Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jobban vagyok, fekszek egész nap. Szerencsére van segítségem, a párom jól ellát mindent, meg anyósom is besegít. A vérzés megszűnt, maradt még egy kis barnázgatás, a doki vasárnap reggel még megnéz. aztán eldöntjük hogy kibírom e az utat vagy nem... sz@rügy mert a gyermekem miatt mennénk csak... látom rajta hogy küszködik, mert nem vehetem ölbe, sokat bújik, meg simogat és mondja hogy anya kicsit kimerült....))))) nagy betyár, az apja igyekszik lekötni, de nem érti miért fekszek annyit))) rengeteget cipeltem Petit (15kg), lehet emiatt történtek a dolgok. A doki is megmondta minden terhesség más más. A második kicsit komplikáltabb mint az első)))
Dackorszak már alakul. Mindenre nemet mond :lol: de jól kezelhető, megérti a magyarázatot.

Nyufó, a crl 12+5 nap, január 28 és mindegy milyen lesz)))

Spumilla köszi a linket, még fogalmam sincs hogy kell beleszerkeszteni :oops:

Kép

Kép
anka10

nyufóóó, anka, ezeknek a dumáknak tuti az a vége hogy elérzékenyülök :D

anka:
ugy müködik mint mindegyik excel, csak nem kell menteni mert menti magát, ahogy a többiek töltötték, irkáld bele alá a te számaid, izéid és már kész is. :)
örülök hogy már csak barnázás van, és van segitséged is! hamar tul leszel ezen a két héten.

Kép
spumilla

Spumilla most már te is közel vagy nagyon hogy átéld majd ezeket a csodákat személyesen :lol: :lol: :lol:

Anka örülök hogy van segítséged!!! Nem tudnád kihagyni a balcsit, úgyis elég hideg lesz, 21 fok körül, nem igazán strandidő. Hétköznap is tud segíteni a párod, anyósod? Köszi az adatokat, beírtam :lol: Én is sokat cipelem Regit (11 kg), remélem nem lesz gond! Neked meg drukk, hogy rendben legyél!

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Nyufó
Köszönöm a hiányolást! Egyszerűen nem jutottam ide. Napközben a fiúktól nem tudok jönni, estére meg ez a hőguta úgy lefárasztott, hogy semmi energiám nem maradt.
A Regis kép fantasztikusan jó! Én is úgy szoktam írni, ahogy te. Egyiken írok, a másikon olvasok.
Az Anna szép név. Sajnálom a migrént, nem lehetett kellemes. Nekem ilyen életemben talán kétszer volt szerencsére.
Gratulálok az integrált eredményéhez!

Bettike
Lehet, hogy van összefüggés a bőr kitisztulásában és a fiú baba között. Nekem minden terhességemnél nagyon szép volt az arcbőröm, még a miteszereim is eltüntek. Bezzeg szülés után. Most nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz. Egyenlőre stagnál. :) Az első fiamnál nekem alacsony volt az Afp-m. A többinél nem emlékszem.
Engem a doki küldött el a vizsgálatokra.
Sajnálom, hogy ilyen sokat görcsölsz.
Aranyos a babalak. :)

Krisz
Szép nevet választottatok. Anyuka azért szégyellhette volna magát kicsit jobban is és adta volna vissza a helyet.
Szerintem már érezheted a bébit. Az okoskodókkal ne foglalkozz, olyan név úgy sincs ami mindenkinek tetszik, mondjuk az nem semmi, hogy tippeket adnak mit adj helyette.
Nagyon csinos vagy a képen.

Monka
Kaptam képet az uh-ról, de nem valami jó minőségű.

Dalmicsek
Drukkolok a férjednek, hogy kapja meg a munkát. Azért az nagyon rossz lenne, ha ilyen messze lennétek egymástól.
Kicsit irigykedem, hogy házat néztek, mi is nagyon szeretnénk kertesházba menni.

Syl
Gratulálok a jó eredményekhez! Az Afp-re már én sem tudom, hogy éhgyomorra kell-e menni vagy nem. Én egyszer úgy mentem, hogy ettem, erre hazaküldtek. A dokim meg most azt mondta nem kell éhgyomorra menni. Jó fejek.

Lenojo
Nekem nincs 16 hetesen uh, csak 18 hetesen. Pedig milyen jó lenne! :)

Spumilla
Tök jó, hogy már egyre jobban látszik a pocak. :) Aranyos lehet a kis szerelmed. Az aranyeret nem irigylem.
Gratula a jó Afp-hez!

Nlzs
Az én védőnőm is ennyit csinál. Én nem tornázok semmit, futkározok a fiaim után. :) (most nézem, hogy msi is ezt írta, csak nálunk a fiúk nyomkodják a távirányítót) :D
Szerintem se szégyelld az érzéseidet, ne hiszem ,hogy bárki elítélne. Azért próbáld meg elfogadni, hogy megint kisfiad lesz.

Timi
Gratulálok az uh-hoz. Ez a hason fekvés nem lesz sokáig kivitelezhető. :) A dokid elég fura, szerintem is menj ahhoz, akiben jobban megbízol. Sose késő váltani, a hugom 38 hetesen keresett mást, mert a választott dokija meg akarta indítani a szülést mielőtt szabira megy.
Remélem hamar kiderül a neme a babának!

Anka
Üdv itt! Sajnos én is főleg este tudok jönni (vagy akkor sem) :) Majdnem egy napra vagyunk kiírva. Nagyon szép család vagytok! A kisfiad nagyon helyes!
Sajnálom a vérzést! Az jó, ha van segítséged, reméljük minden rendben lesz A Balatont én is meggondolnám, elég hosszú az út odaáig.

Nono
Gratulálok a kislányhoz! A placenta meg remélhetőleg feljebb mászik. Nagyon klassz a babakocsi.

Szonce
Neked is gratulálok a kisfiúhoz és a jó kombinált eredményhez is!

Csill
Jó, hogy már érzed a babát! A férjed nagymamája nem semmi. Még, ha ez is vélemény legalább tartotta volna meg magának. Egyébként szerintem sok nővel előfordul, hogy a 5-8. héten elmegy a baba. Nekem is volt sajnos ilyen kétszer is, most meg a negyediket várom. Sajnálom, hogy a férjednél ilyen reakciót váltott ki ez a kedves megjegyzés, de neked van igazad és csak pozitívan.
Nagyon szép már a pocid.

Rebeka
Neked is nagyon szép a pocid!

Salsifraga
Nekem volt amniocentézisem. Nem fájdalmas inkább kellemetlen érzés, én a szúrás pillanatában éreztem, hogy összehúzódik a méhem. Szerencsére nem tart sokáig. Uh- val megnézik hol a baba és utána szúrnak, pár másodperc az egész. Utána pár napig semmit nem szabad emelni és utána is vigyázni kell még pár napig. Sajnos tényleg van vetélési kockázata. Szerintem is várd meg az Afp-t, vagy amit Nyufó mond, csináltasd meg az integráltat..

El sem hiszem, hogy a végére értem. Legközelebb azért megpróbálok sűrűbben jönni. Legalább az idő végre nagyon jó, remélem legalább 3 napig ilyen marad, hogy a lakás is lehüljön.

Megyek, mert úgy sincs már itt senki.

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
illda

Illda jó hogy bejelentkeztél! Többiek merre vagytok? Álltok az esőben és élvezitek a hüvit? :D

Kép
spumilla

Illda de jó hogy bejelentkeztél!!!! Én is nehezen viselem a meleget, nekem is volt majd egy hét amikor nem írtam, mert nem volt hozzá energiám. Akkor ha már hűvősebb idő lesz, akkor biztos jössz majd már sűrűbben :lol:

Spumilla én itt vagyok, élvezem most marhára a hüvit :lol: Biztos majd ha már beköszönt az ősz, akkor mindenki aktívabb lesz, remélem :lol: Szeretem amikor pörög a fórum, bár néha annyira meglódul hogy alig győzi az ember visszaolvasni még a pár órás termést se, de úgy a jó :D

Kis-Csillag rég írtál megint, minden okés????

Balimamika, Bolygó, lányok merre???

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: akkor ketten tartjuk a frontot :)

lányok, ha még nem láttátok a spektrumon volt egy dokumentumfilm testmatek címmel, 4 részes
FANTASZTIKUS
Az első rész pont a fogantatástól az 1 évig tart, annyira lenyűgöző. Jó kis vasárnapi mozi, itt lehet megnézni:
http://adventvideo.hu/index.php?kat=egyeb&lap=k_testmatek1
http://adventvideo.hu/index.php?kat=egyeb&lap=k_testmatek2
http://adventvideo.hu/index.php?kat=egyeb&lap=k_testmatek3
http://adventvideo.hu/index.php?kat=egyeb&lap=k_testmatek4
JÓ SZÓRAKOZÁST :)

Kép
spumilla

és akkor még egy közérdekű hír :D

megjött az ingyenes dvd, amit a neten rendeltem, innen:
http://www.corewellness.hu/coremum-kismama-program/a-coremum-programrol/
és nagyon jó
tulajdonképpen a fiziológiás és ilyen-olyan magyarézaton kívül van két fél-fél órás gyakorlatsor a várandós és a szülés utáni időszakra.
sztem érdemes kérni. :!:

Kép
spumilla

Nem hüvizek jelentem, pihegek: reggel 5-kor jöttünk haza egy szülinapi kertipartiról, szinte végigtáncoltuk az éjszakát, hulla vagyok és másnapos,
az a sok víz megártott. Black-White party volt és elég hűvös, de az egyik haverunk fekete-fehér kockás kalapban, fekete nyakkendőben és egy kockás boxerban jelent meg, tök jópofa volt,
(hát keresni kellett a pöcsíít, hehe), szóval nehéz emelgetni az ujjaimat.

Krisztin, jók a képek, az kismama röidnaci?

Segítsetek, jövő hétvégén Gyulára vagyunk hivatalosak egy 40 éves szülinapra, valami vicces meglepit kellene kitalálnunk, VAN JÓ ÖTLETETEK?

Kép
nlzs

Húúúú lányok már megnyilt az áprilisi topik, megint egy hónappal beljebb vagyunk :lol: :lol: :lol:

Spumilla nem ismerem, de majd belenézek :lol:

Nlzs jó buli lehetett, klassz hogy ilyen jót szórakoztatok. Hogy van a lelked? Vagy még korai a kérdés?

KépKép

KépKép
nyufó8

nlzs!
Hát nem egy leány álom történet! 65 kiló az nem semmi! Elismerésem meg azért is, hogy eddig tartani tudtad tartani. 8 év azért nem rövid. Nem egy egyszerű életed van neked sem!! De fő az optimizmus!! gratula!!

msi
Hát a nevek érdekesek, hogy apa milyen konzervatív. Pedig a Donát és a Zétény sem rossz, és nem is ilyen mai akármi. A plasztikáról annyit, hogy aki megteheti, én a hozzá állását és a bátorságát irigylem jó persze a ciciket is:) Semmi elítélni való nincs benne a barátnőm is 75 b ről 95 D re felkúszott szopi után gondolhatjátok.. apával megbeszélték, hogy ő szeretné megcsináltatni, több gyerekük nem valószínű, és 1 év alatt össze rakosgatják a lóvét és kész. Viszont akinek implantátum került be mondta, hogy azért ez nem kis macera. Mindennap masszírozás minimum 10 perc, hogy ne tapadjon le, meg ilyenek, de azt mondta megérte:D Én ahogy megnőttek az előző gyerkőcökkel éjjel nappal melltartóban nyomtam pamutban és nem lett katasztrófa. :roll:

t timi
Hát a festés miatt nem irigyellek, de jó tudni, nem soká vége! Én is néztem fali képeket és most jött be ez a faltetoválás ami leszedethető ott is vannak tök tuti képek érdemes megnézni a neten.
krisz
Én a gyerkőceimnél vettem észre, amikor a Kamilla oda jött és a hasamhoz karattyolt akkor elkezdett kapillálni erre ő oda rakta a kis kezét és ő is érezte. nagyon jó érzés! Egy fiú nevet néztünk ki most vettem észre:) Te is krisz és is de én azért bízom a lányban...:) Nem mintha a Kende név nem tetszene. A súlytól nem kell betojani az egyik ismerőaöm is már 5 kilónál tart, de nem gáz. én 71 ről indultam( a verseny súlyom 67) és most vagyok 73. de ha hozzá adjuk azt a pár kilót akkor....:)Van aki az elején ugik meg és azután nem 30 kilót nem fogsz hízni...remélhetőleg:) Ha meg igen majd leadod ha rohangálsz a "kölök" után. Én az elsővel 17 szedtem fel 1 hónap múlva 67 voltam a Kamillával 14 et és 67 el jöttem ki a kórházból . Jó 10 napra éljenek a sárgaságosok...:( De éhezni neeeem ebben igazad van!!!A gyerek nevében meg igazad van ha megtudod szülni eltudod nevezni is. neke is akadékoskodtak de kitartottam annó a Kristófnál és nem bántam meg. te sem fogod! Jó név az a Kende:)

bettike
én is hallottam valami afp-s okosságot, de hogy a több a fiú vagy a kevesebb a lány nem tudnám meg mondani:) Szépen kerekedik a te pocid is:) Ne rettegj előre a szüléstől mert nem tudod mennyi is az az annyi:) Meg úgy kell felfogni, hogy minél jobban fáj annál hamarabb a kezedben tarthatod a csodát!!!! Nálam bejött!! Én nem szülnék csak természetesen és minden nélkül, mert a barátnőm bódítással szült és azt mondta valami nagyon gáz volt nem tudott magáról semmi emléke nincs, csak hogy kába és azt sem tudja mi van vele.a másodikat simán szülte és azt mondta fájt az igaz, de minden perce meg van és ki lehet bírni. nem véletlenül a NŐK szülnek:):) Köszönöm a kedves megjegyzést!

nyufo8
Köszi, amint lesz értelems akkor ígérem rakok fel újakat, de ti isd nyomhatjátok. Egy kicsit én eltévedtem, vagy valahol máshol voltam amikor a másik táblázat amit mindenki maga tölt... jól értelmezem? Van ilyen? mer én még nem találkoztam vele. Kitől kérhetek linket? A pocak..Hmmm szépen gömbölyödik és a súlyom is eddig 2 kiló hétfőn afp múlt csütörtökön integrált. Valaki tudja annak mikor jön meg az eredménye?

dr_nono
A babakocsi tök szupi és is ilyen típusút (kb) néztem ki csak abban benne a hordozó is. A fellvarrás teljesen okés, én is gondolkodtam, csak én még akartam egy babát... és így nem lett belőle semmi, meg lehet, hogy nyúl is lennék:)

rebeka85
Ha a bőröd ilyen géneket kapott hát nincs mit tenni, viszont bármilyen kence nekem a babaolaj zselé vagy mi a csuda tök jó volt, mert rendesen lazította és táplálta a felső réteget. Én egy dokit megkérdeztem a drága kencékről és azt mondta felesleges az a lényeg, hogy próbáld meg ne kiszárítani... szóval nálam a zselés cucc bejött.

csill 79
Nálatok már néznek szívhangot??? Itt azt mondták, hogy 20 héttől. szép pocis:)

salsifraga
Hát sajnálom, de itt volt már akinek volt.. nem egyszerű az biztos, drukkolok!! Azt mondta a dokim, hogy a két integrált teszt eredménye együttesen 98% a másodikat 16 hét után veszik.. Nem tusom de a nyaki redő meg az orrcsont tényleg jó hír. Nekem a lányomnál volt rendellenes az afp akkor nekünk csak genetikaira kellett menni(2002) de ott a dokinő mosolygott és azt mondta csak valószínű egy megfázás.. Nem volt egyszerű az a pár nap nem irigyellek!

zsuzs 35
Te egy humorzsák vagy ki vagy mint a bili füle de azért még egy kis humorka:) De tuti!! Remélem jól telt a hétvége. A lakással én is úgy vagyok, hogy jobb úgy haza jönni, hogy nem egy káosz vár:)

anka 10
remélem gyorsan javul a helyzeted, és gondtalanul élvezheted a további hónapokat. A szüléssel kapcsolatban teljesen igazad van!!!!!!!!!! Nekem az első 8 a második 4 óra alatt volt meg tokkal vonóval:D De vállaltunk harmadikat is sőt az első után ahogy kicsusszant ahogy hátradőltem, mondom a dokinak, hogy azért még jövünk:)Már ott tehát nooo para azzal csak rosszabb lesz!!!

spumilla
én is itt vagyok nagy nehezen, csak ebben a nagy melegekben nálunk átlag 30 fok volt mindenütt... katasztrofális, örültem, hogy luk van néhol rajtam meg nyaraltunk, meg Mecsextrémeztünk utána meg győztem kipihenni a fáradalmakat :P gratula az eredményhez egy kővel könnyebb:)Nekem is kijött a kis aranyom az első szülés után tök jó homeós bogyók vannak rá nekem bejön. Attól nem fáj.

Ilda
Én is ebe a hibába szoktam esni, hogy mire elkezdek írni, már annyira soknak szeretnék válaszolni, hogy mega giga szöveg lesz de ez a jó!

halljátok erre a "jó" időre én alszok mint a mormota. Délelőtt 10 ig simán aludnék... Érdekes. Viszont ma nagy takarítottam az egész fölső szinten fürdő gyerek szoba háló előtér.. fúú. De olyan jól esett, hogy az alsó szint is gyorsan előjegyezve amíg hűvösebb van. Jah meg gofri sütés meg lekvár főzés. szóval mára elég:) Ezért ide jöttem és pihizek... :lol:
na jó hüvizést:)

KépKép
Kép
krisztin76

nlzs
Hát ez egy véletlen rövid naci berohantam a kínaiba valamiért és akkor pakolták ki a rövid gatyókat és két tipust is vettem gumis a gereka és so9káig jó lesz olyan mint az átlag kismama gatyi. kemény 2400 ft volt...megérte mert kényelmes.

KépKép
Kép
krisztin76

Sziasztok!Nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsokat, biztatást!! :wink: Aug. 2-án, hétfőn megyek AFP-re és integráltra, aztán meglátjuk. Aug. 5-én megyek legközelebb dokihoz.
Vettem egy horgolt kis angyalkát a babámnak, hogy vigyázzon rá! :D
Tudom, hogy erős, egészséges bébike! A férjem szokott hallgatózni a hasamon, és állítja, hogy lubickoló hangokat hall! :D Hát, ráhagytam! :D
És képzeljétek, nekem is van már pocakom. Pénteken volt a születésnapom, és aznap vettük észre, határozottam kemény terhespocak. Ez volt az ő ajándéka! :)

anka pihenj sokat, nem lesz semmi baj! Priviben elküldöm a nevem, ha gondolod, megnézhetsz, bejelölhetsz iwiwen, hátha ismerős vagyok! :wink:

[/b]nlzs a vicces meglepetésre most hirtelen egy hülyeség jutott eszembe, valahol olvastam: lufitorta, egy felfújt kisebb lufit "körbeépítesz", az ünnepelt késsel belevág, és paff... Persze jó habos legyen a torta! Na, bár ez egy 40. szülinapra lehet, hogy erős!

Kép
salsifraga

krisztin, nálam. egy email cimet küldj priviben és megy a privát tábla
a mecsextrémben mi is voltunk idén, nagyon nagyon jó volt, miket próbáltatok? zorb megvolt? :D
a homeos bogyokon gondolkozom, bár elég szerencsésen visszahuzodott a második napra, azota nem is kellemetlen, csak ha sokat ülök :shock:

Kép
spumilla

Boldog szülinapot Salsifraga, igy utólag is!!!!!! kedves ajándéka pocak :P

Kép
spumilla

Köszönöm, spumilla! :)

Kép
salsifraga

Salsifraga boldog szülinapot!!!! Akkor javíthatom a táblát 29-re? Nekem is pocakkal telt a 29, a 30-on meg már ott vigyorgott a 9 hónapos Regi :lol: Szuper hogy elintézted az integráltat, biztos hogy jók lesznek az eredmények, vigyáz majd a kis angyalka a babádra, nagyon szorítok!!!

Krisztin háát szívesen bevállalnék egy szülésed. Nekem az első 86 órás vajúdás volt és a szülés is nagyon durvára sikerült, majdnem fel is vágtak, meg minden. Szóval kizárt hogy lehet ennél rosszabb. De kit érdekel már, amikor ránézek a kicsi lányomra, szóval bármikor újra végig csinálom, pedig ha 100 évvel korábban élek, akkor tuti ott maradunk mind a ketten, úgyhogy örülhetek is, hogy ebben a korban élünk és már sokat tud az orvostudomány :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó Javíthatod! :( Én egészen csütörtökig még 28 évesnek hirdettem magam, de már nincs mentségem! :lol:
Viszont: pont a szülinapomon vettem egy doboz cigit (NEM, NEM MAGAMNAK!!) , és elkérték a személyimet! Jó kis kárpótlás volt! :)

86 órás vajúdás? :o Hűha, minden elismerésem!

Kép
salsifraga

Sziasztok Lányok!

Én is előkerültem. :) Próbáltam visszaolvasni az elmúlt időszak termését, hát, nem volt kis munka. :) Nincs is sok esélyem reagálni, csak hiányosan.

Mi megjöttünk előbb a Balcsiról, aztán egy hét szünet után még a Dunakanyarban is eltöltöttünk néhány napot egy szállodában, amolyan kisebb vakációként. Mindkét kimozdulás jól sikerült, végre "családilag" is több időt együtt tudtunk tölteni, mint itthon az utóbbi időben. Tekintettel "fizikai korlátaimra", a férjem és a kisfiam teljesen összenőttek az elmúlt időszakban (pedig eddig is nagyon szoros volt a kapcsolatuk). A legtöbbet mindig apa játszotta a gyerkőccel.

Nehezen szántam rá magam az írásra, mert ahogy itt időről időre néhányan, én is most elég megviselt vagyok lelkileg. Panaszkodni utálok, ebben az állapotomban különösen, de közben be kell ismernem, hogy nagyon bánt, amiért nem tudok maradéktalanul "happy" terhes lenni.
A jó hír, és ami nagyon boldoggá tesz, hogy már 13 hét 6 nap óta érzem a babám mozgását, már az egész 13. héten is éreztem, de akkor még úgy "belülről", de 13+6 óta a hasamra tett kézzel is nagyon jól érezhető a kis mozgása. És persze egyre jobban, ami hatalmas örömmel tölt el. Sőt, most hogy már 17+2-nél járok, néha magam is meglepődöm, mekkorákat és milyen erőseket mozog. Már nem is kell hasra tennem a kezem, séta vagy autózás alkalmával is simán érzem, ahogy mozgolódik. Néha olyan kis ütemesen dobol, hogy csak na! Ez így másodszor is hihetetlen jó érzés!
Ami szintén nagyon jó, hogy a nagy kánikulában (mikor napokig nem változott az időjárás) volt néhány napom, mikor nem!!! fájt a hasam, úgy ahogy már írtam, a harmadik héttől folyamatosan! Annyira jó volt, kiválóan éreztem magam, olyan boldogság volt azt a felszabadultságot érezni, amit mindig is kéne.

Ami viszont elkeserít, az két dolog. Két hete a jobb bordám alatt fájdalom jelentkezett, előbb szúró, majd szinte állandósuló nyomó, feszítő érzés. Egy hét elteltével elmentem a háziorvoshoz, csináltak egy uh-t, ami ugyan negatív lett, de megállapították, hogy megtört az epehólyagom, és ez okozhat ilyen panaszokat. Ha nem az, akkor pedig bordaközi ideg, de bármelyik a kettő közül, val. a terhesség okozza, ezért éljek vele együtt a hátralévő időben. :( Nos, a fájdalom azóta egész a köldököm magasságáig sugárzik, zavar a fekvésben, a mozgásban, az evésben, mindenben és van, hogy iszonyúan fáj. Mit mondjak, ezt így elég nehéz elfogadni.
A másik pedig a keményedések. Elég korán, kb. 14. hét óta vannak, egyre több és sűrűbb, de a 24. héttől a fiamnál is volt, ezért nem csináltam belőle ügyet. Mára azonban annyira besűrűsödtek (és a mai esős időben már fájdalmassá erősödtek), hogy eléggé megrémítettek. Főleg azért, mert elvileg másfél hét múlva mennénk magzatvízvételre, és ennyi keményedéssel nem hiszem, hogy meg merem szúratni magam, mert félek hogy elvetélhetek az összehúzódások miatt. Pedig én nagyon félek a beteg baba lehetőségétől, ezért mindenképpen meg szeretném csináltatni a vizsgálatot.
Hát "röviden" ez van. Egyik szemem sír, a másik nevet. Miért nem tud ez könnyebb lenni nekem?
Ja, voltam afp-n is, jövő pénteken lesz meg az eredmény. Nem tudom, mi tart két hétig, mikor van akinek két nap alatt megvan.

Nlzs,
neked mit mondott az orvos a furcsán dudorodó hasadra? Csinál még olyat a pocid? Jobb lett már a lelked a fiús hír után?

Spumilla,
ezt a 60-ből 2 vetélést a Sotéra mondta a dokid? Nekünk most a tanácsadáson is azt mondta az orvos, hogy fél százalék náluk a vetélés. Amit te írtál, az legalább három. Azért az már elég durva (lenne).

Salsifraga,
én már voltam magzatvízvételen az előző gyerkőcnél. A beavatkozás tényleg nem fáj, de előtte én is egy hétig halál ideges voltam, főleg mert a babánk nagyon nehezen, lombikkal sikerült (igaz, most is ugyanúgy féltem, pedig most meg spontán babát várok). Az eredményre várni nagyon rossz, de utána iszonyú megnyugtató, hogy néhány komoly betegséget kizárhatsz.

Bocsánat, hogy nem reagáltam mindenkinek, de megyek lefeküdni. Most már elvileg itthon leszünk, igyekszem majd felzárkózni.
Mindenkinek jó pocakosodást kívánok.

Balimamika

Kép
balimamika

Balimamika jo hogy jelentkeztél, a nemjo hirek ellenére is.
igen, sotés számok ezek.
mindenképp mentek amniora vagy még vársz vmi vizsgálatra? van ennek valami előzménye, hogy ezt megcsináltatjátok vagy "csak" megnyugtatásképpen?

a borda alatti dolgot sajnálom, az szar lehet, nekem egy tüsszentés után lett hasonlo érzésem, ami aznap még szurogatott, de aztán elmult.

a haskeményedésre szedsz magneB-ot?

a mozgásnak örülök, én nem érzem minden nap, csak néha, és a kezemmel főleg. látod, milyen szerencsés vagy? ;)

Kép
spumilla

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást :roll:
Jelentem megérkeztem Budapestről alig másfél órája.
Sajnos ott nem volt netem, ezért nem tudtam jönni egy hétig.

Ne haragudjatok, de esélyt sem adok a visszaolvasásnak :(

Tökölre fogunk költözni jövő hétvégén.
Már van időpontom az ottani háziorvoshoz, beszéltem az ottani leendő védőnénimmel - mindkettő kedves és aranyos, állítólag a háziorvos fog végig táppénzen tartani.
Szülész kérdés még necces, állítólag a szigetszentmiklósi rendelőintézetbe járnak ki szülészek a budapesti Baross utcai szülészeti klinikáról, így ha egy ottani dokihoz kerülök, akkor a klinikán fogok szülni :roll: Inkább ez legyen, mind hogy havonta, vagy kéthetente leutazzak Zalaegerszegre :twisted:
A lakás jó, tágas, fényes, csendes lakótelepi, igaz 3. emelet lift nélkül, de nem számít. Árfekvése is remek, a tulajdonos nagyszerű, jópofa fiatal srác.

Holnap megyek AFP-re, meg címet átíratni, kedden a "volt" szülészemhez délután, plusz fodrász, fogászat, jegygyűrűt kell intéznem :evil: és összepakolni a lakást :shock: Szóval el leszek kapatva a héten :oops:
Úgyhogy most megyek is :roll: Majd azért mindennap benézek, ígérem!

Vigyázzatok magatokra! Puszika és pocaksimi mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok lányok!

A hétvégém ahogy írtam korábban elég mozgalmasan telt így nem tudtam írni. most próbálok mindent visszaolvasni csak elég lassan megy mert közben dolgozom

kis-csillag: gratulálok a lakáshoz. örülök hogy sikerült megfelelőt találnotok. az nem mellékes hogy írtad csendes a környezet, az pici babával megfizethetelen lesz. nagyon sok a tennivalód, de látod lassan helyére kerülnek a dolgok, szuper hogy már elintézted a háziorvost meg a védőnőt is. ügyes vagy
a holnapi afp-hez megy a drukk

balimamika: sajnálom hogy rosszul érzed magad közérzetileg. sajnos ez most egy ilyen időszak. már többen írták ugyanezt. de hidd el gyorsan el fog múlni.
szuper hogy ilyen korántól érzed a picid mozgását, én még mindig nem érzek semmit...
az afp-d eredményéhez szorítok, pihenj sokat. most nagy szükséged van rá. a haskeményedésre meg szedd a magne b6-ot. nekem használ. mostanában engem is nagyon kínoz a görcs. sokszor már félelmetes

salsifraga: utólag is nagyon boldog születésnapot. ( a cigivel én is így szoktam járni, tőlem is mindig személyit kérnek, ne értsetek félre én sem magamnak veszem :D )

nyufó: szegénykém, azért a 86 óra nagyon rémisztően hangzik, remélem most könnyebb szülésed lesz

anka: örülök hogy jobban vagy, pihenj sokat amikor megteheted, remélem most már nem lesz semi gond

krisztin: nektek meg további jó nyaralást (gondolom még ott vagytok, ha tévedek akkor bocsi)

mindenkinek szép napot, igyekszem majd jelentkezni. holnap megyek dokihoz. már alig várom. kíváncsi leszek mennyit nőtt már a picikém. gondolom a nemét még úgysem fogja látni a doki

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok Kismamik!

Nem jelentkeztem a hétvégén,(de mindent elolvastam) mert szombaton délelőtt barátnőztem :) délután meg vasárnap tapétáztunk... aztán este fel dühítettem magam, mert fel akartam hívni a srácot aki csinálja a nagyszoba palafont, hogy hánykor jön, hogy apa addigra otthon legyen, de persze nem értem el...msot azon agyalok mi van ha kitalálja nem jön madj csak ekkor vagy akkor, mert már így is elegem van a felfordulásból, és még hol a vége... (na, de mindegy a baba érdekében mindent, és boldoggá tesz a gondolat, hogy még szépségesebb lakásba érkezik)
Jaa, és lesz a babaszobába micimackós kép festetve a falra :)))

Holnap megyek az új dokihoz :)) nagyon várom már! aztán szerdán meg fel kell hívnoma védőnőt és ha minden igaz oda meg jövöhét hétfőn megyek :)))

Ma megint hosszú napos leszek, meg szerdán is, de jövöhéttől pihi,mert szabira megy a doktornő és akkor 2 hétig nem lesz hosszú napom :))
Ma össze vissza indult a napom :? Mert otthon hagytam a telefonom, meg a rendelésre az előjegyzéses naptáromat, szóval nagyon kászosz az egész, jó hogy a fejem nem maradt otthon :))
De mindegy, megoldottam a naptár hiányt is, a telfon nélkül meg kibirom (bár elég rossz, hogy nem beszélhetek apával :oops: de túlélem :)

Remélem veletek is minden oké! Ma már egy kicsit hideg van :?

KépKép

KépKép
t.timi

spumilla: írtam a táblázatodba, mert nagyon levoltam maradva, de most javítottam amit tudtam, de majd holnap a doki pontosít, reméelm :)

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok lányok :D végre én is ideértem hozzátok :D bocsássatok meg, de sajna nem tudom visszaolvasni az 1 hét lemaradásom :( elnézést mindenkitől, most majd bekapcsolódom rendesen :wink: Remélem mindenki jól van és minden rendben van mindenkinél :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Sziasztok!

Én is remélem, hogy mindenki jól van, megpróbálom visszaolvasni, mi történt a hétvégén.

Velünk minden rendben, Kende nem rugdos az epilálás óta, sajna azóta nem éreztem, na, de még egy kis idő és biztos fogom. Hihetetlen, hogy a héten a 18. hétbe fordulunk. :)

Kép
krisz0923

Sziasztok!!!!

Hát elkezdtük a festéshez az előkészületeket, letéptük a tapétát az előszobában és a kisszobában, kimostam az ottani bútorokat, paradicsomot kötöztem, az időjárás kellemes volt a munkának pont, már nagyon elegem volt, hogy nem bírtam aludni a melegtől, és nekem mostanába jelentrkezet a folyamatos wc-re járás, mert kiemelkedett a méhem(hátrahajló volt)
Jaj itt ülök mint kiskakas a szemétdombon bezsúfoltunk mindent a nappaliba, szóval cikázok a bútorok kzt, a szőnyeg meg tiszta kosz..nagyon gázos...ráadásul megint sűrű a beosztásom, hétvégén meg már festőnk.csak ezen lennénk már túl!!! :(

Nyufó: jaj de jó lenne ha nekem is nőlne a bimbóm, sokat fájdogál, érzékeny..de solyan vacak kicsi, hogy ha így marad, csak bimbóvédővel fogok tudni szoptatni. Nem hiszem hogy Regi le van maradva, csak most nagyon foglalkoztatnak ezek a témák, és látva a keresztfiam "lemaradását"

Spumilla: gratulálok az afp-hez!! készülhetsz az anyaságra akon agyerekeken gyakorolva. párod hogy viszonyul a gyerekekhez? enyém imádja őket,lemegy az "ő szintjükre" jókat tud velük játszani, és egyszerüen megbabonázva szokták nézni őt, bizti látják hogy gyermeteg lélek.. :lol:

Nlzs: Húúú miket túléltél már!! jaj erről a hasplasztikáról eszembe jutott amikor anyum és barátnője elhatározták, hogy leplasztikázzák a fölösleget, elmentek egy orvoshoz, ő az mondta fogyjanak legalább 10kg-t és megcsinálja a plasztokát...nah azóta is mennek vissza.. :D

Úgy irigykedem aki érzi már a babáját, én szerintem csak bélmozgásokat érzek mint máskor is így semmi :( de sose volt nagyon aktív az Uh-kon, mindig csak egyhelyben volt, nem kellett keresgélni.

Jah tényleg az UH!!!!nah voltam, csak másodszor kellett lemennem annyian voltak, egy másik kolleganő nézett meg, kérdezte is mit akarok..hát mondtam sokat fájdogált mostanába és szeretném megnézni...szóval visszahívott egy üres percben és gyorsan megnézett, pont szemben ült velünk terpeszben, mondta a fejének a méreteit, de én csak a lába közét szugeráltam....nem nagyított rá hiába mondtam hogy azért megnézhetné nekem a nemét is! de ahogy terpesztett, két kis pogyoszerűt láttam. ő erre azt mondta ennyi idősen még nem lehet megmondani, /de a másik két munkatársnőmnek megmondták-persze nem ő volt az UH-s/ mert lehet a duzzadt nagyajkak és lehet herezacskó is...nah szóval amennyit én értek az UH-hoz, a babónak 7.hóban szállnak csak le a heréi, szerintem kislány, és az apjából is kiindulva azért ilyenkor már látszódnia kellett volna a nem éppen kicsi fütyiének... anyumnak mesltem nagyon örült, én is azért titokban, mert úgyebár csak csajokhoz vagyunk szokva és fiút furcsa lenne fürdetni is meg minden...párom is nagyon örülne, lánypárti...meg a fiúnév vita miatt is...majd ha már legalább 90%lesz a neme, akkor elárulom a neveket is, fiúnév nálunk is különleges lenne....

Lányok láttam a képeket, mindenki nagyon csinos, és szép a pocitok is!!!!

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

jah voltam a személyügyö is, majdnem csőbe húztak! Szóval bementem és mondja a nő, hogy hoztam e a papírt, amiről beszéltünk...mondtam neki hogy abban a fél percben, amit beszéltünk, csak az időpontról volt szó semmi papírról nem....de ő állította és modta hogy akkor nagyon gyorsan írjam meg a felmondási papíromat ha nem akarok dolgozni szeptember végétől, és írassam alá ezzel és ezzel-... jah és keddig le is kéne adnom szóval iparkodjak mert ő két hónap szabira megy és nem akarja a munkatársnőnek így átpasszolni a melót...hazamentem, anyu segítségé kérve megírtuk szépen hogy kérjük a közalkalmazotti jogviszony megszüntetését ettől és ettől...mesélem anyósomnak erre ő, nehogy már te mondj fől, hiszen ők küldenek el, nem hosszabbítanak meg téged!!! ha felmondassz nem mehetsz 3hónapig munkanélkülire, stb szankciók lesznke!!!!
jó én is amennyit értek ehhez, ez a első munkahelyem nem tudtam hogy kell ezt intézni. de az ügyintéző majdnem csőbehúzott, majd hív kedden miért enm vittem be a papír megmondom hogy szorri, ti küldtök el én nem mondok fel hogy neked kevesebb melód legyen az egésszel!!!

Még jó hogy anyósom képben van! anyummal mi simán beugrottunk volna az egésbe...

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim nekünk egyértelműen látszott 12 hetesen a kuki, két héttel később a herezacskók is! A párom láttam meg először, pedig nem szonográfus a srác. A herék valóban nincsenek benne, de látvány szempontjából mindegy. Ha van kuki, már látványosan látszódna.

Kép
krisz0923

Nem a párom láttam meg az ultrahangon, hanem ő látta meg a kukit, meg a zacsikat. Egyébként szerintem a baba méreteihez képest nagyok. :lol: :lol:

Kép
krisz0923

avrenim: de jó. én nem értek ennyire az ultrahanghoz, de szerintem is ha eddig nem láttak pöcköt akkor szerintem is kislány. én is erre pályáznék hogy végre megmondják a nemét. mi pont egyidősek vagyunk úgyhogy akkor lehet nekem sem mondanak semmit holnap. na de mindegy
nagyon nagy munkába fogtatok, de biztos minden nagyon szép lesz, kitartást a takarításhoz és azért pihenj is közben
amugy apa nálunk is valódi gyerek még. bátyám kisfiának is múltkor vettem egy távirányítós kiasautót erre közölte hogy olyan neki is kell :lol: hát kapott ő is. ő is az a típus hogy tuti beül a gyerekével a homokzóba dömperezni :lol:

krisz: örülök hogy jól vagy, bár azt nem hiszem hogy az epilálás miatt nem mozogna annyira. lehet csak Kende is lustibb ebben az álmosító időben :D

timi: drukkolok az új dokihoz meg a védőnőhöz. majd írd meg mi volt. kitartást a munkádhoz

monka: örülök hogy előkerültél. jól vagy?

KépKép
Kép
rebeka85

Másoktól is hallottam, hogy a dokik lusták megnézni a gyerek nemét, vagy nem érdekli őket,mert ugye nekik tök mindegy. A szülőket viszont szokta érdekelni. Lehet kicsit rámenősebben kell kérni, hogy nézzék meg. Ja és nekünk sima kis 2D-s ultrahanggal is jól látszott.

Mi még ezután kezdjük a festést, remélem apának segít valaki cimbi és gyorsan átkenik legalább a hálószobát. Azért egy tisztasági festés nem árt.

Kép
krisz0923

Avrenim kitartást a lakásrendezéshez :D Akkor ha jól értem, most olyan kislánynak néz ki a dolog? :D
Timi megy a drukk a dokihoz :D legalább már rendeződnek neked is a dolgok a picivel kapcsolatban :D
Rebeka köszönöm a kérdésedet :D aranyos vagy :D igen, már jobban vagyok, csak kicsit összejöttek mostanában a dolgok :? de már túl vagyok rajtuk :wink: látom te is holnap mész dokihoz :D nagyon szuper :wink: majd kérj ám képet nekünk :wink:

Pénteken a volt nőgyógyászom hívott, hogy menjek be hozzá, mert rám akar nézni :D : egy élő magzat, átlagos magzatvíz, amnion feszes és nem tapadt ki, CRL 52 mm és BPD 21 mm, nucha 1,6 mm (persze kombinálton majd azért megnézik megint), négy végtag, normál koponyaszerkezet, szív bal oldalon normál működés, zárt hasfal, normál hasi echogenitas, hólyag és gyomor telítődés, durva fejl. rendellenesség nem látható :D
én csak azt nem értettem, hogy aznap voltam 11+4 hetes és a papírra a méret alapján már 12+2 hetet írt rá :shock: de megnéztem a táblát és az pont a 11+4 nek felel meg. Hát nem értem, de nem javítom a vonalzót (mert ugye akkor ma már 12+5 lennék) , mert majd a kombinálton szerdán úgyis megint megnézik, és akkor majd kiderült hogy kinek is van igaza :shock: amúgy hasi UH volt és annyira szépen látszott a kis csöppségem :D úgy magamhoz fognám :lol:

Kép
monka1

Ej-ha, mindenki előkerül lassan, megint nem tudlak követni Bennetek!!!

Saslifraga, én is gratulálok , ha még beleférek a 8 napba, hát tőlem persze már nem kérnek személyit. Köszi a torta ötletet, nagyon jó pofa, azon gondolkodom hogy tudom kivitelezni, hogy túléljen egy majd 5 órás autóutat.

Nyufó, voltatok a Zöld-Piramisnál?, a buli úgy ahogy jó volt, de többször gondoltan ha mégegyszer azt mondja valaki, hogy nem baj, hogy fiú csak egézséges legyen, kifutok a világból. Az a legrosszabb, hogy apa nem is veszi észre, vagy nem is akarja, hogy milyen depis vagyok. pedig csak Tőle várnám, így magamban örlődöm.

Spumilla, mikor mész már Te dokihoz, soha???, milyen rég voltál.
Kiváncsi lennék az óriás bébidre, még nem lóg ki a hosszú lába?

Balimamika, jobbulást kívánok testileg-lelkileg, nem kéne azért biztosabban kivizsgáltatni ezt a borda alatti fájdalmat, szerintem ne nyugodj bele ilyen könnyen. Nekem a doki és eddig mindenki azt mondta a dudorra nem látott még ilyet, szedjek Magnéziumot, ennyi.

Kis-Csillag, örülök, hogy megtaláltátok a helyetek, legyetek boldogok ott.

Avrenim, micsoda barátságtalan kórházban dolgozol, milyenek ezek a munkatársaid a betegekkel, ha a koléganőkkel ilyen ridegek, lehet, hogy a sors keze hogy mielőbb kikerülj ebből a negatív környezetből.

Rebeka, drukkolok holnapi vizsgálathoz.

Kép
nlzs

Salsi boldog szülinapot!!!!!

nlzs ne törődj senkivel, adj egy kis időt magadnak, hogy fel tudd dolgozni, ami történik. Elmúlik minden rossz érzés, majd meglátod. :) Az emberek beszélnek, kibicnek semmi se drága. Közben meg lehet olyan hisztit csapna, ha ő nem azt kapná, amit vár, hogy az ég is leszakadna. Én sokszor megtapasztaltam már ezt.

Kép
krisz0923

Salsi én is szeretnék neked így utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI :D :D :D :D

Kép
monka1

Köszi Krisz a bíztatást, más nem is nagyon izgat csak a férjem mondhatna már két jó szót,ölelést, nem panaszkodom rá, körbeugrál, csak most inkább a lelkemmel kéne foglalkozni, dehát az nem a férfiak erőssége ugye. Tényleg szinte mindegyiknek van lánya aki mondta, hogy nem mindegy, hát nekik igen.

Kép
nlzs

nlzs lehet, hogy a te babód lesz az év első babája? :lol:

az én párom is arra pályázik :lol: :lol:

Kép
krisz0923

csak hamar beugrottam üzenetet továbbítani.
Anka üzije nekünk:
"lejöttünk a balcsihoz, egy hétig pihenünk, így nem tudok írni a fórumba. Pocsék az idő, de feltaláltuk magunkat))) ha hazaértünk mesélek! Kellemes hetet mkinek!"

Kép
spumilla

csak végigfutottam, ha már itt vagyok, és bocs hogy nem válaszolok egyenként részletesen, de most nemtok,

csak annyit nlzs-nek, hogy :D:D:D
nagyon hülye vagy. bocs :)

hétfőn megyek este UHra, te meg 5.én, szoval ennyi :)
amugy lehet hogy az nem is az aranyerem, hanem a lába, tényleg, meg is nézem :D

Kép
spumilla

sziasztok

megjöttem én is,benéztem én de nem volt sok lelkierőm irni.hányingerrel probáltam feküdni egy kicsit,de legyőztem és elmúlt.bezzeg a derékfájás,na az nem akar.de gondolom a sok minden alakul ilyenkor is odabent és kissé megviseli az anyuci testét :D

én csütörtökön megyek afpre.már itt tartunk :) és ma vagyok 16 hetes :wink:

timi

ne is mond,festés :? már előre utálom,pedig jővőhonapban mi is akarjuk csinálni.de saját kezűleg,igy nem vagyunk senkire ráutalva,meg nem mellesleg pénzben sem mindegy.meg a párom máskor is olyan szépen megcsinálta.

lányok,gondolom kerekedtetek ti is,kérek pocifotót :D én 2-3 hetente tervezek csinálni és feltenni.

hihetetlen de már lassan nekem is genteikai uh,na igaz h majd csak jővő hónap(asszem)23.-án,és akkor már 1-2 nap hijján 20 hetes leszek.

monka

örülök h te is jelentkeztél,szépek a babuci méretek :) és te is már elmúltál 12 hetes,jössz te szépen utánunk,nem vagy annyira lemaradva :)

avrenim

húha akkor lehet csajszitok lesz :)

KépKép
bettike83

Bettike igen, én is arra hajtok, hátha utolérlek titeket :lol: (utolsókból leszek az elsők) naaa nem, vicceltem, de igen, köszönjük a dicséretet, már nagyon szépen haladunk előre :D szerdán már kombináltra megyek :D de azért irigyellek a 16 heteddel :roll: jó lenne már ott tartani :D borzasztó lehet még mindig a hányinger
:( sajnálom :( most nekem valahogy nagyon elkezdett húzódni a hasam és néha fáj elég rendesen (de gondolom ez talán normális) :roll:
Spumilla ez az aranyér-láb sztori :lol: :lol: :lol: halálra röhögtem magam :lol: aztán meg leesett, hogy milyen bunkó vagyok, mert (bár nekem még nem volt), de tutko nagyon kellemetlen érzés :( dokinál voltál vele már? :(
Nlzs fel a fejjel, erősek vagyunk és kitartóak :D :wink:

Kép
monka1

neeem, monka, röhögjél nyugodtan, nem annyira kellemetlen, egész szépen visszament a kis "aranyoskám" :) első nap volt ijesztő, de szutem az ujjdonság miatt, m még sosem láttam, de egyátalán nem rémes, fekvés után szinte nincs is, szoval nincs panaszom.
nevessünk :)

Kép
spumilla

monka

én is mindig ezzel biztatom magam,mivel ugye nagy dolgok történnek odabent,igy náha egy kis fájdalommal jár,de mindent a piciért igaz? :)
gondold el,mikor mi már babázunk,te még jössz a nagy pocakoddal irni h mi a helyzet,s lehet te is irigyelni fogok h mi már babázunk,de mi is irigyelni fogunk a nagy pocakod miatt,mert biztos hiányozni fog egy ideig :)
végülis tőlem 4 héttel vagy elmaradva és akár ha 36 hétre születik a bébid akkor még meg is előzhetsz :) és 36.httől már nem koraszülött :) főleg ha én pont 40hétre szülök pl.de maradjon a bébi a helyén addig mig szükséges :)
az egyik forumon a csajszinak pont 35 hétre született a pici lánya és majd 3000grammal,kis sárgaságon kivül más baja talán nem volt :)

KépKép
bettike83

Krisz, tuti nem mert nekem kiveszik dec. 20.-án, tehát meghagyjuk az 1 millát nektek, jó lenne ha a topikból lenne valakié. Egyébként a férjem is mondta nem próbálunk üzletet kötni a dokival éfélre, (oszt felezzük a millát), demég nem kérdezte meg a dokit.

Spumikám, hülye miiii?!, hú akkor nekem 3 lábú polip van odabent. (kösziííí, megnevetettél- nem hazuttoltad meg magad)
Végigcsináltam az ingyen DVD-t, egész eddig azt hittem tudom melyik a gátizmom, de most húztam és feszítettem én mindent, még levegőt sem vettem. Eddig én nem szoktam csurgatni, de lehet ezentúl fogok. A torna többi része nekem lightes picit, végigcsináltam mindkettőt, szinte ugyan az a hasonfekvősön kívül, a kisfiam meg rám szólt, ne húzogasd be a hasad, összenyomod azt a gyereket, úgyis alig van helye. ( ez a nő elfelejtette milyen volt odabennt!?- mondta) Ja és eddig azt hittem nem lehet nyújtozkodni. De ha megvan heti párszor megcsinálom mááá. :lol: :lol: :lol:

Kép
nlzs

Monka, megprószálom fennhordani az orrom, kösziii! Má, tiszta buggyant vagyok kínomban.

Kép
nlzs

nlzs

látod,milyen rendes a fiad a kistesóval :) megvédi már most is :)

nekem is van ilyen dvdm,már az eleje óta megvan de még bele sem pillantottam.
hanyadik héttől kell ilyen gyakorlatokat végezni?

KépKép
bettike83

nlzs: télleg kiveszik dec 20.án? nem is tudtam, vagy nme figyeltem. azért ez jol ki van taláva akkor.
én vállalom az egymillás elsőszülöttet :D stipistopi

a dvd-s dumádon halálra röhögtem magam. a polipon nem :D

bettike, nem kell, de érdemes a 12.től, ha panaszmentes vagy

Kép
spumilla

spumilla

köszi,na akkor majd igyekszem csinálgatni :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Csak egy pillanatra "ugrok" be. Ma felkellet hívnom az orvosomat, mert reggel és délelőtt olyan sűrűn bekeményedett a hasam, hogy nagyon megijedtem. Csak a reggeli órákba 8×éreztem, hogy összerándul... Feküdnöm kell és a magneb6-ból megint 3×2 szemet kell szednem. Figyelni kell a keményedéseket, ha 1 órában több mint 4 van, irány a klinika :( :( :( Szerencsére a délutáni órákban már egyre kevésbé éreztem. Remélem nem lesz gond.
De, hogy egy kicsit dobjak a hangulaton :lol: :

http://www.youtube.com/watch?v=1-KVNthLaW8

Kép
csill79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?