Sziasztok!
Bocsánat, amiért csak most jelentkezem, de a dokival találkoztam reggel/délelőtt.
Jó hírek: bár Blanka nehezen indul, de jól csinálja amit csinál
Gyönyörűen beillesztette a kis fejét és több mint egy ujjnyira ki is vagyok tágulva. Szóval a jóslófájások nem hiába gyötörnek, a doki szerint minden megy a maga útján. Bármikor beindulhat a dolog, de azt mondta, hogy ha megint jön egy erősebb hullám, akkor menjünk be nyugodtan, megrepeszti a burkot és kész. Szerinte gyors szülésnek ígérkezik, még ha meg kell indítani, akkor sem lesz semmi komplikáció.
A hétvége fantasztikus volt, a főzésről nem tudok beszámolni, mert mindig elmentünk enni valahova, hogy ne kelljen ilyen földi dolgokkal foglalkozni
Jól esett, most már nagyon hálás vagyok a kiscsajnak, hogy ezt a hétvégét még kettesben kiélvezhettük Apával.
Ripley, szívből gratulálunk Győzőnek a szülinapja alkalmából! A bicikli nagyon jó ötlet, biztosan sokkal hamarabb eljut mindenhová a férjed, így sokkal több időt lehet veletek. És tényleg egészséges is. És Győző mit kap? Valami sulira felkészítő, nagyfiús dolgot?
Timi, dehogy felejtek el írni, a szűk család után rögtön te kapod az infót, megígérem! Ennyi rendes anyukát és kismamát nem fogok váratni, amikor úgy izgultok értem! Örülök, hogy jó volt a kiruccanás. Én is egy olyan mindenhol jó, de legjobb otthon mentalitású vagyok
Babaimado, Blanka még a 38. héten is szépen lebegett, utána nyomták csak lefelé a görcsök. De úgyis augusztust kértél tőle, nem? Két oroszlán kislány mindenesetre már tuti lesz a csapatban
Judyt, hogy van Vivi?
Judit, mi jókat vettetek végül?