sziasztok lányok!
angyalom!
tündérek a gyerekek, kozmetika
én botival sem jutok el, ha kettő lenne, lehet, hogy én lennék a jeti.
petrám!
olyan rég írtál, mi a helyzet? lett valami kár az árvíz után? sok a szunyog? mentek nyaralni? stb.
lucám!
vape törlőkendő, tescoban ez az egy szunyogírtó alkalmatosság van, tök üresek a polcok, de ebből van dögivel, mert ezt nem ismerik. olyan, mint egy intim törlőkendő, kb akkora is, 15 db van benne 700 ért. de nincs csípésem!botinak a fütyijét csípte meg a rohadék, de pelus mellett nem tudom,hogy hogy. segítség, nem találom a holdvilág apartmanházat se a wof panziót, ilyen hülye vagyok. ha lesz időd elküldöd a linkeket? meg még egy kérdés, botinak hol tudnak adni ágyat a kettő közül? mert nincs utazónk, eladtam. neki ugye még ingyenes?
nofi!
mi a helyzet? te is el vagy veszve! nyaralsz? meleget, hogy bírod?
daniella!
milyen volt balcsi? van valami jó tipped, azt hiszem laar keresett ott baba barát szállást. de minket is érdekelhet. ha van valami bevált jó tipp szívesen fogadjuk.
lányok velünk annyi minden történik, hogy azért nincs időm írni. a legfontosabb esemény, hogy megnyílt a magánklinika, majd rakok fel róla képeket. olyan színvonalas fogadás volt, még jó, hogy nem melegítőben mentem
gyönyörű az egész, remélem az árak nem ennek jegyében fognak kialakulni,m ert akkor egy konzultáció 100ezer. nofi, hozzád elég közel van, madarász irodaházban lesz, majd ha megyek az akicóra, akkor tudunk talizni. persze az én drága fiam nem aludt egész nap, ezért ott ordított és persze 1 óra után haza kellett jönnöm. norib dolgozott, de rájöttem, hogy annyi ismerős volt, hogy nem is láttam a műsort, annyit pofáztam. és még a felével nem is találkoztam.
augusztusban megyünk nyaralni, addig kéne találnom valami jó szállást, ami nem horror ár és mégis gyerekbarát.
strandon is voltunk, akkora fürdőruhám van, hogy ad rendesen árnyékot, de hát ha ekkora kell. legalább nem kell napernyő
a gyerekmedencében csupa modell alkatú anyuka, én vagyok a biztos pont, engem biztos megtalálnak, ha keresnek ,nem tudok elbújni senki mögé. ja és a strandon egy perc pihenő nem volt, boti elemében volt. tök mindegy,h ogy hova pakolunk le, erre rájöttem, mert ülni vagy feküdni úgysem tudunk botitól. nem is kéne vinni gyékényt és ilyen szarokat, mert csak rohanunk egész nap. egyik medencéből ki, másikba be, persze csak a nagyvíz a nyerő. hófehér bőrét állandóan kenem, nekem ezzel tellik az idő, rohanok boti után, naptejjel, anélkül, lángossal, úszógumival, fejem egy úszómesterrel.
vettem fillérekért egy leg magic-ot, hát ti ne kövessétek el ugyanezt a hibát. gyerek azért jót játszik vele, lökdösi a lábrészt. én olyan edzett vagyok, hogy az első kettő után az erőlködéstől majdnem besz--tam, azóta összecsuktam, mindig a melegre való hivatkozással elhalasztom az edzést, rá kellett volna írni, hogy fitt embereknek, nem dagadt, lusta anyukáknak. még jó, hogy 3000 ft volt. mire jó a vatera.
boti kapott bilit, azt hiszi cipő, állandóan a lábára húzza
annyit lehet rajta röhögni. lesz humora a pasinak, ez már egy jó pont a nőknél. pukizott, kérdezem tőle, hogy ki pukizott, erre mutogat a nagyapjára, hogy a papa. még mutatja is, ezt majd eljátszom a tescoban is, ahol sokan hallják
magát babának hívja, de ez normális.
alszik a saját ágyában, viszont napközben nem nagyon. 1 órát az eddigi 3 helyett. de van olyan nap, hogy egyáltalán nem alszik. ez horror. este 10 körül alszik el és reggel 8-9 között kel. én már alig élek az álmosságtól, ő még fut.
na megyek, mert reklamál a kakaóért. majd jövök a képekkel.