Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Újra itthon vagyunk. Meglepő módon szuper időnk volt, már szinte túl jó is. A déli parton a víz 30 fokos! :shock:
Ákossal sajnos küzdelem volt kezdetben a vízbe menetel, nem tudtunk messzire besétálni, így a lehűlés se volt tökéletes. De aztán vettünk egy csoda úszógumit, abban nem üvöltött olyan sokáig :roll:
Hétvégén meg Füreden voltunk osztálytalálkozón. Na ott ugyan hidegebb volt a víz, de iszonyat volt a tömeg :(

Andi,
Üdv újra köztünk :D
Gratulálok a kis manódhoz!

Judit,
Nagyon ügyes Tami.

Kata,
Én is hasonló tempóban olvastam el a könyveket. 2 éjszaka alatt egyet. Aztán meg a másnapokon zombi voltam :? De annyira jó!
Sajnos nincs meg nekem, mindegyik kölcsön volt nálam. Könyvtárban tuti megvan. Viszont DVD-n az első 2 meg van, ha érdekel.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó,

Nyugi, a déli parton Ákos nélkül sem találtál volna hűsítő vizet. Mi szerda-csütörtökön voltunk Lellén, már a Balaton közepén voltam, még mindig csak hasig ért a víz és iszonyat meleg volt, tiszta termálvíz. Ákosnak nem tetszett a víz? Tamarának meg pont az úszógumiban nem tetszett annyira, ha kivettük belőle és bohóckodtam vele, úsztattam, az tetszett neki.
Vendég
 


Judit,
Ákos az 1. pacsizásnál a kezemben is üvöltött. Aztán már nem, de nekem leszakadt a karom, meg nem is szívesen szoktattam volna a kézben léthez. Amit vittünk kisautó úszógumitól sikító frászban tört ki. Aztán vettünk egy dupla karikás, sárga gumit. Abban élvezte (kis szoktatás után) a pancsit.

Csajok,
Olvastátok az e heti Szuper Infót? Azt írja hogy aug. hónapban készül el itt a lakóparkban a játszótér+labdázó - hiszem ha látom :roll:
Meg forgalomlassító virágládákat helyeznek ki az Aulich utcában. Az ötlet szuper, de rém boldog lesz, akinek a háza elé. Pl. mi is. Bár az tény, hogy az őrült száguldozást fékezni kel....

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 

 
 

Szóval a júliusból máris augusztus lett...lesz abból még jövő augusztus is...
A virágládákat nem-nagyon tudom elképzelni hova fogják rakni...így sem lehet parkolni. Ha 2-nél több kocsival jönnek hozzánk már valakinek a kapujába állnak. Ráadásul szerintem a száguldozókat marhára nem fogja elrettenteni az út szélén lévő virágláda...Miért nem lenne egyszerűbb a fekvőrendőr, nem értem...
Vendég
 


Igen, hasonlók a kérdéseim.....

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Hát, szerintem abból se lesz semmi, mint ahogyan a játszótérből se... És azt gondolom, hogy ez így, hogy a nyomtatott sajtóban is már megjelent, még nagyobb blama lesz az érintetteknek...

Anikó, köszi, elkérném majd őket!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Ennél jobban már nem áshatják el magukat bölcsőde, óvoda, játszótér, forgalom lassítás téren. :evil:

Kata,
Itthon vagytok már? Majd összehozunk egy talit, hogy odaadhassam :D

Katus,
Meg van Ancsi kisgatyója is. Ha tudtam volna, hogy a Tietek a cumisüveg, azt is bedobtam volna Szandrának. Bár gondolom az üvegre nagyobb szükséged volt.

Majd rakok fel képeket a szerdai összejövetelről, meg a nyaralásunkról. Egyenlőre rendezem a töménytelen mennyiségű képet. Már megint nem bírtam magammal :oops: :roll: :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


A múltkor már kiderült, hogy az "érintettek" nem is tudnak arról mi jelenik meg a sajtóban...na nem baj, majd lehet menni asztalt csapkodni, az is valami:) :?
Vendég
 


Anikó,
köszi, de még az üvegért sem mentünk el :oops:
Majd talán holnap...

Andi,
Isten hozott megint :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Anikó, itthon vagyunk két napja, de ha minden jól megy, holnaptól egy ideig megint nem... Írni fogok, ha hazaérünk, és egyeztetünk! (bár addig ki akarom olvasni az összes könyvet, hogy ne legyen akkora csalódás a film...)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Köszönjük az üdvözléseket:-)))

Judit! Kérdezted, hogy fogadta Laura Pannát: hát eleinte minden szép volt, amíg csak evett és aludt, majd, hogy egyre többet van fent Panna napközben így már Lauránál megjelentek a féltékenység jelei. Sokszor megkapom tőle, hogy csak vele foglalkozzam Pannát hagyjam békén, meg ehhez hasonlóak. Aztán meg van olyan, hogy állandóan Pannával van, megitatja, megszeretgeti. Vegyes érzelmekkel van iránta és irántam is. Velem szemben szófogadatlan, mostanában nem hallja vagy inkább nem akarja meghallani, amit kérek tőle és a legfőbb megnyilvánulása, hogy nem akar enni. Néha már vért izzadok, hogy legalább egy-két falatot egyen, pedig tudom hogy az sem jó, ha erőltetem. Ugyanakkor meg Laura nagyon félti Pannát, nehogy valami baja legyen. Pl. anyósnak nem engedi felvenni, mert gyógyszert szed állandóan és azt mondja neki, ne vegye fel, mert leejtheti.

Már kezdem belátni, hogy két gyerkőccel nem egyszerű az élet, de nagyon szép :D :D

De hogy ne csak beszéljek, küldök néhány képet is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szép napot mindenkinek!

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Andi,

Érdekes, nálunk rögtön az elején volt a féltékenység, aztán 1-2 hónap alatt túl lettünk rajta. Tamara most kezd mászni, érdeklődni a játékok iránt, most jön Zorkánál az irigység, elveszi tőle a játékokat, stb.
A nemevés is megvolt nálunk, én nem eröltettem, éhen halni nem fog, majd eszik, ha éhes lesz! Most a meleg miatt sincs étvágyuk szerintem.
Tündériek együtt!
Én is hoztam néhány képet.

Kép Kép Kép Kép :D :D
Vendég
 


Judit,

szerencsére annyira azért nem gáz a féltékenység és nem állandóan van jelen, de azért előfordul.

Az irigység még egyelőre nincs jelen, sőt inkább az önzetlenség nyilvánul meg Laura részéről, aki minden játékát oda akarja adni Pannának, csak hát sokszor meg kell magyarázni neki, hogy Panna még kicsit minden játékához. És még azt vettem Lauránál észre, hogy tök jól eljátszik egyedül a régi játékaival, csörgőivel, amiket Panna mellé szoktam oda tenni.

Most már néhány napja én sem erőltetem az evészetet és javult a helyzet :) :) :) nem mondom, hogy rohamtempóban javul, de javul.

Gyönyörűek a Lányok a képeken, büszke lehetsz rájuk.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Andi!
Örülök, hogy újra köztünk vagy! "Nem rég" még pocakosan találkoztunk, és most már Panna is elmúlt 3 hónapos! Nagyon aranyosak együtt!
Dóri se eszik mostanában, még annyit se mint korábban, pedig még tesó sincs, csak meleg, de az nagyon.

Judit!
Milyen nagy és ügyes Tami!

Anikó!
Mi lett az önkormányzatos nővel, el tudtatok valamit érni?

Emőke!
Hogy vagytok?

Kata!
Jó pihenést!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adrienn!
Nagyon nagy lány lett Dóri, amióta összefutottunk.

Judit!
Gratulálok Tami produkciójához, nagyon ügyes lány.

Most jöttem meg Laurával a dokitól, holnap megyünk a fülészetre a Heim Pálba, mert Laura két napja nem hall a bal fülére rendesen. Először azt hittük, hogy direkt csinálja, hogy nem a feltett kérdésre válaszol, hanem teljesen mást mond, vagy pedig többször kellett neki szólni. Ma már mondtam, hogy inkább elviszem a Lakoshoz, amíg rendel, nézze meg mi lehet a baj. Mondta, hogy ilyennel még nem találkozott, inkább írt egy beutalót a kórházba.
Kicsit be vagyok tojva, hogy vajon mi lehet a baj.

Kata! Jó pihenést nektek.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Andi,

Egyáltalán nem hall arra a fülére, vagy csak rosszul? Írj, ha megjöttetek a kórházból!
Vendég
 


Sziasztok,

Elnézést, hogy így ismeretlenül egy kérdéssel, kéréssel fordulnék felétek.
Vecsésen a Katica lakóparkban lakunk, kislányom, Dorka 1 éves és vissza kellene mennem dolgozni szeptember-októbertől. A bölcsibe nem vettek fel minket, hiába adtuk be a jelentkezést már a születésekor.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy tudtok-e valami megoldást ajánlani a környéken gyermekfelügyeletre, reális áron ? Esetleg ismertek-e olyan kismamát, aki kisgyermeke, babája mellett vállalna még egy gyerkőcöt, heti 3-4 alkalomra, egész napra?

Előre is köszönöm segítségeteket: Viki[/u]
dorkababa
 
 


Sziasztok!

Nyaralunk...

Mindkét sarj lázas, így elég korlátozottak a lehetőségeink :( :? Ami most nincs:
-Balcsi
-kirándulás
-rokonlátogatás
-jövés-menés
-medencézés
-szabadtéri szórakozás :(

Ami van:
-lázmérés
-lázkúp
-lázcsillapító szirup
-hűtőfürdő
-kicsi nyafi
-dajkálgatás
-vidéki orvoslátogatás (ezt inkább nem minősítem...pl. azt kérdezte a Boró láttán " van már 1 éves :shock: ?" Zétinél megkérdezte, hogy fiú-e és szólt neki, hogy ne beszéljen és nyugisan üljön amíg meghallgatja a tüdejét :? ...mentségére legyen mondva helyettesítő volt, na de akkor is :evil: )

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Andi!

Üdv. újra itt :D Gratulálok legkisebbhez!
Reméljük nem lesz semmi komoly Laurával.

Judit!

Nagyon ügyes Tamara! Boró is erőlködik az üldögéléssel, de persze nem megy még neki...

A bölcsi, ovi, játszótér témához inkább nem szólok... :wink:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Viki,

Üdv itt. Mi a Kispatakban lakunk, pár házzal arrébb lakik egy lány, aki szokott gyerekfelügyeletet vállalni, Bettinek hívják. Sajnos a számát nem tudom, de ha bemész a szépségszalonba itt a lakóparkban, akkor meg tudják Neked adni.

Évi,

:((((Hát jobbulást és kitartás!!!
Vendég
 


Köszönöm Judit, mindenképpen megkérdezem, mert valami megoldást kell találnunk.

Ha tudtok még valamit, szívesen veszem. :)


Az Önkormányzat honlapján olvastam, hogy augusztusban épül a lakóparkban a játszótér! :) Gondolom sokan vártunk erre!

Viki
dorkababa
 
 


Évi!
Jobbulást a sarjaknak!
Itthon minden oké, csak tikkasztó meleg van.

Andi!
Drukkolunk, hogy ne legyen semmi gond Laurával.
Néha Dóri is csinál ilyet, de neki biztos, hogy csak egy kicsit szelektív a hallása, mert máskor azt is megérti, ha suttogok neki.

Viki (dorkababa)!
Én sajnos ebben nem tudok segíteni!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Évi!
Jobbulást a gyerkőcöknek, remélem, hamar túl lesztek rajta.

Tegnap nagyon gyorsan megjártuk a kórházat. Szerintem az volt a szerencse, hogy Pannát is vittem, így előrevettek bennünket :oops: Mondjuk nem voltak sokan, de elég ráérősek voltak a doktornénik.
Laurának "csak" középfültő-gyulladása van mindkét fülében. Hát szegénykém, persze, hogy nem hallja, amit mondunk neki.
Szerencsére szúrni nem kellett, kapott antibiotikumot és orrcsepet. Ezeket kell adni és nézni, hogy nem lesz-e lázas vagy nem fájlalja-e a fülét, mert ha vmelyik előfordul, akkor irány megint a kórház.

Viki (dorkababa), nem tudok sajnos segíteni, mert nem ismerek bébiszittert és én Vecsés túlsó végén lakom:-(((

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a holnapot, amikorra is mondja a lehűlést. Akkor talán jobban tudunk haladni a nyamvadt kerítéssel...

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Már nagyon régen voltam... Éppen most is csak azért jöttem, hogy írjam: "rövidke" időre kivonom magam a forgalomból. Nem akarok litániát írni, ezért csak ennyi.
Vigyázzatok magatokra és jó egészséget kívánok nektek! Betegeskedő csöppségeknek jobbulást!

Jó éjt Nektek! R.
almi
 
 


Adri, jól tudom, hogy "ma van a szülinapompom"? (Alma e. után szabadon :-) ) Minden szépet és jót kívánunk!

Emőke

Mi már jól vagyunk, 2 napig tartott a láz, más tünet nem volt. Azóta minden ok.
Többi kis betegeskedőnek jobbulást!

Kép


Kép
birdie
 
 


Igen, Emőke! :P :P :P :P
Köszönöm szépen a köszöntést!

Andi!
Azért jó, hogy "csak ennyi" a gond, és nem komolyabb! Reméljük, hogy most már nem fog belázasodni.

Most egy kicsit átesett az időjárás a ló túl oldalára. Vártam az enyhülést, és az esőt, de nem ennyit! :oops: :oops: :oops:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri!

Akkor én is csatlakoznék Emőkéhez: nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked:-)

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Andi!
Köszönöm szépen!

Dóri néhány aranyköpése:
- Anya, leírjam ide, hogy anya?
- Igen.
- De anya, én nem is tudok még írni!

Telefon beszélgetés Dani babával:
- Mi újság Dani?
- ...
- Elhoztad?
- ...
- Na, ne szórakozzál!

Reggelente:
- Anya, kel följünk!

Aggodó anyukaként:
- Úgy érzem Gabi lázas, megmérem neki. ... Húúú, nagyon magas láza van, adok neki egy kukit (kúpot) a posijába! Ez nagyon fájt neki. Most megvigasztalom a vállamon, és álomba ringatom.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri!
Boldog szülinapot!! :D

Dóri babának imádom a hangját de most már a szövegét is :D .

Reni!
Mi ez a nagy eltűnés??

Andi!
Akkor gyógyulgassatok ügyesen, ebben a rossz időben hál istennek semmi mást nem lehet.

Szép vasárnap estét mindenkinek

szandrakiss
 
 


Adri,

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!

Jó dumája van a csajodnak:))

Andi,

Jobbulást Laurának.

No igen mi is vártunk a lehűlést, na de ez már kicsit túlzás.
Vendég
 


Sziasztok,

újra itthon :lol:
Szerencsésen megjártuk Szlovéniát, nagyon jól utaztunk, Levi remekül bírta. Csodálatos helyen voltunk, nagyon jó kajákat ettünk, Levi minden este élő zenére táncolt, és minden nap összeszedett egy kis barátnőt, ergó folyamatosan becsajozott :lol:
A tenger is szuper volt, Levit alig lehetett kirángatni belőle :wink:
Vannak képek is, hamarosan felteszek egy párat!

Adri,
akkor itt is boldog szülinapot újra :D

Jó éjt mindenkinek!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Kata,
Akkor szólj, ha itthon vagytok és adom a filmet. Végre valaki, akivel rajonghatok :lol: Pár embert már megfertőztem, de itt a topicban nem igazán sikerült senkit :roll:

Andi,
Édesek a gyerkőid a képeken. Laurának gyors gyógyulást kívánok!

Judit,
Hihetetlen Tami vigyora :D
Tomi meg lebukott, hogy bérhintáztatást is vállal :lol:

Adri,
Boldog szülinapot kívánok!
Kép

Imádom Dóri dumáit :lol:

Végül sikerült elérni, hogy ne tegyék ki a virágládákat. (Belekerült még 2 beszélgetésbe és aláírás gyűjtésbe) Fekvőrendőrök lesznek. Megint kidobtak egy csomó pénzt, az átgondolatlan, idióta ötletük miatt. :evil: :?

Évi,
Annyira sajnálom :cry: Pedig mi itthon maradtunk, hogy biztosítsuk Nektek a jó időt :wink: Minél gyorsabb gyógyulást kívánok (remélem mostanra már túl is vagytok rajta)!

Reni,
??????

Orsi,
Várom a képeket :D
Helyes lehetett Levente :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó,

BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Fekvőrendőr:
Nahát, pedig már úúúúgy kitöltöttem azt a kérdőívet:)))
Vendég
 


Anikó!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk! :D

Kép

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Adri, boldog szülinapot!

Anikó, boldog névnapot!

Kép

Anita
putyu
 
 


Pénteken aktuálisabb lett volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Anita
putyu
 
 


Anikó, boldog névnapot kívánunk mi is!

Anita, ez a kép csúcs :D

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Köszönöm a köszöntéseket :D

Anita,
:lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Anikó,
Boldog névnapot kívánunk, és ezért elsősorban Neked: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi,
Sz@r helyen voltatok és a hangulat is az volt :lol:
Nem semmi milyen bátor Levi a vízben :D

Évi,
Hogy vagytok?

Andi,
És Ti? Laura hall már?

Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Anikó,
Levit konkrétan alig lehetett kirángatni a tengerből és a medencéből is, annak ellenére hogy mind a kettő sós volt :lol:
Tényleg nagyon jól éreztük magunkat, majd élménybeszámolok, ha összehozunk valamit :wink:
Sajnos mi most a héten itthon nem vagyunk fogadóképesek, mert Zoli minden nap hajnalban 6-7 óra között jár haza, így 2 körülig alszik, ezért inkább én csavargok Levivel, hogy ne zajongjunk itthon.

Jó éjt!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Elmaradásaim... :oops:

Adri!

Kép



Anikó!

Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Anikó!

Köszi a kérdést, úgy néz ki most már talán minden o.k. A láz Zétinél 3, Borónál 2 napig (ill. éjszaka) tartott, de miután elmúlt Zéti kicsit nyűgike, Boró meg álomszuszi volt még kb. 3 napig. Szinte egész nap csak aludt, annyit volt ébren, míg evett...bárhol, bármilyen pozícióban képes volt elaludni...na, én ettől persze tiszta ideg voltam :? Szerencsére már a régi...illetve mégsem, mert az alvási szokásai azóta megváltoztak...kézben nem hajlandó aludni, csak pihiszékben, vagy fekve, ill. kevesebb alkalommal, de hosszabbakat alszik...bizonyos szempontból nem bánom, csak fura, hogy így alakult :roll:

No, de úgy is tudjátok rólam, hogy bármilyen betegséget/változást ami a gyerekekkel kapcsolatos drámaként élek meg.

Orsi!

Szép képek! Zéti is egy vizicsibe, alig tudtuk kirángatni a medencéből...a Balcsira ugye el sem jutottunk :? Ja, és persze csak az a víz tetszik neki, ahol nem, vagy csak alig ér le a lába :P még jó, hogy van Thomasos karúszónk :wink:

Andi!

Hogy van Laura füle? Mit mondtak, mennyi idő míg teljesen rendbejön? S mitől lehet ez?


No, és egy gyöngyszem :arrow:a RÉGIÓ című újság 3. oldalán található ovis kép alatti szöveg:"Vecsésen -a főváros több kerületével ellentétben-a fiatal szülőknek nem okoz gondot a kisgyermekek színvonalas napközbeni elhelyezése" :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Akkor csak az lehet, hogy akikkel én eddig beszéltem nem voltak elég fiatalok :roll: :evil: :twisted: :evil:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Évi,

Na tessék. Nem csak a hátam széles de még öreg is vagyok. Bár kussoljak, az én gyerekem jár oviba, (amikor épp nincs nyári szünet) csak épp kocsit kellett venni, hogy el tudjam hozni délben a világ végéről, ahol még busz se jár.

Más anya meglincselne, ha arra panaszkodnál neki, hogy a gyereked csak az ágyában hajlandó aludni :D EGyébként az alvási ritmusa valószínűleg a balesettől teljesen függetlenül változott meg.
Tamara is kb 5 hósan váltott kevesebb hosszabb alvásra.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődéseket: Laura úgy néz ki, hogy meggyógyult :D :D :D Legalábbis már hall a fülére és emaitt nem kell vele kiabálni. Most már úgy látszik, csak szelektív a hallása :oops: :oops: :oops: de remélem, ezt hamar kinövi.
Nem szeretem az antibiotikumot, de ha kell akkor inkább ezt adom neki és legyen meg gyorsan az eredmény, minthogy szenvedjen.

Évi!
Ma telt le a kúra ideje, így elviekben mára kellett, hogy rendbe jöjjön, de én a megnyugtatásomra pénteken elviszem őt megint a fülészetre, hogy nézzék meg még egyszer és mondják rá, hogy minden oké. Mondjuk azon meglepődtem, amikor mondta a doktornő, hogy nem kell kontrollra visszajönni, csak akkor jöjjünk, ha valami gáz van. Szerencsére sem láz, sem fülfájás nem volt.
Még emlékszem azonban, amikor húgommal voltunk állandóan a fülészeten, mert ő is nagyon fülfájós volt és anyum egyszer nem vitte el kontrollra, mert nem kell, majd minden rendben lesz felszólalással, aztán nem győztünk fülszúrásra járni vele. Na, én ezt el akarom kerülni Laurával.

Orsi! nagyon jók a képek, látszik, hogy Levi mennyire élvezte a nyaralást.

Én éppen most tanulmányozom a kerítésépítés technikáját, csak most mondtam férjemnek, hogy adjon egy kis szünetet, mert nem bírom a tempóját. Már egy részével kész vagyunk a betonozásnak, majd holnap folytatjuk, de azért kemény meló. Viszont az is igaz, hogy imádok ilyen "női" munkákat csinálni :P :P :oops: :oops:

Évi! A cikkhez csak annyit, hogy Laura 3 hós volt, amikor beirattam őt a bölcsibe - ahova a mai napig nem vették fel. Most meg a körzeti oviba sem vették fel helyhiányra való hivatkozással nem vették fel. Még jó, hogy két éve beirattam őt a református oviba, így szeptemberben azt el tudja kezdeni.

Judit! Ha te öregnek érzed magad, akkor mit szóljak én :roll: :roll:

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Andi,
kislány koromban engem is állandóan a fülészetre vittek, nekem is rendszeresen felszúrták a fülem, ezért én nagyon megértem, hogy inkább biztosra mennél :wink:

Évi,
tök jó hogy Zétinek ennyire bejön a karúszó, nem is gondoltam volna, mikor megleptük vele :D ja és megcsináltam a cukkinit, töltött cukkininek, szerintem fincsi lett, de Adriéknak is adtam kóstolót, mert akkora volt :lol: mégegyszer köszönjük!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Csajok!

Holnap készülök leadni a megrendelést a 10-es AVON katalógusból, kér esetleg valamelyikőtök valamit???

http://mutat.net/?http://www.avon.hu/PR ... chure.html

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Köszönöm a köszöntéseket!

Anikó!
Kép

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


hello Csajok,

Minden ünneplőnek minden szépet és jót kívánunk!

A betegeskedőknek pedig sok gyógypuszit!

Úgy tűnik, hogy el kellett tűnnünk itthonról néhány napra ahhoz, hogy előrelépés történjen játszótér-ügyben... Éjjel értünk haza Horvátországból, és amikor reggel kinéztem az ablakon, nem hittem a szememnek a "játszótérkezdemény" láttán! Bár nem oda építették, ahova eddig gondoltuk, és nem is túl nagy, de játszótér!!!

Nekünk szuper volt az elmúlt 10 nap, a srácok jól bírták a 9-10 órás gyűrődést útközben az autóban, ott is nagyon klasszul érezték magukat, büszke vagyok rájuk!
Néhány fotó:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?