Sziasztok!
Köszönjük az érdeklődéseket: Laura úgy néz ki, hogy meggyógyult
Legalábbis már hall a fülére és emaitt nem kell vele kiabálni. Most már úgy látszik, csak szelektív a hallása
de remélem, ezt hamar kinövi.
Nem szeretem az antibiotikumot, de ha kell akkor inkább ezt adom neki és legyen meg gyorsan az eredmény, minthogy szenvedjen.
Évi!
Ma telt le a kúra ideje, így elviekben mára kellett, hogy rendbe jöjjön, de én a megnyugtatásomra pénteken elviszem őt megint a fülészetre, hogy nézzék meg még egyszer és mondják rá, hogy minden oké. Mondjuk azon meglepődtem, amikor mondta a doktornő, hogy nem kell kontrollra visszajönni, csak akkor jöjjünk, ha valami gáz van. Szerencsére sem láz, sem fülfájás nem volt.
Még emlékszem azonban, amikor húgommal voltunk állandóan a fülészeten, mert ő is nagyon fülfájós volt és anyum egyszer nem vitte el kontrollra, mert nem kell, majd minden rendben lesz felszólalással, aztán nem győztünk fülszúrásra járni vele. Na, én ezt el akarom kerülni Laurával.
Orsi! nagyon jók a képek, látszik, hogy Levi mennyire élvezte a nyaralást.
Én éppen most tanulmányozom a kerítésépítés technikáját, csak most mondtam férjemnek, hogy adjon egy kis szünetet, mert nem bírom a tempóját. Már egy részével kész vagyunk a betonozásnak, majd holnap folytatjuk, de azért kemény meló. Viszont az is igaz, hogy imádok ilyen "női" munkákat csinálni
Évi! A cikkhez csak annyit, hogy Laura 3 hós volt, amikor beirattam őt a bölcsibe - ahova a mai napig nem vették fel. Most meg a körzeti oviba sem vették fel helyhiányra való hivatkozással nem vették fel. Még jó, hogy két éve beirattam őt a református oviba, így szeptemberben azt el tudja kezdeni.
Judit! Ha te öregnek érzed magad, akkor mit szóljak én