a másiknál is
haha, erről tudnék mesélni!!
Szilvi! Igen, nem izgulták túl , de nem bánom. Egyébként a héten még úgyis kell mennem a dokimhoz. Különben tényleg röhej, h mennyire nincs olyan protokoll, ami minden kórházban ugyanúgy működne. Egy barátom szerint pl a klinikákon azért fektetik be 28-30.héten az ikeseket, mert így sokkal jobban lehet belőlük cikket, tanulmányt írni
nem rossz elmélet, hozzá teszem az illető tudós ember
claire