Sziasztok!
Nyufó
Köszönöm a hiányolást! Egyszerűen nem jutottam ide. Napközben a fiúktól nem tudok jönni, estére meg ez a hőguta úgy lefárasztott, hogy semmi energiám nem maradt.
A Regis kép fantasztikusan jó! Én is úgy szoktam írni, ahogy te. Egyiken írok, a másikon olvasok.
Az Anna szép név. Sajnálom a migrént, nem lehetett kellemes. Nekem ilyen életemben talán kétszer volt szerencsére.
Gratulálok az integrált eredményéhez!
Bettike
Lehet, hogy van összefüggés a bőr kitisztulásában és a fiú baba között. Nekem minden terhességemnél nagyon szép volt az arcbőröm, még a miteszereim is eltüntek. Bezzeg szülés után. Most nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz. Egyenlőre stagnál.
Az első fiamnál nekem alacsony volt az Afp-m. A többinél nem emlékszem.
Engem a doki küldött el a vizsgálatokra.
Sajnálom, hogy ilyen sokat görcsölsz.
Aranyos a babalak.
Krisz
Szép nevet választottatok. Anyuka azért szégyellhette volna magát kicsit jobban is és adta volna vissza a helyet.
Szerintem már érezheted a bébit. Az okoskodókkal ne foglalkozz, olyan név úgy sincs ami mindenkinek tetszik, mondjuk az nem semmi, hogy tippeket adnak mit adj helyette.
Nagyon csinos vagy a képen.
Monka
Kaptam képet az uh-ról, de nem valami jó minőségű.
Dalmicsek
Drukkolok a férjednek, hogy kapja meg a munkát. Azért az nagyon rossz lenne, ha ilyen messze lennétek egymástól.
Kicsit irigykedem, hogy házat néztek, mi is nagyon szeretnénk kertesházba menni.
Syl
Gratulálok a jó eredményekhez! Az Afp-re már én sem tudom, hogy éhgyomorra kell-e menni vagy nem. Én egyszer úgy mentem, hogy ettem, erre hazaküldtek. A dokim meg most azt mondta nem kell éhgyomorra menni. Jó fejek.
Lenojo
Nekem nincs 16 hetesen uh, csak 18 hetesen. Pedig milyen jó lenne!
Spumilla
Tök jó, hogy már egyre jobban látszik a pocak.
Aranyos lehet a kis szerelmed. Az aranyeret nem irigylem.
Gratula a jó Afp-hez!
Nlzs
Az én védőnőm is ennyit csinál. Én nem tornázok semmit, futkározok a fiaim után.
(most nézem, hogy msi is ezt írta, csak nálunk a fiúk nyomkodják a távirányítót)
Szerintem se szégyelld az érzéseidet, ne hiszem ,hogy bárki elítélne. Azért próbáld meg elfogadni, hogy megint kisfiad lesz.
Timi
Gratulálok az uh-hoz. Ez a hason fekvés nem lesz sokáig kivitelezhető.
A dokid elég fura, szerintem is menj ahhoz, akiben jobban megbízol. Sose késő váltani, a hugom 38 hetesen keresett mást, mert a választott dokija meg akarta indítani a szülést mielőtt szabira megy.
Remélem hamar kiderül a neme a babának!
Anka
Üdv itt! Sajnos én is főleg este tudok jönni (vagy akkor sem)
Majdnem egy napra vagyunk kiírva. Nagyon szép család vagytok! A kisfiad nagyon helyes!
Sajnálom a vérzést! Az jó, ha van segítséged, reméljük minden rendben lesz A Balatont én is meggondolnám, elég hosszú az út odaáig.
Nono
Gratulálok a kislányhoz! A placenta meg remélhetőleg feljebb mászik. Nagyon klassz a babakocsi.
Szonce
Neked is gratulálok a kisfiúhoz és a jó kombinált eredményhez is!
Csill
Jó, hogy már érzed a babát! A férjed nagymamája nem semmi. Még, ha ez is vélemény legalább tartotta volna meg magának. Egyébként szerintem sok nővel előfordul, hogy a 5-8. héten elmegy a baba. Nekem is volt sajnos ilyen kétszer is, most meg a negyediket várom. Sajnálom, hogy a férjednél ilyen reakciót váltott ki ez a kedves megjegyzés, de neked van igazad és csak pozitívan.
Nagyon szép már a pocid.
Rebeka
Neked is nagyon szép a pocid!
Salsifraga
Nekem volt amniocentézisem. Nem fájdalmas inkább kellemetlen érzés, én a szúrás pillanatában éreztem, hogy összehúzódik a méhem. Szerencsére nem tart sokáig. Uh- val megnézik hol a baba és utána szúrnak, pár másodperc az egész. Utána pár napig semmit nem szabad emelni és utána is vigyázni kell még pár napig. Sajnos tényleg van vetélési kockázata. Szerintem is várd meg az Afp-t, vagy amit Nyufó mond, csináltasd meg az integráltat..
El sem hiszem, hogy a végére értem. Legközelebb azért megpróbálok sűrűbben jönni. Legalább az idő végre nagyon jó, remélem legalább 3 napig ilyen marad, hogy a lakás is lehüljön.
Megyek, mert úgy sincs már itt senki.
Mindenkinek szép álmokat!