Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok dragaim!

Ne haragudjatok, de most is gyors leszek. 2gyerek mellett zajlik az elet. MOst epp alszanak egyenlore. Azert nem panaszkodom, mert Mate aldott jo baba eszik-alszik. Eszterkem pedig ugyes nagylany. Nagyon vigyazz a testverkere. Hozza nekem amiket kerek. Kidobja a pelust, szoval igazi segitseg.
Megyegyszer koszonjuk a gratulakat nagyon aranyosak vagytok, en meg persze elfogult, hogy nekem vannak a legszebb gyerekeim:)

Bibocska a legszebb ajandek nekem ma, hogy itt olvashattalak, koszonom neked, es meg Valakinek! Minden tiszteletem a tied. Es talan tudnalak batoritani egy baratnom kis sztorijaval. Abban az evben, amikor Eszter szuletett o is szult egy 1200grammos kisfiut akit sajnos 4nap utan elveszitettek. MOst honapokat fekudt a korhazban ugyanugy megnyilt a mehszaja, de most fekve tovabb birta, es a napokban szulte meg a kisfiat aki 1800grammal szuletett, es most monden rendben van, elobb o sem akart babat, aztan a JoIsten ujra megajandekozta, es o hittel allt elebe. Ugyhogy nagyon jo, hogy visszatert az eletkedv, es jo hogy dolgozol, es szereted a munkad, mert igy feltoltodsz. Nagyon orulok, hogy itt vagy sok puszi neked!

Lucam, mi lett Tamas kiuteseivel, van erre valami krem, csak nem tudom pontosan a nevet. De patikaban bizti tudjak, Eszternek volt ilynje, de azt valami bogar maszas okozta.

ETnam, tenyleg rovid szules volt, en kivanom, hogy ennel rosszabb senkinek se legyen leszamitva a varrast, mert azt meg mindig erzem. Bar lassan potyognak a cernak:)

Gracus, drukkolok, hogy minden rendben legyen a dokinal, es eleg legyen egy sima kezeles.

Tina, gyonyoru nagy fiad van. Hihetetlen, hogy eltelt az ido, meg csak most szuletett.

Bocsi, hogy nem irok most mindenkinek, de mindenkire gondolok. Csak kozben rohanok tusolni, mig hagynak, mert var a kozmetikus erdekes lesz gyerekekkel kozmetikaba menni, de az egyiknek en vagyok a kaja forras.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Kép Kép Kép

Ezeket meg muszaly megmutatni:)

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!

Angyal!

Gyönyörűek a gyerkőceid.Majd írj a hétköznapjaitokról, mert én is így szeretném majd a másodikat azt mondják már talán egy kicsit könnyebb velük.Kislányok még anyáskodnak is kicsit.Millió puszi nektek.

Csajok a gyerkőcöm még mindig nem megy, már lassan 14 hónapos, mindenki megelőzte...:(A szomszéd csaj azt mondta h az ő lánya 18 hós volt mikor elindult, remélem azért korábban elindulunk majd.

A hétvégét apával kettesben a balcsin töltöttük, Mírácska a mámánál, ez volt az első ilyen hosszabb különlétünk, nagyon hiányzott, láttam a sok apróságot, és fájt a szívem, hogy az enyém meg otthon maradt...Nagyon jól elvolt anyósoméknál,lesték minden kívánságát, voltak játszótéren pancsolt az udvaron, bicikliztek, az egész falu megleste a kis csajt.

mennem kell, még mielőtt a kis csaj eltünteti amit írtam...később leszek még...

puszi, szép napot mindenkinek
.

,

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

sziasztok lányok!

angyalom!
tündérek a gyerekek, kozmetika :roll: én botival sem jutok el, ha kettő lenne, lehet, hogy én lennék a jeti. :D

petrám!
olyan rég írtál, mi a helyzet? lett valami kár az árvíz után? sok a szunyog? mentek nyaralni? stb.

lucám!
vape törlőkendő, tescoban ez az egy szunyogírtó alkalmatosság van, tök üresek a polcok, de ebből van dögivel, mert ezt nem ismerik. olyan, mint egy intim törlőkendő, kb akkora is, 15 db van benne 700 ért. de nincs csípésem!botinak a fütyijét csípte meg a rohadék, de pelus mellett nem tudom,hogy hogy. segítség, nem találom a holdvilág apartmanházat se a wof panziót, ilyen hülye vagyok. ha lesz időd elküldöd a linkeket? meg még egy kérdés, botinak hol tudnak adni ágyat a kettő közül? mert nincs utazónk, eladtam. neki ugye még ingyenes?

nofi!
mi a helyzet? te is el vagy veszve! nyaralsz? meleget, hogy bírod?

daniella!
milyen volt balcsi? van valami jó tipped, azt hiszem laar keresett ott baba barát szállást. de minket is érdekelhet. ha van valami bevált jó tipp szívesen fogadjuk.

lányok velünk annyi minden történik, hogy azért nincs időm írni. a legfontosabb esemény, hogy megnyílt a magánklinika, majd rakok fel róla képeket. olyan színvonalas fogadás volt, még jó, hogy nem melegítőben mentem :D gyönyörű az egész, remélem az árak nem ennek jegyében fognak kialakulni,m ert akkor egy konzultáció 100ezer. nofi, hozzád elég közel van, madarász irodaházban lesz, majd ha megyek az akicóra, akkor tudunk talizni. persze az én drága fiam nem aludt egész nap, ezért ott ordított és persze 1 óra után haza kellett jönnöm. norib dolgozott, de rájöttem, hogy annyi ismerős volt, hogy nem is láttam a műsort, annyit pofáztam. és még a felével nem is találkoztam.
augusztusban megyünk nyaralni, addig kéne találnom valami jó szállást, ami nem horror ár és mégis gyerekbarát.
strandon is voltunk, akkora fürdőruhám van, hogy ad rendesen árnyékot, de hát ha ekkora kell. legalább nem kell napernyő :D a gyerekmedencében csupa modell alkatú anyuka, én vagyok a biztos pont, engem biztos megtalálnak, ha keresnek ,nem tudok elbújni senki mögé. ja és a strandon egy perc pihenő nem volt, boti elemében volt. tök mindegy,h ogy hova pakolunk le, erre rájöttem, mert ülni vagy feküdni úgysem tudunk botitól. nem is kéne vinni gyékényt és ilyen szarokat, mert csak rohanunk egész nap. egyik medencéből ki, másikba be, persze csak a nagyvíz a nyerő. hófehér bőrét állandóan kenem, nekem ezzel tellik az idő, rohanok boti után, naptejjel, anélkül, lángossal, úszógumival, fejem egy úszómesterrel.
vettem fillérekért egy leg magic-ot, hát ti ne kövessétek el ugyanezt a hibát. gyerek azért jót játszik vele, lökdösi a lábrészt. én olyan edzett vagyok, hogy az első kettő után az erőlködéstől majdnem besz--tam, azóta összecsuktam, mindig a melegre való hivatkozással elhalasztom az edzést, rá kellett volna írni, hogy fitt embereknek, nem dagadt, lusta anyukáknak. még jó, hogy 3000 ft volt. mire jó a vatera.
boti kapott bilit, azt hiszi cipő, állandóan a lábára húzza :D annyit lehet rajta röhögni. lesz humora a pasinak, ez már egy jó pont a nőknél. pukizott, kérdezem tőle, hogy ki pukizott, erre mutogat a nagyapjára, hogy a papa. még mutatja is, ezt majd eljátszom a tescoban is, ahol sokan hallják :D magát babának hívja, de ez normális.
alszik a saját ágyában, viszont napközben nem nagyon. 1 órát az eddigi 3 helyett. de van olyan nap, hogy egyáltalán nem alszik. ez horror. este 10 körül alszik el és reggel 8-9 között kel. én már alig élek az álmosságtól, ő még fut.
na megyek, mert reklamál a kakaóért. majd jövök a képekkel.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

jó torz lesz a kép, így lekicsinyítve. hozom az ágyban alvásos bizonyítékot is.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

hát akkor megint én írok!

köszi lucám, már le is foglaltuk az apartman házban a szállást. tök segítőkész volt a nő, mert nem volt aug 7- től szabad szállás egy hétig, ezért kénytelen leszünk költözni, de nem baj, inkább költözöm. mindent elmondott, lesz utazóágy botinak, nem kell vinni, a strand dologban is segített. majd még faggatlak sárvárral kapcsolatban, hogy hova menjünk.

többiek!!!!!!!!!! :?: :?: mindenki nyaral?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Nem nagyon pörög a topic!
Angyalom
Eszterke és Máté nagyon aranyos!!
Etna
Jók a képek!! Boti milyen nagy fiú már egyedül alszik!!
Remélem mindenki jól van!!
Holnap megyek vissza a dokimhoz majd megírom, hogy mi van!! Utána egy darabig nem fogok jönni de olvasni foglak titeket. Nagy érzelni válságban vagyok magam sem tudom, hogy mi lenne a jó. Most nem részletezem majd ha döntést hoztam róla akkor leírom!
Kellemes nyarat kívánok mindenkinek!!
Puszi!!

Kép
grácus

Jó estét csajok!
Úgy látszik a **** hőség mindenkit elnyom, minket legalábbis totálisan.

Angyalom!
Csodásak ezek a gyerkőcök, tényleg büszke lehetsz rájuk. Hatalmas fiúcska Máté, Eszter pedig iszonyat vagány ebben a napszemcsiben. Tamásomnak is van, de mindig fordítva teszi fel, igaz kicsit nagy neki, és így nem esik le, de gondolom látni semmit nem lát vele. :D

Laar!
Ne aggódj, hogy nem megy a kis csaj, ha elindul majd visszasírod ezt az időt! Tamásom 15 hósan indult el egyik percről a másikra, nem két lépéssel kezdte, hanem stabilan ment. Szerintem Míra is arra vár, hogy totál biztos legyen a dolgában és meglátod nem 2-3 bizonytalan lépéssel kezdi majd, hanem egyszerre biztosan megy.

Etnám!
Jó választás a Hold apartman :) Hova költöztök aztán, hogy ott nem maradhattok? A nő nagyon rendes, képzeld néztem iwiw-en anno és valami híres vívó bajnok a férje, az egész család vív. Most már nem jut eszembe a neve, a nő Éva, de a nevüket pontosan nem tudom, tényleg nagyon rendik. Éppen ma beszélgettük mamival, hogy most milyen baromi meleg lehet abban az apartmanban a tetőszobában, ahol mi is voltunk, aztán leesett, hogy ott volt légkondi is. A szállás tök jó, szép tiszta, mindennel felszerelt, liftes, úgyhogy babakocsival sem lesz gond. Zárt parkolója van, a szobakulcson lévő távirányítóval tudod nyitni. Nagyon tuti :wink: Majd lehet mi is leugrunk egy napra, ha ott lesztek :wink: Puszi

Grácus!
Mi a baj? Mesélhetnél kicsit bővebben is, tudod, hogy nekünk bármikor panaszkodhatsz! Hátha könnyebb döntened úgy! Puszi és fel a fejjel!

Velünk semmi különös nincs, alig bírjuk ezt a meleget, elértük a konyhában a kritikus 30 fokot. :( A szobában is 28 fok van. Remélem hamarosan enyhül egy kicsit, csak úgy tudjuk elviselni, hogy átmegyünk mamihoz reggel és ott hűvösebb van, meg tesóéknál fürdünk délután (csak öt után) a medencében. Baromi jó, 4,5 m átmérőjű medencét állítottunk fel, 80 cm víz, Tamás imádja. Tiszta vizicsibe, igaz már annak is meleg a víze, ma 35 fokos volt már!!! Na puszi csajok, megyek fürdetni!

Kép

Kép
luca81

Még egy kép gyorsan a kis Hercegnőről:

Kép

Kép

Kép
luca81

Na még mindig... ETnám elfelejtettem írni: tök jók a képek, Boti ágya nagyon tuti. Fordítva raktátok oda a falhoz, hogy ne essen le? Így le tud mászni róla? Majd én is dobok Tamáséról képet, mi úgy csináltattuk, egyszerű heverő, de olyan monstrum, alig bírták felhozni a harmadikra... iszonyat erős egy szerkezet, néha én is odafekszem mellé, bőven megbír. Látom Boti is jól kinőtte már a babakocsit :) Tamás is alig fér el benne, de pl. Győrkőcön csomószor belekérezkedett, élvezi nagyon, Balcsira is visszük mindenképpen neki. egy a baj, hogy már azzal betelik a csomagtartó majd :roll: na tényleg lépek, puszi

Kép

Kép
luca81

Na csókolom csókolom :D :D
Remélem mindenki élvezi a gatya rohasztó hőséget mert mindjárt vége a nyárnak aztán vissza sírjuk...Na de viccet félre téve ez sem túl jó...Vagy túl hideg van és szakad az eső vagy túl meleg és pusztulunk meg...
Végre jó a net szóval jövök már hogy rátok nézzek mi újság.
Angyalom köszi a biztatást egy angyal vagy :D :D :D
Hát mi egyenlőre nem gondolkozunk a baba dolgon most rendbe szedem az életem próbálom kiheverni az elmúlt 3 év kegyetlenségeit amit rám mért a sors és rendbe szedni az életem.
Kell még találnom valami melót is mert ebben a hónapban végeznek velem pedig olyan jó úgy szeretem csinálni.Fárasztó kemény de imádom mert 20 fele kell figyelni mert dolgozni kell és mert szeretem a munkatársaimat...Na ők nagyon fognak hiányozni nekem.
De ez van ezt kell szeretni.
kimerült vagyok fáradt fáj mindenem rendesen elszoktam a melótól főleg a két lábamat érzem a nap végére...
Aztán megint megtapasztaltam milyen az éhség és amikor emiatt fáj az ember feje :D :D
Régi jó pillanatok...de hiányoztak...persze a fejfájás az nem....
Na jó pusszantok mindenkit most megyek mert lassan mehetek dolgozni és még ennem is kéne valamit meg mosogatni legalább ha már úgyis szalad a ház de hétvégére meglesz a program már ha fel bírok kelni :D :D :D
legyetek jók és vigyázzatok magatokra
bibócska

lucám!
egész nyugodtan gyertek, mi örülnénk nektek. szóval a költözés alatt azt kell érteni ,hogy nem végig ugyanabban az apartmannban leszünk, hanem majd át kell mennünk egy másikba, ahol természtesen ugyanazok a jogok illetnek meg minket, mint előtte. légkondi, utazóágy, etetőszék,stb. már nagyon várom, de azért kicsit félek is tőle, botikám olyan kiszámíthatatlan, most megint az anyás korszakát éli. úgy imádom, de a hisztiktől frászt kapok.

ez a dög meleg engem kiészít, ez nem fehér embernek való az biztos. igen erőssen el kéne gondolkodnia az emberiségnek, hogy valamit sürgősen tenni kéne, ez biztos, hogy a mi hibánk miatt van. én azóta gondolkodom így, mióta anyuka vagyok. amit tudok be is tartok belőle, de sajnos ebben az országban azért még elkéne egy kis felvilágosítás, hogy a szelektív hulladék gyűjtő nem egyenlő az illegális szemétlerakóval. én, aki szelektíven gyüjtött hulladékot viszek oda, igaz szemeteszsákban, nem tudom beledobni, mert nem férek oda a sok köcsög által otthagyott szeméttől. könyörgöm, évente 2x van lomtalanítás, 10 ezerért már van konténer, ha valaki lakást újít fel, akkor ezt is bele kéne kalkulálni, hogy a sittet, festékes szarokat oda kell dobni. a kartont nem tudom bedobni, mert valami értelmiség egybe begyömöszöli az ő kartonját, igaz, legalább veszi a fáradságot és oda viszi, de így egy kartonnal tele a hulladékgyüjtő. én azt is összetépkedem. a hajléktalanok fém kereseti lehetőségéről ne is beszéljünk. hát azok felborogatják, aztán ami nem kell nekik otthagyják. nem tudom ez vidéken is így működik?

na megyek, mert teszek fel vaterára még mindig egy csomó eladni való van. szerdán hozzák az új ágyat, addig kempingen nyomjuk, mert minden ágyunkat eladtam. :D retro hangulat. ezen aztán nem lesz kistesó gyártás :D

vasi!
rég írtál, mi van veled? kicsit jobban van a kis lelked? van valami megoldás féle? látom nézted a klinika megynyitó képeket facebook-on. nagyon szép igényes a klinika, vereczkey dr is egy tündér volt, azért titkon lestem az ajtót, hogy nem állítasz - e be nagy vidámsággal, ahogy mindenhol szoktál.

grácus!
remélem minden úgy lesz, ahogy szeretnéd és nincs nagyobb baj nálatok. azért örülök, hogy jót buliztál, rádfért!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

bibo!
neked is nagyon örülök,hogy jobb a kedved, kicsit élj és hidd el, az idő neked dolgozik.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

luca!
nagyon édi a kiscsaj, tiszta te vagy szerintem, mintha a tied lenne. biztos a tesódra hasonlít, ti meg egymásra. jó baba? mert annak látom.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól! Hála az égnek a ciszta felszívodott más probléma nincs.

Luca
Most nincs kedvem erről írni ezt nekem kell elrendezni magamban!!
Majd jövök valamikor addig is legyetek jók! Kellemes nyarat!!
Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Sziasztok Drágáim!

Grácus remélem nem köztetek van gond! :(

Etna nagyon király a nagyfiú ágya! Szóval jöttök Sárvárra.... Mikor is pontosan, Hátha össze tudnánk futni :D Kérdezni akartam már te mennyit fogytál?

Vasi, Nofi..... jól eltűntünk persze a francnak van kedve a gép előtt ülni ilyen tökig érő melegben....

Bibó annyira jó h itt vagy megint! Biztos találsz vmi jó kis melót!

Puszka

Kép
Kép
arte

Sziasztok Csajok...

Bocsi, hogy nem jöttem, de igazán nincs sokminden, amiről tudnék írni... Ebben az aszaló melegben próbálok a legkevesebbet mozogni, kint lenni, bármit tenni. :-) Bár tornázom, ezzel kivételet teszek. Már lement rólam vagy 12 kg. :-D

Etnám, gratula, h Boti ilyen ügyesen alszik egyedül is. Sada mondta, h egyik este hívtál, hétfőn kereslek, ha még aktuális a dolog. :-)

Lucám, nagyon édes a kiscsaj, tényleg hasonlít rád... :-) Tamásnak múlnak a csípései?

Angyalka, nagyon vagány Esztered ezeken a képeken, már igazi nő. :-) Máté is tüneményes kissrác. Hogy bírjátok a meleget?

Bibócska, örülök, hogy megint itt vagy köztünk, és bízz benne, hogy jóra fordul az életetek. Pikk-pakk találsz új munkát magadnak... :-)

Vasi, merre vagy? Mi van veled? Kérlek jelentkezz....

Csajok, most megyek, amíg még nincs nagyon kotladék meleg, addig feldobom az ebédet sülni-főni...

Bocsi, h nem írtam mindenkinek, de attól még gondolok Rátok is, Daniella, Laar, Petrám ;-), Arte, Tina, Grácus... :-) asszem senkit nem hagytam ki...

Pusza

nofertiri

arte drága!
egy kurva kilót sem fogytam, ugyan annyi vagyok, mint mikor kijöttem a kórházból szülés után :roll: aug 7-14ig megyünk sárvárra, lucáék is remélem meglátodgatnak, titeket is szeretettel várunk, ha akrtok gyertek nyugodtan.

rohadt meleg van, úúúúúúúúúúúúúgyyyyyyyyyyyyyyyyyy unommmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok lányok,asszonyok!

Örömmel értesítelek benneteket,hogy megnyílt Budapest legújabb komplex meddőségi intézete a VERSYS CLINICS Humán Reprodukciós Intézet. Ha felkeltette érdeklődésed nézd meg a honlapot: http://versysclinics.com/ vagy írj privit. Ha őket választod nem bánod meg, garancia rá a maximális orvosi szakmai múlt, odafigyelés, a mosolygós munkatársak
az élet csodája

ez így igaz!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról!Kicsi lánykánk nagyon jól érezte magát,rengeteget pancsolt és sokat sétáltunk is Fonyódon. Nézzétek meg a képeket iwiwen, azt hiszem magukért beszélnek.
Szóljon az aki nem tudja megnézni s annak elküldöm mailbe...de olyan időigényes kicsinyítgetni, így sokkal egyszerűbb.
Remélem jól telnek a napjaitok.Mindenki élvezi ezt a meleget, mondjuk én már nehezen viselem, iszonyat ez az idő.Főleg ez a nagy változás megint, Nagyon fáj a fejem délután már be kellett vennem bogyót.
Etna láttalak a tv-ben, miután felhívtad a figyelmem iwiwen:)

Bimbócska olyan jó olvasni a soraidat.Gyere amikor csak tudsz.

Timi drága!
Alig várom, hogy talizzunk.A héten még lehet h nem de jövő héten biztosan talizunk.Gondolom energiával teli érkeztetek ma haza.Remélem tuti volt a lagzi.

Millió puszi mindenkinek, megyek szunyálni, nem hogy pihentem volna a balcsin, de fáradtabb vok, mintha földet hordtam volna egész hétvégén.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok...
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége..
Laar nagyon jó időt fogtatok ki igazi kánikula meleget.

Hát itt is nagyon meleg van/volt..Már kora reggel is ha 7 órát lehet koránnak nevezni :D
Ma délutánra megyek dolgozni és csak 4 napot fogok melózni pénteken nem kell mennem 3 napos hosszú hétvége :D :D :D
És már nagyon várom mert már készen vagyok!!Na nem a meló miatt...
Igazából nem sok mindenről tudok most beszámolni várom a telefont mert bármikor érkezhetnek az ablakok....Hű lesz ám díbolás biztos.Na de ha kész lesz meg szép lesz(legalábbis remélem)
Na meg a szép új redőnyök és párkányok...Haj haj.
De most megyek mert még el kell szaladnom egy kis gyümiért mert nagyon nincs itthon semmi főznöm ma nem kell mert anyósom adott ebédelni valót...
Csóközön mindenkinek vigyázzatok magatokra.
bibócska

Sziasztok Lányok!

Jöttem egy kis életjelre én is. A Balcsin nagyon szuper volt, szerencsére jó időt fogtunk ki! Alexa élvezte a vizet, a lellei homokos strandon volt el a legjobban, ott bele tudott sétálni a kicsi vízbe és tudott pancsolni, homokozni a szélében! Utazóágyban is nagyon jókat aludt, áttértünk most már mi is napközben az 1 alvásra, általában fél 1-fél 3-3-fél 4-ig alszik, mikor hogy. Még a Balcsin próbáltuk ki először, hogy jobban aludjon az idegen helyen. Képek vannak fent az iwiw-en egy külön albumban, ott megnézhetitek őket.

Angyalom: Gratulálok neked a kis Mátéhoz, csodaszép baba! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek! Annak meg külön örülök, hogy ilyen viszonylag könnyű szülésed volt! Eszterke nagyon vagány a napszemcsis képen és nagyon hasonlít rád!!!!!

Luca: Tündéri Noémi, milyen nagyot nőtt! Tamásodon elég csúnyák ezek a szúnyogcsípések, látom, nem kímélték szegényt ezek a dögök. Alexán is van elég. Én egy Dapis gél nevű krémmel kenem őket, elég drága, homeós készítmény, de 1000 évig elég lesz.

Etna: Nagyon jók a képek! Örülök, hogy Boti jól alszik a saját ágyában is!
Bababarát helyet nem nagyon tudok a Balcsin, mert nekünk saját nyaralóban volt a szállásunk, én is csak a neten tudnék kuatkodni. Nem tudom, írtam-e a múltkor, de nagyon szép lett a lakásotok, jó volt nézegetni az előtte-utána képeket. Vasiról tudsz valamit? Tartjátok a kapcsolatot? Olyan jó lenne, ha jönne közénk!!!

Laar: Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat a Balcsin! Mindjárt meg is lesem a képeiteket! Múltkor írtad, hogy Míra még nem jár. Szerintem ne aggódj, sok baba van, aki 15-17 hónapos korára indul csak el. Gyerekorvosotok mit mondd? Esetleg nem akarod elvinni szakemberhez? Barátnőm is elvitte a kislányát és mondták neki, hogy gyengébbek az izmai, azóta tornáztatja.

Kiru: Javult már anyóssal a viszonyotok? Párod nem tud tenni ezügyben valamit? Drukkolok, hogy megoldódjon a helyzet! Ákos hogy van?

Nofikám: Fogytál 12 kg-ot? Gratulálok, nagyon ügyi vagy! Én is tornázom heti 2x, aerobicra járok. Olyan kellemesen elfáradok utána.
Babaproject most hogy áll nálatok? Kicsit lemaradtam most ezügyben. :oops:

Suzi-val vajon mi lehet????

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Sziasztok!

Gyors csak bekukk még a manóm alszik!

Nofim!
Mi van veled, írj már lécci..keress meg drága...!!

Ügyi vagy, hogyan csináltad ezt a 12kg-t? én is tornázom minden nap, igaz csak a pocakomra, combra popóra, és fogyizom is de 3 kg csak 3 hét alatt...most csinálok egy dinnye kúrát pár napig és meg nem állok a kitűzött súlyig...remélem megy még lejjebb...mondjuk balcsin volt 3x étkezés meg lángos palacsinta de egész jó vissza állt a súlyom.
Nem rendelem már a levest mert felvitték az árát, és így már nagyon drága, értelme meg nincs, ha csak naponta egyszer eszem.

Daniella!
Az orvos is és a védőnő is azt mondja ráér még, csak én siettetném, mert anyámék cseszegetnek, mert más gyereke már 8 hósan megy...nem értik meg h az én lányom ilyen kis kényelmeske:)Jövő héten megyünk tanácsadásra akkor még rákérdezek.

Etnám!
Mi egy családos üdülőben voltunk 3x étkezést kaptunk,6000.-/fő/nap, elég régi,4 férőhelyes kis szobában voltunk, külön fürdővel, wc-vel, kicsinek külön szobája volt, 20mre volt a saját strandja, teljesen be volt kerítve az egész, szuper volt ott, ez fonyód-bélatelepen volt.A érdekel róla több infó írj.

puszka mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

laar!
hülyeség a gyereket más gyerekével összehasonlítani, hiába mondják az anyudék. barántőm kisfia, aki botitól 3 nappal fitalabb 15 hósan kezdett el járni, de erőltette az anyja, mert nem bírta elviselni a nyomást, hogy mindenki elájult, hogy boti 8 hós korától megy, az ő fia meg nem ment kétszer annyi idősen sem. addig húzta-vonta mígy a gyerek elindult. most ugye a 19. hónapot fogják tölteni , de a gyerek állandóan elesik, nincs stabil járása, a térdét nem hajlítja. vannak gyerekek akik az istennek nem fognak addig elindulni, amíg nem érzik a biztonságat, akkor meg meglátod ki fog maradni a derékleszakadásos ingázás neked, mert egyik napról a másikra elkezd majd stabilan menni. ne aggódj, én 18 hós koromban indultam el, hiába lusta gyerek voltam:)
a szállás lehet, hogy fog érdekelni ,ha a norbinak lesznek szabad hétvégéi elmennék szívesen. boti imádja a vizet. szóval ne erőltesd, úgy 15-16 hós koráig tuti el fog indulni. addig csak memorizálja a dolgot:)

daniella!
köszi a dícséretet a lakásra, megjött az új ágyam, nagyon kafa. holnap vagy holnapután már kész lesz a lakás teljesen berendezve, majd küldök arról is képeket!

na megyek vasalok egy kicsit. végre megnéztük az avatart norbival, egész jó kis film, már mondjuk a második óránál nagyon mehetnékem volt, hogy mi lehet botival, de szerencsére semmi nem volt.

vasival tegnap skypoltam egy kicsit, semmi extra nincs vele, pihegett a melegben, de szerintem tuti olvas minket, ahogy ismerem lassan írni is fog nekünk.
na léptem, lucám mi újság? petra???????????????

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Angyal Eszterkéjét Isten éltesse sokáig 2. szülinapja alkalmából! (bocsánat, hogy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel :) )
Sok puszi Neki és nőjön nagyra a kisleány!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Eszterkének nagyon boldog születésnapot kívánunk!Millió puszi

Etna!
Azért húzni vonni nem fogom a gyerkőcöt, tudom, h nincs semmi baja, csak lustika, de azért ha 15 hós koráig nem indul el egyedül, azért majd megnézetem.
Sztem ha a kicsi izmaival gond lenne, akkor elmaradt volna mindennel, ez meg nem történt meg.Megy a bútorokba kapaszkodva, kúszik, mászik,és megy úgy is ha fogom a kezét, most már csak az egyiket, de azt nagyon erősen, ha elengedem megáll, vagy leül, mászik az ágra le föl.Tologatja a dolgokat és megy vele..uh gond biztos nincs vele.Csak nem érzi még, h biztonságos lenne..én nem siettetem...nem fogom eröltetni neki, majd ha ő úgy érzi akkor elindul...addig is nem kel utána futkosnom...mondjuk ez sem igaz, mert olyan gyorsan mászik, főleg ha rosszban sántikál, h alig érem utol.

Nem eszünk már tápit, se reggel se este, lassan egy hete már, és nagyon jó étvággyal eszi a többi kaját, a mienkét természetesen:)

Na megyek később még jövök.

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Laar!
Próbáld úgy menetni a kiscsajt, hogy egy törölközőt lógatsz neki oda a kezébe, abba kapaszkodjon. Eleinte feszes, majd ahogy egyre jobban érzi a biztonságot, mindig lazább lesz a törcsi, végül már olyan, mint a kezében vinné és észre sem veszi, hogy nem tartja igazából semmi. (persze a felül Te fogod végig) Tamással így csináltuk, kb. az első három alkalommal volt feszes a törcsi, aztán lazán fogta, csak kellett, hogy érezzen valamit, de egyedül még így is nehezebben indult el. Nem vagytok elkésve tényleg, ahogy Etna is írta, biztos, hogy elsőre tök ügyesen fog majd járni, nem esik-kel, mint aki már elindul mondjuk 10 hósan és bizonytalan. Tamásom ugyanígy volt, kényelmesen, 15 hósan elindult, futott mint a nyúl, soha nem tántorodott meg, egyszerre 10 m-t megtett egyedül... nagyon helyes volt.

Daniella!
Én már néztem a Balcsis képeket, mikor feltetted őket. Nagyon jók, ahogy látom sokfelé jártatok, nem csak egy helyen voltatok végig. Szuper lehetett, az időt is kifogtátok tényleg.

Velünk semmi különös, élvezzük a hűvösebb napokat, már majdnem meghaltam abban a melegben, nem nekem való... most tök jól érezzük magunkat, 23 fok lett a lakásban, bár ismét jön a kánikula :roll: talán nem tart olyan sokáig, hétvégére lehűlést mondanak. Ahogy néztem előrejelzést, egész augusztus meleg lesz 25-27 fok körül, eső nélkül... talán jobb lesz, mint a múlt heti 35-39 fok. Na lépek, Tamás alszik, én meg ebédelek.
Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

sziasztok csajok!

laar!
ha van az ismerettségi körötökben bébikomp, nekünk az nagyon sokat segített. akkor megtapasztalja, hogy oda megy, ahova akar a komppal és utána már komp nélkül is fogja akarni, nálunk tuti ez is segített. csípő izületet nem teszi tönkre, mint ahogy sokan hiszik, mert akkor a VHO tuti nem engedélyezné árulni, peresze, ha a gyereket valaki már 3 hósan beleteszi, (mert van ilyen is) az biztos káros, de egy 13 hós gyerekőcnke, mint mira nyugodtan ki lehet próbáltatni, persze ne egész napra. de lehet, hogy már kicsi is neki, nem tudom,hogy hány hónapos korig szokták ezeket javasolni. egyébként nekem az ortopéd orvos mondta, hogy járást segítő játék a komp. én vettem a botinak egy fscher price járás segítő kutyát, ba..tt nagyokat esett vele, az már csak akkor volt jó, mikor stabilan ment. a babaszoba.hu-n vettem egy gagyi kompot 6 hósan a botinak és két hónapra rá márt tök stabilan metn, igaz, ő nem kúszott, csak később.

lucám!
indulok hozzátok, nálunk megint dög meleg van, kint is. reggel már 27 fok volt, vittem is botit plázázni, mert én ilyen kua melegben nem megyek játszóra, meg féltem is a kis bőrét.

nofikám nem hívtál, pedig várom a sztorit, te nekem nem is dicsekedtél, hogy fogytál le 12 kg-ot.

laar és akit érdekel találtam egy elég jó dolgot, a rossamnnban vettem kipróbálásra egy turmixot 1000ft volt (nem 7, mint a turbo diéta) és reggelire vacsira azt iszom, tök jó 4. napja nem eszem kenyeret és édességet. most, ha egy kicsit hűvi lenne elkezdeném a leg magicot is, de most nincs erőm, még élni sem. már nagyon gyúrok, mert úgy döntöttünk decemberben belevágunk, ami azt jelenti, hogy ősztől jönnek a kivizsgálások. és decemberig minimum 15 kg-ot kéne leadniom és esküszöm, hogy nagyon oda fogok figyelni kismamaként a kajára. nem azért,hogy top modell legyek, hanem a gyerek egészsége miatt.

történt egy dolog, ami felett nem tudok napirendre térni, egyszerűen nem értem! boti lombikja után, mikor visszarakták a fagyi babákat (eszkimókat) úgy bocsájtottak útra minket, hogy van 7 eszkimónk, hívtam az intézetet és közölték,hogy 4 fagyi baba van, nem értem,hogy hol van 3? ez azért gáz, mert a fagyaszottak felébredésének az esélye kevés, tehát 4-ből nem fog mind felébredni. én nagyon építettem erre, hogy nem kell megint hormonokkal szurkálnom magam és a sok szteroidot sem kell szednem, meg az egész procedúrát már nagyon unom, a műtétek, leszívás, megtermékenyítés, sikerül-e,nem, szóval ha nem ébrednek fel a kis drágák, akkor boti szerintem egyke marad. nem érzek magamban elég erőt ahhoz, hogy egy újabb lombikot végig csináljak, mert már van egy fiam és szeretném felnevelni, a hormonok nagy része meg ugye rákot okoz, nem kevés eséllyel, szóval kihagynám. de ezt nem tudom feldolgozni, hogy talán nem lehet több gyerekem. eddig mindig ott volt megoldásnak a lombik, de most már kezdem azokat megérteni ,akik kihagyják ezt a procedúrát. bár ha ezen múlna,hogy legyen egy gyerekem, akkor tuti akár milliószor is végig csinálnám, de így már talán nem. bár soha nem mondom,hogy soha, csak olyan szemét igazságtalan a sors.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló Lányok!

Végre itt vagyok én is!Van monitorunk, majd elmentünk Vilcsivel anyuhoz. Majdnem 2 hetet "nyaraltunk " nála. Izzadtunk, ettünk, ittunk, jókat szórakoztunk, éééés voltunk strandon. Nagyon élvezte, pancsolt, csapkodta a vizet ezerrel, és mindig a másik gyerek játékára hajtott. Egyszer majdnem lekapta rólam a fürdőruha felsőt, még jó, hogy a reflexem működött, különben... :lol: :lol: :lol:

Csak gyorsan futottalak át benneteket.
Nagyon örülök, Bibó, jelentkeztél!

Nofikám: 12 kg,. hogysmint?

Etnám: leírnád ezt a rossmanos löttyöt?Pontosan mi a neve?Tényleg olcsónak tünik, pláne ha jó is, kipróbálom. Bár, képzeljétek, míg anyunál voltunk, végre volt kire hagynom Vilcsit, és elmentünk tesómmal konditerembe. Bicikliztem, hasra, popsira, mellre, combra erősítettem. Nagggyyyon jól esett, és úgy hiányzik.
Itt is keresnem kell ilyen lehetőséget, vagy legalább muszáj lesz bicikliznem.

Ja, és szombaton lagziba voltunk, olyan jót táncoltam, volt ihhaj-csuhhaj, szuper volt. Hajnal 5kor estünk haza a férjemmel, és 6-kor indultunk vissza Pécsre. Vasárnap este nem kellett altatni bennünket :P

Na rohanok, elég szétszórt vagyok ettől a melegtől, dehát nyár van.

Puszi mindenkinek!!
Angyalom: Édes a kissrác!Mit mondanak kire hasonlít?

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!

Lucam, koszonjuk szepen a koszontot. Nagyon jo volt a masodik nagy szulinapi buli. Nagyon jol ereztek magukat a kolykok itt nalunk. Kesz lett eszterkenek az itthoni jatszotere" van csuszdaja, hintaja homokozo, es maszoka egyben hat nagyon elvezi csak ez a nagy meleg teszi be az ajtot, mert mire kimehetek szinte este van. Nallunk is van medence, orulet hogy elvezi ezt is ajandekba kapta a keresztapujatol. Nagyon szeretik a pancsit.

ETnam, jo regen lattam kepet Botirol hatalmas ficko lett. DObbenet. Kulonben nekem is teljesen ugy tunik, hogy fogytal. Mindenkeppen jol nezel ki. Meg enis megorultem ennek a 3kilo minusznak most szules utan, eddig minden heten 1kg kivancsi vagyok meddig tart. Eszterrel en sem fogytam 1grammot sem. Csak kemeny koplalas es edzes aran. De most ugye szopizunk aktivann remelem 4-6honapos koraig. Boti miket mond? Kezd mar nagydumas lenni?

Laar, szerintem ez az idealis korkulombseg. NEm azt mondom hogy egyszeru, mert sokszor ugy erzem magam mint a mosott trutyi, mert a pihenesre nem igazan jut ido. De kozben elvezem.

Daniella, orulok hogy jol sikerult a nyaralas. Irigykedem is. Biztos jol erezte magat a hercegnod.

Most muszaly mennem mert Eszter nem bir magaval, mar buntiben van. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!

Lucám!
Ezt a törölközős dolgot megpróbálom.Gyakran előfordul, h sétálunk és érzem, h fogja a kezem, de szinte el is engedhetném...mintha nem is fogná, és szinte szalad..de amint megpróbálom elvenni a kezem megáll.Uh biztos csak biztonságérzete miatt kellek.

Etnám!
Holtkompunk volt egy időbe, de csak akkor tettem bele a kis csajt, ha főztem..de látod nem használt...sőőt én inkább azt hallottam, h ez nem segít hanem árt neki, h ettől később fog csak elindulni.
De már mindegy mert vissza adtam a gazdijának...mondjuk ez is érdekes mert azt mondtaa csaj, h oda adja, mert annyit segítettünk neki, erre vissza kérte...na mind1 senkivel nem veszekszek, csak apa kicsit feltuningolta, h a bútorokat se karcolja meg vele a kis csaj stb.Na mind1
A járássegítőt kapta karácsonyra dédijétől, de amíg nem tudott vele menni, addig csak nyomkorászta a gombokat, mert zenél, akkor a kerekére kellett ragasztót tennem, h ne guruljon olyan gyorsan, mert az én gyerekem is eltánglizott vele, mert szegény nem tudta követni...most tologatja, már segítség nélkül, nem kell álljak mögötte attól félve h elesik..sőt ő egyedül kiveszi a helyéről és tolja.

Én nem bírom az ilyen löttyöket meginni, én csak a bogyókat tudom lenyelni.De kíváncsi vok, h fogysz e tőle.A turbót asszem itta unokatesóm és szart sem ért.
Én mielőtt megvásárolok vmit mindig megnézem mit írnak róla a neten,tedd ezt te is sztem, csak ha használ vedd meg.
De miért nem próbálsz az étrendeden változtatni?Hosszú távon biztos jobb lenne, tod ezek a vackok addig segítenek még eszed iszod..és utána vissza jönnek a kilók,ha nem változtatsz lsd Red.
De te biztos tudod, nem kell bemutatni.
Decemberig a -15kg elég sok..de ha 6 után nincs kaja, nem eszel szénhidrátot, és ebbe nem csak a kenyér van benne, nuku édesség, sok gyümi, zöldség,sok folyadék, napi 5x étkezés és sokat sétálsz Botival, menni fognak azok a kilók lefelé.

Ezek szerint elmúltak a gondok a kapcsolatotokban, rendbe jöttetek a pároddal..Remélem nem lesz szükség a hormonkezelésekre, én szorítok nektek nagyon.

puszika csajok...lépek..hulla vok.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Eszterkének utólag is nagyon-nagyon boldog 2. szülinapot kívánok!!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Én is sok boldog szülinapot kívánok Eszterkének!

Kép

Kép
tina84

Tina!
Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

vasi drága!

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Zsuzsának és Tinának nagyon boldog szülinapot kívánok, sok-sok puszival!!!!

Kép

Kép
daniellla

Nagyon szépen köszönöm. Puszilok mindenkit és igen, olvasok csak nem írok mert csak lelomboznák itt mindenkit.
Talán csak annyit hogy fogyok és nem turmix-al és nem bogyókkal csak nincs étvágyam így nem eszem még ha éhes vagyok sem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

csajok, megvan boti első két szótagból álló szava: TISZTA egész nap szaladgál és mondja. reggel mondtam neki,hogy tiszta pisi ez a pelus, azóta egyfolytában ezt mondja. kis okostojás :shock: :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

vasi!
a faxomat, engem nyugodtan bombázz csak le, azonnal tessék írni, hívni, szeretünk és aggódunk érted, minket aztán bombázhatsz, szívesen vesszük, mindenki hiányol!!!!!!!!!!!!!!!!! pont most kell, hogy gyere közénk, ebben a nehéz helyzetben. de tudom, hogy már agyalsz a megoldáson és sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vasi: megmondom igen meglepődök a viselkedéseden. Elhiszem, h nehéz, de pont most kéne inkább jönnöd, mint ahogy Etna is írta! Nem számít h panaszkodzs vagy nem hisz mi egy csapat vagyunk, egy hajóban evezünk!!!

Etna: aztán nem kérdeztél rá h hol a másik 3? Abban azért szerencséd van h ott van már a TISZTA :) gyetrek. Persze ha nem lenne egész más lenne a felállás. De tudod mindennek oka van. Majd a fentiek úgyis eldöntik ezt, csak nehéz kivárni! Én a 90 napos diétát tudom ajánlani. Nekem bevált. A 152 kg minusz az tuti meglenne.

Nálunk semmi újdonság azon kívűl h a környezetembe mindenki babás (utálom is őket :shock: :oops: ) én meg mikulásozom.

A 7en éjszakás vagyok és mindenki erre a 7re jeléentkezett be háznézőbe. Már a faxom kivan. Fogadok fel egy emberkét a maradék házlesőre :)

Pusszantás

Kép
Kép
arte

arte drágám!
jó lehet a diéta, ha 152 kg minusz meglenne tőle, de hála istennek annyi még nem vagyok , bár ha jól belegondolok, simán lehetnék annyi is :D
vendégeket küld a pincébe, majd én fogadom őket, többet nem jönnek.
babásokat én is utáltam, de mint írtad, mindennek oka van, aztán volt idő mikor engem utáltam, mert én voltam babás és ők nem.... főelg a meddőségibe volt baszott szar, hogy jöttek a nagyhasú nők büszkén (persze szegények ugyanazon a szaron mentek át, mint én) aztán meg én domborítottam, főleg, hogy már kezdet kezdetén nagy volt a hasam, de én már így születtem nagy hassal :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, Daniella!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám!!!

Puszi

Kép

Kép
tina84

Sziasztok Lányok...

Mindenkinek Boldog Születésnapot kívánok, ígY megkésve is: Eszterkének, Tinának, Zsuzsámnnak....

Velem/ünk semmi különös nincs, mennek a hőségben a napok, elég lassan. :-) Bár ma már egész istenes az idő....

Babaprojekttel úgy vagyunk, ha sikerül, akkor jó, de mivel ebben a melegben élni alig volt kedve az embernek, hát az összebújás még kevésbé volt vonzó. Na de majd most, h rossz lesz az idő. :-)

Fogyás az úgy alakul, h almaecetet iszom, egész nap eloszva másfél liternyi folyadékkal, mivel magában kotladék íze van, általában Bolero italporral keverem (mandarinos), és így olyan lesz, mint az enyhén éretlen mandarinnak. Este 6 után már nem eszem, maximum csak mozzarellát és paradicsomot. Sok nyers zöldség, gyümölcs, és semmi kenyér. Nagyjából ennyi. Jah, és persze tánc. :-) Ezt a mozgást nem unom meg, és jól szórakozom közben. Bár egyedül táncolok, itthon, de még így is jó. :-) És heti 2-3-szor kis torna.

Most megyek, kihasználom a jó időt, csatangolunk a családdal...

Puszika mindenkinek: Nofi

VASI, TESSÉK MINKET FÁRASZTANI, LOMBOZNI, MESÉLNI NEKÜNK...

nofertiri

SZIASZTOK!!

ELINDULTUNK! :D :D :D :D :D

KICSIT BIZONYTALANUL DE A DÉDINÉL MA MEGTETTÜK AZ ELSŐ ÖNÁLLÓ LÉPÉSEINKET...KICSIT TÖBBET MINT 10LÉPÉST MEGTETT A FŰBEN:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Szép napot vagy inkább estét csajszik.
Végre megint rend van az életemben mert Lajosom haza jött Hollandiából.Nagyon hiányzott már nekem két hétig volt oda az én drágám.
Még szerencse hogy dolgoztam így gyorsabban eltelt ez a 14 nap de örülök neki nagyon főleg hogy itthon voltam tök egyedül.Persze az első két éjszakán paráztam mert hát én ilyen vagyok de utána megszoktam.Meg hát reménykedtem benne hogy senki nem akar bántani és tényleg de éppen ezért nem is mondtam szinte senkinek se nehogy esetleg olyan fülekbe jusson az infó akinek nem kellene.
No de a lényeg hogy túl vagyunk rajta és remélem a főnök 2-3 évre békén hagyja az uramat ilyen célból.Persze inkább most mint télen amikor fűteni kell meg hamar sötétedik.
Úgyhogy épségben haza ért pénteken mentünk érte Békéscsabára a sógornőmmel.Jaj az az öröm amikor megláttam őt.Csajok még mindig úgy szeretem mint első alkalommal.A pici lepkék csak úgy repkedtek a gyomromban. :D :D :D

Na de nem ömlengek már tovább a hétvége nagyon gyorsan eltelt kaptam apróságokat Hollandiából de a legfontosabb hogy egyben egészségesen itthon van Lajosom.
Holnaptól megint meló 3 nap leszek egésznapos úgyhogy hosszú lesz.És bizony úgy eltelt ez a hónap hogy már az utolsó hetemet kezdem.
Na most már tényleg lelövöm magam vigyázzatok magatokra tök jó hogy kicsit frissebb a levegő.
Puszi
bibócska

sziasztok!

mi ez a pangás csajok!
Bimbócska jó hallani felőletek...

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Jó reggelt Lányok!
Nagyon eltűntem, ne haragudjatok, minden a feje tetején áll nálunk. Látom, ti sem vagytok valami aktívak!

Bölcsibe nem veszik fel Ákost, mert nincs hely, a 44 férőhelyes bölcsiben a 95. a várólistán( a 30 fősben, csak a 74. :)). Marad a magán bölcsi, amire a gatyámat is ráfizetem. Jópofák, menjen vissza az anyuka dolgozni :) jó, de hova teszi addig a gyereket? Pedig csak jövő szeptemberre írattam be! Kész káosz!
Találtam 1 bölcsit, ahova felvennék, de oda tuti nem engedem. Kb. 10 percet voltam ott, de amit láttam, az katasztrófa volt :(
PL.:A kapu nyitva, kész csoda, hogy nem léptek le a gyerekek, ütötték egymást, dobálóztak... Senki nem foglalkozott velük! Ott állt 2 gondozó a homokozó mellett, ahol az egyik gyerek, a másik fejét dugta a homokba, és szerencsétlen meg ordított, már amikor tudott, mert nem volt tele a szája homokkal, és semmi reakció.
Szerencsére találtam egy alapítványit, ma megyünk majd megnézni, drukkoljatok, hogy jó legyen, az csak 30ezer lenne, kajával együtt, és még van hely, jövő szeptemberre. A többi 60-tól felfelé. Ezért nem éri meg elmenni dolgozni, jobban járok, ha itthon maradok a gyerekkel.

Az esküvő sem megy zökkenő mentesen. Éjjel már azt álmodtam, hogy elkéstünk, mert annyi dolog volt, és nem csak én, az egész násznép. Na, úgyhogy zajlik az élet felénk is, még éjjel is csak a sok hülyeség jár a fejemben.

A szülinaposoknak így utólag kívánok nagyon boldog szülinapot, remélem jól teltek, és mindenki kapott tortát!

Laar! Gratulálok a lépésekhez :) Ákos még nem megy, bár valamelyik nap, megtett 4 lépést felém :) Elég ingatag volt, és inkább már esett a karjaimba, de nagyon büszke voltam rá :)

Angyalom, azt hiszem, én még nem is gratuláltam Máté érkezéséhez. Örülök, hogy természetes úton meg tudtad szülni :) Gyönyörű kisfiatok lett :) Tejed van? Hogy bírsz 2 gyerekkel? Eszterkének hogy tetszik a kisbaba?

Most megyek, mert lassan felkel az én drágaságom. Olyan anyás, hogy semmit nem tudok csinálni mellette. Imádom, de egy kicsit fárasztó tud lenni! Ja, és rengeteget dumál :) Már 60 szót tud :) És napról napra okosodik :) Annyira cuki :) A legújabb szavai, tegnap: dinnye, kérek, pali (palacsinta) :)
Szép napot kívánok Mindenkinek!

kiru84

sziasztok csajok!

laar!
gratulálok az első lépésekhez, látod, mondtuk, hogy nem kell aggódni. apósod jól van? rég írtál róla. kertetek már rendben van vagy még vannak árvíz utáni nyomok?

kiru!
az az igazság, hogy most minden bölcsi gáz lehet, egyszerűen ennyi férőhellyel 2x annyi gyereket felvenni. így a normális ellátás szerintem sehol nem megoldott. magán bölcsi, hát nem tudom.. muszály visszamenned? ha kiszámolod a bölcsit, hogy mennyibe kerül, nem hiszem, hogy nagyon megéri. bár én csak magamból indulok ki.

egyébként a játszótéren fehér hollónak számítok, hogy nem megy boti bölcsibe. de én nagyon örülök neki, bár lehet ,hogy jót tenne neki a vasszigor. katasztrófa, mindenen hisztizik. már gyepázom rendesen, anyám megy az obuszmanhoz (ahogy ő mondja) :D hogy verem a gyereket. én nagyon szigorú vagyok vele, magam is csodálkozom magamon. imádom, szeretem, de nem majom szeretettel, mert annak nincs értelme. megjött a vízvezeték szerelő, mert trapa lett a bojlerünk, ugrik a nyaralás pénz, de majd spórolunk a kaján. egyébként -2,5 kg fogytam, büszke vagyok magamra, mert mindent megteszek becsülettel.
ja és képzeljétek másnak is vesztek el embriói, tehát sajnos ez nem képzelődés, hanem ez is egy bűncselekmény, amit itt nálunk meg lehet tenni!! csak szegény vasinak nem adnak petesejtet, kész röhej!!!!!!!!!na majd még jövök!

bibó!
van valami meló?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?