Szevasztok Lányok!
Na végre én is itt
Otthonról egyszerűen nem megy a netezés. Nincs rá semmi motivációm, hogy bekapcsoljam a gépet és odaüljek elé, amikor annyi minden mást lehet otthon csinálni. Pedig ha otthon leszek, muszáj lesz egy kicsit tartani a kapcsolatot a külvilággal meg veletek. Visszajöttem a melóhelyre, még jövő hét szerdáig vagyok, aztán szépen lelépek. Még nem tudja a főnököm, hogy többet nem jövök, és mivel ezen a héten szabin van, ezért hétfőn tudja majd meg, hogy még három napot leszek. Majd így fog nézni
Na de kit is érdekel ?!?! Hát engem nem, az tuti.
Jó volt otthon, semmi extrát nem csináltunk, egyszer voltunk Keszthelyen 3 napra, amiből egy napot Zalakaroson a fürdőben töltöttünk. Szilárd odáig van a pancsolástól, ki sem lehet szedni a vízből, egész nap csúszdázott meg a húllámmedence szélén üldögélt. Én csak térdig mentem be és locsoltam magam meg zuhanyoztam egész nap. A 40 fokot nem lehetett másképp kibírni! Egyébkén engem nem viselt meg különösebben a meleg. Izzadtam rendesen, de ez nekem alapból is megy. Ezen kívül semmi extrát nem vett ki belőlem. A strandokat is simán bevállaltam, csodálkozott is rajtam apa, hogy milyen hős vagyok. A szomszédnőm (szintén terhes) kijelentette a családjának (két gyereke van), hogy ő nem megy sehova. Hát ott aszalódtak a gyerekek a házban meg a pancsolójukban egész idő alatt. Azért én már Szilárd miatt is lemondtam a magam kényelméről, nem akartam a víz nyújtotta élményektől megfosztani. Főleg, hogy ősztől viszik őket úszni az ovival, hadd legyen már valami vizközeli élménye.
Pocakom jól van, szépen növöget. Öcsike intenzíven mocorog, sokat csuklik, és szerintem hetente változtatja a pozícióját, mert hol itt hol ott van a feje, ahol érzem a csuklását. A legutóbbi uh-n a popsija volt alul, de azóta szerintem már 180 fokban elfordult. Jövő hétre tervezzük a 4D uh-t.
Szilárd nagyon szereti a tesóját, de amikor megszületett a tesómék kislánya, meg sem akarta nézni az első pár órában, sőt, még a sógórnőmnek sem akart köszönni. Aztán átesett a ló másik oldalára, és folyton kitalált valamit, hogy a baba közelében lehessen. Érdekes reakciókat vált ki a kicsikből a tesó/uncsitesó érkezése. Hát kíváncsi leszek, mi lesz nálunk, de most minden nap megkérdezi, hogy mikor lesz már ősz, hogy láthassa a kistesót.
Annamari!
Gratula a tesódéknak. Szilárd ugyanilyen paraméterekkel született. Hány hétre érkezett a kislányuk? Te jól vagy? Pocakod mekkora? Reméljük, Réka azért ismét belelendül a ovizásba. Szilárdéknak mával kezdődik a szünet, de már kérdezte, hogy mikor megyünk legközelebb oviba. Ő továbbra is nagyon szeret oda járni, és még egyszer nem mondta, hogy nem megy. Nálunk 3 hét a szünet.
Panndi!
Ti merre jártatok?
Maryka!
Hát, akárhogy is nézem az utóbbi oldalakat, semmi képet nem látok rólatok
Pedig igérted
Szagokkal én is így voltam, és bár teljesen elmult minden korai terhességi tünetem, az erős szaglás egy hete visszajött. Elég kellemetlen tud lenni. Hányinger, róka koma?
Szilvi!
Szupi, hogy Marci kezd belejönni az ovizásba. Kistesóhoz hogyan viszonyul. Kezdi felfogni, vagy még mindig hárít? Írsz pár sort, hogy milyen volt a fütyidokinál? Végül kihez kerültetek? Mennyit kellett várni? Babaszobáról dobsz majd képet? Azért lassan a testtel, nehogy megeröltesd magadat!!!
Beze!
Ne aggódj a kilók miatt. Te alapból is vékony vagy, nem fogsz véglegesen elhízni, ne aggódj. Én 6,5 kg-nál tartok, szerintem ez normális, de én is azok közé tartozom, akik a szoptatástól lefogynak. Szilárdnál állandóan tömnöm kellett a fejemet, mert ha egy kicsit nem figyeltem, már mentek lefele észrevétlenül a kilók. Éhes is voltam egyfolytában
Gondolom, már te is szépen gömbölyödsz
Kri!
Akkor ma gondolom jössz bővebben is. Ciklusod hogy áll?
Moti!
Sajnálom Csipke kutyust
De jobb így neki, hogy nem szenved szegényke. Hova utaztok (bocsi, de nem tudtam alaposan visszaolvasni)?
Danyukám!
Jó nagy melóban vagy, de milyen jó, hogy sikerült befödni a házat az esőzések előtt. Juhar felépült teljesen a támadás után? Tényleg nagyon vigyázzatok azzal a szomszéd vadállattal. Az ember nem akarja a szomszédját ellenségének, de ha nem vigyáznak a kutyájukra, és nem oldják meg, hogy ne tudjon átmenni, akkor fel lehet jelenteni őket. Emberi életet veszélyeztetnek. Kössék meg, vagy kerítsék el, de ez így nem menet tovább. Saját telkede ne legyél biztonságban
Sajnálom, hogy nem tudtunk talizni
Boni!
Ti hogy vagytok? Keveset jársz mostanság errefele. De lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, és írtad, hogy merre vagy
Teri!
Veletek mizujs?
Évi!
Neked tünetek?
Kata törölte magát a rendszerből? De miért?
Na jó hosszúra sikerültem, és biztos még így is kimaradt valaki. Azoktól bocsika
és nekik dupla puszi