Nicol
Hát én se tudom, mit gondoljak. Elvileg elég meggyőző a magyarázat, de ez pasifüggő is. Te ismered a Tomid. De továbbra is figyelj nagyon! És várjuk nagyon az UH beszámolót
Mea
Az LH tesztek nálam soha nem adtak értékelhető eredményt. Még akkor is halvány kétcsíkos volt, amikor bizonyítottan nem is volt peteérésem hónapokig. Ezért hagytam is a fenébe.
Tüszőrepit elősegítő gyógyi nincs, csak injekció. De ez nem ilyen egyszerű. Ha szedsz valamilyen peteérést serkentő gyógyit, pl. Clostyt, akkor ugye nézni kell a hatást UH-on, (mert ezek a gyógyik gyakran megvastagítják a petesejt burkát és maguktól nem tudnak megrepedni, ezért lesz belőle ciszta), ilyenkor az UH alapján a doki írja elő, hogy na most kell beadni a tüszőrepesztő szurit, amitől 36 órán belül megreped a tüsző.
A kórházról majd küldök egy e-mailt
De egy kicsit később, jó? Most még reggelizek, meg takarítok egy kicsit. Nem akarok mindig elmaradni itthon
Képzeljétek, este Kristóféknál fergeteges pocakbuli volt. A Megasztár hozta meg a hangulatát bizonyára, mert alatta végig rúgkapált, de jó izlése van, inkább csak a jobb és erőteljesebb dalokra rugdosott.
Aztán pedig már hiába ért véget a műsor, Kristófék tovább dajdajoztak ott bent, sőt, már a szomszédokat is zargatták
(értsd: szomszéd szerveket
) Ezt azért gyanítom, mert iszonyúan fájt a pocakon bal oldala egészen föl a bordáimig, mintha nyomták volna belülről, de nem folyamatosan, hanem csak mintha időnként odavágtak volna hozzá valamit
Apucival pedig megállapítottuk, hogy ezen az oldalon megint nagyobb a pocim (akárcsak hétfőn a védőnéninél), tehát valószínüleg megint ott a háta. És én nem tudom, mit művelt a srác odabent, de lehet, hogy miközben táncizott a kezeivel-lábaival, közben a hátát csapdosta nekem?!
Ez már annyira kellemetlen volt estére, hogy feküdni se bírtam azon az oldalamon. Egész éjjel a másik oldalamon aludtam, jól el is zsibbadtam. Viszont hajnalra végetért a parti és nyoma sincs a baloldali pocakfájásnak. Szerintem teljesen kidőlt a srác, most megint 2 napig tart, míg kiheveri
Mi lesz még itt 1-2 hónap múlva? Most még csak fél kiló körüli és kb. 30 cm-es. De lesz még sokkal több is
Babus + kidőlt Kristóf