Sziasztok!
Anna
Fel a fejjel! Az AFP nem jelent semmit!
Egy ismerős védőnő mesélte, h van egy olyan csajszi, akinek mind a 3 terhességénél nagyon alacsony volt, és 3 makk egészséges kisbabája lett. Nagyon drukkolok a genetikai UH-ra, és akkor ki fog derülni, h minden rendben van!
Gabi
Aranyos az új vonid!
Orsi
Nagyon tetszik a babakocsi!
Lenne egy kérdésem vele kapcsolatban: Azt nem látom a leírásába, h a sportkocsi rész vízszintesig dönthető-e?
Ha még belefér én is kérnék 2kifogó kendőt és egy csomag pelust.
(Aztán amikor mondod, akkor privibe vagy számlaszámot adsz és utalok (árat+postaköltséget) vagy címet cserélünk és úgy küldöm.)
Előre is köszi, ha sikerül intézni.
Szép nagyon az idézet! Nekem is egyik kedvenc filmem.
Tudom, h nem egészen ide tartozik, de amit még ezen kívül nagyon szeretek ilyen szép film, az az Édes November, és a Szerelmünk lapjai. (Ha még nem láttad szerintem érdemes. Bár a mind a kettő kicsit síros...)
Suzy
Nekem anyu szerzett valahonnan ilyen magzatvédőövet, amiről szó volt, mert mi is elég sokat utazunk. Nekem nagyon bevált. Levezeti az övet a pocim alá, és így nem kell mindig igazgatni és eltartani messzire, és nem gond, ha nagyobbat kell fékezni az se.
Örülök, h rendeződött a pulzusod!
Nomi
Egésznap virgonckodik a kis Tökös!
Kivételt képez, amikor szerepelnie "kellene".
Itt voltak tegnap az unokahúgomék és a 3éves kiscsaj kíváncsi lett volna rá, h milyen erős az "új jövevény", és simogatta a pocim, de a kiskrapek nem barátkozott.
Nem baj, majd talán legközelebb!
Neked is rugdos?
Köszi! Tényleg nagyon jól sikerült a buli! Olyan nosztalgia fogott el.
Szerencsére csüt. hajnalba már jön haza a Párom! Ha minden igaz, akkor pénteken meg jön ide értem és a hétvégét már együtt töltjük.
Noémi
Én is úgy szeretek aludni, h nyakig be vagyok takarózva!
Jobban vagytok a Pároddal?
Tegnap erőt vettem magamon és az itthon marad cuccaimat kiszelektáltam. Kb 10-12éve nem csináltam ilyet. (Pedig már 7éve nem is lakom itthon.) Le se merem írni, h mennyi cuccot lehet küldeni a máltai szeretetszolgálatnak...
Elálmodoztam, h némely farmerom mikor is volt jó rám...
(Nem ringattam magam olyan illúzióba, h majd ha egyszer újra x kg leszek... Erős voltam és realista.)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.07.27 14:13-kor.